21 yaş fark yardimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hhmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
28 yaşında bir çocuk annesisiniz alımlısınız ve 48 yaşında muhtemelen evli olan bir erkekle muhattap oluyorsunuz kalbiniz ısınıyor mesajlaşıyorsunuz ve size en kısa zamanda istediğini vereceğim mekan bulunca diyor ve siz ne yapayım mı diyorsunuz.. Pes.. Niye kendinize bunu yapasınız.. Adam sizi gayet kullanmak istediğini belirtmiş.. Evladınızı düşünün ve bu tarz yaratıklardan uzak durun..korkmuyor musunuz..? Biri bana bu niyetle gelse bir daha asla görüşmem ne yapayım diye düşünmem bile korkarım çünkü..

alan memnun satan memnun arkadasım sorma sebebın nee ?* galıba sebebın bu ılıskı devam ettiğinde adamın performansı :KK70: birde bır erkeği dişiliğini kullanarak elde edemezsiniz sadece belli sure gıder oyle sonsuz ask yada evlilik beklemeyın guven veren kadın ımajınız yok kadın agır takılır erkek elde etmek ıcın herseyı yapar siz dırek kendiniz atlamıssınız sizin hayatınız bize laf dusmuyor barı genc birini bulup ciddi ilişkiler içinde bulunsaydınız bırde cocgunuz var yanı..

Okurken rahatsız oldum. Bir arkadaş da resmen garsoniyerin güzel olup olmadığını mı düşünüyorsun demiş.
Konu sahibi siz adamın umrunda değilsiniz anlık bir durum geçiçi bir şey bu. O adamdan size koca olmaz tabi böyle bir düşünceniz varsa

Bence sadece adamın değil sizinde mezhebiniz bayagi bi geniş.midem bulandı o ne demek ya istiyorum filan bu nasıl bir rahatlık istediğini vereceğim sana diyor ve siz o adama agziniza gelen her lafı saymiyorsunuz.onun bunun elinde oyuncakmi olmak istiyorsunuz.siz cinsel bir objemisiniz.:sinirli::skandal:

zaman ve mekan bulunca istedigini vericem ne demek ya :bicak:
seni istiyorumlar vericemler o_O
istediginle istegini yasamakta ozgursun de bak bi de cocugun var konu sahibi,unuttuysan arada o masumu aklina getir de zengin sisman sadece seni seks icin isteyen adamlardan uzak dur

Bu kk da bunlar türedi bu ara. Kesin erkektir bunu yazan. Bizene arkadaşım sizin sex yapıp yapmıcağınızdan. Yada 21 yaş büyük diye verip vermiceğiniz. Saçma sapan konular açmayın. Kadınlar klübümü bilmem ne hikayelerimi nedir bu yani. Töbe yarabbi.

Ne igrenc diyaloglar bunlar..istedigini verecegim demek ne demek. O ahlaksiz ama size ne demeli bilemedim..Sevismek ayip degil elbette istediginizle istediginizi yapin ama bazi seylerinde bir siniri olur. Hic hijyenik olmayan iliskiler..

Adam size resmen hayat kadini muamelesi yapmis daha hala konusuyorsaniz tebrik ederim..

Ben senin bildiğin erkeklerden değilim de diyebilirdi :KK53: :-)

anlamadım ben yaa,şimdi bu arkadaş sevişmek için bizden izin mi istiyor:-)

Tostunu yiyip adamı beklıyeceksın .
Ama beklediğini veremeyeblir:rolleyes:

Bayanlar gunaydin.
Benim sorunum şu aslinda sorunda degil ama fikir alisverisi yapmak istedim.
27 yaşında alimli 1 cocuk annesi bosanmis bir kadinim.
Ise baslamistim bosanmadan once patronum 48 yasinda orta boylu gobekli hos bir adam.Aramizda hic birsey yoktu gayet resmiydik isten ayrildim bosandigimi duymus ve beni aradi ben seninle her turlu herseye acigim vs. Diye bende tabiii cok şaşırdım.Hergun efendim diye hitap ettigim adama nasil duygusal olarak yaklasabilirdim.
Neyse gel zaman git zaman gorusmeye konusmaya basladik ama yine gayet resmi.Taaki geçen haftaya kadar kalbimin attigini ve surekli aklima geldigini hissettim.Fakat adam cok zeki surekli beni irdeliyor rahat ol ben meşrepi genis bi insanim istedigini yapmaya hazirim diye.
Bende dun yanina gittim sirketine geldikten sonra ise bi cesaret geldi bana evde yas araligimiz umrumda degil kalbimin ritmlerini değiştirdiniz diye mesaj gönderdim biraz daha acik olurmusunuz dedi.Bende seni istiyorum.Daha bunun ustüne ne denilebilirki? Dedim.Ardindan gonderdigi cevap "Istedigini verecegim.En kisa surede zaman mekan bulunca" diye tabii ben sok oldum.
Durum boyle arada 21 yaş fark var.Sizce bundan sonra nasil davranmaliyim.Paylasip rahatlamak istedim.
burda sadece 21 yaş konusuna mı taktınız yani yoksa sevişip sevişmeceğinimizi sordunuz

sesli güldüm sanırım bunu o göbekli yazmış bir kadın yazmış olamaz:confused:
ayrıca bu komedinin ikinci serisi var mı ilginç bir senaryo başarılı:KK9:

Back
X