Benimde böyle normal bencegunaydin güzel anneler bugün tam 22 haftalık oldum ilk hamileliğim ilk 19 haftaya kadar bisey yoktu düzdü karnım belli degildi 19 haftadan sonra kendini çok az belli etmeye başladı karnım bugünde 22 haftaligim bu sekilde karnım büyümesi sanki yavasliyo yavaşladı gibi.
Yada yeni cikiyo gibi anlamadım ilk hamileliğim o yüzden hevesleniyorum bekliyorum büyümesini aranızda beni anlayan vardır umarım benimle aynı haftada olup sonra karnı büyüyen varmı sanki hep böyle durucakmis gibi hissediyorum karnımı yada bana öyle geliyordur bu arada 4 gün önce aylık kontroldeydim kızımda sorun görmedi herşey güzel gidiyor dedi cevaplarinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 3064521
Benimle aynı haftadamisin 24 haftadan sonra birden buyuyo diyolar bakalım ne bilim büyümeyecekmiş gibi hissediyorumBenimde böyle normal benceElbise giyince falan daha belirginleşiyor gibi ama
ilk gebeligim ilk 19 haftaya kadar bisey yoktu ondan sonra yavaştan kendini belli etmeye basladi bugunde 22 haftaligim karnim bu sekildeİç karnınız geniş olabilir, benimde böyleydi, doğuma giderken de sadece karnım vardı, 7.aydan itibaren birden büyüyor ama yapınız öyleyse yine çok cok büyümüyor
ic karni genis olanlar 20.haftadan sonra belli olmaya başlıyormuş ben 22 oldum bugün karnım bu şekilde buyucekmi diye düşünüyorum insan heves ediyoİç karnınız geniş olabilir, benimde böyleydi, doğuma giderken de sadece karnım vardı, 7.aydan itibaren birden büyüyor ama yapınız öyleyse yine çok cok büyümüyor
Büyür büyür merak etme. 21+3 benimde. 20.haftaya kadar hiçbir şey yoktu birden çıkmaya başladı son zamanlarda. Bende hemen büyüsün istiyordum ama bir düşününce önümüz yaz şimdiden çok büyürse sonrası büyük sıkıntı. En iyisi vaktinde sağlıkla büyümeleriBenimle aynı haftadamisin 24 haftadan sonra birden buyuyo diyolar bakalım ne bilim büyümeyecekmiş gibi hissediyorum
Evet insan hevesleniyor ama zaten zamanı gelince büyümesi gerektiği kadar büyüyor, bebeğiniz sağlıklı olsun da, sonradan zaten bi anda çıkacak karninizic karni genis olanlar 20.haftadan sonra belli olmaya başlıyormuş ben 22 oldum bugün karnım bu şekilde buyucekmi diye düşünüyorum insan heves ediyo
4 gün önce aylık kontroldeydim doktorum bebekte bi sıkıntı görmedi güzel gördüğünü söylediEvet insan hevesleniyor ama zaten zamanı gelince büyümesi gerektiği kadar büyüyor, bebeğiniz sağlıklı olsun da, sonradan zaten bi anda çıkacak karniniz
Rabbimin izniyle eylülün 13'ünde doğumum var ultrason kağıdında öyle yaziyo inansın ilk gebeliği olunca büyüsün istiyo hamilelik elbisesi giymek istiyo bi tane aldım mesela dolapta duruyor birazdaha şişerse onu giyebilecemBüyür büyür merak etme. 21+3 benimde. 20.haftaya kadar hiçbir şey yoktu birden çıkmaya başladı son zamanlarda. Bende hemen büyüsün istiyordum ama bir düşününce önümüz yaz şimdiden çok büyürse sonrası büyük sıkıntı. En iyisi vaktinde sağlıkla büyümeleri
Aaa sen benden 1 hafta sonra dogum yapiyosun galiba haftana goreBüyür büyür merak etme. 21+3 benimde. 20.haftaya kadar hiçbir şey yoktu birden çıkmaya başladı son zamanlarda. Bende hemen büyüsün istiyordum ama bir düşününce önümüz yaz şimdiden çok büyürse sonrası büyük sıkıntı. En iyisi vaktinde sağlıkla büyümeleri
Ne güzel yaza geliyor, bol bol fotoğraf çekinin, benim hem kış hem pandemi vardı öyle elbise falan giyemedimRabbimin izniyle eylülün 13'ünde doğumum var ultrason kağıdında öyle yaziyo inansın ilk gebeliği olunca büyüsün istiyo hamilelik elbisesi giymek istiyo bi tane aldım mesela dolapta duruyor birazdaha şişerse onu giyebilecem
İnanki senin karnın büyük benim ki dümdüzdü bu haftalarda korkmagunaydin güzel anneler bugün tam 22 haftalık oldum ilk hamileliğim ilk 19 haftaya kadar bisey yoktu düzdü karnım belli degildi 19 haftadan sonra kendini çok az belli etmeye başladı karnım bugünde 22 haftaligim bu sekilde karnım büyümesi sanki yavasliyo yavaşladı gibi.
Yada yeni cikiyo gibi anlamadım ilk hamileliğim o yüzden hevesleniyorum bekliyorum büyümesini aranızda beni anlayan vardır umarım benimle aynı haftada olup sonra karnı büyüyen varmı sanki hep böyle durucakmis gibi hissediyorum karnımı yada bana öyle geliyordur bu arada 4 gün önce aylık kontroldeydim kızımda sorun görmedi herşey güzel gidiyor dedi cevaplarinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 3064521
Şuan kaç haftaliksin ki büyüdümü :)İnanki senin karnın büyük benim ki dümdüzdü bu haftalarda korkma
Ben hamilelik elbisesi almadım normal oversıze elbiseler giyiyorum bence gayette belli insanlar cinsiyet falan soruyor artıkRabbimin izniyle eylülün 13'ünde doğumum var ultrason kağıdında öyle yaziyo inansın ilk gebeliği olunca büyüsün istiyo hamilelik elbisesi giymek istiyo bi tane aldım mesela dolapta duruyor birazdaha şişerse onu giyebilecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?