21 yaş fark yardimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hhmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben konu sahibininde duygusal baktigini dusunmuyorum ne yani mekani ilani ask etmek icin mi ariyo

Tovbe estf evli barkli kadin ben kendimi safin onde gideni bilirdim eger bu kadin safsa ben kendinden korktum yeminle
Zaten mesajda bende fiziksel baktığını anlatmaya çalıştım :KK66: Yani adam kendi şeysini çok kıymetli bişey sanıyor, yer mekan ayarlamak diyor ya:olamaz:
Ne diyim konu sahibi bundan duygusallık medet umuyorsa, heleki evli sanırım adam :işsiz:
Dediğin gibi konu sahibide farkındadır belki ama, biz ne diyek..

Zaten mesajda bende fiziksel baktığını anlatmaya çalıştım :KK66: Yani adam kendi şeysini çok kıymetli bişey sanıyor, yer mekan ayarlamak diyor ya:olamaz:
Ne diyim konu sahibi bundan duygusallık medet umuyorsa, heleki evli sanırım adam :işsiz:
Insallah kinu fakedir yoktur boyke saflar

En cokta bu insan anne olduguvicin uzuluyorum
Kesinliklevkinamiyirum herkes kendi gunahinin sahibidir ama o cocuga uzuldum niyeyse Allsh kimseyi sadirtmasin

Yeni mitsuz bi evlilikten kurtulsam kendime nasil daha iyi bi hayat kurabilirim onun yolunu bulmaya bakardim herhalde

Kesinliklevkinamiyirum herkes kendi gunahinin sahibidir ama o cocuga uzuldum niyeyse Allsh kimseyi sadirtmasin

Yeni mitsuz bi evlilikten kurtulsam kendime nasil daha iyi bi hayat kurabilirim onun yolunu bulmaya bakardim herhalde
Fake olmama ihtimali de var..
Ben olaya kendisine et parçası gibi bakan adamcık karakteri için kendini pişman olacağı olayın içinde bulmamasını dilerim..
Toplumun boşanmış ya da eşi ölmüş kadına bakış açısı yazık ki bu..
Keşke karşısına kendiyle eşit koşullar da biri çıksaymış.. Keşke acele etmese.. Bu birliktelik için de evlilik için de geçerli.. Dilerim depresif durumunun farkına varır..

Üzülme arkadaşım,bir varmış bir yokmuş,bir hhmy varmış,ama aslında yokmuş...Yorumsuz geçmeyeyim,işin zor konu sahibi,Allah yardımcın olsun:olamaz:

Fake olmama ihtimali de var..
Ben olaya kendisine et parçası gibi bakan adamcık karakteri için kendini pişman olacağı olayın içinde bulmamasını dilerim..
Toplumun boşanmış ya da eşi ölmüş kadına bakış açısı yazık ki bu..
Keşke karşısına kendiyle eşit koşullar da biri çıksaymış.. Keşke acele etmese.. Bu birliktelik için de evlilik için de geçerli.. Dilerim depresif durumunun farkına varır..
Konu dogruysa sanki ikisindede gram duygu yok gibi tek dertleri cinsellikmis gibi geldi gozume

Zaten bircok yanlis birliktelik mutsuz evlilikler bu yuzden ne yazik ki

Seksse tamam, ona da tamam da 27 yaşında, gençsiniz, güzelsinizdir de muhtemelen. Mesele seks ise neden orta boylu, göbekli bir adam? Dışarıda bir sürü taş gibi adam varken... Aşk olsa gönül kimi beğenirse ona kayarmış o başka da sekste durum öyle değil. Orta yaşa ilgi duyuyorsanız 35-45 arası da gayet hoş adamlar var. Orta boy+göbekle neden uğraşasanız ki?

Ben konu sahibininde duygusal baktigini dusunmuyorum ne yani mekani ilani ask etmek icin mi ariyo

Tovbe estf evli barkli kadin ben kendimi safin onde gideni bilirdim eger bu kadin safsa ben kendinden korktum yeminle

Kadın " seni istiyorum daha bunun üstüne ne denilebilir ki " demiş:oha:

Adam da " istediğini vereceğim " demiş.:KK47:

Biri birine seni istiyorum dediginde ;bunun tek bir manaya geldiğini dünya alem bilir.:kızgın:
Ya bize hayatı yanlış ogrettiler ya hayatin kendisi yanlış:işsiz::işsiz::işsiz:

Kadın " seni istiyorum daha bunun üstüne ne denilebilir ki " demiş:oha:

Adam da " istediğini vereceğim " demiş.:KK47:

Biri birine seni istiyorum dediginde ;bunun tek bir manaya geldiğini dünya alem bilir.:kızgın:
Ya bize hayatı yanlış ogrettiler ya hayatin kendisi yanlış:işsiz::işsiz::işsiz:
Yok yok ikiside ddgil bildigin dunyanin civisi cikmis

Bu nasıl konu neye ne diyelim anlamadım ki.:oha: siz zaten anlamışınız.

Bu ne basitlik ayol? Madem hikaye uyduruyorsun daha kaliteli bir şeyler uydursana.

Bu ne ucuzluk? :işsiz:

Back
X