21. gün progesteron test sonucum

trapper55

Çok Şükür Allah'ım
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2008
473
3
296
Samsun
arkadaşlar ben 8 aydır bebek için uğraşıyorum bu ay hormon testlerim yapıldı herşey normal çıktı progesteron test sonucum 12.4 drum haftaya gelecek ama merak ediyorum sonuç normal mi bilgisi olan arkadaşlar yardım edermisiniz lütfen birde aynı aşamalardan geçmiş olanlar varsa bundan sonraki aşama rahim filmi çektirmek mi oluyor benim eşimde de herşey normal çıktı lütfen cevaplarınızı bekliyorum

canim esine baktirdin mi peki? burada cok arkadasimiz cok saglikli eslerinden dolayi problem oldugunu gorup sok yasadilar. mutlaka esin de sperm test yaptirmali.

diger konuda doktorun seni yonlendirir ama genelde hsg cekilebiliyor..

cevbın için tskkür ederim eşim test yaptırdı herşey normal çıktı bundan dolayı benim film çektirmem gerekecek galiba ama drum 1 seneden önce film çekmeye sıcak bakmıyor peki progesteron sonucu 12.4 iyi bir sonuç mu

10 un üstü bildiğimce iyi. benimki 0.18 çıktı.yumurtlamamışım yani...tedaviye başlıyacağız

değerin nasıl yorumlayamıyorum ama bende hamile kalmadan önceki ay(ağustos) yaptırmıştım progesteron testini..12,25 çıkmıştı...şimdi hamileyim..seninkine yakın bir değer benimkide..

canım sana kısaca kendi hikayemi anlatayım 13 ay boyunca benm ve eşimin herseyi normalken bebeğimiz olmadı ve progesteron yaptırdığım ilk seferde (yaklaşık 8aydır olmuyodu)sonuç 15 çıktı ve drum çok kaliteli bir yumurtlama gerçekleştiğini söledi ama hamile kalamadım artık tek rahim filmi çektirmek kalmıştı 13.ayda çektirdim ve tüplerimin acık olduğu çıktı o ay 2.kez progesteron yaptırdım ve sonuç 8 çıktı bu sefer drum 8 inde iyiy olduğunu ama 15in daha iyi olduğunu söledi dra bu ay hamile kalma olasılığım varmı bu sonuca göre dedeim bana 15 in üstünde çıkınca olabileceğini bu ay bebek olmadığını söledi ve bütün umutlarım tükenmişti o ay.
veeeeeee 1 hafta sonra adetim geçikti test yaptım hamileydim.
kısacası 12.4 kaliteli bir yumurtan olduğunu gösterir ama döllenip döllenmediği hakkında kimse bi yorum yapamaz adetin gecikirse test yap ve dua et umarm rabbim gönlüne göre verir
kusura bakma çok uzattım....

cevabın için çok teşekkür ederim ben de kara kara düşünüyordum film çektireyimmi diye ama biraz daha beklemek en iyisi galiba değerinin düşük çıktığı ay hamile kalman beni çok umutlandırdı umarım sağlıklı bir bebişin olur darısı başımıza ben de dua edip bekliyorumm Allah hayırlısını nasip etsin

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.bence 12 ayın dolmasını bekle ama hala bebeğin olmadıysa sakın korkup filmi erteleme çünkü bugünkü hamileliğimi önce rabbime sonra bu filme borçluyum.belki olacagı vardı ama bu bir vesile oldu.kimseyi dinleme hiç korkulacak bişey değil.donanımlı bir hastanede güvendiğin bir dra yaptır ama dediğim gibi 1 seneyi doldurmayı bekle.allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

MERHABALAR BANADA YARDIMCI OLURSANOZ SEVİNİRİM BENİM PROGESTERONUM 0,62 ÇIKTI VE PKO DA VAR SİZDE BU DEGER NASIL :1no2:

canım üzülme ama yumurtlma olmadıını gösterior.benım sonucum 19,11 cıkmıştı ama bende hala hamile deilim doktorum degerlerimin cok iyi oldunu söyledi hatta mükemmel dedi sende bi sorun yok ama işte benım de eşimin sperm sayısı düşük ben bu testi baya önce yapmıştım 3 ay filan olmuştur yanı o ay hamile kalamamışım yaa ne diim artık hayırlsıı allahtan..herşeyi allah bilir o isterse olcak eger o isterse sorun bile olsa olacaktırr merak etme cnm.

Ilgin için teşekkür edrim her gittiğimde başka bişey çıkıyor.allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek çok zor eşim çok çocuk istiyor bakalım hayırlısı

arkadaşlar çok erken vazgeçiyorsunuz 1-1,5 yıl bebeğinizin olmaması çok normal hemen bir sürü test bir sürü tedavi ve gereksiz stresin içine atıyorsunuz kendinizi.Dr DR gezip tetsler yaptıracağınıza yogaya falan gidip bebeğim olacak mı acaba stresinden kurtulun.Bu stresten kurtulduğunuz ay hamile kalacağınıza inanıyorum bende öyle olmuştu.Olacağına inanın hiç birşey düşünmeyin sevişmeyi görev olarak düşünmeyin va rahat olun tadını çıkarın en kısa zamanda hamile olarak görüşmek üzere:)

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılan ve bebek özlemiyle yanıp tutuşan birisiyim. umarım hepiniz en kısa zamanda çocuğunuza kavuşursunuz. Ben şuanda yumurtlama takibine alındım ve 12. günde sağ tarafımda 3 tane yumurta oluştuğu ve bu yumurtalardan biri 13 mm olduğunu söyledi doktor neyse 14. gene gittim doktora yumurtalarımıu göremedi ve benden progesteron testi yaptırmamı istedi cumartesi yaptırdım sonucunu dün aldım 16.55 sizce nasıl. buarad ilaç felan kullanmadım ben.

canım ben 16 la hamile kaldım ben yumurtan kaliteli çok güzel
ama tabiki bu yeterli değil bakalım yumurta döllenebilecekkmi
inşallah hamilesindir.

essrraaa inş. canım inş. bilmiyorum işte bugün doktoruma sonucu göstereceğim. bakalım kısmetse olur. çok istiyorum artık gelsin bebeğim sağlıkla

essraa cım doktorumu aradım az önce tahlil sonucumun çok iyi olduğunu ve yumurtlama olduğunu söyledi. bir sonraki adet dönemini bekleyelim daha sonra tekrar görüşelim dedi. inş. bu arada ben hamile kalmışımdır. sen hemen öğrenmişmiydin hamile kaldığını yoksa adetin geciktiklten sonramı öğrenmiştin canım.

ben zaten ateşimi ölçüyordum canım yüksek gidince anladım adetimden bir gün önce yaptırmıştım değerim 27 çıkmıştı sonra zaten arta arta yükseldi keseyi gördük bebeği gördük ama kalp atışlarını duyamadık onu bekliyouz

progesteronun yüksek çıkması yumurtanın çatladığı anlamına gelir mi acaba, çünkü yumurta oluşsada bazen çatlamayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…