- Konu Sahibi Yusufum2010
Yusufum, yazdıklarınızı çok dikkatli okumaya çalıştım.
Duygularınızı ya tam yaşamıyorsunuz, ya da kararınızdan emin olmadan sadece ders vermek için çıktınız o evden.
Evet yazılardan duygu analizi yapılamaz belki ama bir iki kelime yeter karşındakinin sıkıntısını anlamaya çoğu zaman.
İşte sizde bu eksik..
Ya yaşınız çok erken daha idrakında değilsiniz, ya da olaylar çok taze onca acı yaşanmışlığı itiyorsunuz bir kenara beyninizde.
Geçmişten söz etmenin anlamı yok; ama Almanya'da yaşıyorsunuz, 18 yaşında evlendiniz..
O yaştaki kız deli dolu olur. Susmaz kolay kolay.
Defalarca şiddet ve hakarete maruz kaldınız..Hiç mi şikayet etmek aklınızdan geçmedi ?
Şimdi evi terk eden kişi olduğunuz için, elinizde de hiç kanıtınız olmadığı için nasıl anlatacaksınız derdinizi ?
Yurt dışında nasıl işliyor hukuk ?
anliyorum seni cnm.ben daha cok kimse üzülmesin diye sanirim yada normal olarakmi görüyodum bilmiyorum inan.yeni yeni farkindayim yasadiklarimin bende nasil yaralar actiginda.kesin kararliyim ama dün k.validem oglum üzerinden bana vicdan yapti dün.kisaca egoistlik yapma oglunu düsün demeye geitrdi o yönden kafam karisti dedim.ama bugün uyandim farkettim ben böyle cok mutluyum asla o cehenneme geri dönmicem.bosanmada söyle isterse bosamasin bana nikah lazim degil sonucta