21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

canlarımmm çok teşekkür ederim hepinizeee çok mutluyum sadece eşim ve annem biliyo ve tabiki sizlerr kötü günler geride kaldı çok şükürrr, darısı hepinizin başına inşallahhhhh en kısa zamanda sizlerinde olcakk, bu 3. denememizdiii bu ay çok şükür tuttuuu ama geçen aylarda çok kafaya takmıştım biliyosunuz ovulasyon testi falan almıştım hesaplama yapıyodum bu ay hiç düşünmedimm ve nihayet bebiim göbüşümde inşallah sağlıcakla kucağıma da alırım.. sizde hiç düşünmeyinnn akışına bırakınn başka şeylerle ilgileninn allahım inşallah en kısa zamanda size de versinn... öğrenince çok mutlu oldumm gözümden bi damla yaş aktı kızlar mutluluktan allahım bozmasın inşallahhh

aminnnn inşallah allah tamamına erdirsin canım adım adım yaz bize ayrılma buralardan unutma bizi doktora git gel haberleri getir

tabiki canım haberleri ilk size duyurcamm, hep güzel haberler duyurcam inşallahhhh.. perşembeye kadar nasıl sabretcem yaaa

tabiki canım haberleri ilk size duyurcamm, hep güzel haberler duyurcam inşallahhhh.. perşembeye kadar nasıl sabretcem yaaa

Tebrik ederiiimmm .Değerin de düşük falan değil.Ben adet olacağım gün yaptırdığımda 55 falandı.Tamamen döllenme zamanıyla alakalı.İnşallah en kısa sürede de bebişini görür kalp atışını duyarsın.Darısı tümmm isteyenlerin başına inşallah.

teşekkür ederim canım çok sağol.. doktor keseyi ne zaman gördü senin, hemen görünmez diyolar, değerin yüksek olması lazımmış, ben perşembeye randevu aldım o zamana kadar görünür inşallah

teşekkür ederim canım çok sağol.. doktor keseyi ne zaman gördü senin, hemen görünmez diyolar, değerin yüksek olması lazımmış, ben perşembeye randevu aldım o zamana kadar görünür inşallah

Tam hatırlamıyorum ama ben kan testini yaptırdığım gün tatile gidiyodum doktor dönüşte gel dedi.yani heralde 5.5-6 haftalık falandı.Evet hemen görünmeyebilir ama sen yine de git.Bazen daha da geç görülebiliyo.İnşallah gittiğinde görürsün de için rahat eder.Herşey yolunda gidecektir endişelenme.Ne kadar stres yapsak da elden bişey gelmiyo işte.Alnımıza yazılan neyse onu yaşıyoruz.Herkesten tek tek güzel haberler gelmeye devam etsin inşallah

cuma günü yolculuk yapcam 10 gün burda olmıcam inşallah gitmeden bebişimi görürüm. benim doktorun cihazı 4 boyutlu belki orda daha rahat görebilir, görsünde içimiz rahat etsinnn yaaa.. allahımmm sağlıcakla bebeğimi kucağıma verrr lütfennn

başakçım benim doktorum bundan önceki hamileliğimde 6 haftalıkken gel o zaman net görülür demişti
şu endişelerinden de kurtul artık içini ferah tut herşey güzel olacak merak etme

haklısın canım endişelenmemem gerekiyor ama elimde değil işte, daha rahat olmaya çalışcam inşallahh, 6 haftalıkken net görülüyosa perşembe günü bişey gözükmez çünkü 4+3 oluyo bakalım gelince görürüz artık minikimi, gerçi geçen hamileliğimde ilk gittiğimde 4+6 dı o zaman görmüştü

Son düzenleme:

O haftada görülmez boşuna stres yapma kendine.Ben geçen hamileliğimde 5+2 falandı gittim minicik bi kese görmüştü nokta kadar dün gelseydik göremezdik demişti.6 hafta ancak.

az önceki yazıma bi ekleme yapmıştım ama çıkmamış sanırım, hesapladım geçen hamileliğimde muayeneye ilk gittiğimde 4+6 ydı o zaman görmüştü bakalım ya hayırlısı erken döllenmeyle alakalıdır heralde

görünmezse panik yapma benim doktorum o kadarken bakmıyor bile görünmez diye mutlaka 6 haftalık olsun diyor

kızlar az önce eve geldim iç çamaşırmda lekelenme olmuş çok korkuyorummm yaaa bebeğime bişe olmasınnn eşimden progesteron istedim yerleşmeyle ilgisi olabilir mii offf ya offffffffffffffffffffffff

kızlar az önce eve geldim iç çamaşırmda lekelenme olmuş çok korkuyorummm yaaa bebeğime bişe olmasınnn eşimden progesteron istedim yerleşmeyle ilgisi olabilir mii offf ya offffffffffffffffffffffff

canım olabilir keşke dr gitseydin hiç ayağa kalma yat keşke dr gitseydin inşallah bir şey olmaz

hayatım hemen bir doktora gitseydin ne olur ne olmaz progestan fitil ve proluton iğne veriyorlar bu durumlarda

ya şu lanet köyden malesef 5 yıldır kurtulamadım ben köy okulunda çalışıyorum arkadaşlar lojmanda kalıyorum doktora gidemem anca hafta sonları evime gidiorum rezillik diz boyu yaniii, ama güzel haberlerim var sadece küçük bi lekelenme oldu başka bişi yok devamı gelseydi gitcektim ama olmadı çok şükürrrr geçen hamilelğimde de olmuştu bu sıralar yerleşme kanamasıdır heralde ama çokkk korktum panikledim fazla mı abartıyorum acaba dicem ama elimde değil arkadaşlar yaaaa

endişe etmekte çok haklısın canım, kim olsa paniklerdi hele biz şimdi daha da panik oluyoruz bu durumlarda, büyük ihtimal o yerleşme kanamasıydı, benim görümcem ebe o söylemişti bana ilk zamanlarında bu tür şeyler olabilir artmadıkça çoğalmadıkça korkma demişti, endişelenme canım herşey güzel olacak

cnm geçmiş olsun RABBİM yeniden bebek sahibi olmayı nasip etsin sana

çok geçmiş olsun bitmiş geçmiş bak,inşallah bir daha olmaz ben bile bir an önce perşembe olsunda doktorundan haberleri alalım diye sabırsızlanıyorum kimbilir sen nasıl heyecanlanıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…