- Konu Sahibi nergisayse
-
Mayalarin takvimi bugune kadar tutmus bir takvim, sadece 1 saniyesi yanlis galiba.
Herneyse, bende o gun Amsterdamdan Istanbula ucak yolculugu yapacaktim,
yanliz basima Hakkinizi helal edin
hadi yaaacok heyecanlııııııııı
olacagı soylenen birkaç bilgiyi sizinle paylaşıyım:)
Altı gün içinde Dünya'nın tamamen değişeceği iddia ediliyor
Foton Kuşağının merkez alanına girilmesiyle birlikte yaşanılması beklenen fiziksel ilk etkileşimler ise şu şekilde sıralanıyor yayınlanan bir çok raporda:
1. gün: 21 Aralık 2012'de kör bölgeye giriş, tüm canlıların beden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık.
2. gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi, Güneş'in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması (buzul çağı soğuğu).
3.-4. gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.
5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç).
olur mu olmaz mı Allahtan baskası bilemez ama dünyanın neredeyse tamamında bilimadamları böyle olacagını savunuyor
bende bunu anlatmak istemiştim aslında.21 aralıkta Kıyametin kopacağına bende inanmıyorum ama böyle değişimin olacağına inanıyorum.Sen yine normal anlatmışsın internette daha kötü olacağı yazıyor.kendimden çok bebeğimi düşünüyorum.
nasa böyle bi gezegen yok (marduk için ) olsaydı muhakkak görürdük yada gızlenseydı bıle etkısını dıer gezegenler uzerınde hıssederdik diyor ama bikaç hafta once 6 uydulu yenı bır gezegen keşfettiklerini açıkladılar.Nasa nın insanların telaş yapmaması adına böyle bir video hazırladığını düşünüyorum.bir çok dinleri ve bilimi gözönünde bulundurursak tam anlamıyla kıyamet kopması değil ama bir uyanış aydınlanış olacağı söyleniyor hemfikir olarak.hatta bir çok yerde 4.ve 5.boyuta geçilebileceği buyüzden çevremizden insandışı varlıkları görebileceğimizi söyleniyor.şahsen ben bunların haricinde illuminati diye bir tarikat bulunmakta araştırırsanız biraz çoğu şeyin onların başının altından çıktığını görebilirsiniz.haarp a bağlı olarak suni depremler gene suni tsunamiler vb gibi doğal afetlerini kendilerinin oluşturduğunu görebilirsiniz.ellerinde büyük bir güç var (tabiki Allah değiller ama dünyayı yönettiklerini düşünüyorlar). makinalar sayesinde hava akımını ellerinde tutabiliyorlar(istedikleri yerde istedikleri zaman deprem,fırtına,hortum yaratmak gibi).hologram deniyorlardı tüm dünyada görülecek şekilde havada isa nın canlı halini görmek gibi bir şey insanları korkutup panik sağlamak ve kaos yaratmak temel amaçları.uzaylılarla ve 3 harflilerle bağlantılarının bulunduğu da söylenmekte bu tarikat için . yalancı uzaylıları dünyaya salmaları da gündemdeydi biara.böyle saçmasapan bi tarikat tüm dünyada bunu konuşuyor zaten. bir çok rivayet var olur yada olmaz tabiki her şeyi Allah bilir.Kur'an da foton kuşağıyla ilgili açıklamalar geçiyor diye duymuştum.browniee arkadsımızın da yazdığı gibi foton kuşağıyla ilgili birşey olursa sıralama o şekilde olucak diye söyleniyor çoğu yerde .eğer birilerinin etkisiyle(yukarda bahsettğim tarikat gibi) kaos yaratmak amaçlı bir şey olmazsa doğal yollardan bir şey olursa eğer foton kuşağıyla olacağını düşünüyorum.
şuan biraz fantastik geliyor bunlar aklımız almıyor doğal olarak.açıkçası dün sabaha kadar araştrma yaptım ve korkudan uyuyamadm :18:inşallah bir şey olmaz ve hepsine gülüp geçeriz ama eğer olursa da aklımıza mukayet olarak kendimize sahip çıkmalyız. neyin nolcağını sadece Allah bilir. her şekilde ona sığınmalıyız.tam bir ay sonra bugün bu konuda inş gülüp geçeriz sadece dün geceki araştırmalardan sonra tek isteğim bu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?