22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

hayatbeninedenyoruyosun

Madem çok günah oyunu sen bozuyosun.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
1.485
2.037
83
Kızlar merhaba, bende dün ovitrelle yaptırdım henüz bi kasık ağrısı bel ağrısı vs yok 36. saatten sonra mı başlıyor bilmiyorum ama inşallah hepimize şifa olsun sağlıklı bebiş haberlerimizi alalım :) Sizde belirtiler başladımı durumlar ne

Ben 19 unda iğneyi vuruldum canım.İğneyi vurulduktan 30 dakika sonra kasık ağrısı başladı şuan aşırı miğde bulantım ve baş ağrım var iğne beni fena çarptı valla🤣🤣🤣
ilk 10 gün bayaa gebelik belirtileri oluyormuş inşallah gerçeğide olur :) benim hafif bir mide bulantısı var ama iğneye bağlamak istemiyorum çünkü gece 12 de yaptım iğneyi bukadar çabuk yapmaz herhalde bulantı. Psikolojik olduğunu düşünüyorum

ilk 10 gün bayaa gebelik belirtileri oluyormuş inşallah gerçeğide olur :) benim hafif bir mide bulantısı var ama iğneye bağlamak istemiyorum çünkü gece 12 de yaptım iğneyi bukadar çabuk yapmaz herhalde bulantı. Psikolojik olduğunu düşünüyorum
Hiç psikolojik deme canım bu iğne gerçekten de tüm hamilelik belirtilerini yaşatıyor insana 🤣🤣İnşallah dediğin gibi gerçeğini de yaşarız

Hiç psikolojik deme canım bu iğne gerçekten de tüm hamilelik belirtilerini yaşatıyor insana 🤣🤣İnşallah dediğin gibi gerçeğini de yaşarız
ilk defa yaptım bu iğneyi ve o kadar heyecanlıyım ki yumurtam 18mm olmuş dün doktora gittim ve pco var bende 18 gayet makul bir rakam. Birde dün iğneyi yapmadan kapağını açarken ucu kırıldı mecbur bidaha gittim aldım. eczacıdan diyabet enjektörü istedim ama sterilizasyonu bozulacağı için bence riske atma dedi bende risk alacağıma yenisini alayım dedim. Mantıksızmıydı ilaci diğer enjektöre sterilliğini bozmadan aktarıp yapmam eczacı satmak için mi öyle dedi yoksa?

ilk defa yaptım bu iğneyi ve o kadar heyecanlıyım ki yumurtam 18mm olmuş dün doktora gittim ve pco var bende 18 gayet makul bir rakam. Birde dün iğneyi yapmadan kapağını açarken ucu kırıldı mecbur bidaha gittim aldım. eczacıdan diyabet enjektörü istedim ama sterilizasyonu bozulacağı için bence riske atma dedi bende risk alacağıma yenisini alayım dedim. Mantıksızmıydı ilaci diğer enjektöre sterilliğini bozmadan aktarıp yapmam eczacı satmak için mi öyle dedi yoksa?
Bence satmak için dedi sonuçta kafasında ki takılabilir bi iğne gonal f nin çok yedeği vardı sen yumurta büyütmek için kullandın mı bi şey

Bende perşembe günü vuruldum 21 inde sende 22 sinde vurulmuşsun benim kasık ağrım ilk gün olmadı gece sanki adet sancısı gibi oldu bi de yaklaşık 4 saattir hafif hafif var çünkü 36. Saatte çatlar dediler tam 36. Saatte başladı ağrı

Valla canım hiç bilmiyorum ama iğne çok pahalı iğneyi vuran hemşireye sorsaydın keşke böyle yapsak olur mu diye.Çok güzel büyümüş yumurtam hadi inşallah güzel haberler verirsin burada 🙏🙏

Bende perşembe günü vuruldum 21 inde sende 22 sinde vurulmuşsun benim kasık ağrım ilk gün olmadı gece sanki adet sancısı gibi oldu bi de yaklaşık 4 saattir hafif hafif var çünkü 36. Saatte çatlar dediler tam 36. Saatte başladı ağrı
Bende 21 inde yaptim gece 12 de daha 34 saat oldu benimde suan bi agrim yok ama bakalim

Bence satmak için dedi sonuçta kafasında ki takılabilir bi iğne gonal f nin çok yedeği vardı sen yumurta büyütmek için kullandın mı bi şey
Hayir kullanmadim hicbirsey ovitrellede yedek uc yoktu hatta ucu cikmiyodu da baska enjektore komple ilacı aktaricaktim yada yeni almam gerekiyordu. Insallah birdaha ihtiyac duymam da giden para olsun işe yarasinda

Valla canım hiç bilmiyorum ama iğne çok pahalı iğneyi vuran hemşireye sorsaydın keşke böyle yapsak olur mu diye.Çok güzel büyümüş yumurtam hadi inşallah güzel haberler verirsin burada 🙏🙏
IIamin insallah bekleyen isteyen ugrasan herkese Rabbim masil etsin 🙏♥️

Ilaca 615₺ verdim evet biraz tuzluydu fiyati igneyi evde kendim yaptım. Olacagi varmış diyelim kapagida biraz sert açılıyor ilacın o anlık heyecanla hizli cektim takildi ucu bende saskinim hala.

İnanılmaz kasık ağrım var normalde haftaya cuma test günüm bir var bir yok arasıydı son yarım saattir bastırdı ağrı
Ayy bende kasik ağrısı 0 suan kendimden suphe etmeye balasim 37 saat oldu igne yapali acaba etkisini gostermedimi diye dusunmeye basladim. Dun aksamki ovülasyon testimde pozitif cikti

Ayy bende kasik ağrısı 0 suan kendimden suphe etmeye balasim 37 saat oldu igne yapali acaba etkisini gostermedimi diye dusunmeye basladim. Dun aksamki ovülasyon testimde pozitif cikti
İğnenin etkisi 10. Cü günden sonra gidiyor kasık ağrım benim 3 gün önce başladı dünden beri arttı eder o etki merak etme 😊 gün aşırı mı ilişki dedi sana aşılamamı oldu yoksa sadece iğne m

İğnenin etkisi 10. Cü günden sonra gidiyor kasık ağrım benim 3 gün önce başladı dünden beri arttı eder o etki merak etme 😊 gün aşırı mı ilişki dedi sana aşılamamı oldu yoksa sadece iğne m
Sadece iğne evet gün aşırı iliski dedi ilk iliski 36 saat sonra dedi bugun oglen 12 de yani bakalim insallah yavrucum tutunurda gelir 😊

IIamin insallah bekleyen isteyen ugrasan herkese Rabbim masil etsin 🙏♥️

Ilaca 615₺ verdim evet biraz tuzluydu fiyati igneyi evde kendim yaptım. Olacagi varmış diyelim kapagida biraz sert açılıyor ilacın o anlık heyecanla hizli cektim takildi ucu bende saskinim hala.
Ay evet bende 615 verdim şok oldum ilk ve son verişim ama tutmazsa bir dahakine aşılama yaptırıcam ama çünkü bu şekilde daha maliyetli olacak sanki ve tutma yüzdesi daha düşük aşılamadan

Slm kızlarrr. Bende ayın 19 da çatlatma iğnesi oldum. Ondan önce LETU ilacı kullandım tabi. Bende pcos var yumurtam olgunlaşsın diye. Adetimin 12. Günü tekrar kontrole gidince yumurtam 18 mm olmuştu ve iğne verdi. Öğlen saat 12 de vurdum iğneyi. Karnımın iki tarafı. Yani yumurtalıklarımın olduğu yer morardı. Böyle damar damar çizgiler oluştu. Korktum. İlk defa vuruldum çünkü. İğneyi vurduğum günü saymazsak bugün 4. Günüm. Arada çok fena kasık ağrılarım oldu. Akşamları alt karnımda adet olacakmışım gibi hafif ağrı. Ama hemen geçiyor. Bugün izin günüm saat 12 ye kadar uyudum. Bıraksam kendimi akşma kadar uyurdum o kadar halsizilik varki üstümde. Normalde izin günlerimde bile erkenden kalkarım çünkü. Gerçekten bu iğnenin yan etkileri çok fazla. İnşallah çabamız boşa gitmezde sağlıkla hamile kalırız🥹. Bu arada bende 615 olan iğnenin fiyarını duydum şok oldum. Ama 580 verdim çıktım eczaneden pazarlık olmazsa olmazdı😅

Back
X