• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2100 lira kazaniyor.

Arkadaşlar herkesin kendi düşüncesi siz dalga geçerek nereye varmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum bu insan saf ve temiz düşünceleriyle bisey danışmak istemiş farkında değil belkide bu kadar konunun günümüzde böyle olmadığına ama sormuş sizlerden yardım alabileceğini düşünerek ne yazıkki sizde dalga konusu yapmışsınız tabiki konu sahibi cevap vermez en iyisi konuyu kapatsin yetkili kişiler

böyle sürekli evlenmek isteyen insanlardan bir midem bulanıyor ki anlatamam:kusmuk:
biz eşimle evlendiğimizde o 1800 lira alıyordu ben çalışmıyordum
para hiç bir zaman ilk kriterim olmadı

Arkadaşlar herkesin kendi düşüncesi siz dalga geçerek nereye varmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum bu insan saf ve temiz düşünceleriyle bisey danışmak istemiş farkında değil belkide bu kadar konunun günümüzde böyle olmadığına ama sormuş sizlerden yardım alabileceğini düşünerek ne yazıkki sizde dalga konusu yapmışsınız tabiki konu sahibi cevap vermez en iyisi konuyu kapatsin yetkili kişiler

Saf ve temiz düşünceleri 2100 lira ?

Siz evli iseniz ne iş yaptığını sormadınız mi eşinizin yada sevgiliniz varsa ciddi iseniz ne var bunda abartacak

Hayat evlilik programlarında ki gibi ilerlemiyo.

Sosyal medyada tanışıp maaşını namazını sormam az mı çok mu diye kendimide sorgulamam.
Bi insanı tanımak eş olmak için kıstas bunlar değil .

Belki adam işsiz belki 20bin kazanıyo belkide erkek bile değil?

İnsanlar internette tanışıp evlenebilir bunda sorun yok ama netten mantık evliliği olmaz onu gerçekte aramalı

Bende sizinle ayni durumdayim kanaatkar olmak lazim bu durumda mutlu ve huzurlu olmak için.
Baska türlü hergun hir gur olur maddi konular yizunden
Maddiyattan hiç hır gür olmadı eşimle aramda olamazda kanaatkarlıkda değil aslında bize yetitor istediğim gibi alışveriş yapıyorum yiyorum içiyorum yemeklere çıkıyoruz idare etmeyi biliyoruz diyelim bunların yanında birde bebek istediğimiz için ayda bilmem kere doktora gidiyoruz yaşıyoruz da çok şükür ailemde yardımcıdır onun aileside ama etmeseler bile geçinirdim

Maddiyattan hiç hır gür olmadı eşimle aramda olamazda kanaatkarlıkda değil aslında bize yetitor istediğim gibi alışveriş yapıyorum yiyorum içiyorum yemeklere çıkıyoruz idare etmeyi biliyoruz diyelim bunların yanında birde bebek istediğimiz için ayda bilmem kere doktora gidiyoruz yaşıyoruz da çok şükür ailemde yardımcıdır onun aileside ama etmeseler bile geçinirdim
Evet canım idare etmeyi bildigimiz için mutsuz olmuyoruz bu konuda.Bizde hic destek gormeden 10 yili devirdik sizin gectiginiz yollardan gectik tedavi vs hep yetti cok şükür.2 evlat sahibiyiz yine yetiyor.
Sizede bebek nasip eder rabbim insallah en kisa zamanda

bi insanın ne kadar kazandığı kalitesini göstermez,şu an çok iyi bölümler bitirdği halde iş bulamadığı için değerinin çok altında çalışan insanlar var...Otur karşılıklı bi sohbet et neleri sever,merhametli bi insan mı evine eşine çocuğuna sahip çıkar mı...ha evet bu adam seni lüks yerlere götürür mü götüremez,her hafta sonu tur tur gezer misiniz ?hayır...ama belki öyle bi adamdır ki ufacık bi sürprizle gönlünü alır hep evde olursunuz ama o ev cennet olur...

Back
X