21. Haftada kanama

fk1905

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
171
Puanlar
103
Herkese selam kızlae. Yaklaşık 2 hafta önce 21. Haftada yoğun bi kanama yaşadım tek seferlik, hemen doktora koştum şükür bebeğim için herşey yolundaydı. Doktorum sancı var mı diye nst ye bağladı idrar kan tahlili yapıldı ama hiçbir sorun görülmedi. Ertesi gün detaylı ultrasonum vardı orda da herşey yolundaydı çok şükür. 2 haftadır kanamam yok ama ben çok kaygılıyım her lavaboya gidişimde yüreğim ağzımda. Buna benze durum yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alan var mıdır?

Kabızlığınız varmıydı

Hayır hiç yoktu. Sadece hafif bi enfeksiyondan bahsetti doktorum.

Hayır hiç yoktu. Sadece hafif bi enfeksiyondan bahsetti doktorum.
Merhaba 16. Haftamdayım bgn sabah normal rutin konrtolüm vardı.herşey yolunda gözüküyordu. Aradan 3-4 saat geçti birden boşalma tarzı bir kanama yaşadım. Şimdi nasılsınız. Nasıl ilerledi süreç doktor ne dedş?

Doktor bi sebep bulamadı enfeksiyon rahimde ıfak bi kasılma herşey sebep olmuş olabilir dedi. Bidaha yaşamadım ama sürekli yaşamaktan korkuyorum. Sürekli tekrarlayan bi idrar yolları enfeksiyonum var bu arada. Sizin kanama miktarınız nasıldı pedi dolduracak düzeyde mi?

Evet aniden boşalma tarzı pedi doldurcak derecedeydi hafifee pıhtılıydı. Hemen dr koştum bebek normal dedi bana iğne yaptı progesteron gönderdi. Ama insan korkuyor.çok korkuyorum

Bana bi gece yatış vermişti bi gece hastanede kaldım serum verildi ve kanamam takip edildi. İnanın çok iyi anlıyorum sizi hala her lavaboya gittiğimde her ıslaklık hissettiğimde aynı korkuyu yaşıyorum.

Plesantanızın konumunu söyledi mi?
Rahim ağzına yakın olunca kanamalar oluyormuş

Hemen sonrasında detaylıya girdim plesantam sağ tarafımda gayet normal bi yerde. Herhangi bi sorun yokmuş herşey normal ama ben hala sorguluyorum neden diye

Hemen sonrasında detaylıya girdim plesantam sağ tarafımda gayet normal bi yerde. Herhangi bi sorun yokmuş herşey normal ama ben hala sorguluyorum neden diye
Genişleyen rahimde belki damarlar vs çatladı çok şükür bi şey yokmuş
Önlem amaçlı progestan vs verdi mi

Evet fitil olarak kullanıyorum. Bir de geçmeyen bi enfeksiyonum var idrar yollarımda

Ben ara ara hep yaşıyorum tam kan değil ama koyu kahve oluyor genelde eforlu geçen günlerin arkasına yaşıyorum, yürüyüş, temizlik vs gibi. 4-5 kere yaşadık farklı haftalarda 12-16 -20 erken haftalarda da oldu. Ama çok tedirgin oluyorum bende bu şekilde gebeliği devam etmiş olan var mı acaba. Her kontrolde yürek ağıza geliyor şimdi de yine var. Kontrol ediliyor bir şey yok deniliyor. Acaba bazılarının gebeliği bu şekilde mi oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…