Plütonik yeni ay Aslan burcunda parlarken, Mars ve Güney Ay Düğümü el sıkışıyor; Merkür ise “O konuda hala kararsız mısınız?” diye dürtüyor. Gündem net: Geri dönenler ve iç sesi susturup dış dünyaya dönme hali.
Kimin gerçekten yanınızda olduğunu, neyin size artık hizmet etmediğini görmek için fazla uğraşmanıza gerek yok. Çünkü gökyüzü bu hafta bolca spoiler veriyor. Sağlık, ilişkiler, işler, duygular… Her şey yeniden şekilleniyor ama güzel haber: Bu sefer kontrol sizde. Zaten aynı döngüleri yaşamak için fazla yol aldınız.
Koç (21 Mart – 20 Nisan)
Sevgili Koçlar, stresle aranıza mesafe koymanın tam zamanı. Özellikle mideniz ve sindirim sisteminiz, “beni biraz rahat bırakın” diye isyan edebilir. 25 Temmuz’daki Aslan yeni ayıyla birlikte, mesaj kutunuz sessizliğe gömülmüş eski flörtlerle canlanabilir. Sürpriz dönüşler havada ama sorulması gereken asıl soru şu: Tamam mı devam mı? Sizce de sezgilerinize kulak vermenin zamanı gelmedi mi?Boğa (21 Nisan – 21 Mayıs)
Sevgili Boğalar, bu hafta gündem: Ev, aile ve cüzdan. Harcamalar, ödemeler ve ev içindeki minik krizler arasında “Şu an nereye yetişiyorum ben?” hissi normal. 25 Temmuz’daki yeni ay, size konfor alanınızın ne olduğunu sordurabilir. Aile ile diyaloglar, ya da taşınma fikri masada olabilir. Ama unutmayın: Her bağlılık sağlıklı değil. Bazen huzuru korumak için, bazı bağları çok da incitmeden gevşetmek gerekir.İkizler (22 Mayıs – 21 Haziran)
Sevgili İkizler, telefonunuz çalıyor, DM’iniz doluyor, bir yandan eski anılar da kafanızda dönüp duruyor. İletişim trafiğiniz oldukça yoğun; eski arkadaşlar, okuldan haberler ya da beklenmedik taşınma planları gündeme gelebilir. Yakınlarınızın hayatında büyük değişimler olurken siz izleyici koltuğunda kalmayı tercih edin. Her şey biraz bulanık olabilir ama merak etmeyin: Böyle bulanık kalmayacak.Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)
Sevgili Yengeçler, son yıllarda “dayanıklılık” kelimesinin sözlükteki karşılığı sizdiniz desek yalan söylemiş olmayız. Ama bu hafta artık odak dışarıda değil, içeride. Başkaları için tükenmeyi bırakıp neye ihtiyacınız olduğunu sorma zamanı. Duygusal manipülasyonlara geçit yok; açık konuşmalar, net duruşlar iyileştirici olacak. Geçmişe takılmak yerine bugünü düzenleyin. Bir bakmışsınız iyi şeyler hiçbir uyarı vermeden gelmiş bile!Aslan (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Sevgili Aslanlar, evet yeni bir şey yok. Işıklar yine üzerinizde ama bu seferki dönüşüm… Bir başka! 25 Temmuz’daki yeni ayla birlikte yüzeysel ilişkiler sona eriyor, haksızlık edenler kendileriyle baş başa kalıyor. Sizse sıfırdan ama Aslan 2.0 sürümünüzle başlıyorsunuz. Bu hafta şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir ama unutmayın: Zaten her dönüşüm başta şaşırtır.Başak (24 Ağustos – 22 Eylül)
Sevgili Başaklar, zihniniz yine bir yapboz tahtası gibi ama her şeyi hemen çözmeniz gerekmiyor. Buna inanın. Sürekli tetikte olmak sizi yorar, biraz bırakmayı deneyin. Sağlığınızı ihmal etmeyin; bedeniniz her şeyi anlatıyor. İma etmek sizin hobiniz ama pasif agresif tepkiler yerine doğrudan çözüm yollarına odaklanın. Unutmayın, Eylül sizin ayınız ama belli ki hazırlıklar şimdi başlıyor.Terazi (23 Eylül – 23 Ekim)
Sevgili Teraziler, sosyal takviminiz hızla doluyor. Peki ya sosyal bataryanız? Eski arkadaşlarla planlar, spontane buluşmalar size hem ilham hem moral verebilir. Aşk için de güçlü bir enerji var; ama sadece flört değil, gerçek bir bağ kurma zamanı. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız şeylerin keyfini çıkarmaya çok yakınsınız.Kısacası: Hem aşk hem kariyer için gökyüzü sizi tutuyor!
Akrep (24 Ekim – 22 Kasım)
Sevgili Akrepler, genelde sessiz sessiz ilerliyorsunuz ama bu hafta öne çıkmadan çözülmeyecek konular var. Parlamanız yetecek. Hayatı sorguluyorsunuz ve bazen kontrolü kaybetmiş gibi hissediyorsunuz ama belki de bu bir kontrolü bırakma pratiğidir. Her şeyi tek başınıza çözmek zorunda değilsiniz. Evet, sizin için zor ama yardım istemekten çekinmeyin.Yay (23 Kasım – 21 Aralık)
Sevgili Yaylar, kariyer yolculuğunuzda bir duraksama hissi olabilir. Sanki bir dönemi kapatıyor ama yerine ne koyacağınızı tam bilemiyor gibisiniz. Geçmiş kararlarınızı sorgulayabilir, “Hala beni yansıtıyor mu?”diye düşünebilirsiniz. Özgürlük düşkünlüğünüzle bu durağanlık pek örtüşmese de hepsi geçici. Ağustos’ta yeniden hareket başlıyor, şimdilik biraz “zen” olmanın ve iç sesinizin tadını çıkarınOğlak (22 Aralık – 20 Ocak)
Sevgili Oğlaklar, büyük kararlar için pek de ideal bir hafta sayılmaz. Özellikle imzalar ve başvurular varsa acele etmeyin. Evet çok meşgulsünüz ama vücudunuzu da dinlemeyi unutmayın. Aşk ya da güzel bir iş birliği hakkında ne düşünürsünüz? Hazır olmanız gerektiği kesin! Hatta sürpriz teklifler bile gündeme gelebilir. Mantığınızla sürekli yarışan kalbinizi dinleyin.Kova (21 Ocak – 18 Şubat)
Sevgili Kovalar, bazı insanlar hayatınızdan çıkmak için sıraya girmiş gibi! Siz yeter ki kapıyı nazikçe aralayın. Geçmişten gelen, egosu yüksek bazı figürler yeniden sahneye çıkabilir ama artık üzerinizde etkileri yok. Siz kendi yolunuzdasınız. Sizi gerçekten anlayan, farklılığınızı seven insanlarla yeniden bağ kurmak mümkün. Ve evet… Alkışları kimin toplayacağını görmeye çok yakınsınız!Balık (19 Şubat – 20 Mart)
Sevgili Balıklar, son günlerde her şey biraz dağılmış gibi olabilir ama dürüst olalım: Belki de siz biraz fazla alındınız. Sürekli “en çok kırılan ben oldum” modunda yaşamak zorunda değilsiniz. Ekranlardan uzaklaşın, sessize alın ve kendinize dönün. Sabah kahvenizi balkonda içmek mi? O saç maskesini gerçekten bekletmek mi? Karar sizin, yavaşlayın. Çünkü hayat güzel sürprizlerle geliyor._____________
InStyle