- 19 Kasım 2016
- 683
- 1.324
- 43
- Konu Sahibi enchanting
Öğretmenmisiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmenmisiniz ?
Aynen arkadasim daha gorumedigi kisiyle evlenme karari almis konu sahibinin akli firardaDaha görüştümü yüzyüze onu bilr yazmamış 10bin alsa ama yüzyüze görüşünce moron çoksa nolacak ileride geçinebilecekmiyimden önce aşılması gereken aşamalar var zaten
Aynen arkadasim daha gorumedigi kisiyle evlenme karari almis konu sahibinin akli firarda![]()
öyle bir yazmış ki ben mi yanlış anladım biri kızımıza yazıyor o maaşını soruyor koşup buraya konu açmış gibi olmuşAynen arkadasim daha gorumedigi kisiyle evlenme karari almis konu sahibinin akli firarda![]()
Aynen canim guvenme diyoruz bide bize atarlaniyor konu sahibiöyle bir yazmış ki ben mi yanlış anladım biri kızımıza yazıyor o maaşını soruyor koşup buraya konu açmış gibi olmuş
Pişman olma canım profil fotografına yorum yapanların hepsi kainat güzeli, eşarbını düzgün bağla diyen bile olmuş. Yurdum insanı kendi kusurlarıyla saklambaç oynar başkalarının kusurlarıyla yakalanbaç oynar. Beklentilerinin ve kriterlerinin olması gayet doğal sen sadece baştan sona doğru degilde sondan başda doğru izah etmişsin. Faceden tanışma olayına gelince bu birinin önerisiyle mi oldu yoksa tombaladan çeker gibi mi? Ona da açıklık getirmemişsin o yüzden de bütün fevkalbeşerler seni taşlamış. Özel birine hayatinda ihtiyaç duyabilirsin bu çok normal ama illa biri olmalı diye şartlandırma kendini bu bakış açısıyla yanlış kararlar verebilirsin. Dileklerinin kabul olması dileğiyle.Burda icini dokmenin kotu yonu de bu oyle mesajlar var ki burada derdimi anlattigima pisman oluyorum..
Konu sahibinden cok kazanan onunla evlenir bence. Cunku bir "bayan"in esinden az kazanmasi gerekir.senden çok kazanan da seninle evlenmez benden az kazanıyor diye, nerden bulacaksın kuruşu kuruşuna aynı kazandığın adamı![]()
Hangi kitapta yazıyo bu ?Konu sahibinden cok kazanan onunla evlenir bence. Cunku bir "bayan"in esinden az kazanmasi gerekir.
Ya bu standartları neye göre belirliyoruzKonu sahibinden cok kazanan onunla evlenir bence. Cunku bir "bayan"in esinden az kazanmasi gerekir.
Ciddi degildim bunu yazarken. Ama benim gordugum cogu kisi bu gorusu destekliyor maalesef. Beni de rahatsiz ediyor.Hangi kitapta yazıyo bu ?
Bir anlasam. Sacma sapan dusunceler.Ya bu standartları neye göre belirliyoruz
Bencede saçma ben eşim den daha çok kazanıyorum ama bu hiç bir zaman sorun olmadı aramızda.Bir anlasam. Sacma sapan dusunceler.