Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım da öyle :) yemeklerden sonra özellikle daha hareketli oluyo :)kızlar bebeklerimiz hareket etmeye başladı. Dün ben ayrıntılı ultrason girdim herşey iyi dedi doktorun ama benim kızım öyle sık sık hareket etmiyor ara sıra ederse ediyor 21 haftada bu normal mi
Fazla etmiyor ama ara sıra yani öyle çok etmiyorBenim kızım da öyle :) yemeklerden sonra özellikle daha hareketli oluyo :)
Bu kızlar böyle galiba :))Fazla etmiyor ama ara sıra yani öyle çok etmiyor
cnmcım benim erkek 23 haftalığım benimki de çok hareketli değil. ultrason normalse endişe etme. belki uslu olurlar :)kızlar bebeklerimiz hareket etmeye başladı. Dün ben ayrıntılı ultrason girdim herşey iyi dedi doktorun ama benim kızım öyle sık sık hareket etmiyor ara sıra ederse ediyor 21 haftada bu normal mi
Yarın ayrıntılı ultrason randevum var da. Acaba bebeği normal ultrasonda ki gibi mi görüyoruz? Yoksa ağzı yüzü biraz belli oluyor muBenim ilk kızım da çok sakindi, ayrıntılı ultrasonda çıkıp çikolata falan yemek zorunda kalmıştım, dönsün de burun kemiğine bakalım diye. Şimdi hoplayıp zıplıyor, sağlıklı çok şükür.
Ayrıntılıda ben pek bir şey anlamamıştım, normal ultrason gibi. Uzun uzun bakıyor doktor, kemiklerine vs. 3D ve 4D ultrasonda yüzü falan belli oluyor. Gideceğiniz hastanede uygun makine varsa, öyle de bakabilirler ayrıntılı ultrasona ek olarak.Yarın ayrıntılı ultrason randevum var da. Acaba bebeği normal ultrasonda ki gibi mi görüyoruz? Yoksa ağzı yüzü biraz belli oluyor mu![]()
Haha ben de umutlanmistim görürüz belki kime benzediğini diyeAyrıntılıda ben pek bir şey anlamamıştım, normal ultrason gibi. Uzun uzun bakıyor doktor, kemiklerine vs. 3D ve 4D ultrasonda yüzü falan belli oluyor. Gideceğiniz hastanede uygun makine varsa, öyle de bakabilirler ayrıntılı ultrasona ek olarak.