21 haftalığım denize girmek istiyorum

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
:26: internette hep iyi geliyor yazmışlar 1-2 tane olumsuzluk yazılmış.Kararsızım bu sıcak günlede hergün duşa girereken denize girmek harika olmalı zaten deniz delisiyim

izmit-cebeci sahiline gideceğiz günübirlik suyu çok berrak diyorlar bir güncük girsem bişey olur mu?:59:

:26: internette hep iyi geliyor yazmışlar 1-2 tane olumsuzluk yazılmış.Kararsızım bu sıcak günlede hergün duşa girereken denize girmek harika olmalı zaten deniz delisiyim

izmit-cebeci sahiline gideceğiz günübirlik suyu çok berrak diyorlar bir güncük girsem bişey olur mu?:59:

Hamilelikte havuzu önermiyolar enfeksiyon riski olduğu için. Ama deniz tuzlu su oldugundan girilebilir diyolar. Bende 17. haftamda ve 25. haftamda denize girdim yüzdümde ama herhangi bi problemle karşılaşmadım. Aksine yaz ayı hamilesiyseniz yüzün diye öneriyor doktorlar. Tabi gebelik durumunuzu bilemiceğimiz için yine doktora danışmanızda yarar var. Gebeliğinizde herhangi bir problem yok ise doktorunuzda girmenizi önericektir. Yanlız girmeden önce biraz ısınma hareketleri yapmalısınız. ben ilk girdiğimde girek yüzmeye calısınca kaslarım gerildi ve 2 gün kas ağrısı çektim karnım falan baya ağrımıstı :) Bide korku oluyo acaba bişey olur mu diye. insan kasıyor kendini. Doktorunuz müsade ettiği sürece baska bişeye kulak asmayın derim ben :) Hayırlı doğumlar.

Hamilelikte havuzu önermiyolar enfeksiyon riski olduğu için. Ama deniz tuzlu su oldugundan girilebilir diyolar. Bende 17. haftamda ve 25. haftamda denize girdim yüzdümde ama herhangi bi problemle karşılaşmadım. Aksine yaz ayı hamilesiyseniz yüzün diye öneriyor doktorlar. Tabi gebelik durumunuzu bilemiceğimiz için yine doktora danışmanızda yarar var. Gebeliğinizde herhangi bir problem yok ise doktorunuzda girmenizi önericektir. Yanlız girmeden önce biraz ısınma hareketleri yapmalısınız. ben ilk girdiğimde girek yüzmeye calısınca kaslarım gerildi ve 2 gün kas ağrısı çektim karnım falan baya ağrımıstı :) Bide korku oluyo acaba bişey olur mu diye. insan kasıyor kendini. Doktorunuz müsade ettiği sürece baska bişeye kulak asmayın derim ben :) Hayırlı doğumlar.

teşekkür ederim cevapladığın için en çok enfeksiyondan korkuyorum ondan tedirgin oldum

canım ben antalyada yaşıyorum doktorum hamileliğimi öğrendiğimden beri denize gir bol bol yüz dedi ben 4. haftamdan beri her hafta giriyorum havuza girmek istersen de kuzenim tamponla girmişti karar senin ama en iyi spor yüzmek

Canım ben doktoruma danışmıştım girebilirsin bi problem olmaz dedı gecen hafta gittim denize dikkat et kendine çok fazla suda kalma güneş altında çok durmamaya özen göster bişey olmaz :34:

Bence doktoruna danış öyle denize gir. Ben hergün duş alıyorum ve bodrumda yaşadığım için neredeyse hergün denizdeyim. Ama ben doktora sordum birşey olmaz dedi. Girdiğim zaman direk denize girmiyorum vücudumu alıştırarak yavaş yavaş giriyorum.

Ben kontrollerim için bir profesöre gidiyorum sürekli,ona sorduğumda bol bol yüz demişti.Hamileler için en iyi sporlardanmış.Sadece karnını çok gerecek stillerde yüzme dedi.Bir de denizden çıkınca ıslak mayoyla durmamanı tavsiye ederim çünkü hava ne kadar da sıcak olsa üşütebilirsin.Ben sudan çıktığım gibi hemen değiştirmiştim bikinimi.İyi tatiller :)

teşekkür edrim cvplarınız için bir kere girdim dalgalıydı biraz biraz kulaç atım çıktım mayomu değiştirdim hemen...

bende korkudan giremiyorum sadece bu sene bir kez girdim ama gitmek çok istiyorum bakalım sıcakta tansiyonum çok düşüyor ne yapıcam bilmiyorum

benım kadar denıze gıren hamıle varmı acaba her hafta gırıyorum ve hamılelıgım basından berı gırıyorum hemde 4 haftalık ten bıle gırıyorum doktoruma sordum oda hıc bısey olmayacagını dıkkt etmemı kendmı yormamamı ıslak mayoyla oturmamamı soledı bu kadar sorun olsa gırme derdı bence bebekde hoslanıyordur bu sıcakta emınım :)

Deniz suyu şifadır :) bende girdim bi 10 gün kadar tabi tatil bitti :( doktorum havuza girmemi ve ıslak mayoyla oturmamı yasaklamıştı o kadar...Yine de doktoruna danışmalısın hep ;) bi de atlayıp hoplamayalım o kadar :)

Back
X