benim her ay yumurtam oluşuyor ama çatlama olmuyor bazı aylar,,bilen varmı progesteron yüksekliği çatlama olduğunu gösterir mi?
canım üzülme ama yumurtlma olmadıını gösterior.benım sonucum 19,11 cıkmıştı ama bende hala hamile deilim doktorum degerlerimin cok iyi oldunu söyledi hatta mükemmel dedi sende bi sorun yok ama işte benım de eşimin sperm sayısı düşük ben bu testi baya önce yapmıştım 3 ay filan olmuştur yanı o ay hamile kalamamışım yaa ne diim artık hayırlsıı allahtan..herşeyi allah bilir o isterse olcak eger o isterse sorun bile olsa olacaktırr merak etme cnm.
canım sana kısaca kendi hikayemi anlatayım 13 ay boyunca benm ve eşimin herseyi normalken bebeğimiz olmadı ve progesteron yaptırdığım ilk seferde (yaklaşık 8aydır olmuyodu)sonuç 15 çıktı ve drum çok kaliteli bir yumurtlama gerçekleştiğini söledi ama hamile kalamadım artık tek rahim filmi çektirmek kalmıştı 13.ayda çektirdim ve tüplerimin acık olduğu çıktı o ay 2.kez progesteron yaptırdım ve sonuç 8 çıktı bu sefer drum 8 inde iyiy olduğunu ama 15in daha iyi olduğunu söledi dra bu ay hamile kalma olasılığım varmı bu sonuca göre dedeim bana 15 in üstünde çıkınca olabileceğini bu ay bebek olmadığını söledi ve bütün umutlarım tükenmişti o ay.
veeeeeee 1 hafta sonra adetim geçikti test yaptım hamileydim.
kısacası 12.4 kaliteli bir yumurtan olduğunu gösterir ama döllenip döllenmediği hakkında kimse bi yorum yapamaz adetin gecikirse test yap ve dua et umarm rabbim gönlüne göre verir
kusura bakma çok uzattım....
değerin nasıl yorumlayamıyorum ama bende hamile kalmadan önceki ay(ağustos) yaptırmıştım progesteron testini..12,25 çıkmıştı...şimdi hamileyim..seninkine yakın bir değer benimkide..
tatlım bnde bugün o testi yaptırdım sonucum 10.85 cıktı düşük olduğunu düşündüğüm için forum forum geziorum ama iyiymiş galiba. senin soruna gelincede bnm bugün 22. günüm yani bu test 21-22-23. günler yapılıyo 1 günün etkisi olurmu olmaz die düşünüyorum.. hapın etkisiyle yüksek olmasıda sorun değil önmli olan sonuc bundan daha önmlisi yumurtanın döllenmiş olması çünkü yumurtan döllendiyse progesteron sana tutunması için fayda sağlıcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?