21 haftalık gebelik

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Cuma gğnü detaylı ultrasona girdim 10 dakika bile sürmedi ne bebeğin kilosunu ne boyunu biliyorum bu haftalarda söylemeleri gerekmiyor mu doktorda bakıyor iyi diyip geçiyor ultrason kağıdımı bile ben istemeden vermiyorlar bide hocaya gidiyorum özel muayene yani yarın sonuç için doktorun yanına gidicem bu konuyu konuşuyum diyorum kilosunu felan söylesin

Nasıl yani ? Özelde size rapor, kagıt, mail hiçbirşey verilmedi mi? Tüm sonuçları veriyorlar normalde

Maalesef böyle bir doktorum vardı özel hastanede. Bir defa gittim on dk duramadık içerde hiçbir elektrik alamadım bilgi de vermedi zaten doğru düzgün. İkinci de bir daha asla gitmedim ona hemen doktorumu değiştirdim. İçinize sinmiyorsa gebelik süreci geçmez

Detaylı ultrason 40 dk falan sürüyor ve sonunda rapor veriliyor yani benimki öyle olmuştu. Bence başka bir doktora daha gidin.

Nasıl yani ? Özelde size rapor, kagıt, mail hiçbirşey verilmedi mi? Tüm sonuçları veriyorlar normalde
Üniversitede hocalar var paralı özel muayene onu demek istedim. Bir kağıt verdi onda da kafası karnı felan var başka bişey yok

Detaylı ultrason 40 dk falan sürüyor ve sonunda rapor veriliyor yani benimki öyle olmuştu. Bence başka bir doktora daha gidin.
Özel hastanede ilk çocuğumda benimkide çok sürmüştü şimdiki üniversite hastanesi kağıtta da hiç kilo felan yazmıyor

Neyse üzülmeyin terslik olsa söylerdi diye düşünüyorum bir sonraki gidişinizde rica edin 🥹

Merhabalar bisey sorucagm 19 haftalk hamileyim En son cuma gunu gttm haftaya cumartesi muaynemiz var Karnımda aniden Sancı giriyor Bazende Altan vajinamdan aniden bi agrı sızı gryor normal mi acaba lutfen biri cevaplayabilir. Mi

Merhabalar bisey sorucagm 19 haftalk hamileyim En son cuma gunu gttm haftaya cumartesi muaynemiz var Karnımda aniden Sancı giriyor Bazende Altan vajinamdan aniden bi agrı sızı gryor normal mi acaba lutfen biri cevaplayabilir. Mi
İltihap olabilir sağlık ocağında kan verin isterseniz

Bazen bende de oluyor enfeksiyon da olabilir rahiö büyüdüğü için de

Back
X