Tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahAynen neskafe çok zararlı yaaa daha önce bırakmıştım nerdrn başladıysam yine
Evet yaa 4. Olacak allah izin verirse. Ben boşa mı şoka girip tası tarağı toplayıp gittim
Bende son bir aydır yapmaya çalışıyorum arada birkaç kez glutenli yedim ama alışmaya başladım sanırım çok rahatsız oldumTeşekkür ederim canım
Yapalım canım. Bunu 21 yapabilirsem ben de glutensiz istiyorum aslında ama öyle bağımlı olmuşuz ki çok zor geliyor.
Hoşgeldin canımaynen benim de göbek çok fena valla 6 aylık hamile gibiyim. Altıncı ayımda nolur sen düşün şekersiz beslenirsem gider inşallah.
Vayy 8 gün harikasın
Tebrikler bu arada Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride gostersin insAynen neskafe çok zararlı yaaa daha önce bırakmıştım nerdrn başladıysam yine
Evet yaa 4. Olacak allah izin verirse. Ben boşa mı şoka girip tası tarağı toplayıp gittim
Tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahsenin için baya güzel bir arınma olacak o zaman
Teşekkür ederim kızlarTebrikler bu arada Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride gostersin ins
Neyse artık önümüze bakalım. 21 gün kurallara uyarsan rahat 3 kilo gider zaten üzülme hiç hallederizGeldim kaptan yarın ki tartının stresi bastı beni
Uzun zamandır tartılmıyordum da
Tartıldın mı kaptanKimse uyanmadı mı daha
Ben kahvaltımı yapacağım. Shake yapacaktım süt yokmuşyumurta koydum
İki lokma ekmek niye ya hiç beyaz ekmek yokKahvaltımı yaptım sonra geldi tartı aklıma yarına kaldı benim tartı ama bugün başladım iki lokma ekmek dışında cıss yok
Kıymalı yumurta
Çökelek
Domates
Salatalık
Elma yedim
Çay içtim ona dayanamadım malesef
Bugün burada hava güzel ufaklıkla yürüyüşe çıkaruz
Suya da dikkat edersem benden iyisi yok
Evet 63 çıktım maalesefTartıldın mı kaptan
Süpersin canımAnka kaptanim 78.8 olarak tartildim pazartesi 79.1 di bu arada tartı fotografi koyacak miyiz ben cekmedim de
Oooo çıtırmışsın sen maşallahGünaydıntartıda 54.8 çıktım bu sabah
Gerek yok canımBende çekmedim
Yazalım canım fikir olsun birbirimize. Özellikle tatlı krizlerini nasıl atlattığımızı yazalımgeldim canım, menü yazıyoruz dimi?
Teşekkür ederim hedefime az kaldı inşallahOooo çıtırmışsın sen maşallah
Kesinlikle tarçın herşeye tarçın koyun derim içtiğiniz suyun içinde bir çubuk tarçın olduğunda bütün gün hem tok tutuyor hem tatlı krizi gelmiyor ben yaptığım kahveye de atıyorum yediğim yogurda da hiç sevmezdim ama bu süreçte çok ise yarıyorYazalım canım fikir olsun birbirimize. Özellikle tatlı krizlerini nasıl atlattığımızı yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?