• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2100 lira kazaniyor.

Sosyal ortamda bazen çok tehlikeli insanlar çıkabiliyor insanın karşısında. Elbette reelde de çok var ama en azında oturmasını kalkmasını görebiliyorsunuz.

Namaz kılmak sizin için önemli bir kriterse ve söylediği doğruysa önem vermekte haklısınız ancak bazı ibadet edenler alışkanlıklarından dolayı yapıyor bunu.
Ne ahlakinda bir iyileştirmeye gitmiş oluyor ne hayatında. Yat kalk Allahu ekber , hepsi bu. Bu yüzden önce iyice tanıyın.

Mesleği kalıcı bir meslek mi ? Eğer böyleyse , sizden az kazanmasına takılmayın. Beraberce yaşar gidersiniz.
Zamanla paraci bir insan mi , sizin maasinizda mi gözü var , cebinde Akrep var mi yok mu öğrenirsiniz.

Zamana birakmalisiniz.

Konu sahibi sen ne kadar kazaniyorsun ondan haber ver önce. Adamın maaşını yazana kadar !!
Ekleme= Konuna inanmadim ilk defa. Saçma bir soru. Aklı başında birinin soramayacagi kadar kalitesiz bir soru

Son düzenleme:
Burda icini dokmenin kotu yonu de bu oyle mesajlar var ki burada derdimi anlattigima pisman oluyorum..
Pişman olma canım profil fotografına yorum yapanların hepsi kainat güzeli, eşarbını düzgün bağla diyen bile olmuş. Yurdum insanı kendi kusurlarıyla saklambaç oynar başkalarının kusurlarıyla yakalanbaç oynar. Beklentilerinin ve kriterlerinin olması gayet doğal sen sadece baştan sona doğru degilde sondan başda doğru izah etmişsin. Faceden tanışma olayına gelince bu birinin önerisiyle mi oldu yoksa tombaladan çeker gibi mi? Ona da açıklık getirmemişsin o yüzden de bütün fevkalbeşerler seni taşlamış. Özel birine hayatinda ihtiyaç duyabilirsin bu çok normal ama illa biri olmalı diye şartlandırma kendini bu bakış açısıyla yanlış kararlar verebilirsin. Dileklerinin kabul olması dileğiyle.

senden çok kazanan da seninle evlenmez benden az kazanıyor diye, nerden bulacaksın kuruşu kuruşuna aynı kazandığın adamı :KK53:
Konu sahibinden cok kazanan onunla evlenir bence. Cunku bir "bayan"in esinden az kazanmasi gerekir.

Konu sahibi evlenmek istiyorsunuz anlasilan umarim gonlunuze gore biri cikar ama bu sanalda olmaz ilk tanisma olabilir ama sohbet evlilige kadr gelmisse yuzyuze gorusmelisniz.
Maddi kayginiz ya da benden az olmasin maasi dusuncenizi gayet mantikli buldum.evlenmek hadi asik olduk lay lay lomm modunda ilerleyecek bir sey degil tabiki maddi manevi durumuna bakilmasi lazim.
Ogretmensinzi saniyorum burada ozelimizi payylasiyoruz profile kendi fotonuzu koymaniz ileride basinizi agritabilir bir veli ve ya ogrencinize denk gelebilirsiniz tavsiyem fotonuzu kaldirmaniz.

Maaş sorulur mu yahu? Hadi kendi söyledi diyelim neden söyledi bunu :KK12: insanların kalbine önem verin dürüst mü merhametli mi, sizi sevebiliyor mu mutlu edebiliyor mu sarabiliyor mu bunları arayın... Yanlış.

Zuhal topala ciksaydin keşke bi caya cikardin baktin olmadi elektrik alamadım deyip devam ederdin bu kriterleri okuyunca aklima baska bir sey gelmedi :rolleyes:

Back
X