21 yaşında anne olmak

Bence en sabırlı dönemlerınız :) yas ılerledıkce sabır kalmıyor.
Ve en guzelı cocukla aranızda cok fazla yas farkının olmaması ...
Evet benim annemde 21 yaşında anne olmuş. Aramız gerçekten çok iyi ve hep bende isterdim genç anne olmayı. Bununla ilgili kitaplar okudum. Arastirmalar yaptim. Çocuk psikolojisi özellikle en hassas olunması gereken konu olduğunu düşüyorum. Ama bi yandan da ay daha çok erken diyen kesim var. Neden böyle dediklerini merak ettiğimden sordum aslında bu soruyu

Ben 21 yaşıma dönüp baktığımda hayatı yeni öğrenen öğrenmeye çalışan bocalayan biri varmış olgun değilmişim çocukmuşum. Ben kendimi anlatıyorum ama siz iyi bir anne olursunuz

Herkesın dusuncesı kendıne göredir. Sonucta siz bakacaksınız canım. Hazır hissedıyorsanız kesınlıkle düşünün.
Hersey den ziyade daha enerjık oluyorsun. Cocugun buyuyunce sen genc anne oluyorsun. Cocugunun cocuguna enerjin yetıyor.
Her konuda yanında olabiliyorsun cunku dinçsin.
Yani bu benım dusuncem.

Genç anne olmak çok isterdim valla. Ama nasip olmadı hala. Siz kendinize güveniyorsanız ertelemenin hiç anlamı yok bence

Ben 21 yaşıma dönüp baktığımda hayatı yeni öğrenen öğrenmeye çalışan bocalayan biri varmış olgun değilmişim çocukmuşum. Ben kendimi anlatıyorum ama siz iyi bir anne olursunuz
Çok teşekkür ederim. Hayatımızın her anında bence yeni biseyler öğreniyoruz. Bir insan ilk anne olduğunda da bi telaşa kapılır diye düşünüyorum. Bana erken diyenler çok oldu da bu yüzden size nedenini sordum.

Bende böyle düşünüyorum tabi nasip şuan da hamile değilim ama bilinçli ebeveynler olmak istiyoruz.

21 yaş ülkemizdeki eğitim sistemine göre üniversite çağıdır. Yani hala bilgiye gelişime açık olduğunuz kendinizi geliştirmeye devam ettiğiniz bir dönem. Bana göre erken bir yas. Daha hayattan öğrenilecek zamana bırakılacak bir çok şey var evliliğinizin temellerini sağlamlaştırmak gibi.
Karar zaten yine sizin burada yüz kişi erken dese bile hayat sizin bebek bakacak olan sizsiniz. O yüzden başkalarının lafına göre de yaşamayın hayatı.

Her kadının kendini hazır hissettiği yaş farklı olabilir ben 20 yaşında anne oldum şimdi ikinciyi bekliyoruz çokta memnunum hayatımdan şükür kendinizde o sabrı isteği görüyorsanız erken değil bence

Bende böyle düşünüyorum tabi nasip şuan da hamile değilim ama bilinçli ebeveynler olmak istiyoruz. ❤
Artık her evde net var. Her turlu bılgıye ulasabılıyorsunuz. Araştırmacı bir yapınız varsa
Hamılelık donemınde baya bılgıye sahıp oluyorsunuz, cogumuz oyle yaptık. Ve bebek dogduktan sonra hem yaşıyor hem gpruyorsunuz. Akıl her yasta degıl bastadır.
Bana göre bılınclı bır anne olacaksınız

Çok teşekkür ederim. Kesinlikle öyle

Bana göre erken. Eğer 21 yaşımda anne olsaydım içim buruk olurdu kendimi hiç bişey görmemiş hayatın tadını almamış gezmemiş olarak eksik görürdüm şahsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…