Aldiysam aldim size ne de. Ay nasil karışıyorlar boyle bir seye. Hadsizlik bu.Aynı haftada olanlar kaç kilo aldınız bana çok almışsın diyorlar
bende şuan 21+4 üm 8 kilo aldım gündeniki öğün besleniyorum sadece ondada aşırı değil ama progestan kullanıyorum o kilo yaparmı bilemiyorum dr yapmaz dediAynı haftada olanlar kaç kilo aldınız bana çok almışsın diyorlar
Aynen canımı sıkıyorlarAldiysam aldim size ne de. Ay nasil karışıyorlar boyle bir seye. Hadsizlik bu.
Demek bizim bünyemiz kilo almaya müsaitbende şuan 21+4 üm 8 kilo aldım gündeniki öğün besleniyorum sadece ondada aşırı değil ama progestan kullanıyorum o kilo yaparmı bilemiyorum dr yapmaz dedi
Valla her konuda fikirleri var dediğin gibiAynı kişiler almayınca da hiç kilo almamışsın yazık çocuğa hiç mi yemiyorsun çocuğa kan can olurdu diyorlar. Ağzı olan konuşuyor
Evet doğru dışarı çıkamıyoruz virüsten ye iç yat olacağı bu dimiya alınabilir bu dönemde herkes evde yemekler pişiyo sürekli hem aynen katılıyorum aldıysam aldım kime ne ya
Bende meyve çok yiyorum özellikle karpuzBende 21 haftalıgım.. 67 hamile kaldım suan77 kiloyum bende çok aldım doktorum biraz meyvesi azalt dedi yapacak birşey yok doymuyorummm
Ah canım keşke bende alsaydim 57 kiloya la gebelik başladı bir deri bir kemik kaldım yaAynı haftada olanlar kaç kilo aldınız bana çok almışsın diyorlar
Bende çok karpuz yiyorum karpuzun yanına yoğurt yememi tavsiye etti doktorumBende meyve çok yiyorum özellikle karpuz
amin inş önemli olan o. bide evde oturuyoruz sürekli virüs var diye.düşük tehlikem var diye sporda yasak.hamile olmasakta alırdık herhalde.hamile olmayan arkadaşım bile 10 kilo aldım diyorDemek bizim bünyemiz kilo almaya müsaitaman bebişler sağlıklı olsun inşallah
Valla haklısınızAynı kişiler almayınca da hiç kilo almamışsın yazık çocuğa hiç mi yemiyorsun çocuğa kan can olurdu diyorlar. Ağzı olan konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?