21 Aralık 2012

Anam nasa nın siteden uzaydan dünya görüntüsünü izliyordum canlı görüntü koptu :26:

hiiih marduk elense çekti uyduya
bu gezegenin uydularıda varmış 4 tane
bazılarıda ufoların bu gezegende yaşadıklarını
arada bir dünyaya geldiklerini düşünüyolar..

ben saat 6da diye duymustum ya
Sabah beri bağırıyo gazreler reptomim.
13:11 diyolar,5 dk mız kaldı.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıyamet iptal

Ahiret soruları çalınmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Banada öyle geliyo,çok az aldı bişey yok.
offf k.validem geleydi de öyle kopaydı şu kıyamet,ona sarılmak istiyorum
Kayınvaliden kıaymet kopmadı nasılsa diye 1 hafta uzatırsa kalmayı,görürüm senin kıyametini

akıl var mantık var ya taaaaaaaaaa mayalılar zamanından şirince diye bi yer varmıydıki kim akıl etti de öne sürdüyse iyi etmiş malum turistin iyisi kötüsü olmaz

eğer gerçekten kıyamet kopacak olsaydı yani kesin olarak bilseydik burda gırgırmı yapardık:26: yoksa töğbe istiğfarmı çekerdik:26:

akıl var mantık var ya taaaaaaaaaa mayalılar zamanından şirince diye bi yer varmıydıki kim akıl etti de öne sürdüyse iyi etmiş malum turistin iyisi kötüsü olmaz

koordinat denen bişey var güzel kardeşim:26:

kıyametin ne zaman kopacağını Allahtan başka kimse bilemez. Anca imanı zayıf kişiler bu tür hurafelerden etkilenir.
Müslümanım diyen kıyametin alametlerini bilir. öyle ha diyince kıyamet kopmaz akıllı olun. bunlar hurafeden başka birşey değil. ya anlamıyorum müslüman nasıl inanır bunlara ya!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…