- Konu Sahibi nergisayse
-
Waitingforsun;
Bende dikkat eksikliği var kuzum,yazdıklarını sonuna kadar okumam mümkün değil,ilk 2 paragrafı okudum ancak.
Rica etsem özetle ne diyor:26::26::26:
Haklisin, ben de bi baktim cok uzun. Ozetleyeyim:
Yaziyi yazan kisi ezoterizme (neyse artik) merakli ve bu konularla ilgili cok kaynak okumus. Bu kaynaklara gore, nuh tufanindan once dunyada bambaska uygarliklar varmis, biz de biliyoruz ya. Eakiden tanrica denilen kisilerin bir gezegenden geldigini, bu gezegenin bir donusu 3661 yil surdugunu, bu gezegenin yorungesi diger gezegenlerin tersineymis, ekliptik duzeye dik oldugu icin biz onu duruyor algiliyormususz ama aniden beliriyormus, beklenmedik anda. Dunyaya yaklasmiyormus ama cok buyuk oldugu icin cekim gucuyle depremlere, yanardag patlamalarina, sellere sebep oluyormus. 3661 yilda bir geliyormus, pir geliyor mahvediyormus. Nuh tufani da boyleymis.
Bu gezegenin bir uydusu cok eskiden baska gezegene carpmis ve venus olusmus ki mayalar venuse gunesten cok onem verirlerdi. Iste bu gezegenin gelisi bugunmus. Ya gelirse? Inanmiyordum ama okuyorum, okudukca tirsiyorum. Bi de hesap yanlissa bilemem ama bu gercek demis bu gunun tarihi icin.
Bir de nasa 1984te gunes sistemine girmekte olan gokcismi kesfetmiss bunun gezegen mi baska bir sey mi oldugu anlasilamamis, durumu ortbas etmisler. Spektralda kirmizi gorunuyormus ki mayalarin tasvir ettigi gok cismi de kizilmis.
Ozeti de uzun oldu galiba:26:
ben özetliim mi..
bu marduk belası bir anda böh diye beliren bir gezegenmiş o yzüden anlık çıkıyomuş..
geçmiştede birden zönk diye çıkmış ve dünyada nuh tufanı olmuş..
şimdşi herkes rahat olun bişey yok densede her an herşey olabilirmiş:18:
ben ilk gördüğümde fenalaşmıştım,tansiyonum düşmüş:26:
Waitingforsun;
Bende dikkat eksikliği var kuzum,yazdıklarını sonuna kadar okumam mümkün değil,ilk 2 paragrafı okudum ancak.
Rica etsem özetle ne diyor:26::26::26:
Yaziyi yazan kisi ezoterizme (neyse artik) merakli ve bu konularla ilgili cok kaynak okumus. Bu kaynaklara gore, nuh tufanindan once dunyada bambaska uygarliklar varmis, biz de biliyoruz ya. Eakiden tanrica denilen kisilerin bir gezegenden geldigini, bu gezegenin bir donusu 3661 yil surdugunu, bu gezegenin yorungesi diger gezegenlerin tersineymis, ekliptik duzeye dik oldugu icin biz onu duruyor algiliyormususz ama aniden beliriyormus, beklenmedik anda. Dunyaya yaklasmiyormus ama cok buyuk oldugu icin cekim gucuyle depremlere, yanardag patlamalarina, sellere sebep oluyormus. 3661 yilda bir geliyormus, pir geliyor mahvediyormus. Nuh tufani da boyleymis.
Bu gezegenin bir uydusu cok eskiden baska gezegene carpmis ve venus olusmus ki mayalar venuse gunesten cok onem verirlerdi. Iste bu gezegenin gelisi bugunmus. Ya gelirse? Inanmiyordum ama okuyorum, okudukca tirsiyorum. Bi de hesap yanlissa bilemem ama bu gercek demis bu gunun tarihi icin.
Bir de nasa 1984te gunes sistemine girmekte olan gokcismi kesfetmiss bunun gezegen mi baska bir sey mi oldugu anlasilamamis, durumu ortbas etmisler. Spektralda kirmizi gorunuyormus ki mayalarin tasvir ettigi gok cismi de kizilmis.
Duygularımı karmakarışık ettin sun(sana kısaca sun desem kızmazsın demi)hangi smiley i kullanacağımı bilemedim. :18::44: :18:
Özet için çoook teşekkür edrim
ben özetliim mi..
bu marduk belası bir anda böh diye beliren bir gezegenmiş o yzüden anlık çıkıyomuş..
Adi marduk
Bu arada bizim alıntılar birbirine girmeye başladı,bu bir işaretmi:26::26:
ben demedim onlar dediamanııınn , ne diyon kız sen
Çocuk yaştaki katillerin işledikleri cinayetlere ilgiyi çekmek için gayet güzel bir avatar aslında.
Bize işkence ediyor bile bile
Ben bakmıyorum avatarına :18::18::18:
13.12 de değiştirecek ama biliyorum kıyamaz bize
Aman be kadiş,
21 aralık topikinde 21 aralık saat 13 ,11 i bekliyoz işte.
Daha ne kadar konuyla alakalı olabiliriz
Adi marduk
Bu arada bizim alıntılar birbirine girmeye başladı,bu bir işaretmi:26::26:
olabilir marduk yaklaşıyo belkide:18:
ben özetliim mi..
Ay bi cocugum yanimda bi cocugum kolumda uyuttum, tirsak tirsak kehanetleri okuyordum. Beni cok guldurdun, sagol. Icim daraldiydi
ben bilmem orasını :18:
akşam beni izleyin emi,bırakın kıyameti falan
off kızlar ya hurafe bunlar,ben sevoyla badeye katlanıyorum 1 yıldır bana bişey olmaz
off kızlar ya hurafe bunlar,ben sevoyla badeye katlanıyorum 1 yıldır bana bişey olmaz
ben demedim onlar dedi
ben desem bunu demem
daha güzel şeyler derim
ama demek için bilmek gerek
ben bilmiyorum sadece tutundum bekliyorum
ohoo çok şeye yorulurda ben yormuyorum yorulmak istemiyorum
ııh bu kötü gün dediğim kıyamet değil..
yani benim için kötü günler geçince
biraz uzun sürebilir sen bana bakmadan yaz
Hımm, kusura bakma ben dalgasına vurdum ama... Bilmiyordum senin için kötü günler olduğunu.
Dilerim çabuk geçsin o zaman, avatarı değiştir diye demiyorum tabi.
Çok güzel yazmışsınız kaynaklarınızdan bazılarını sizden istesem? Adları nedir acaba? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?