- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
- Konu Sahibi enchanting
Ya erkeğin fazla kazanmasını istemek yanlış gelmiyor bana, yanlış gelen hedefe bu kadar kitlenmiş olmak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen konu sahibi nerelerde acabaYa erkeğin fazla kazanmasını istemek yanlış gelmiyor bana, yanlış gelen hedefe bu kadar kitlenmiş olmak![]()
Konu sahibine sordum ama cevap vermedi resimdeki kendisimi?Burada bir cok kisi uyarmasina ragmen hala neden profil fotonuzu kaldirmadinjz?
amac nedir baskasina ait bir fotuyumu ifsa ediyorsunuz diye dusunmeye basladim
Kendisymis ama israrla herkes kaldir demesine ragmen kaldirmiyor.ben artik bir baskasini ifsa ettigini dusunmeye basladimKonu sahibine sordum ama cevap vermedi resimdeki kendisimi?
Aynen olabilir gercekten.Ozelliklede garip konular aciyor sacma bence kendisi degil gibi geliyor banaKendisymis ama israrla herkes kaldir demesine ragmen kaldirmiyor.ben artik bir baskasini ifsa ettigini dusunmeye basladim
Aynen ben de oyle dusunuyorum ama aramizda kalsin ok.Aynen olabilir gercekten.Ozelliklede garip konular aciyor sacma bence kendisi degil gibi geliyor bana
Tamam canimAynen ben de oyle dusunuyorum ama aramizda kalsin ok.![]()
Arkadaşlar herkesin kendi düşüncesi siz dalga geçerek nereye varmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum bu insan saf ve temiz düşünceleriyle bisey danışmak istemiş farkında değil belkide bu kadar konunun günümüzde böyle olmadığına ama sormuş sizlerden yardım alabileceğini düşünerek ne yazıkki sizde dalga konusu yapmışsınız tabiki konu sahibi cevap vermez en iyisi konuyu kapatsin yetkili kişiler
Sen ne kadar kazanıyorsunKizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Siz evli iseniz ne iş yaptığını sormadınız mi eşinizin yada sevgiliniz varsa ciddi iseniz ne var bunda abartacakSaf ve temiz düşünceleri 2100 lira ?
Siz evli iseniz ne iş yaptığını sormadınız mi eşinizin yada sevgiliniz varsa ciddi iseniz ne var bunda abartacak
Maddiyattan hiç hır gür olmadı eşimle aramda olamazda kanaatkarlıkda değil aslında bize yetitor istediğim gibi alışveriş yapıyorum yiyorum içiyorum yemeklere çıkıyoruz idare etmeyi biliyoruz diyelim bunların yanında birde bebek istediğimiz için ayda bilmem kere doktora gidiyoruz yaşıyoruz da çok şükür ailemde yardımcıdır onun aileside ama etmeseler bile geçinirdimBende sizinle ayni durumdayim kanaatkar olmak lazim bu durumda mutlu ve huzurlu olmak için.
Baska türlü hergun hir gur olur maddi konular yizunden
Evet canım idare etmeyi bildigimiz için mutsuz olmuyoruz bu konuda.Bizde hic destek gormeden 10 yili devirdik sizin gectiginiz yollardan gectik tedavi vs hep yetti cok şükür.2 evlat sahibiyiz yine yetiyor.Maddiyattan hiç hır gür olmadı eşimle aramda olamazda kanaatkarlıkda değil aslında bize yetitor istediğim gibi alışveriş yapıyorum yiyorum içiyorum yemeklere çıkıyoruz idare etmeyi biliyoruz diyelim bunların yanında birde bebek istediğimiz için ayda bilmem kere doktora gidiyoruz yaşıyoruz da çok şükür ailemde yardımcıdır onun aileside ama etmeseler bile geçinirdim
Allah sana akıl fikir versin...Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz