21. gün progesteron test sonucum

benim her ay yumurtam oluşuyor ama çatlama olmuyor bazı aylar,,bilen varmı progesteron yüksekliği çatlama olduğunu gösterir mi?

benim her ay yumurtam oluşuyor ama çatlama olmuyor bazı aylar,,bilen varmı progesteron yüksekliği çatlama olduğunu gösterir mi?

canım bildiğim daha doğrusu öğrendiğim kadarıyla yumurtanın çatlayıp çatlamadığı ultrason takibi ile belli oluyor bu test çatlama konusunda bilgi vemiyor mesela ben dra gittiğimde yumurtam 15mm di bana 18-20arası olduğunda çatlar demişti zaten yeteri kadar büyüyüp çatlamazsa kist oluyormuş

pelincim bişey soraam progesteron test sonucun kaç çıktı ve çatlama olmadığını nasıl anladı doktor ultrason felan çektirdin.

arkadaşlar doktor bana dedi ki ultrasonda sadece yumurtaları görebiliyorlarmış ancak çatlayıp çatlamadığı bu testle belli oluyormuş. bu test sonucu da genelde 7 nin üstünde olunca çatlamış demek oluyormuş. artık gerisi rabbime bağlı. benim de 14.5 çıktı dr. olumlu yanıt verdi. ancak adet günümü bekliyorum sabırsızlıkla. inşallah herkes gibi ben de hamile olurum kızlar.

kızlar yumurtanın büyüklüğünü kaç mm olduğunu nasıl öğreniyorsunuz.alttan muayene ile mi progesteron sonucuna göre mi.benimde sonucum 14 çıktı ama daha doktorumla görüşmedim.sonucun 14 olması ne demek acaba.

bu benım2. ayım progesteron testı 2. yaptırısım ılkınde 13 cıkmıstı sımdı 31 cıkmıs acaba ıyımı kotumu bu dr ları anlamıyorum beklıyceksınız dıyorlar adet olmazsan hamılesın dıyorlar acaba bu deger ıyımı kotumu soylemıyorlar sızler bılıyorsanız lutfen banada yazın

canım benimde progesteron sonucum 9,65 çıktı. doktorum iyi dedi hamile kalma şansım devam ediyomuş ama ben şimdi bilememdim kafam karıştı normali 6 dedi seninde 9,65 gayet ii dedi. bilmiyorum yaa bu ay hamile kalmayı çok istiyorum. sizce hamilelik şansım devam ediyomu ???

[COLOR="navy"]burdan Nİhancaya sesleniyorum...
senin progesteron sonucun 0,6 mı yoksa 6 mı ???
bana doktorum 6 normal dedi. ama burda bi bayan arkadaş normali 10 diye duymuş bende tam bilmiyorum bide progesteron baktırdığın güne göre değişiyomuş galiba o yüzden oran değişiyodur diye tahmin ediyorum. senin 3 günün geçmiş nihanca istersen bi tahlil yaptır. betahcg de sonuç verir. umarım gönlündekini verir sana Rabbim...
[/COLOR]

değerin nasıl yorumlayamıyorum ama bende hamile kalmadan önceki ay(ağustos) yaptırmıştım progesteron testini..12,25 çıkmıştı...şimdi hamileyim..seninkine yakın bir değer benimkide..

arkadaşlar benim degerim 8,35 çıktı doktorum daha yüksek olabilirdi ama yumurtlama olmuş dedi progestan verdi kulanmam için gebelik olabilirmi dedim olabilir dedi kısmet inş vardır sizce hamilemiyim :18: allah hepimize şifa versin ....

benimde hamiş kaldığım ay 14 çıkmıştı kızlar ve tam 13.denemede Allaha şükür nasip oldu miniğim şimdi 4 aylık olduk bile çokk şükürr
darısı isteyen tüm kardeşlerime inş

bişey soracaktım ama topige 4 aydan beri yazan olmamış ben yazayım belki cvb veren olur,benim yumurta adetin 14.günü 18 olmuştu klomen kullanmıştım dr bana kendikendine çatlar dedi ve progestan 100mg hap verdi şimdi adetimin 20.günümdeyim 21.günü beklemekmi lazım?20.günü progesteron testi yapılmazmı yapılsada şu hap yüzünden yüksekmi çıkar merak ediyorum?bir bilen varmıdır?

tatlım bnde bugün o testi yaptırdım sonucum 10.85 cıktı düşük olduğunu düşündüğüm için forum forum geziorum ama iyiymiş galiba. senin soruna gelincede bnm bugün 22. günüm yani bu test 21-22-23. günler yapılıyo 1 günün etkisi olurmu olmaz die düşünüyorum.. hapın etkisiyle yüksek olmasıda sorun değil önmli olan sonuc bundan daha önmlisi yumurtanın döllenmiş olması çünkü yumurtan döllendiyse progesteron sana tutunması için fayda sağlıcak..

cvbın için tşkrler.reglim geçti ama gebe degilim testlerim oldu negatif bişeyler tersgitti galiba hormonlarım yükselmiş fsh yüksek çıktı ve 20 gün geçti farlutal kullandım halen reglim yok çaresizim...

kızlar bende bugün 21.günde progestreron tahlili yaptırdım sonuç 17.05
çıktı,sizce iyimi?
yumurtlama döneminde eşimle 2 kez birlikte olduk..şansım düşük ama ana yüreği işte..keşke hepimiz hamile kalmış olsak şuanda hayırlısıyla....

kızlar benimde progesteronum 14 çıktı. ama benim merak ettiğim bir şey var. şimdi bu değer, benim yumurtamın çatladığı anlamına mı geliyor? yoksa sadece yumurtanın büyüdüğü anlamına mı geliyor??

bende pko hastasıyım bu ay ilk denememdi Dr yumurta takibi yaptı muhtemel yumurta çatlama günlerinde eşimle şansımızı denedik hatta progesteron testi sonucum 19,42 çıktı.Dr kaliteli bir yumurta çatlaması olmuş dedi ama maalesef hamile değilim.Progesteron yalnızca yumurtanın hangi kalitede çatladığını gösteriyor.

Merhaba kızlar, daha oncede yazmıstım.adetimin 21. gunu bugun progesteron tahlılı yaptırdım. sonuçlar şöyle bilgili arkadaslarımız yorum yapabılırse sevınırım;

Progesteron 19,03

Erkek : 0,14 - 2,06 ng/mL Kadın Foliküler faz : 5,16-18,56 ngmL Luteal faz : <0,08 - 0,78 ng/mL Post menapoz : <0,08 - 0,78 ng/mL Hamilelik 1. Trimester :4,73-50,74 ng/mL 2. Trimester :19,41-45,30 ng/mL

ALLAH TUM ISTEYENLERE BEBİŞLERİ EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞ.

arkadaşlar progesteron tahlil sonucum 7.52 çıktı.doktor yumurtan çatlmş dedi.ama buradaki bazı arkadaşlar progesteronun en az 10 çıkması gerek yumurtanın çatladığını söyleyebilmek için,diyor. kime inanacağımı şaşırdm lütfen tecrübesi olanlar yardım etsn((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…