Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 20 yaşına bastım maalesef lise 4yıldı ben liseye başladığımda bir senede salaklığımdan sınıfta kalmıştım 5 yıl ilk senede kazanamadım ve bu senede geçirdiğim bi hastalık nedeniyle sınavlara giremedim bu sene hazırlanıcam biyandanda çalışıp para biirkitirmem gerek çünkü babam destek vermiyor okumamı istemiyor ve herkes geç kalmışsın diyor lütfen doğruyu söyleyin 20-21-22 geç bi yaş mı üniverste okumak için ?
bende öyle düşünüyorum fakat gelde anlat basbasbağırıyo elini kaldırıo fln bende ne olursa olsun başarmaya çalışmaya karar verdim :)Bence senin için tam zamanı..
Çalışmadığın için kazanamadığını idrak etmişsin ve içinde azim de var..
İşte bu yüzden bence senin için en uygun zaman..
Çok gördüm ben kızlarını okutmayıp, sonra pişman olan babaları, abileri..
Senin gittiğin yol doğru, bakma babana..
Şöyle düşün lise mezunu olrak çalışsan 4-5 sene, kaç para geçer eline?
Ama o 4-5 seneyi eğitimine harcarsan eğer, o sürede kazanamadığın parayı belki 1 senede kazanırsın.
Yolun başındasın, asla geç değil. İnsanlar 40'ında bile başlıyor, geç demiyor.
Hele bir kız için çok önemli eline mesleği olması.
vaooooov hayatının dönüm noktası olmuş adamın :)umarım bende böle baaşarıhikayeleri yaratabilirim:)aslaa geç değil ben de 22 de yerleştim şimdi öğretmenim. hem erken yaşta okumak da maarifet değilki 24 de mezun olup
34 yaşında kpss ile atanmayı bekleyen arkadaşlarım var. hem daha sağlıklı düşünüp çalışırsın nasıl olsa ergenlik de bitti güzel güzel çalışırsınnnn. bak sana ne anlatacağım. daha önce babamın öğrencisi olup şimdi ise yakın arkadaşımız olan veysi, ilkokuldan sonra okulu bırakmışş ve kahvede çalışmaya başlamış.bigün babam ve diğer öğretmenleri veysinin çalıştığı kahveye gitmiş ikna etmişler. sonuççç: veysi ortaokul ve liseyi dışardan alıyor yani açık lise...24 yaşında üniversiteye yerleşiyor hem de inşaat mühendisliği (babamın öğrencisi eşimin sınıf arkadaşı oldu tanışmamız bu şekilde oldu) şimdi Diyarbakırda kendi şirketini açtı. ohhhh hayatını kurtardı dün görüştük ailesine ev almayı planlıyor... sece halla 21-22 geç mi! sen karar ver.
kızlar 20 yaşına bastım maalesef lise 4yıldı ben liseye başladığımda bir senede salaklığımdan sınıfta kalmıştım 5 yıl ilk senede kazanamadım ve bu senede geçirdiğim bi hastalık nedeniyle sınavlara giremedim bu sene hazırlanıcam biyandanda çalışıp para biirkitirmem gerek çünkü babam destek vermiyor okumamı istemiyor ve herkes geç kalmışsın diyor lütfen doğruyu söyleyin 20-21-22 geç bi yaş mı üniverste okumak için ?