Kesinlikle katılıyorum.O sizin bebeğin sorumluluğunu alıp alamayacagınıza bağlı. Erken anne olup on numara sorumluluk alanda var. Bebeği eve kitleyip gezmeye giden de
27 yaşındayım. 21 yaşımdaki kafamla anne olsaydım muhtemelen çok zorlanırdımKesinlikle katılıyorum.
Evet benim annemde 21 yaşında anne olmuş. Aramız gerçekten çok iyi ve hep bende isterdim genç anne olmayı. Bununla ilgili kitaplar okudum. Arastirmalar yaptim. Çocuk psikolojisi özellikle en hassas olunması gereken konu olduğunu düşüyorum. Ama bi yandan da ay daha çok erken diyen kesim var. Neden böyle dediklerini merak ettiğimden sordum aslında bu soruyuBence en sabırlı dönemlerınız :) yas ılerledıkce sabır kalmıyor.
Ve en guzelı cocukla aranızda cok fazla yas farkının olmaması ...
Neden27 yaşındayım. 21 yaşımdaki kafamla anne olsaydım muhtemelen çok zorlanırdım
Ben 21 yaşıma dönüp baktığımda hayatı yeni öğrenen öğrenmeye çalışan bocalayan biri varmış olgun değilmişim çocukmuşum. Ben kendimi anlatıyorum ama siz iyi bir anne olursunuz
Evet benim annemde 21 yaşında anne olmuş. Aramız gerçekten çok iyi ve hep bende isterdim genç anne olmayı. Bununla ilgili kitaplar okudum. Arastirmalar yaptim. Çocuk psikolojisi özellikle en hassas olunması gereken konu olduğunu düşüyorum. Ama bi yandan da ay daha çok erken diyen kesim var. Neden böyle dediklerini merak ettiğimden sordum aslında bu soruyu
Çok teşekkür ederim. Hayatımızın her anında bence yeni biseyler öğreniyoruz. Bir insan ilk anne olduğunda da bi telaşa kapılır diye düşünüyorum. Bana erken diyenler çok oldu da bu yüzden size nedenini sordum.Ben 21 yaşıma dönüp baktığımda hayatı yeni öğrenen öğrenmeye çalışan bocalayan biri varmış olgun değilmişim çocukmuşum. Ben kendimi anlatıyorum ama siz iyi bir anne olursunuz
Bende böyle düşünüyorum tabi nasip şuan da hamile değilim ama bilinçli ebeveynler olmak istiyoruz.Herkesın dusuncesı kendıne göredir. Sonucta siz bakacaksınız canım. Hazır hissedıyorsanız kesınlıkle düşünün.
Hersey den ziyade daha enerjık oluyorsun. Cocugun buyuyunce sen genc anne oluyorsun. Cocugunun cocuguna enerjin yetıyor.
Her konuda yanında olabiliyorsun cunku dinçsin.
Yani bu benım dusuncem.
Bende öyle düşünüyorum.Genç anne olmak çok isterdim valla. Ama nasip olmadı hala. Siz kendinize güveniyorsanız ertelemenin hiç anlamı yok bence
Artık her evde net var. Her turlu bılgıye ulasabılıyorsunuz. Araştırmacı bir yapınız varsaBende böyle düşünüyorum tabi nasip şuan da hamile değilim ama bilinçli ebeveynler olmak istiyoruz. ❤
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle öyleArtık her evde net var. Her turlu bılgıye ulasabılıyorsunuz. Araştırmacı bir yapınız varsa
Hamılelık donemınde baya bılgıye sahıp oluyorsunuz, cogumuz oyle yaptık. Ve bebek dogduktan sonra hem yaşıyor hem gpruyorsunuz. Akıl her yasta degıl bastadır.
Bana göre bılınclı bır anne olacaksınız
Sanırım 21 yaşında o sorumluluk erken gelirdi.Ama sizin kişiliğiniz,sabrınız,hayat,sart ve koşullar farklıdır.21 yaşında anne olmak sizce erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?