21.gün progestron değerim?

Kardelen060492

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
1.656
1.421
133
Kızlar merhaba, bugün adetimin 21.günü. doktorum 23.gün progestron baktırmamı söylemişti ama mağlum bayram tatili diye 2gün önceden baktırdım. Ve sonuç 0.53 çıktı. Çatlamamış oluyo bu durumda. Acaba geç mi yumurtlycm? Adet döndüm 33-34-35günde bi oluyor. Erken mi baktırdım sizce yükselir mi bu değer? Birde 3gündür beyaz akıntım var ben hiç anlamadım ya yardımcı olur musunuz lütfen

Yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılmalı, döngüye göre cok erken yaptırmıssınız..

Öylemi ya yumurtam hala çatlamamış mıdır peki sizce hala değerlendirmeye devam mı etmeliyim
Ovulasyon testı ile takıp edın, yanı bu değere gore catlamamıs, döngünğze göre yumurtlama olmamıs tir.. Ama ovulasyon yapın muhakkak, catlamadan 1 hafta sonra bakılıyor progesterona

Pik olmus canım, yarın da yap eger silikleşirse çatlamış olcak, bugunu degerlendirmeyi unutmayın..
Silikleşmeyi görene kadar yapın testi..
canım ovülasyon testlerimi yorumlar msınnn çatlamış mı
21.gün ilişki oldu. 23.gün ilişki oldu.

Eklentiler

• 38629A23-7017-4FB5-89F1-CBECAC1E5146.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 32
Çatlamıs cnm 23.günden itibaren 14 gün sayabılırsın artık❤
Bu arada pko yok deıl mı, testlerin koyu seyretmiş biraz
Canım bi Uzman doktor pco var dedi başka iyi bi prof a gittim en son o da yok sende pco dedi.
peki ilişki günlerim nasıl sence denk getirmiş miyim? Hala devam etmelimiyin ilişkiye

Canım bi Uzman doktor pco var dedi başka iyi bi prof a gittim en son o da yok sende pco dedi.
peki ilişki günlerim nasıl sence denk getirmiş miyim? Hala devam etmelimiyin ilişkiye
Evet çatlama günü ilişki olmus bi sonrakı gün de degerlenıdirebılırsin.. Tekrar yumurtlama ihtimaline karsı, gün asırı devam edebilirsin.. İnşallah bebeğin saglıcakla gelsın
Herhangi bişey kullanıyor musun? Folık asıt, yumurtlamaya yardımcı ilac vs.

Canım 4ay boyunca klomen femera ve çatlatma iğnesi dedim ama sonuç alamadım en son bu prof a gittim o da ilaç falan kullanma dedi sadece folic asit al dedi ben inofolic kullanıyorum sadece. Onun dışında bişey almadım bu ay. Geç yumurtladım ama. Bi de doktor benim genetiğime baktırmıştım. Heterezigot homozigot çıkmıştı gebeliğini erken tespit etmeliyiz adetten 3-4gün önce beta hcg baktır her ay dedi

Bi de 4gündür hala sağ kasığım ağrıyo bıçak saplanıyo gibi

Evett o zaman ovulasyon mutlaka yapmalısın her ay..ben de pko yok ama bi eczacı arkadsım ınofolıc tavsıye ettı bana da, pko olanlara verilir normalde, ama saglıklı kısıler de de süreci hızlandırır demıstı, 3 kutu kullandım ben de bi sonuc yok henuz, sen ne zamandır dneiyosun

Bende inofolicte 2.kutumdayım canım daha. Ama biz 9aydır deniyoruz. Bu ay 10.ayımız olacak

Canım akşam tekrar yaptım test yine pik oldu yaaa anlamadım ben bu işi

Eklentiler

• F09ECC13-71A1-4578-83C4-07C7DBD3467D.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 09931E65-291F-47DF-B809-667D3A13FB10.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…