21 haftalık mhamileyim 7 kilo aldım.normal mi?

klmasm

sağlıkla gel canım kızım.
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
552
1
96
Antalya
kızlar 54 kilo ile başladım 61 kiloyum.5 ayda 7 kilo çok değil mi.psikolojim bozuldu.benim gibi çok kilo alan var mı?

var var merak etme:) benden senden çok farklı sayılmam,24. haftam bitti bende 7 kiloyu yuttum,üstelik ilk 3 ayda hiç kilo almamıştım :) doktorum kızıyo ama yapcak bişe yok dikkat etmeme rağmen alıyorum..

normal canım bende 24. haftamdayım 6 kilo aldım ama ilk 4 ay sabitti kilo ne aldım nede verdim dur bakalım doğuma kadar nasıl olacaz bebişler sağlıklı doğsunda ne yapalım tombik gezeriz:)

Bende 25.haftamdayım. 8 kilo aldım hihoyyyt Olsun ben çok mutluyum bu halimle. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da...

bende 21 haftalığım 6 kilo aldım senin gibi işin garibi nasıl kilo alıyorum farketmiyorum bile durum o derece vahim yani...senağlama

Ay kızlaaaaar inanamıyorum size. Siz ciddimisiniz gerçekten. 6 yada 7 kilo almak sizi bu kadar üzüyormu gerçekten ??? Ben 33teyim ve 22 kilo aldım ve doğuma kadarda en az bi 5 kilo daha garanti alıcam. Bunda korkulacak bişey yokki. Doğumdan sonra elbet verirsiniz üzülmeyin bu kadar. Ben ilkindede 30 kilo almıştım ve hepsini 1 sene sonra fazlasıyla verdim. Kendinden gidiyo zaten. Stres yapmayın bu kadar

Ay kızlaaaaar inanamıyorum size. Siz ciddimisiniz gerçekten. 6 yada 7 kilo almak sizi bu kadar üzüyormu gerçekten ??? Ben 33teyim ve 22 kilo aldım ve doğuma kadarda en az bi 5 kilo daha garanti alıcam. Bunda korkulacak bişey yokki. Doğumdan sonra elbet verirsiniz üzülmeyin bu kadar. Ben ilkindede 30 kilo almıştım ve hepsini 1 sene sonra fazlasıyla verdim. Kendinden gidiyo zaten. Stres yapmayın bu kadar

beim bebiş daha çok küçük henüz kilo almadım ama baya dert ediyorum azıcık rahatlattın beni:))))))))))

Bu kilo alma bünyeye göre değişiyor sanırım bende 21. haftamın içindeyim ve kilo almadım (maşallah diyelim lütfen :) normalde çok hızlı kilo alan bir yapım vardı ama hamile kalır kalmaz iştahım kesildi 1 kg verdim yeni yarım kg aldım ama daha hamile kaldığım kiloda bile değilim..Hiç bir şekilde kısmıyorum yediğimden bebeğim için asla kısamam iştahım yok sadece..Bebeğim gayet sağlıklı doktorumda almamamdan memnun..Bu aydan sonra almaya başlarım diye düşünüyorum öyle diyorlar çünkü..

yapı meselesi demekki.maşallah diyelim.bebek sağlıklı ise kilo almamak ne güzel.

gebeklik öncesi kilonuz düşükse ondan hızlı kilo alıyor olabilirsiniz... gerçi ben de 22 haftaya girmek üzereyim ve normal kilonun üst sınırından başlayıp 5-5,5 kilo aldım.. hemde hiç iştahım olmamasına ramen :D ama göbişi görseniz komacan... kim görse ilk soru erkek mi oluyor :D

Son düzenleme:
ben 54.5 le hamıle kaldım suan 59 kıloyum.normalde ben kılo alınca hemen basene gıderdı ama kalcam yenı genıslıor benım ıc karnım genısmıs bıde bebısımde normalden bıraz fazlaymıs kılosu ama karnım cok buyuk dııl suan 4.5 kılo aldım ama genelde ılk cocukta kılolar verlıor oyuzden cok takılmayın yaa kac kere cocuk dogurcaz allah askına kucuk meleklerımız saglıklı olsun önemli olan bu dııl mı tabıı cokta salmayalım sonra dogum zor olur mazallah ..

ilk bebeğimde 20 kilo aldım 6 ayda eski kilomdaydım..hiç te rejim fln yapmadım..sadece biraz hareketli bir yapım var...

ben de o zaman 5 ayda 7 kilo almıştım:)

Ben üzülmüyorum ama doktor sürekli dikkat et deyince insan kendini çok kilo almış gibi hissediyor:)
24. haftam bitti 7 kilo aldım ama daha 16 hafta var nerdeyse,ve son haftalarda çok kilo alınıyo diyo herkes..Bakalım durum ne göstercek..Allah hayırlı ve sağlıklı bi bebek versinde varsın kilo alayım ..

5 ayda 7 kilo normalmiş.alalım kilo önemli değil de yeterki bebeklerimize gitsin kilolar.kendimize değil bebeğimize alalım.

kızloar ne dert ediyorsunuz, şaştım size valla. ben napayım bu durumda :(
29 haftalık hamileyim 15 kilo aldım :(((
inanın çok yemek yemiyorum, kahvaltı, öğle yemeği, 5-6 gibi koca tabak meyve, akşama da süt.
yani nerden gelio bu kilolar anlamış değilim.
61 kilo ile hamile kaldım 76 kiloyum. son 1 ayda 4 kilo aldım :(

ben 22 haftalığım 10 kilo aldım :CüvCüv: ohh iyide yaptım :))
sağlıklı olsunda bebeklerimiz kiloyu verir gideriz,
gerçi benim avantajım 46yla hamile kaldım o yüzden doktorum sen daha anca kilona geldin endişelenecek birşey yok kasma kendini diyor
bakalım doğuma kadar kaç kilo alırım hihoyyyt

hesapladım 6 ile 8 kilo arasında değişirmiş
ama ben 10 kilo aldım kaydirigubbakcemile2

bende 9. haftamdayım ve 2kiloyu yedim bile. 45le evlendim. evlenir evlenmez hamile kaldım çoktan 47 oldum bile. gerçi doktorum sen zayıfsın normal dio ama yinede endişeleniorum 9haftada 2 kilo 40 haftada nolurum bilmiorum. ama bebeğim sağlıklı olsunda kilolar doğumdan sora verilir çok da takmamak lazım kızlarzemuszemus

Back
X