- 24 Aralık 2014
- 5.248
- 7.035
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama lise aşkıymış adı üstünde. Görücü usulu değil. Valla bu arkadaşınki piyango insallah iyi olur araya aileler girmiş artık evlenir bunlarEvet genç bir yaş evlilik için ama birazda nasip.kardeşim 24 yaşında evlendi(erkek)kız da 21 yaşındaydı.(lise aşkı) 9 yıldır evliler çok seviyorlar birbirlerini,geziyorlar mutlular.Ben 28 yaşımda evlendim.Stres,sorunlar,birçok kez boşanmadan döndük.Yani hiçbirşeyin garantisi yok ama sevdiğinden ve sevildiğinden ,iyi anlaştığınızdan emin olmalısın
Adamda birden fazla kırmızı bayrak var. 8 ay çok kısa bir süre, tanımış olmanız imkansız. Hiç olumsuz bir şey anlaşmazlık yaşanmadı mı? Asıl bu durumlarda tanır bilirsiniz. İyi günde herkes iyi herkesin keyfi yerinde, kötü günü de görmek lazım. Şöförlük hattı var yazdınız, sabit saatli mekanlı bir iş değil. Yks olmazsa evde oturup onu mu bekleyeceksiniz? Dışarı tecrübeniz yok, kendinizi nasıl oyalayacaksınız? Baba evinden ne farkı olacak? Kariyer eğitim, kendini geliştirme, üniversite, meslek kursu vs bunlar hakkında planlarınız ne? Bana, köprüyü bir geçelim de gerisine bakarız zaten onu bunu şunu yapamaz hissi verdi. Çalışamaz iş tecrübesi yok, mesleğini yapamaz çünk mesleği yok ben ne dersem o diyor sanki.
Yazık üzüldüm size, yağmurdan kaçıp doluya tutulmazsınız umarım.
Tabikide tartışmalarımız oldu anlaşamadığımız konular bağırıştığımız zamanlar.. Bunlar olmazsa problem var demektir ztn bunın farkındayım. Okul konusunda benden daha istekli ve kendiside ztn 4 yıllık bölüm bitirmesine rağmen tekrar okuyo. Onun gelmesini beklemek için de tabikide evde oturmiycam. Kurslara gitmeyş planlıyorum bu konuda da destekçim bişeyler öğrenelim sertifka alalım sana diyo. Ehliyete yazdırdı ben araba kullanmaktan korkmama rağmen.Neden çok olumsuz yönlere çekiyorsunuz ki bu anlattıklarımı bir artı olarak değil aslında olması gereken şeyler olarak görüyorum. Sadece sizin söylediklerinide karşılık söyledim. Bu arada 20 yaşında bekar biri hamile kalsı bu kadar ters tepkiler vermezdinizAdamda birden fazla kırmızı bayrak var. 8 ay çok kısa bir süre, tanımış olmanız imkansız. Hiç olumsuz bir şey anlaşmazlık yaşanmadı mı? Asıl bu durumlarda tanır bilirsiniz. İyi günde herkes iyi herkesin keyfi yerinde, kötü günü de görmek lazım. Şöförlük hattı var yazdınız, sabit saatli mekanlı bir iş değil. Yks olmazsa evde oturup onu mu bekleyeceksiniz? Dışarı tecrübeniz yok, kendinizi nasıl oyalayacaksınız? Baba evinden ne farkı olacak? Kariyer eğitim, kendini geliştirme, üniversite, meslek kursu vs bunlar hakkında planlarınız ne? Bana, köprüyü bir geçelim de gerisine bakarız zaten onu bunu şunu yapamaz hissi verdi. Çalışamaz iş tecrübesi yok, mesleğini yapamaz çünkü mesleği yok ben ne dersem o diyor sanki.
Yazık üzüldüm size, yağmurdan kaçıp doluya tutulmazsınız umarım.
EYVALLAH! Doğru anlamışımEvet bana göre görücü usulü demek sizin dışında ikinizi tanıyan birinin sizi birbirinize uygun bulup tanıştırmasidir. Sevgililik döneminden ziyade daha programlı ve saygılı bir çerçevede görüşmelerin olduğu bir süreç
20 yaşında hamile bekar örnek ne alaka? Ona da aferin iyi yapmışsın otur çocuğuna bak mı yazacağız?Tabikide tartışmalarımız oldu anlaşamadığımız konular bağırıştığımız zamanlar.. Bunlar olmazsa problem var demektir ztn bunın farkındayım. Okul konusunda benden daha istekli ve kendiside ztn 4 yıllık bölüm bitirmesine rağmen tekrar okuyo. Onun gelmesini beklemek için de tabikide evde oturmiycam. Kurslara gitmeyş planlıyorum bu konuda da destekçim bişeyler öğrenelim sertifka alalım sana diyo. Ehliyete yazdırdı ben araba kullanmaktan korkmama rağmen.Neden çok olumsuz yönlere çekiyorsunuz ki bu anlattıklarımı bir artı olarak değil aslında olması gereken şeyler olarak görüyorum. Sadece sizin söylediklerinide karşılık söyledim. Bu arada 20 yaşında bekar biri hamile kalsı bu kadar ters tepkiler vermezdiniz
Tabikide tartışmalarımız oldu anlaşamadığımız konular bağırıştığımız zamanlar.. Bunlar olmazsa problem var demektir ztn bunın farkındayım. Okul konusunda benden daha istekli ve kendiside ztn 4 yıllık bölüm bitirmesine rağmen tekrar okuyo. Onun gelmesini beklemek için de tabikide evde oturmiycam. Kurslara gitmeyş planlıyorum bu konuda da destekçim bişeyler öğrenelim sertifka alalım sana diyo. Ehliyete yazdırdı ben araba kullanmaktan korkmama rağmen.Neden çok olumsuz yönlere çekiyorsunuz ki bu anlattıklarımı bir artı olarak değil aslında olması gereken şeyler olarak görüyorum. Sadece sizin söylediklerinide karşılık söyledim. Bu arada 20 yaşında bekar biri hamile kalsı bu kadar ters tepkiler vermezdiniz
Eyvah eyvah! ilkiyim demiş birdeBende onu çok seviyorum Allâh razı olsun benimle çocuk oluyo eğleniyo her anımda destekçim ama benim onu sevdiğimden daha çok seviyo beni çünkü ilkiyim