22.02.2022 de transfer yaptıranlar ne durumdasınız?

Biben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
117
46
98
Kızlar 22.02.2022 de transferim oldu aynı tarihlerde transferi olanlar nasıl hissediyosunuz heyecan stres var mı?

21 şubatta transferim oldu bugün 11. günümdeyim, 7. gün dayanamayıp test yaptırdım hcgbeta 52 çıktı, bugünde 62, pazar günü tekrar kan vericem bakalım takipte ve endişeliyim açıkçası.

21 şubatta transferim oldu bugün 11. günümdeyim, 7. gün dayanamayıp test yaptırdım hcgbeta 52 çıktı, bugünde 62, pazar günü tekrar kan vericem bakalım takipte ve endişeliyim açıkçası.
Ben de dün yaptırdım 14. Gün 908 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi 🙏🏻

aminn canım, benim yarın seninde 2 gün sonra anladığım kadarıyla testin, hayırlı haberler alalım, banada yaz buraya sonucunu :)
Evet evet 2 gün sonra tekrarlicam yazarım mutlaka 🥰 sen de yaz 🙏🏻🙏🏻 Güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar ben de transfer yaptircagim inşallah acaba covid aşısı oldunuz mu olduysaniz ne kadar süre önce oldunuz transferden

Merhaba arkadaşlar ben de transfer yaptircagim inşallah acaba covid aşısı oldunuz mu olduysaniz ne kadar süre önce oldunuz transferden
Eylül ayında yaptırdım ama transferimin 5. Günü covid pozitif çıktı benim şimdi negatif şükür dün test yaptırdım tekrar

Evet evet 2 gün sonra tekrarlicam yazarım mutlaka 🥰 sen de yaz 🙏🏻🙏🏻 Güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻
benim sonucum şükür güzel çıktı, artık test yapmıycam kontrole gidicem haftaya çok şükür, seninde güzel haberlerini bekliyorum.

benim sonucum şükür güzel çıktı, artık test yapmıycam kontrole gidicem haftaya çok şükür, seninde güzel haberlerini bekliyorum.
Ben de birazdan tekrar kan vercem 16. Gün bugün ona göre doktorum bana da heralde kontrol önerecek

1579 çıktı 16. Gün beta değerim doktor cumaya kontrole git keseye baktır dedi 🥰

Merhabalar. Pozitif sonuç alanlar kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ve kaçıncı gün öğrendiniz acaba

Back
X