- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
21 yaşinda reşit oldugunuz için olabilirsiniz ama bence önce ailenizi ikna edip rızalarını almaya çalışın büyük sözü dinlemekte fayda var.Ailem izin vermez ben Ankara da esabil ekere ameliyat olmak istiyorum izinsiz yapmam der mi sizce
Konusunu açar açmaz çok sinirleniyorlar daha iki çift laf edemiyorum21 yaşinda reşit oldugunuz için olabilirsiniz ama bence önce ailenizi ikna edip rızalarını almaya çalışın büyük sözü dinlemekte fayda var.
Zamanla sizi anlayacaklardır.aile rızası önemli sonradan hep hakli çıkıyorlar.21 yaşinda çok gençsinizKonusunu açar açmaz çok sinirleniyorlar daha iki çift laf edemiyorum
Zamanla sizi anlayacaklardır.aile rızası önemli sonradan hep hakli çıkıyorlar.21 yaşinda çok gençsiniz
Kendimi çirkin hissediyorum sanki bu burun duzelse daha iyi olacakmış herşey gibi geliyor ailem de burnumun biseyi olmadığını ve benim takıntı yaptığımı düşünüyorlar o yüzden izin vermiyorlar ve onları ikna edemiyorumHenüz çok gençsiniz. Aileniz istemiyor gizli gizli oldunuz diyelim hastanede yanınızda kim kalacak sonra iyileşme döneminde ne yapacaksınız? Sonuçlarını düşünün ona göre karar verin.
Sönmez zaten ama bu şekilde de her gün bunu düşünüyorum aynaya bakmak bile istemiyorumYaşınızdan dolayı sorun çıkmaz ama zor bi süreç ameliyat sonrası refakatçi gerekir vs. Sizin hayatınız ama aileniz olmadan içinize sinece mi bide o var iyi düşünüp karar vermeniz gerekiyor.
Tabiki 21 yaşında aile izni gerekmez ama manevi olarak destek bu dönemde çok önemli. Allah korusun başınıza birşey gelse ne olacak. Ayrıca evden avm ye gidiyorum deyip hastaneye gidip narkoz alıp bıçak altınamı yatacaksınız. İnanın hiç anlamadım tam niyetinizi ancak müsadenizle size birkaç abla tavsiyesinde bulunacağım. Öncelikle burun ameliyatı olma ihtiyacını neden duyduğunuzu ailenize çok tatlı dille anlatın. Psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmediğinizi böyle bir değişimin kendinizi daha olumlu yönde etkileyeceğini söyleyin. Daha fazla yardımcı olmak isterim ama tepki çekmekten korktuğum için şimdilik bu kadarını yazabiliyorumDilersen özelden birkaç tüyo daha verebilirim. Aslında seni çok iyi anlıyorum. Ben 34 yaşında olmama rağmen dahası evli olup eşimin ok demesine rağmen annem bir türlü istememişti. Oturdum konuştum ikna ettim ve öyle kalkıştım bu işe. Şükür herşey yolunda gitti. Darısı başına olsun diyorum ama böylesi önemli bir konuda sakın ama sakın aileni karşına almadan bu işi halletmeni tavsiye ediyorum. Onları karşına değil arkana al
Canım bende 22 yasındayım ve tam 4 sene sonra ailemi ikna edebildim. Bende gizlice olmayı düsündüm hemde esabil ekere o yüzden okurken bi an benmisim gibi hissettim. Emin ol izin verdiklerinde daha mutlu olucaksın. Bu belki 1 2 ayla olmaz ama ikna etmeye calış ben 4 sene sonunda ikna ettim ve 1 ay sonra ameliyatım var. Esabil bey 6 ay sonraya falan gün veriyormuş git konuş ve o tarihte ikna etmeye calış olmazsa biraz daha ertelet belki muayenede deviasyon falan cıkar senin icin ikna etmek daha kolay olurAilem izin vermez ben Ankara da esabil ekere ameliyat olmak istiyorum izinsiz yapmam der mi sizce
Peki senin ne şikayetin vardıCanım bende 22 yasındayım ve tam 4 sene sonra ailemi ikna edebildim. Bende gizlice olmayı düsündüm hemde esabil ekere o yüzden okurken bi an benmisim gibi hissettim. Emin ol izin verdiklerinde daha mutlu olucaksın. Bu belki 1 2 ayla olmaz ama ikna etmeye calış ben 4 sene sonunda ikna ettim ve 1 ay sonra ameliyatım var. Esabil bey 6 ay sonraya falan gün veriyormuş git konuş ve o tarihte ikna etmeye calış olmazsa biraz daha ertelet belki muayenede deviasyon falan cıkar senin icin ikna etmek daha kolay olur
Burnum düşük ve büyük canımPeki senin ne şikayetin vardı
Merak ettim acaba görme şansım var mıBurnum düşük ve büyük canım
Yapılınca öncesi sonrası atarım canımMerak ettim acaba görme şansım var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?