22 -28 Şubat 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.681
2.660
tumblr_otox3fKZ9Y1s05s0mo7_500.png

ERTELEDİĞİNİZ SORUNLARI ÇÖZEBİLİRSİNİZ

22 Şubat haftasına Ay İkizler burcundan ayrılıp sabah saat 06.53'te Yengeç burcuna geçerken başlıyoruz. Pazartesi günü uyumlu enerjiler devrede olacak haliyle eş ve yakın çevre ilişkilerimizde yaşanılan sorunları konuşmak adına uygun enerjiler var. Çarşamba günü içsel anlamda zorlanabileceğimiz enerjiler güne hâkim olabilir zira gökyüzünde Ay ile Plüton arasında karşıt açı meydana geliyor olacak.

Perşembe günü hayli yoğun ve gergin bir gün olabilir. Önemli toplantı ve görüşmelerimizi bugünlere getirmememiz yerinde olacaktır. Cumartesi günü Başak burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Dolunay bazı burçları mesleki konularda bazılarını aşk hayatı yönünden etkileyecek. Hatta bazıları için aşk başlangıcı olabilir diyebiliriz. İşte 22-28 Şubat haftalık burç yorumları...


haftalık (3).jpg

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, 22 Şubat haftasına Ay İkizler burcundan ayrılıp sabah saat 06.53'te Yengeç burcuna geçerken başlıyoruz. Pazartesi günü boyunca ailenizle ilgili temalar öne çıkıyor olacak. Çarşamba günü gökyüzünde içsel anlamda gerginlik yaratabilecek enerjiler hâkim olabilir. Saat 07.54 ile 15.23 arasında yeni bir iş başlatmamanız Ay boşlukta olacağı için önem kazanıyor. Perşembe ve Cuma günleri hem ikili ilişkileriniz adına hem de iş görüşmeleriniz adına uygun enerjiler yok. Bugünlere önemli işlerinizi denk getirmemeye dikkat etmenizde yarar var. Cumartesi günü meydana gelecek olan Başak dolunayı mesleki konularınızda ve varsa altınızda çalışan kişilerle ilgili olarak durumların daha net görünür olmasına olanak sağlayacak. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, Şubat ayının son haftasına Ay pazartesi sabah saatlerinde Yengeç burcuna geçerken başlıyor olacağız. Yakın çevrenizle ilgili konular önemli hale gelebilir. İlişkilerinizde sorunlar yaşıyorsanız bugün iyileştirmek adına kullanmak için uygun enerjiler var. Çarşamba günü Ay ile Plüton zorlayıcı açısı birtakım gerilimler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bu etkilere karşı dikkatli olmanızda yarar var. Aynı zamanda Ay çarşamba günü Aslan burcuna geçiş yapıyor olacak. Başak burcundaki Dolunay öncesinde Perşembe ve cuma günleri kolay enerjiler yok. Daha sakin kalmaya çalışabilirsiniz. Cumartesi günü saat 11.17'de Başak burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Çocuklarınızla ilgili veya bekârsanız aşk hayatınızı etkileyecek olan Dolunay ile birlikte birtakım tamamlanmalar söz konusu olabilir. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 22 Şubat haftasına girerken haftanın ilk iki günü parasal konularınız çok daha fazla dikkat çekiyor olacak. Mevcut paranızı koruma altına almak adına belirli yatırımlar yapmak istiyorsanız pazartesi ve salı günlerini değerlendirebilirsiniz. Çarşamba günü Ay Aslan burcuna geçmeden önce parasal konularda birtakım zorlanmalarınız olabilir. Perşembe günü iletişim alanında stresler meydana gelebilir. Bilhassa öğle saatlerinde partnerinizle fazla ipleri koparmaya dönük enerjiler içinde olabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi Başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizlerin ev, yuva ve ebeveynlerinizle olan işlerinizde daha önce başlattığınız birtakım işlerinizin şimdi tamamlanması ve görünür olmasını sağlıyor olacak. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, Pazartesi sabahı saat 06.53'de Ay sizlerin burcuna geçecek. Haliyle bireysel konularınız ve sağlığınızla ilgili konular hafta başında önem kazanıyor olacak. Salı günü bazı istekleriniz ve arzularınız yerine gelebilir. Pozitif enerjiler var. Çarşamba günü sabah saatlerini sportif faaliyetlere ayırmak içsel anlamdaki zorlayıcı enerjileri dağıtmak adına iyi olabilir. Saat 07.54 ile 15.23 arasında yeni bir iş başlatmamanız Ay boşlukta olacağı için önem kazanıyor. Perşembe ve Cuma günü gergin enerjiler söz konusu olacak. Cumartesi günü Başak burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Başak dolunayını yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili konularda önemli tamamlanmalar yaşayarak deneyimliyor olacaksınız. Aynı zamanda aldığınız bir eğitim ile ilgili de bir konunun sonuna gelebilir, mükâfatınızı alabilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 22 Şubat 28 Şubat haftasına pozitif enerjilerle giriyor olacaksınız. Bilhassa hafta başında ikili ilişkileriniz açısından uyumlu enerjiler var. Çarşamba günü çevrenizle birtakım gerilimler içerisinde olabilirsiniz zira gökyüzünde Ay ile Plüton arasındaki zorlayıcı açı dikkat çekiyor olacak. Çarşamba saat 15.23'de Ay sizin burcunuza geçiş yapacak ve iki gün boyunca bireysel konularınız çok daha önem kazanıyor olacak. Hafta sonuna doğru yoğun ve zorlayıcı enerjiler söz konusu olacak gözüküyor. Bilhassa Cuma günü akşamı ikili ilişkilerinizde, partnerinizle fazla çekişmeli ve hararetli konuşmalarınız söz konusu olabilir. Cumartesi günü Başak burcunda ve parasal konularınızla ilgili durumların daha net görünür olmasına olanak sağlayacak bir Dolunay meydana geliyor. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, Sosyal çevrenizle ilgili konuların ön planda olacağı Pazartesi ve Salı günlerini önemli ve aktif bağlantılar kurmak adına değerlendirebilirsiniz zira Ay'ın açıları bugünlerde hayli olumlu seyrediyor olacak. Çarşamba günü bilhassa günün ilk yarısında daha kendi halinizde kalmanızda yarar zira gökyüzü arkadaşlarınızla ilişkilerinizde fazla tepkisellik nedeniyle yaşanabilecek gerilimlere işaret ediyor. Cumartesi günü burcunuzda gerçekleşecek Dolunay öncesindeki iki gün gökyüzünde gergin enerjiler var. Cuma günü saat 14.32 ile 20:07 arasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisiniz. Cumartesi günü sizin burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Sağlığınızla ilgili konular başta olmak üzere daha öncesinde başlatmış olduğunuz işlerinizle ilgili sürüncemede kalmış birtakım işleriniz dolunayın etkili olacağı 15 günlük süreçte netlik kazanabilir. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, Ay Yengeç burcuna geçerken haftaya başlıyor olacağız. Kariyerinizle ilgili konularda önemli değerlendirmeler yapmak ve bağlantılar kurmak adına güzel enerjiler var. Değerlendirmeniz yerinde olacaktır. Çarşamba günü saat 07.54 ile 15.23 arasında daha çok size keyif verecek aktivitelere zaman ayırmanız iyi olacaktır. Perşembe ve Cuma gününe önemli iş görüşmelerinizi almamanızda yarar var zira sizleri ani öfke patlamalarına sürükleyebilecek durumlar meydana gelebilir. Cumartesi günü Başak burcunda meydana gelecek olan dolunay arka planda yürütülen işlerinizin daha görünür bir hale gelmesi açısından önem kazanıyor olacak. Bununla birlikte sizden saklanan sırlarda bu dönemde ortaya çıkabilir. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 22-28 Şubat haftasının başında Ay sizin gibi su grubu olan Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Yurt dışı ve hukuksal alanlardaki konularınıza daha fazla odaklanabilirsiniz bugünlerde. Çarşamba günü uzak akrabalarınızla olan ilişkilerinizde gerginlikler meydana gelebilir. Hafta sonuna girerken çevrenizdekilerin olumsuz enerjilerinden etkilenebilirsiniz. Dolunay öncesinde hassasiyetiniz de yüksek olabilir. Cumartesi günü Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay kariyer gelirinizle ilgili daha önceden başlatmış olduğunuz işlerinizde gözle görülür sonuçlar elde etmenize olanak sağlayabilir. Aynı zamanda arkadaş çevrenizde daha fazla öne çıkabilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, şubat ayının son haftasına Ay Yengeç burcuna geçerken başlıyoruz. Pazartesi ve salı günlerine önemli görüşmelerinizi almanız ve ne zamandır bekleyen anlaşmalarınızı yoluna sokmak adına kullanabileceğiniz pozitif enerjiler var. Çarşamba günü gergin bir enerji güne hâkim olacak. Öfke patlamalarına açık olabilirsiniz. Bilhassa ortak paylaşımlarınızı ilgilendiren konularda daha sakin ilerlemenizde yarar var. Perşembe ve Cuma günleri hem ikili ilişkileriniz adına hem de iş görüşmeleriniz adına uygun enerjiler yok. Bu iki güne önemli işlerinizi denk getirmemeye dikkat etmenizde yarar var. 27 Şubat cumartesi günü kariyer evinizi etkileyecek önemli bir Dolunay meydana geliyor. Kariyerinizle ilgili konularda çok daha görünür olmanızı sağlayacak önemli adımlarınız sonuç bulabilir ve arzu ettiğiniz başarıyı bu süreçte yakalayabilirsiniz. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 22 Şubat haftasına pazartesi günü Ay karşıt burcunuz olan Yengeç burcunda başlıyor olacaksınız. Dolayısıyla aklınızın ziyadesiyle eş ve partner konularında olacağı bir zaman diliminde olacaksınız. Aynı zamanda sözleşmelerinizle ilgili konularınızda da görüşmeleriniz yoğun olabilir. Çarşamba günü ikili ilişkilerinizde ve anlaşmalarınızla ilgili konularda gerginliklere dikkat etmenizde yarar var. Fazla tepkisel davranmamaya özen göstermelisiniz. Perşembe günü iletişim alanında stresler meydana gelebilir. Bilhassa öğle saatlerinde partnerinizle fazla ipleri koparmaya dönük enerjiler içinde olabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi günü Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay sizler için yurtdışı ve yabancılarla ilgili olan işlerinizde bu dönemde daha görünür sonuçlar elde etmenizi sağlarken aynı zamanda yaptığınız işlerle ilgili olarak da öne çıkmanızı sağlıyor olacak. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, Ay yengeç burcuna geçerken Şubat ayının son haftasına başlıyoruz. İş ve mesleğinizle ilgili konularda yoğunluğunuz pazartesi ve Salı günleri artabilir. Çarşamba günü iş çevrenizle birtakım gerilimler içerisinde olabilirsiniz zira gökyüzünde Ay ile Plüton arasındaki zorlayıcı açı dikkat çekiyor olacak. Saat 15.23'de Ay sizin karşıt burcunuza geçiş yapacak ve iki gün boyunca her türlü ikili ilişkileriniz çok daha önem kazanıyor olacak. Cumartesi günü Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay miras veya nafaka benzeri bir işinizle ilgili net sonuçlar elde etmenizi sağlayacak. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, 22 Şubat haftasına girerken çocuklarınızla ilgili konular öne çıkıyor olacak. Çarşamba günü çocuklarınızla ilgili olarak gergin enerjiler güne hâkim olacak ve fazla tepkisel davranabilirsiniz. Cumartesi günü karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay öncesindeki iki gün gökyüzünde gergin enerjiler var bilhassa aşk ilişkilerinizle ilgili kıskançlık nedeniyle gerilimler söz konusu olabilir. Cuma günü saat 14.32 ile 20.07 arasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisiniz. Cumartesi günü saat 11.17'de karşıt burcunuz Başak burcunda meydana gelecek olan bir Dolunay var. Başak burcundaki Dolunay ikili ilişkilerinize vurgu yapıyor olacak. Uzun bir ilişki içindeyseniz evlilik için bu süreçte adım atabilir, ilişkinizde oturmayan durumlara netlik kazandırabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.




BU HAFTANIN AY BOŞLUKTA ZAMANLARI

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.



22 VE 28 ŞUBAT HAFTASI AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı


21 Şubat 21.39 22 Şubat 06.53

24 Şubat 07.54 24 Şubat 15.23

26 Şubat 14.32 26 Şubat 20.07

28 Şubat 18.58 28 Şubat 22.17



AKSAM /MOR PAPATYA - Astrolog Ceylin Çelebi
 
08b0b3c8bf9e68b41a7ade3aa358bc039c2f887b.gifv


Haftaya 31 Ocak’tan beri retro harekette olan Merkür’ün ileri harekete geçmesi ile başlıyoruz. 3 haftadır iletişim konularında yaşamış olduğumuz baskı artık üzerimizden kalkıyor. Bu dönemde fark ettiğimiz sıkıntılarla ilgili artık yeni adımlar atabiliriz. Pazartesi ve salı günleri daha merhametli olma ve ailevi konulara hassasiyet gösterme eğilimindeyiz.

Çarşamba sabah saatlerinde duygusal baskı kurma enerjisi yoğun. Finansal konularda da baskı altında kalarak karar vermediğimizden emin olmalıyız.

25 Şubat Perşembe sevgiyi alma ve verme şeklimizi, nasıl değerli hissettiğimizi anlatan Venüs Balık burcuna geçecek ve 21 Mart’a kadar bu burçta ilerleyecek. Bu süreçte sevgi dilimiz daha anlayışlı, affedici ve duyarlı olacak. İlişkilerde romantikleşme eğilimimiz artarken, yaratıcı işlerle uğraşıyorsak daha verimli olacağız.

Venüs’ün Balık seyri aynı zamanda maddi konularda çok gerçekçi olamama ihtimalini de barındırır. Bu dönemde verdiğimiz kararları daha fazla sorgulamak akıllıca olabilir. İlişkilerde de aşkı çok ön planda tutma eğilimimiz bize kimi zaman durumları idealize etme hali yaşatabilir. Perşembe Mars’ın açısı sebebiyle harekete geçmek istediğimiz konularda kuvvetli bir motivasyona sahip olacağız.

Cuma ise kendimizi ortaya koyma isteğimiz baskın. Bunu daha çok farklılaşarak yapmak isteyebiliriz. Değişim isteyen yanımızı ortaya koyarken mümkün olduğunca egodan uzak ifadeler kullanmaya çalışalım.

27 Şubat Cumartesi Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunaylar tamamlanma enerjileri taşırlar. Bu dolunay da, mantığı ön planda tutacağımız netleşmeleri hayatımıza getirecek. Dağılmış alanlarda düzen kurma ihtiyacı hissedeceğiz. Özellikle son 3 haftadır gündemimizde olan konularla ilgili netleşmeye yönelik kararlar verebiliriz. Sağlık alanında, medyada ve finansal konularda yeni yapılanmalar olabilir. Sindirim sistemi hassasiyetleri ve ayaklarla ilgili sorunlar gündeme gelebilir.


d93a8ce2f0d235a6b182939f474e79b3ff616e67.gifv


22 Şubat haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ
İşle ilgili konularda girişimde bulunmaya daha hevesli olunacak bir hafta. Yeni hedeflere dair kararlar alınabilir. Çalışma ortamı ve sağlıkla ilgili durumlar da gündemde olacak.





YÜKSELEN BOĞA
Kariyer alanında fark edilenlerle daha net kararlar verilecek bir hafta. Yurt dışıyla ilgili işlerde ve ticari konularda olumlu gelişmeler olabilir. Çocuklar ve hobiler de gündemde olacak.





YÜKSELEN İKİZLER
Daha çok psikolojik süreçlere dair harekete geçilecek bir hafta. Aksamış seyahatler telafi edilebilir, ticari konular yeniden düzenlenebilir. Evle ya da ebeveynlerle ilgili durumlar gündemde olacak.





YÜKSELEN YENGEÇ
İkili ilişkilerde daha sosyal olunacak bir hafta. Finansal konulardaki pürüzler giderilebilir. Yakın çevre ilişkileri ve eğitim konuları gündemde olacak.





YÜKSELEN ASLAN
Çalışma ortamıyla ve kariyerle ilgili konularda girişimlerin destekli olduğu bir hafta. İkili ilişkilerdeki sorunlarda netleşmeler yaşanabilir. Kazançlar ve öz değer konuları gündemde olacak.





YÜKSELEN BAŞAK
Aşk hayatıyla ilgili cesur adımların atılabileceği bir hafta. Günlük işleyişle ve evcil hayvanlarla ilgili yolunda gitmeyen konularda netleşmeler yaşanabilir. İkili ilişkilere dair bireysel kararlar gündemde olacak.





YÜKSELEN TERAZİ
Aileyle ve evle ilgili konularda harekete geçilecek bir hafta. Aşk konusunda iletişim daha rahat olacak. Psikolojik süreçler, tamamlanması gereken durumlar gündemde.





YÜKSELEN AKREP
İkili ilişkilerin daha aktif olacağı bir hafta. Evle, ebeveynlerle ilgili sıkıntılı konularda netleşmeler yaşanabilir. Arkadaşlar ve sosyal çevre ilişkileri de gündemde olacak.





YÜKSELEN YAY
Sağlığı ve gündelik akışı düzenlemeyle ilgili harekete geçilecek bir hafta. Sorun yaşanan iletişim konularında ilerleme sağlanabilir. Sorumlulukların yeniden belirlenmesi gündemde olacak.





YÜKSELEN OĞLAK
Çocuklarla ve keyif alınan konularla ilgili hareketli bir hafta. Mali konularda yaşanan dengesizlikler düzene koyulabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerle ve seyahatlerle ilgili gündem yoğun olacak.






YÜKSELEN KOVA
Evle ve aileyle ilgili uzun zamandır havada kalmış konularda adım atılabilir. Hafta genelinde finansal süreçler gündemde olacak. Aceleci ve dikkatsiz davranmamaya özen gösterilmeli.






YÜKSELEN BALIK
Arkadaşlarla sosyalleşmenin gündemde olduğu bir hafta. Uzun zamandır zorlayan psikolojik süreçlerin baskısı azalacak. İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili kararlar alınabilir.







Aslıhan Kozluca
 
tumblr_5c181455b9b27fbd15631cbcf785a242_985ee907_640.png

KOÇ BURCU – 21 MART / 20 NİSAN
Sevgili Koç. Bu hafta kökten değişmesi gereken konular, yapılar ve ilişki dinamikleri önem gerektiren konularınız içerisinde. Yenilik arayışı içinde olabilir, güvenlik alanlarınızdan çıkmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde bu zamana kadar tolerans gösterdiğiniz konularda artık sabrınızın kalmadığını düşünüp fikir ayrılıklarınızı masaya yatırıp bir karara varmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

BOĞA BURCU – 21 NİSAN / 20 MAYIS

Sevgili Boğa. Bu hafta kontrolünüz dışında gelişebilecek konular biraz canınızı sıkabilir. Geçen hafta farkında olmadan yanlış eylemlerde bulunmuş , bir anlamda arzularınızı yönetememiş olabilirsiniz. Bunun kaygı ve huzursuzluğu içerisinde sürekli iç sesinizle çatışma halinde olabilir,’’ bu durumdan nasıl geri dönebilirim ‘’ halini yaşayabilirsiniz. Bir şeylerin yaşanması gerektiğini ve geçici olduğunu anımsayın ve her şeyin bir telafisi olduğunu unutmayın.


İKİZLER BURCU - 21 MAYIS / 21 HAZİRAN

Sevgili İkizler. Bu hafta sizin için önemli olacak konular neşe ve iyimserliktir. Şanslı bir haftaya girmiş bulunuyorsunuz. Bu zamana kadar verdiğiniz mücadelelerin mükafatını alabilirsiniz. Kendiniz ve çevreniz ile ilgili konularda daha yapıcı ve pozitif bir yaklaşım sergilemeniz hayatınızın her anlamda gelişmesine yardımcı olacaktır.

YENGEÇ BURCU – 22 HAZİRAN / 22 TEMMUZ

Sevgili Yengeç. Bu hafta para konularınız ön plana çıkabilir. Para, banka, maddiyat konularınızda bir takım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha sonra zorlanmamanız için her türlü kredi ve borçlanmaya dair çok iyi düşünerek hareket etmelisiniz. Ayrıca bu hafta fazlasıyla iletişim içerisinde olmak isteyebilir, duygusal olarak içinizde biriktirmiş olduğunuz düşünceleri dostlarınızla paylaşmaya ve yol göstermelerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

ASLAN BURCU – 23 TEMMUZ / 22 AĞUSTOS

Sevgili Aslan. Bu hafta oldukça sakin ve hareketsiz olabilirsiniz. Bu hareketsizlik fiziki olarak değil tamamen bu zamana kadar kendiniz ve çevreniz için istediklerinizin karşılığını aldığınız, mucizelerle karşılaşabileceğiniz, minnettarlık içerisinde bulunduğunuz bir durum olabilir. Köklerinize daha çok değer vereceğiniz, bencilikten sıyrılıp biz ya da sen dediğiniz bir tutum içerisine girebilirsiniz.


BAŞAK BURCU – 23 AĞUSTOS / 22 EYLÜL

Sevgili Başak. Bu hafta derin duygularınız tetiklenip, tekrar hareketlenebilir. Geçmişten takıntı yaptığınız pek çok konu zihinsel olarak sizleri fazlaca yorabilir. Sizi üzen ve derin iz bırakan bu duyguların ve onlara bağlı olayların zihninizi işgal etmelerine izin vermeyin. Kendinizi iş konularına adapte edebilir bunu fırsata çevirebilirsiniz. İkili ilişkilerde sürpriz yaşama ihtimaliniz var.

TERAZİ BURCU – 23 EYLÜL / 23 EKİM

Sevgili Terazi. Bu hafta kendinizi gergin hissettiğiniz ve kesinlikle sakin kalmanız gereken bir hafta. Sözlerinizle, davranışlarınızla dönüşü olmayan kırgınlıklara sebep olabilirsiniz. Özellikle ata ( anne, baba, teyze vs ) , otorite ( Patron, eş, müdür vs. ) ile ilgili iletişimlerde sessiz kalmalısınız. Geçmişe dair hatalarınızın karşınıza çıktığı durumlar olabilir bunları kabul etmeyebilir ve iletişim dilinize hakim olamayabilirsiniz.

AKREP BURCU – 24 EKİM / 22 KASIM

Sevgili Akrep. Bu hafta özel hayatınız çok hareketli. Partnerinizi ya da eşinizi sürekli bir şeylere ikna etmeye çalışabilir, biraz fazla baskıcı davranabilirsiniz. Bu davranışınız eşiniz ya da sevgilinizle aranıza mesafe girmesine sebep olabilir. Bundan dolayı sizlerde daha takıntılı ve kuşkucu bir ruh haline bürünebilirsiniz. Ayrıca hukuksal konularınız varsa size iyi gelecek bir sürectesiniz.

YAY BURCU - 23 KASIM / 21 ARALIK

Sevgili Yay. Bu hafta yakın çevrenizle ilgili konular gündeminiz olabilir. Kardeş, akraba veya çok yakın dostlarınızla görüşmelerde bulunabilir sizden kendilerine maddi destekte bulunmanızı isteyebilirler. Sakin, planlı ve programlı hareket ederseniz, onlara hem maddi hem de fikirsel olarak yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca bitirilmesi gereken konular gündeminiz olabilir. Daha fazla ertelememeniz de fayda var.

OĞLAK BURCU – 22 ARALIK / 20 OCAK

Sevgili Oğlak. Bu hafta işleriniz sebebi ile yorulabilirsiniz. İçinizde işinize dair kaygı ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Sorumluluk aldığınız konularda zamanı verimli kullanamadığınız için ilerleyemediğinizi, işlerinizi bitiremeyeceğinizi düşünebilirsiniz. Panik duygusu içerisine girebilirsiniz. Bu nedenle hırs yapabilir, bedensel olarak çok yorulabilir ve öfkeli olabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız.

KOVA BURCU – 21 OCAK / 18 ŞUBAT

Sevgili Kova. Bu hafta ve önümüzdeki birkaç haftada da burcunuzda yoğunlaşan gezegen toplaşmalarından dolayı sizlerin zirvede olacağınızı söylersem abartmış olmam. Atılım yapacağınız her konuda hız kazanabilirsiniz. Ayrıca iş ve aşk konularda ikilemlerde yaşayabilirsiniz. Bunu engellemek adına kalıcılık istediğiniz konularda kesinlikle kararsızlığa düşmeyin.

BALIK BURCU – 19 ŞUBAT / 20 MART

Sevgili Balık. Doğum gününüz kutlu olsun. Bu hafta ile birlikte başlayacağınız her türlü konuda 1 ay boyunca güneş sizlerin yanında. Farklı insan grupları ve kalabalıklar içerisinde olabilirsiniz. Bu süreç sizler için oldukça olumlu sonuçlar doğurabilir. Yeniye dair ne varsa hayatınıza alacağınız kendinize ve çevrenize olumlu yaklaşımlarda bulunacağınız bir hafta sizleri bekliyor.




Ufuk Tan Doğan Güneş
 
haftl (8).jpg

✨Yükselen burcunuza göre haftalık burç yorumları.



♈️KOÇ : Bu konular ile ilgili ötelediğiniz düşünceleriniz artık karara dönüşecek. Salı günü sabah saatlerinde kesinleşecek Venüs - Ay altmışlığı ilişkileriniz açısından uyumlu, kendinizi daha sevgi dolu hissedebileceğiniz ve sevgiyi alabileceğiniz bir güne başlayacağınızı gösteriyor. Kendinize uzun zamandır yaptırmak isteyip fakat ötelediğiniz bir bakım, dış görünüşünüz ile ilgili bir değişiklik var ise Salı gününü özellikle sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Aynı gün ay düğümü ile olumlu açı yapan Ay, merak ettiğiniz konulara iç güdüsel olarak yönelmeye başlayabilirsiniz ve araştırmalara yönelebilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler ile iletişim halinde olarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Salı günü akşam saatlerinde oluşacak Plüton - Ay karesi duygusal olarak sizi zorlayabilir. Kendinizi içsel olarak anlamakta zorlanabilirsiniz. Tahamülsüzlük yaşayabilirsiniz. Aile içinde veya var ise ilişkinizde yapıcı değil yıkıcı taraf olabilirsiniz. Öfkeli hallerden kaçınmalısınız. Daha uyumlu ve yapıcı olmaya çalışmalısınız. Salı gününü Çarşambaya bağlayan gece, burcunuzdan çıkmadan Ay - Güneş ile olumlu bir açıda olacak. Bu etki size daha ılımlı bir ruh hali verecektir. Kişiler ile uzlaşmaya çalışacak, egolarınızı duygusallık ile ölçüp tartabileceksiniz. Çevrenizdeki insanlar tarafından sevildiğinizi ve sayıldığınızı daha net anlayacaksınız. Cuma günü yönetici gezegeniniz ve Boğa burcunda ilerleyen Ay'ın kavuşumu günü daha hareketli geçirebileceğinizi gösteriyor. Eğer yapmıyorsanız daha iyi gözükmek için spora yönelmek gibi dış görünümünüzü değiştirmek adına bir adımınız olabilir. Beklediğiniz bir zam, maaş artışı gibi geliriniz ile alakalı maddi durumlar varsa Cuma günü bu konuyu masaya yatırmak isteyebilirsiniz.



♉️BOĞA : Çarşamba günü burcunuza geçen Ay, akşam saatlerinde Satürn ile zorlu bir açıda olacak. Bu etki sizi karamsar bir hale sokabilir. Duygusal anlamda emeklerinizin karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Duygularınızı kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İlişkisi olan bir boğa burcuysanız ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Karşılıklı olarak partneriniz ile birbirinizi dinleyip ona göre davranmanızı öneririm.




♊️İKİZLER: Cuma günü akşam saatlerinde Ay burcunuza geçerek hafta sonu tamamen kendinize odaklanacağınızı gösteriyor. Güneş ile Ay'ın yapacağı olumsuz açıya dikkat etmekte fayda var. Bu açı duygusal anlamda egonuza çok yönelebileceğinizi gösteriyor. Haklı da olsanız haksız da olsanız biraz karşınızdakiyle empati kurmak faydanıza olacaktır. Hafta sonu genel olarak daha önce kafanıza yatmayan olayların yavaş yavaş şekillenmeye başladığını göreceksiniz. Daha derin araştırmalar yapmaya başlayacaksınız. Aileniz ile daha çok ilgileneceksiniz daha çok vakit geçireceksiniz ve bundan çok mutlu olucaksınız keyif alacaksınız. Hafta sonunu ailenize ayırarak hem kendinizi hem onları mutlu edeceksiniz güzel bir enerji akışı ve iletişim hali olacak.



♋️YENGEÇ: Bir diğer konu ise, yapmış olduğunuz bir iş ortaklığı varsa, birileriyle beraber çalışıyorsanız artık bunu yapmamanız gerektiğini düşünmeye başlayabilirsiniz. Ani ve keskin şekilde gerçekleşecek durumlar oluşacak. Arkadaşlıklarınız ile ilgilide çok ani beklenmedik durumlar yaşayacaksınız. Daha öncesinden sineye çektiğiniz durumlar var ise artık bunu yapmayacaksınız ve yapmamanız da gerekiyor açıkcası. Perşembe gecesi kesinleşecek Ay-Mars kavuşumu sosyal çevreniz ile alakalı yine gündeminizin yoğun olabileceğini gösteriyor. Gün boyunca sosyal medya ile ilgilide daha fazla haşır neşir olmaya başlayabilirsiniz. Fakat Ay-Mars kavuşumunun gerçekleştiği evin doğal sahibindeki gezegenlerden kare alacağı için yine yazdığınıza çizdiğinize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar, yanlış hamlelerden uzak durmanızda fayda var çünkü zorlu açılar zorlu etkiler altında olacağız. Hafta sonu daha çok içinize kapanacaksınız, tüm günü evde odanızda geçirmek isteyebilirsiniz, insanların duygularınızı anlamadığını düşünebilirsiniz biraz kendi içinize dönmek isteyeceksiniz.



♌️ASLAN: Hafta sonu yine işiniz ile ilgili gündeminiz yoğun olacak bu konuyla ilgili düşünceleriniz ve bu düşünceler doğrultusunda kararlarınız gelişecek. Cumartesi günü akşam üzerine doğru arkadaşlarınız, dostlarınız ile iletişim halinde olacaksınız. Onlar ile sohbet etmek size iyi gelecek. Uzun uzun içli içli konuşmalar yapabilirsiniz. Gerçekten sizi kendinize iyi hissetiren insanlar ile bağlantıda olmak isteyeceksiniz. Sağlam kurulmuş arkadaşlıklarınızı daha iyi anlayacaksınız. Pazar günü yine akşam üzerine doğru ikili ilişkileriniz için olumlu etkiler olacak. Sevgiyi alış-veriş şekliniz özellikle çevrenize karşı çok olumlu ve keyifli şekilde olacak. Kendinizi genel olarak iyi hissedeceksiniz.




♍️BAŞAK: Bu hafta verdiğiniz kararlar kalıcı olacak. Cuma günü Ay ile Güneş karesi oluşacak. Karşıt burcunuzda seyir eden Güneş sizi biraz bu açı ile iş yerinizde zorlayabilir. Meseleleri egosal olarak değerlendirip işleri yokuşa sürmektense, öfkenize hakim olup bugünü daha ılımlı geçirmenizde fayda var. Olayları gurur meselesi haline getirmenin hiç bir faydası olmayacaktır. Öfkeyle kalkıp zararla oturmayalım. Zaten cumartesi günü yönetici gezegeniniz Merkür ile Ay olumlu bir açıda olucak. Keyifli bir gün geçireceksiniz. İletişim anlamında, zihinsel olarak, ruhsal olarak kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.



TERAZİ: Eğitiminiz ile alakalı verememiş olduğunuz bir karar var ise Çarşamba günü geleneksel gezegenin ve yenilikci gezegenin zorlu açısı ile keskin kalıcı bir karar vereceksiniz. Bu artık bir konun netleşmesi gerektiğini ve kalıcı kararlar verileceğini gösteriyor. Yurtdışına gitmek isteyen bir ikizler burcuysanız bunun için hali hazırda atmış olduğunuz adımlar var ise bunların sonucu almaya başlayacaksınız. Ruhsal anlamda sizi zorlayan yıpratan kişiler, durumlar var ise onlardan artık keskin bir şekilde kurtulmak isteyeceksiniz. Bu durum hayrınıza olacaktır. Perşembe günü ise çevreniz tarafından verdiğiniz tepkiler abartılı olabilir yada siz kendi içinize dönmeyi biraz abartabilirsiniz kendinize çok yüklenebilirsiniz bunu yapmayın. Kendinizi inandığınız şeyleri sorgularken bulabilirsiniz. İlişkisi olan bir ikizler burcuysanız özellikle Perşembe gecesi ve Cuma günü davranışlarınıza ve hareketlerinize çok dikkat etmelisiniz. Partneriniz ile tartışma fikir ayrılıkları yaşarsanız birden öfkelenebilirsiniz, sonradan pişman olmamak için ilişkilerinizdeki sorunları konuşmak için acele etmek yerine zamana yaymalısınız sakinleşince iletişim kurmalısınız. Evet siz aklınıza geleni hemen söyleyen insanlarsınız aklınız çok hızlı çalışıyor billiyorum ama biraz daha ağır davranarak sonradan üzülmenize engel olabilirsiniz. Zaten Cuma sabah saatlerinde Ay'ın Plütondan alacağı olumlu açı sizi ruhsal ve duygusal olarak fazlasıyla güçlendirecek. Kendinizden daha emin olacaksınız.




♏️AKREP: Öte yandan yönetici gezegeninizin daha aktif olacağı günlerden geçerken ve tam karşınızda seyir ederken kazalara çok dikkat etmelisiniz. Bir meyve soyarken bile ufak bir dikkat eksikliğinden kaynaklanan büyük kazalar oluşabilir. Lütfen dikkatinizi kaybetmeyin ve aceleci olmayın. Hafta sonu gündeminizde bir ödeme olabilir. İkizler burcunda seyir edecek olan Ay, Güneş ile zorlu bir açıda olacağından ilk başlarda bu durum sizi zorlayabilir çok öfkelenebilirsiniz fakat Satürnden gelecek güzel bir destekleyici açısı olacak kısmende olsa sizi bu biraz daha yatıştıracak ve sakin bir şekilde düşünmenizi sağlayacaktır. Kendi ayarlamalarınızı hafta sonu yapabileceksiniz.




♐️YAY: Sağlığınız ile beklenmedik, ani bi durumla karşılaşabilirsiniz. Zaten ufak tefek rahatsızlıkları olan biriyseniz artık bunu geçiştirmek yerine bir hastaneye gitmek isteyebilirsiniz. Bu konularda ötelediklerinizi artık boşvermek yerine icraata geçeceksiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde ego çatışmalarına dikkat etmelisiniz. Ego duyguların önüne geçmesin ki sonrada üzülen taraf siz olmayın.




♑️OĞLAK: Hafta sonu Ay ikizler burcuna geçmiş olacak. Sağlığınız ile daha çok ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Daha sağlıklı ve uzun bir ömür için neler yapabilirim diye araştırmalara koyulabilirsiniz. Bu konuda, yönetici gezegeninizin Ay'a yapacağı olumlu açı da olacağı için başladığınız işler, girişimler kalıcı bir hal alır. Evcil bir hayvan besliyorsanız hafta sonu onunla bol bol güzel vakit geçirebilirsiniz. Bu kendinizi daha iyi hissetmenize sebep olacaktır




♒️KOVA: Karar vermekte zorlandığınız konularda artık keskin kararlar alacaksınız yani değişim kaçınılmaz olacak. Bunların hiçbiri dolaylı yoldan olmayacak sizler için sevgili kovalar. Hepsi sizin kararlarınız ve düşünceleriniz ile şekillenecek büyük etki alacaksınız hem yönetici gezegenlerinizin bu açısından dolayı hemde burcunuzda oluşan stelyumdan dolayı. Zaten sizler için önemli bir yıl bu açıyla artık birşeyler şekillenmeye başlayacak. Beklediğinizden daha ani olacak. Bu etkiyi bu yıl 2 kere daha yaşayacaksınız. Zamanı geldiğinde elbette o zaman içinde bunları anlatıyor olucam. Bu hafta güneşinde 2. evinize geçmesiyle beraber gelirleriniz ile ilgili konular da ön planda olacak sizler için. Gündeminiz kazançlarınız ile ilgili yoğun olacak. Hafta sonu iletişim olarak çok güzel açılar oluşacak. Eğer yapmak istediğiniz konuşmalar varsa hafta sonunu değerlendirebilirsiniz. Hem sevgi anlamında hem bir konuyu çözmek için insanlara danışmak anlamında veya insanlara bir konu hakkında yardımcı olmak için güzel etkiler olacak sevgili kovalar.





♓️BALIK: Sizi anlamadıkları için üzülebilirsiniz daha çok içinize dönebilirsiniz ani bir şekilde bu konuyla ilgili çözümler bulabilirsiniz. Aniden sizi bu konularla ilgili düzeltmeler yapmak için keskin kararlar alabileğiniz bir haftada olacaksınız. Güneşin sizin burcunuza geçmesiyle ve bu haftadan sonra Merküründe düz harekete geçmeye başlaması ile daha iyi hissedeceğinizi ve sorun yaşadığınız yakın çevreniz ile çözüm odaklı olacağınızı söyleyebilirim.





Aylinastroloji
 
tumblr_e77e34a4afb08fae02fb871df3818fbd_e676dcfc_640.jpg


Şubat ayının son haftası, son goller!
Venüs’ün Mars ile Satürn ise Uranüs ile yaptığı hayli sert açılar daha da keskinleşecek ve buna bir de 27 Şubat Cumartesi günü yaşanacak olan Başak burcundaki dolunayı da eklediğimizde bu hafta sevimsizlikler silsilesi ile karşılaşmamız çok mümkün. Maddi konularda ve sağlıkta daha dikkatli olalım.

22 Şubat 2021- 28 Şubat 2021 HAFTASI GÖKYÜZÜ GENEL DURUMU

Ay’ın konumu:

22 Şubat- 28 Şubat hafta başında Ay İkizler burcundan Yengeç burcuna geçecek ve hafta sonu pazar günü ise Terazi burcunda olacak.

Haftanın Gökyüzü olayları:
Hafta başı Ay ın yaralı şifacı olarak adlandırdığımız asteroid olan Şiron ile sert açı yapmasıyla başlıyoruz ama Satürn aynı zamanda Şiron ile epeydir uyumlu açıda o nedenle birilerinden zorda olsa olumlu destek görebiliriz.
Buna bolluk bereket tanrıçası Venüs ün, mahalle delikanlısı atarlı Mars ile başlamış olan kavgasını da eklersek. Maddi, manevi hemen hemen her konuda çözüm bulmak için yol arayışında olabileceğimizi ama bir şekilde çözüme ulaşabileceğimizi de söylememiz mümkün.
Hafta ortasında ise Ay Neptün ile olumlu, Plüton ile sert bir açı yapacak yani bir yandan iyimserliğimize inanırken diğer yandan hayatın pek de iyimser olmadığını ve gerçekliğini sonuna kadar yaşayacağız. Bu anlamda duygusal olarak gelgitli bir durum içinde olmamız muhtemel.
Hafta sonuna doğru ise Başak burcunda bir dolunay yaşanacak ve bu dolunay artık fazlalıklardan kurtulduğumuz ve yürümeyen bitmesi gereken şeyleri kesip atmamız gereken zamanları anlatıyor.
Bu noktada uzun süredir gökyüzünün canına okuyan Satürn, Uranüs karesi keskinleştiği için ve aynı zamanda malum Venüs, Mars kavgası da yaşandığından bu dolunay biraz sert geçecek gibi durmakta. Özgürlük, hak arayışı ve politik olaylar, ekonomik zorluklar hem ülkemizde hem de dünya da tam gaz devam edebilir.
Bu haftanın en güzel olayı Venüs’ün yüceldiği kendini rahat hissettiği Balık burcuna geçiyor olması. Artık bu Venüs bu anlamda hayatımızda çok daha verimli çalışacak gibi görünüyor.

tumblr_ee232aa58a2c1806b846c5d238643288_ccd3d79f_640.jpg

Koç
Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.

Bu hafta özellikle duygusal dünyanızda önemli güzel gelişmeler yaşamanız mümkün gibi duruyor. Ve fakat, bu arada maddi konuları da boşlamamanız gereken bir süreç yaşayacaksınız. O nedenle ne kadar dikkatli olursanız o kadar iyi. Özellikle hafta sonuna doğru yaşanacak olan dolunay sizi iş ve çalışma koşullarında değişikliğe itebilir. Ayrıca, sağlığınıza dikkat!

Boğa
Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.

Bu hafta arkadaşlarınız, kardeşleriniz, aileniz ile ilgili konular dikkatinizi çekecek olabilir. Ayrıca para konusunda enteresan gelişmelerde sizi yine bekleyecek gibi duruyor. Maddi anlamda önünüze gelecek olan fırsatları doğru değerlendirmenizi tavsiye ederim. Keza, iletişimde bu hafta olur olmadık konulara atlayarak fikir beyan etmeyin. Yanlış anlaşılabilirsiniz.


İkizler
Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.

Bu haftaya, para para diyerek başlayacaksınız. Hafta ortasında eş, dost, kardeş konulara zıplayarak ilerleyeceksiniz. Bu hafta kendinizi tanıtmak, ortaya koymak için zor ama yine de iyi başlangıçlar yapmanız mümkün. Bu tip başlangıçları dolunay öncesinde yani hafta başı yapmanız çok daha doğru olur. Bu arada üst solunum yollarına dikkat etmenizde fayda var.

Yengeç
Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.

Haftaya biraz daha kendinizle ilgili bir şeyler yaparak başlayabilirsiniz. Aslında “bilirsiniz…” demeyeyim, direk siz kendinizle ilgilenin. Bu son zamanlarda dağıttığınızın sizde farkında olsanız gerek! Hafta ortasında ise dikkatinizi daha çok para konularında yoğunlaştırmanızda fayda var. Almanız gereken bir para varsa boş vermeyin. Bu hafta bu konularda dikkatli olun.

Aslan
Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.

Haftaya biraz durgun başlayabilirsiniz. İçe dönük olduğunuz bu haller sizi yorabilir. Ama merak etmeyin hafta ortasında kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz bir süreç olacak hafta sonuna doğru ise daha çok iş konularına balıklama dalmanız olası. Bu dolunay sizi biraz gergin kılabilir, o nedenle bir şeylere başlamak ve bitirmek konusunda çok da aceleci olmayın.


Başak
Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.

Bu haftaya işlerle ilgili biraz başınız ağrıyarak girebilirsiniz. Muhtemel önünüzde yapmanız gereken birçok şey durmakta. Bütün bunları derin bir soluk alın ve bir an önce gerçekleştirmeye bakın. Bu hafta sizin için yoğun durmakta. En azından kafanızın içi pazar yeri gibi durabilir. Hafta sonuna doğru ise daha durulmuş olursunuz. Bu hafta beğenmemek üzere yaşamayın.

Terazi
Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.

Haftaya ilişkiler konusunda hızlı bir giriş yaparak girebilirsiniz. İlişkiler söz konusu olduğunda sizden iyi kimse yoktur. Ama yine de bu konularda hareket alırken özellikle bu hafta dikkatli konuşmanızda ve hareket etmenizde fayda var. Sosyal anlamda faal olabilirsiniz. Bol bol üretmeye yaptıklarınızı haftanın ilk yarısında ortaya koymaya bakın. Dolunay’da dinlenin zor bir dolunay olacak.

Akrep
Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.

Bu hafta Güneş artık tam olarak aşk evinizde parlamaya başlıyor. Hafta sonu Venüs de aşk evinizde olacak. Özellikle Güneş ile evlilik, ortaklık konularında sizi zorlayan Uranüs ile olumlu açı yapacak olması bu anlamda sizi biraz olsun rahatlatacak gibi duruyor. Merkür ün Kuzey Ay Düğümü ve Güney Ay Düğümü ile yapacağı olumlu etkileşimde sizi daha ümitli kılacak.


Yay
Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.

Bu hafta kendinizi özellikle iş ve çalışma konularında biraz daha aktif bulmanız mümkün. Arkadaşlarınızla ve özellikle iş arkadaşlarınızla olan ilişkinizde dikkatli olmanızda fayda var. Bir anda öylesine söylenmiş bir söz manasız bir tartışmaya, alınganlığa dönebilir. Daha merhametli, daha adil olmaya dikkat etmeniz sizin için çok hayırlı olacaktır.

Oğlak
Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.

Hafta başı para ve parayla ilgili konularda yaşayacağınız gerilim hafta ortasında nispeten azalacak. Bu konuda özellikle aileden, kan bağı olan birilerinden çözüm konusunda destek alabilirsiniz. Zaten öyle ya da böyle hafta sonuna doğru yolunda gitmeyen artık sıkıldığınız mevzuları bir şekilde dönüştüreceğiniz veya bırakacağınız için doğru kararlar vermeye gayret edin.

Kova
Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.

Bu hafta sizin için, evet biraz gerilimli durumlar söz konusu olsa da artık daha sağlıklı kararlar almaya başlayacağınız bir süreç gelişecek. Dolunay etkisi ile para konularında bir değişim yaşamanız olası ve ayrıca kendinizle ilgili olarak da artık yolunda gitmeyen yanlarınızı törpüleyip yeniden oluşturmak için iyi bir hafta olarak görünmekte. O nedenle bu hafta kendinizle ilgili konuları doğru takip edin.


Balık
Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.

Bu hafta sizi daha çok çalışma koşulları ve özel hayatınızla ilgili gelişmelere açık görüyorum. Hafta başında özellikle ikili ilişkilerinize dikkat edin. Sevgilinizle, eşinizle sırf zaman geçirmek için zaman geçirmeyin, olumsuzluklara karşı kendinizi bu anlamda koruyun. Durduk yerde manasız bir tartışma yaşamak istemezsiniz. Ayrıca bu hafta dolaşım sistemine ve baş, boyun bölgesine dikkat etmenizde fayda var.




Murat İpek
Ntv
 
tumblr_fa1a06abfcc0212dff17d543ce23f89c_0d063b84_640.jpg


Yeni haftaya merhaba, haftalık burç yorumları öncesinde hafta genelinde neler var kısaca bakalım,

Haftaya Merkür’ün düz harekete dönmesi ile başlıyoruz, her ne kadar haftasonuna doğru düz hareketin etkisini daha iyi hissedecek olsakta bu hafta işlerimizin ilerlemesi için iyi etkiler içeriyor…

Cuma gününde Venüs Kova burcundaki hareketini tamamlayacak ve Balık burcuna geçiş yapacak, aşk, sevgi konularında daha duygusal, akışta olmak gereken ve hislerin yüksek olduğu bir döneme başlıyoruz.

27 Şubat Cumaretsi gününde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay bize duygular ile mantık arasında kaldığımız durumlarda ikisini bir araya getirerek karar vermek, işlerimizden haber almak ve hayatımıza yeni bir döneme başlamadan önce toparlamak gereken konuları hatırlatacak…


tumblr_1c8e826af1e7a0a2f327fc6ba33b7a72_557460f5_640.jpg


Koç & Yükselen Koç: Haftaya aileniz, eviniz ve ev içinde bazı konular gündemde olarak başlıyorsunuz. Çarşamba öğlen saatlerine kadar devam edecek bu etki, aile içinde bazı konuları, duygusal konuları ve aileden birisi ile ilgilenmeniz gerekliliğini gündemde getirebilir. Perşembe ve Cuma gününde Aslan burcu etkisi ile enerjiniz yüksek olacak ve daha dışa dönük olacaksınız. Hobi gibi yapılan işler, keyif ve eğlence modunuz yüksek olacak bugünlerde, yine bazı çocuklarla ilgili konularda gündeme gelebilir.

Haftasonunda Başak burcu etkisi ile zihnimiz, çalışma tempoumuz yüksek olacak, Cumartesi günü sabah saatlerinde Başak burcunda bir de dolunay yaşayacağız. Bu dolunay, iş ile ilgili konularda haber bekliyorsanız bunları size getirebilir. Haftasonunda Başak burcu etkisi ile daha çok evdeki işler, alışveriş ve temizlik, düzenleme konuları ön planda olacak.






Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya iletişiminiz son derece yoğun olarak başlıyorsunuz ve beklediğiniz bazı haberler bu hafta size gelebilir. İş, sözleşmeler, kısa seyahatler ve yakın akrabalarla ilgili bazı konular aktif olacak Çarşamba günü öğlen saatlerine kadar.

Perşembe ve Cuma günlerinde Aslan burcu etkisi ile eviniz, aileniz ile ilgili konular, aile içinde bazı mevzular ön planda olabilecek. Bu 2 günlük süreçte enerjiniz yüksek olacak ve kendinizi ön plana koymak isteyeceksiniz…

Haftasonunda ise Başak burcu etkisi aktif olacak, Cumartesi sabahınca bu alanda bir de dolunay yaşayacağız ve size daha çok çocuklar, hobiler ve proje bazından yapılan işler konularında haberler ve gelişmeler getirebilecek. Güzel bir hafta olması dileği ile…. #haftalık burç yorumları







İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya parasal konular gündeminizde başlıyorsunuz… Parasal konularda beklediğiniz haberler ve gelişmeler bu hafta gelebilir çünkü burç yönceticiniz Merkür’ün düz harekete dönmesi bu hafta size iyi gelecek. Çarşamba öğleden sonra başlayarak Cuma akşamına kadar aktif olacak Aslan burcu etkisi ile iletişim alanınız aydınlanacak, bir sözleşme, bir iş ile ilgili haberler veya kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ile ilgili bazı durumlar gündemde olabilir. #haftalık burç yorumları

Perşembe ve Cuma gününde Aslan burcu etkisi ile daha kendinize güvenli, işlerinizde daha iddialı ve enerjiniz yüksek olacak. Haftasonunda ise Başak burcu etkisinde olacağız ve Cumartesi sabahında Başak burcunda bir de dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile daha çok eviniz, aileniz ve evinizin içindeki bazı düzen değişiklikleri söz konusu olabilecek..






Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya enerjiniz yüksek, kendinize ve işlerinize odaklı başlayacaksınız. Haftanın ilk 3 gününde işlerinizi halletmek, işlerinizde daha kolay ilerleme kaydetmek mümkün ne de olsa bu hafta 3 hafta sonunda Merkür düz hareketine başlıyor. Çarşamba öğleden sonra saatlerinde ise Aslan burcu etkisi devreye giriyor bu etki size beklediğiniz parasal konulardaki bazı haberleri getirebilir.

Haftasonunda ise Başak burcu etkisi ile iletişiminiz yoğun ve yüksek olacak, özellikle kardeşler ve yakın akrabalar ile ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü bu alanda bir de dolunay yaşayacağız, bu dolunay Maddi ve manevi değerler arasındaki yolu açıkça göreceğiniz ve neyin önemli olduğunu anlayabileceğiniz bir dönem, getirecek.. Güzel bir hafta olmasını dilerim… #haftalık burç yorumları







Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya daha içe dönük, bilinçaltınızın ve bazı kendinizi ön plana koymakla ilgili korkularınızın ön plana çıktığı 2 günlük süreçle başlıyoruz. Çarşamba öğlen saatlerinde Ay’ın burcunuza geçişi ile birlikte enerjiniz yükselecek ve daha kendinize güvenli olacaksınız, hayatınızla ilgili önemli konulara odaklanacaksınız. Beklediğiniz haberlerin gelebileceği ve sizin için önemli bir süreç olacak Cuma akşamına kadar.

Haftasonunda ise Başak burcu etkisinde olacağız ve Cumartesi gününde de bu alanda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay ile iletişiminiz yoğun ve yüksek olacak, özellikle parasal konular ve planlamalar aklınızda olacak.







Başak & Yükselen Başak: Haftaya sosyal çevreniz, gruplar, dernekler ve arkadaşlarınız ile ilgili konular ve iletişiminiz ön planda başlıyorsunuz. Bu haftanın iyi haberi Merkür’ün düz harekete geçmesi olacak ki haftasonunda da burcunuzda bir dolunay gerçekleşeceğinden sizin için son derece önemli bir haftadayız.. Çarşamba günü öğlen saatlerinde Ay Aslan burcuna geçecek ve sizin için bazı sürprizli durumları gündeminize getirebilecek. Biraz içe çekilebilirsiniz bugünlerde…

Perşembe ve Cuma gününde Aslan burcu etkisi ile daha enerjiniz yüksek olacak, kendinizi ön planda koymakta zorlandığınız alanları ve sebeplerini bu günlerde fark edebilirsiniz. Haftasonunda ise Ay’ın burcunuzda ilerlemesi sizin enerjinizi yükseltecek birşeyler yapma modunda olacaksınız, Cumartesi günü burcunuzda gerçekleşecek dolunay hayatınızla ilgili önemli kararları bazı bitiş ve sonlanmaları getirebilir. Bunlar tabiiki yeni başlangıçlara hazırlanmak için olacak…






Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya kariyeriniz ile ilgili konular, kendinizi ön plana koymak, çevrenizde ön plana çıkmak için güzel etkiler devrede olarak başlıyorsunuz. Bu etkiler çarşamba günü öğlen saatlerine kadar devam edecek. Çarşamba gününde Aslan burcu etkisi devreye girecek ve bu etki hayalleriniz, adım attığınız işler ve sosyal çevrenizden bazı haberler gütirebilecek… Perşembe ve Cuma gününde Aslan burcu etkisi ile daha enerjiniz yüksek olacak, sosyal çevrenizden güzel destekler ve haberler alacağınız bir dönem olacak.

Haftasonunda ise Ay’ın Başak burcunda ilerlemesi sizin biraz daha içe çekilmenizi, kendinizi dinlemenizi sağlayacak, Cumartesi sabahında bu alanda bir de dolunay gerçekleşecek, bu dolunay bazı farkındalıkları beraberinde getirebilir, maddiyat ile maneviyat arasında bir yol açacak bu dolunay bu konuları dengelemenin önemini de hatırlatacak…






Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya uzaklardan gelecek haberler, bazı seyahatlerle ilgili konular, uzaklarda bulunan yakınlarınız ile ilgili haberler ve internet üzerinden yapılacak işler ön plandabaşlıyıorsunuz. Bu etki Çarşamba günü öğlen saatlerinde kadar devam ederken, sonrasında Aslan burcu etkisi ile, kariyeriniz, işiniz ve evliliğiniz – ilişkiniz ile ilgili bazı haberler ve gelişmeler gündeminize gelebilecek.

Perşembe ve Cuma gününde Aslan burcu etkisi ile daha enerjiniz yüksek olacak, kariyeriniz ve ilişkilerle ilgili konular yoğun olarak gündemde olacak.

Haftasonunda ise Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Cumaretsi sabahında bu alanda bir de dolunay meydana gelecek. BU dolunay sizin daha sosyal olmanızı ve çevrenizden alacağınız bazı haberleri gündeme getirecek… Arkadaşlarınızdan destekler, sosyal çevreniz ve hayalleriniz ile ilgili bazı kararlar ve bitişler bu dolunay ile gündemde gelebilir..






Yay & Yükselen Yay: Haftaya parasal konular ve bu konularda gelişmeler ön planda başlayacaksınız. Çarşamba günü öğlen saatlerine kadar aktif olacak bu etki ile ortak para konuları, ailenin parası ile ilgili konular ve alacaklar gündemde olacak. Perşembe günü itibari ile Aslan burcu etkisi ile bilincinizde sizi kendinizi ön plana koymaktan engelleyen konuları fark edebileceksiniz. Yine yayıncılık, seyahatler ve internet üzerinden yapılan işlerle ilgili gelişmeler bugünlerde gündemde olacak.

Haftasonunda ise Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Cumartesi sabahında bu alanda bir de dolunay yaşayacağız. Bu dolunay sizin kariyeriniz ile ilgili planlamalar yapmanızı sağlayacak, işle ilgili konularda bazı gelişmeler yaşanabilecekken yine ilişkilerle ilgili konularda gündemde olacak bugünlerde. Mantık ile duygular arasında kalablirsiniz…






Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya ikili ilişkiler, evliliğiniz veya birebir iş yaptığınız kişilerle ilgili konular gündemde başlıyorsunuz. Çarşamba günü öğlen saatlerine kadar bu etki aktif olacak sonra Aslan burcu etkisi devreye girecek hem enerjiniz yükselekecek hem de sizin için ortak para konuları, miraslar, yatırımlar ve birşey satın alma konuları ön plana çıkacak…

Haftasonunda ise Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Cumartesi sabahında bu alanda bir de dolunay meydana gelecek. Bu dolunay size uzaklardan haberler, eğitim konuları ve seyahat konuları ile ilgili gelişmeler getirebilecek…






Kova & Yükselen Kova: Haftaya çalışma, üretme, evin düzeni ve iş yerinde bazı konular gündemde başlıyorsunuz. Temposu ve iletişimi yoğun bir süreçten sonra Çarşamba günü öğlen saatlerinde Aslan burcu etkisi devreye girecek ve size ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve evlilik konularında bazı gelişmeler getirebilecek bugünler…

Haftasonunda ise Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Cumartesi sabahında bu alanda bir de dolunay meydana gelecek. Bu dolunay sizin için ortak para konularında bazı haberler ve gelişmeler getirecek. Bu ortak para, miraslar, bankalarla ilgili konular olabileceği gibi ortak yapılan bir işin parası da olabilir.




Balık & Yükselen Balık: Haftaya çocuklar, proje bazında yapılan işler ve hobiler konuları ön planda başlıyorsunuz. Daha duygusal etkiler devrede olacak bugünlerde. Çarşamba günü öğlen saatlerinde Aslan burcu etkisi devreye girecek ve size çalışma, üretme, iş ve sevdikleriniz ile ilgilenme konularını getirebilecek… Daha dışa dönük ve enerjiniz yüksek olacak bugünlerde…

Haftasonunda ise Ay Başak burcunda ilerleyecek ve Cumartesi sabahında bu alanda bir de dolunay meydana gelecek. Bu dolunay sizin için ikili ilişkiler, evlilik konularını ön plana getirebilecek. Önemli bir işbirliği kararı veya bir dönemin bitişi ve yeni başlangıçlara hazırlık söz konusu olabilecek bugünlerde…





Güliz Kına
 
haftalık (1).jpg



Koç burcu veya Yükselen Koç:

Sevgili Koç'lar, bu hafta dolunay sizin günlük işleriniz, çalışma ortamı, çalışma hayatı ve sağlık konularında tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile ilgili ertelediğiniz tüm konuları hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup, özellikle parasal konulardaki çabalarınız iş ve kariyerinizden gelen otorite figürleri desteği ile kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz keyifli bir dönem yaşayabilirsiniz. Özellikle iş ilişkilerinizdeki başarınız size maddi ve manevi anlamda büyük avantaj sağlayabilir. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin günlük yapılan işler, çalışma hayatı, çalışma arkadaşları ve sağlık konularında etkili olacak olup, dolunay süreçlerinde bu alanlarınızda yaşanan sürecin tamamlanması ve bu alanlarınızda netleşebileceğiniz ve göremediğiniz konuların görünür hale geleceği bir süreci yaşayabilirsiniz. Sağlık konularında başak burcunun temsil ettiği mide ve bağırsak vb hastalıklar ile ilgili kontrollerin yapılması ve ihmal edilmemesi yararlı olacaktır. Uzun süredir netleşmeyen çalışma ortamınız ile ilgili olayların netleşmesi ile çalışma ortamınız taşınabilir, mesleğinize göre belki de çalıştığınız kurum evden çalışma kararı alabilir. Belki de iş yerinizde çalışaların azalması nedeni ile günlük iş yükünüzde artış söz konusu olabilir. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.







Boğa burcu veya yükselen Boğa:

Sevgili Boğalar, bu hafta dolunay sizin çocuklar, aşk ilişkileri, hobileriniz ve mutlu olduğunuz alanlarınızda tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, sizin özellikle iş ve kariyer alanlarınızda ertelediğiniz tüm isteklerinizi, sözleşmelerinizi ve yatırımlarınızı bu günden itibaren hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup, özellikle kendinizi varlığınızı ortaya koyduğunuz ve çabalarınızın hukuki, yüksek öğrenim, yabancılar ve uluslararası ticaret ile ilgili alanlardan büyük destek alarak ilerleyebileceğiniz ve beklemediğiniz ani kazançları elde edeceğiniz keyifli bir süreç yaşayabilirsiniz. Özellikle sosyal çevreniz ve arkadaş ilişkilerinizin desteği ile kazançlar sağlayabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin çocuklar, aşk ilişkileriniz, hobiler, yaratıcılığınız ve mutlu olduğunuz alanlarınızda gerçekleşecek olup, bu alanlarda göremediğiniz konuların aydınlanacağı ve uzun süredir bu alanlarda yaşanan bir sürecin konunun sonlanacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir dönem yaşayabilirsiniz. Belki de sevdiğiniz kişi ile ilişkinizi ciddi bir seviyeye taşıyabilir ve ömürboyu beklediğiniz hayatınızın aşkı ile karşılaşabilirsiniz. Çocuklar ile ilgili konularda gizlenen konular ortaya çıkabilir ve eğitimi ile ilgili konularında tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Uzun süredir yaptığınız bir hobinizi profosyonel hayata geçirme kararı alabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.









İkizler burcu veya yükselen İkizler:

Sevgili İkizler, bu hafta dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, sizin özellikle yabancılar, yurtdışı, uluslararası ticaret ve hukuki konularda ertelediğiniz kararlarınızı, sözleşmelerinizi ve yatırımlarınızı bu günden itibaren hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup, özellikle iş ve kariyer alanlarınızda beklemediğiniz güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle alacaklarınızın tahsili ve diğer gelirlerinizdeki artışlar ile ödemeler dengesinde güçlü destekler alabileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda etkili olacak olup, bu alanlarda göremediğiniz konuların aydınlanacağı ve uzun süredir bu alanlarda yaşanan bir sürecin konunun sonlanacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir dönem yaşayabilirsiniz. Bu dolunay değişken bir burç olduğunuz için siz ikizler burçları üzerinde daha fazla etkili olabilir. Eviniz ile ilgili eşyalarınızı yenileme isteğiniz var ise bu dolunay ile yenileyebilir ve yeni eşyalar alabilirsiniz. Taşınma kararı var ise bu hafta yeni evinize taşınabilirsiniz. Belki de aile ilişkileri ile ilgili merkür geri hareketi içersinde sorunlar yaşanmış ise bu sorunları çözebileceğiniz bir dolunay yaşayabilirsiniz. Dolunay ile aileniz ile ilgili göremediğiniz konuların ve sorunların farkına varabilir, sorunların çözümü ile ilgili fırsatları yakalayabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.









Yengeç burcu veya yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeç'ler, bu hafta dolunay sizin yakın çevre, kardeşler ve kısa süreli seyahatler alanlarınızda tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, sizin vergiler, ödemeler, borçlar, krediler, dışardean elde edilen gelirler, Bankalar, alacaklarla ilgili konularınızda ertelediğiniz tüm yatırımları, yeni başlangıçlarınızı, yapacağınız sözleşmeleri ve kararlarınızı bu günden itibaren hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup, özellikle sosyal çeveniz ve sosya statünüz ile işinizden elde ettiğiniz gelirlerinizi geliştirmek ve iyileştirmek amacı ile göstermiş olduğunuz tüm çabalarınız eşiniz ve iş ortağınızdan güçlü destekler ile amacınız ile ilgili başarılar sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda yurtdışı, yabancılar, yüksek öğrenim ve hukuki konularda sosyal çevrenizden ani beklemediğiniz destekler alabilir bu alanlarda yaşanılan sorunları çözebileceğiniz keyifli bir süreç yaşayabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin yakın çevreniz, kardeşleriniz, kısa süreli gelişim eğitimleri ve kısa süreli seyahatler alanlarınızda etkili olacak olup, bu alanlarda göremediğiniz konuların aydınlanacağı ve uzun süredir bu alanlarda yaşanan olayların tamamlanacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Kardeşiniz yeni bir iş bulabilir, yakın çevrenizin değişebilir. Oturduğunuz yerden taşınabilir, iş yerinizde yeni bir departmana geçebilirsiniz Belki de kişisel gelişiminiz için kısasüreli bir eğitime katılım kararı alabilir. Katıldığınız eğitim ile yakın çevrenize yeni kişiler katabileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Belki de yakın çevreniz ile kısa süreli seyahat planlayabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile ilgili bu dolunay sayesinde göremediğiniz sorunları görebilir ve çözüm yollarını bulabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu haftalar








Aslan burcu veya yükselen Aslan:

Sevgili Aslan'lar, bu hafta dolunay sizin maddi ve prasal alanlarınızda tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, sizin günlük yaptığınız rutin işleriniz, çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız ile ilişkileriniz, sağlık alanlarınızda bugüne kadar ertelediğiniz planlarınızı ve düşündüğünüz yeni başlangıç ve kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup, iş ve kariyer alanlarınızda isteklerinizi gerçekleştirmeye yönelik tüm mücadeleniz ve aksiyonlarınızın çalışma arkadaşlarınızın özellikle otorite sahibi kişilerin güçlü desteği ile isteklerinize ulaşabileceğiniz güzel bir süreç yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda işiniz ve kariyeriniz ile ilgili beklemediğiniz olumlu gelişmelerin desteği ile ödemeler dengesinde yaşadığınız sorunları çözebilir. Borçlarınız varsa borçlarınızı ödeyebilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin maddi ve parasal alanlarınızda etkili olacak olup, bu alanlarda göremediğiniz konuların aydınlanacağı ve uzun süredir bu alanlarda yaşanan olayların tamamlanacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. iş ve kariyer ile ilgili olumlu gelişmeler ile maddi kazançlarınızda artış sağlayabilir. İşlerinizde ve gelirlerinizdeki olumlu gelişmeler ile maddi yatırım kararı alabilir ve yatırımlarınızı arttırabilirsiniz. Belki de mevcut para kazanma şeklinizi değerlendirip daha fazla gelir elde edebileceğiniz alanları keşfedebilir ve gelirinizi artıracak fırsatları yakalayabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim









Başak burcu veya yükselen Başak:

Sevgili Başak'lar, bu hafta dolunay sizin benliğinizi ortaya koyduğunuz ve fiziksel görünümünüz ile ilgili alanlarınızda tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, sizin çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz, yaratıcılığınız ve mutlu olduğunuz alanlarınızda bugüne kadar ertelediğiniz planlarınızı ve düşündüğünüz yeni başlangıç ve kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup, yüksek öğrenim, yabancılar, yurtdışı ve hukuki konulardaki amaçlarınıza yönelik mücadelelerinizde sevdiğiniz kişilerin güçlü desteğini alabilir. Çocuklar ile ilgili yaşanan sorunlar ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Aynı zamanda bu süreçte ödemeler ve borçlar dengesinde yaşanılan sorunlarınız var ise beklemediğiniz bir şekilde çalışma hayatınızda ve sağlığınızdaki olumlu gelişmeler ile çözüme ulaşabileceği keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin kendinizi ifade ettiğiniz, ortaya koyduğunuz alanlarda ve fiziksel görünümünüz ile ilgili alanda etkili olacak olup, bu alanlarda göremediğiniz konuların aydınlanacağı ve uzun süredir bu alanlarda yaşanan olayların tamamlanacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Uzun süredir kişisel bakımınız ile ilgili değişimleri düşünüyorsanız bu dolunay ile gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle de Venüs balık burcunda hareket ediyor iken estetik planınız varsa değerlendirebilirsiniz. Bu dolunay siz başak burçlarını daha fazla etkileyecek olup, hayata ve çevrenize karşı bakış açınızı değiştirebileceğiniz ve ücüncü kişiler ile iletişimlerinizde kendinizi ön plana çıkarabileceğiniz farkındalık yaşayabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.








Terazi burcu veya yükselen Terazi:

Sevgili Terazi'ler, bu hafta dolunay sizin iç huzurunuz, bilinçaltınız ve gizlediğiniz alanlarınızda tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, ev, aile ve yuva alanlarınızda bugüne kadar ertelediğiniz planlarınızı ve düşündüğünüz yeni başlangıç ve kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup, ödemeler, alacaklar ve yatırımlar ile ilgili konularınızdaki girişimleriniz ve mücadelenizde ailenizden aldığınız güçlü destekler ile ödemeler dengenizi sağlayabilir. iş ortaklıklarınız ve eşiniz ile ilgili ilişkilerinizde ani güzel gelişmeler ile keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sevgilisi olan teraziler sevdikleri ile keyifli zamanlar geçirebilir. Kalbi boş olan teraziler bir organizasyonda beklemedikleri anda kendilerini romantik bir aşk ilişkisi içinde bulabilirler. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin iç huzurunuz, iç dünyanız, herkesten gizlediğiniz konularınız, gizli düşmanlarınız ile ilgili alanlarda etkili olacak olup, bu alanlarda göremediğiniz konuların aydınlanacağı ve uzun süredir bu alanlarda yaşanan olayların tamamlanacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Uzun süredir herkesten gizlediğiniz bir konu açığa çıkabilir yada herkesten gizlediğiniz bir konuda isteklerinize kavşabilir ve huzuru yakalayabilirsiniz. Bu dolunayda gizli düşmanlarınızı açığa çıkaracak olaylar gündeminizde olabilir. Belki de kendinizi daha iyi tanayabilir size neyin iyi geldiğini sizin iç dünyanızda ruhunuzun neye ihtiyacı olduğu konusunda farkındalık yaşayabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.








Akrep burcu veya yükselen Akrep:

Sevgili Akrep'ler, bu hafta dolunay sizin sosyal çevre ve arkadaş gruplarınız ile ilgili alanlarınızda tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, yakın çevreniz, kardeşler ve kısa seyahat alanlarınızda bugüne kadar ertelediğiniz planlarınızı ve düşündüğünüz yeni başlangıç ve kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup,eş ve ortaklık ile ilgili ilişkilerinizde istekleriniz ve amaçlarınız için harekete geçebilir, mücadelenizde yakın çevrenizin güçlü destekleri ile başarılı olabilirsiniz. Aynı zamanda sağlıkğınız ve çalışma koşullarınız ile ilgili ani güzel gelişmeler aileniz ile birlikte keyifli zaman geçirmenizi sağlayabilir. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız ve sosyal statünüz ile ilgili alanlarda etkili olacak olup, bu alanlarda göremediğiniz konuların aydınlanacağı ve uzun süredir bu alanlarda yaşanan olayların tamamlanacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Yaptığınız iş ile ilgili yada sosyal statünüz ile ilgili kafanızda yaşadığınız soru işaretlerini aydınlığa kavuşacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Arkadaş gruplarınız içinde
planladığınız bir organizsasyonu yapabilirsiniz. Bu dolunayda sosyal çevrenizi ve ilişkilerinizi gözden geçirebilir. Daha önce farketmediğiniz sorunları keşfedebilir ve çözümü için yeni yollar bulabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarına destek olabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim








Yay burcu veya yükselen Yay:

Sevgili Yay'lar, bu hafta dolunay sizin iş ve kariyer alanlarınızda tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, maddi ve parasal konularınızda bugüne kadar ertelediğiniz planlarınızı ve düşündüğünüz yeni başlangıç ve kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup, uzun süredir çalışma hayatınızda ve günlük işlerinizdeki çabalarınız ve mücadelenizin sonucunda parasal anlamda yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Aynız zamanda sevdiğiniz ve çocuklarınız ile ilgili konularda beklemediğiniz güzel haberler alabilir. Yakın çevreniz ile bu güzel haberleri kutlayarak keyifli bir süreç yaşayabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin iş ve kariyer ile ilgili alanlarda etkili olacak olup, bu alanlarda göremediğiniz konuların aydınlanacağı ve uzun süredir bu alanlarda yaşanan olayların tamamlanacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu dolunay değişken bir burç olduğunuz için siz yaylar üzerinde daha fazla etkili olabilir. İşinizde ve kariyerinizde uzun zamandır ilerleme yapamadığınızı düşünüyordunuz. Ancak bu dolunay ile iş ve kariyer konularınız ile ilgili güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. İstediğiniz iş teklifini alabilir ve iş değişikliği yaşayabilirsiniz. Kariyer konularınızda daha önce göremediğiniz gerçekleri görebilir. İşinizi geleceğe taşıyacak fırsatları yaratabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.





Oğlak burcu veya yükselen Oğlak:

Sevgili Oğlak'lar, bu hafta dolunay sizin yurtdışı, yabancılar, uluslararası ticaret, yüksek öğrenim ve hukuki alanlarınızda tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, fiziksel görünümünüz, kendinizi ortaya koyduğunuz konular ve kişisel gelişiminiz ile ilgili alanlarda bugüne kadar ertelediğiniz planlarınızı ve düşündüğünüz yeni başlangıç ve kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup, ev, aile ve yuvanız ile ilgili konularda isteklerinize ulaşmak adına her türlü yapacağınız girişimlerde beklemediğiniz bir anda parasal anlamda destekler alacağınız kendinize inancınızın artacağı keyifli bir süreç yaşayabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin yabancılar,yurtdışı,yüksek öğrenim, uluslararası ticaret ve hukuki konularda etkili olacak olup, bu alanlarda göremediğiniz konuların aydınlanacağı ve uzun süredir bu alanlarda yaşanan olayların tamamlanacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Uzun süredir hukuki bir davanız mevcut ise bu dolunay ile sonuçlanabilir. Belki de yutdışına çıkma planlarınız vardı. Bu dolunay ile beraber bu planınızı gerçekleştirebilirsiniz. Yada bazı oğlakların yabancı bir ülkede yüksek öğrenim yapma planları ile ilgili durum netleşebilir. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.










Kova burcu veya yükselen Kova:

Sevgili Kova'lar, bu hafta dolunay sizin ödemeler ve alacaklar ile ilgili alanlarınızda tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, bilinçaltınız, iç dünyanız, herkesten gizlediğiniz konularınız ve gizli düşmanlar ile ilgili alanlarınızda bugüne kadar ertelediğiniz planlarınızı ve düşündüğünüz yeni başlangıç ve kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup, yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile ilgili konularda istediklerinizi gerçekleştirmek için yaptığınız mücadele ve girişimlerinizde beklemediğiniz güçlü destekler alabilir ve başarılı olabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin vergiler, ödemeler, alacaklar, borçlar, bankalar, yatırımlar, nafaka, başkalarından elde edilen gelirler, miras alanlarınızda etkili olacak olup, bu alanlarda göremediğiniz konuların aydınlanacağı ve uzun süredir bu alanlarda yaşanan olayların tamamlanacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Uzun süredir harcamalar ve ödemeler dengesinde sorunlar yaşıyordunuz bu sorunların çözümü ile ilgili gerçekleri görebilir. Ödemelerinizi bir dengeye getirebilir ve borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Belki de uzun süredir alamadığınız bir alacağınız ile ilgili tahsilat alabilir. Borç yükünüzü azaltabilirsiniz. Ya da uzun süredir yatırım yapmayı planlıyordunuz bir türlü karar veremiyordunuz bu dolunay ile kazançlı bir yatırım yapabilir ve mevcut yatırımınızdan kazanç elde edebilieceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.








Balık burcu veya yükselen Balık:

Sevgili Balık'lar, bu hafta dolunay sizin eş ve ortaklık ilişkileriniz ile ilgili alanlarınızda tamamlanmalar ve değişimler yaşayacağınız olayları gündeminize getirebilir.

22 Şubat Pazartesi günü nihayet merkür ileri hareketine başlıyor olacak olup, sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız, sosyal statünüz ve işinizden elde ettiğiniz geliriniz ile ilgili alanlarınızda bugüne kadar ertelediğiniz planlarınızı ve düşündüğünüz yeni başlangıç ve kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. 25 Şubat Perşembe günü Venüs balık burcunda hareket etmeye başlıyor olacak olup, akabinde Plüton ile Mars ve Güneş ile Uranüs arasında keyifli açı gerçekleşecek olup, para kazandığınız alanlarda ve maddi yatırımlar konusunda isteklerinize kavuşmak adına yaptığınız mücadele ve girişimlerinizde sosyal çevrenizin güçlü desteğini alabilir ve başarıya kavuşabilirsiniz. Aynı zamanda ummadığınız maddi kazançlarınız ile keyifli bir süreç yaşayabilirsiniz. 27 Şubat Cumartesi günü 8 derece Başak burcunda saat 11:17'de dolunay gerçekleşecek ve sizin eş ve ortaklık ilişkilerinizde etkili olacak olup, bu alanlarda göremediğiniz konuların aydınlanacağı ve uzun süredir bu alanlarda yaşanan olayların tamamlanacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu dolunay değişken bir burç olduğunuz için siz balıklar üzerinde daha fazla etkili olabilir. Örneğin uzun bir süredir eşiniz ve uzun soluklu ortağınız ile ilgili anlam veremediğiniz sorunlar ile boğuşuyor olabilir ve bu dolunay ile yaşanılan sorunları farkına varabilir ve çözüm yollarını bulabileceğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Belki de işinizi büyütmek için kazançlı yeni bir iş ortağı bulabilirsiniz. Keyifli, mutlu, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.







Gonca Gazioğlu
 
tumblr_230f62cd62036dcbb2ff48ba597408e8_89ee6c71_2048.jpg



Merhaba, bu hafta geçen haftaya nazaran gökyüzünde daha ılımlı açıların hakim olduğu bir hafta olacak.Uranüs - Satürn karesi arka planda olumsuz etkilerini devam ettirecek olsa da, en azından Merkür retronun sona ermesiyle birlikte biraz rahat nefes alabileceğiz.Merkür’ün , Jüpiter’e kavuşuma yaklaşıyorken, Satürn’den de uzaklaşıyor oluşu hem bireysel hem de kollektif açıdan olumlu bir hava estirebilir.Bu süreçte;

🌞İkili ve sosyal iletişimde rahat bir akış yaşanabilir.
🌞İş anlaşmalarında engeller ve problemler ortadan kalkabilir.
🌞Elektronik cihazlarda bozulma riskleri azalabilir.
🌞Ertelenen ya da engellenen işlerimizde ilerleme kaydedilebilir.
🌞Eğitim,hukuk ,turizm,din felsefe gibi alanlarda olumlu gelişmeler beklenebilir.
🌞İç ve dış ticarette genişleme yaşanabilir.
🌞Yabancı devletlerle iyi bir iletişim sağlanabilir.


👉27 Şubat’ta da Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Hizmet sektörü,sağlık sektörü,halk sağlığı,verimlilik,çalışanlar,İş hayatı,memurlar,çalışanların hakları konuları Başak Burcu kapsamındadır.Dolunay’lar iyi kötü yapılan şeylerin görünür olduğu dönemlerdir.Bu dönemde de sağlık ve hijyen konularının sorgulanacağı,Dünya olarak aşı ile ilgili yapılan çalışmaların sonuçlarının daha görünür bir şekilde ortaya çıkacağını göreceğiz.Balık -Başak aksında gerçekleşeceği için bu Dolunay; Balık burcu da şifa temasını içinde barındırdığı için Dünya açısından şifalanacağımız bir etkinin olacağı kanısındayım.



Nazli Hilal Ates
 
tumblr_65cdeb35bdcd7d52105c3ea3838f7d15_57db2695_500.jpg

KOÇ
Önümüzdeki 1 ay boyunca enerjinizde yavaşlama ve inziva isteği öne çıkabilir.

Kendinizi keşfedeceğiniz ve yaşamınızdaki yenilikler adına hazırlık yapacağınız bir dönem. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz. Rutin sağlık kontrollerinizi yaptırabilir, kronik sorunlara karşı tedavi yoluna gidebilirsiniz. İç dünyanızda bazı yüzleşmeler yaşayabilir, kontrol dışı beklenmedik olaylar, düşmanlıklar, dedikodularla karşılaşabilirsiniz. Bu durum hayatınızda bazı elemeler yapmanızı ortaya çıkartabilir. Rüyalarınız mesaj içerecek.








BOĞA
Güneşin Balık burcu yolculuğu amaç ve hedeflerinize dair yeni fırsatları gün yüzüne çıkartabilir.

Kariyerinizde yapmak istedikleriniz, sosyal çevreniz, toplantı ve sunumlar adına güzel bir evredesiniz. İş hayatınızda yeni görüşmeler, yeni programlar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizden destek alacak ve vereceksiniz. Yeni arkadaşlıklar Merkür retrosu bitiyor olduğundan yeni başlangıçlar, imzalar adına güzel bir dönem. Yeni eğitim kararı alabilirsiniz.









İKİZLER
Önümüzdeki 1 ay kariyer, meslek hayatınızda gelişmeler ve yeni başlangıçlar adına fırsatları önünüze getirebilir.

İtibarınız ve toplumsal statünüz öne çıkıyor. Yeni iş fırsatları, yeni iş görüşmeleri yapabilir, yeni girişimler adına hazırlık yapabilirsiniz. Yaratıcı enerjilerinizi kullanabilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişime dikkat edin. Dinlemeyi öğrenin. Aileyle ortak konular çözülemeyen konuların çözülmesi ve maddi gündemleriniz varsa bunların sonuçlanması gündeme gelebilir. Ticari, akademik, sosyal konular, medya, teknoloji alanında sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.









YENGEÇ
Önümüzdeki 1 ay boyunca maneviyatınız, hayata dair plan ve fikirler ön plana çıkıyor.

İsteklerinizi sorgulayacak, umutlu olacaksınız. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Merkür Retro’su bittiği için yeni başlangıçlar adına güzel bir dönemdesiniz. Akademik, kişisel eğitim, ticari bağlantılarınızda yenilikler hayatınıza gelebilir. Uluslararası, şehir dışı bağlantılar, işiniz, hukuki konularda gelişmeler yaşanabilir. Sonuç sizin lehinize olabilir. Haberleşme, iletişim trafiğiniz hızlanıyor.









ASLAN
Finansal konular, aile, ortak ya da eşle ortak gelirler gündemde olacak. Kaynaklarınızı giderlerinizi bu dönem iyi planlayın.

Eşinizin maddi konuları ya da işiyle ilgili netleşmeler söz konusu olabilir. Miras, nafaka, vergi, banka ödemeleri, gelir giderleriniz mercek altında olacak. Beklediğiniz finansal destek, yeni kaynaklar adına şanslı bir dönem olacaktır. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler olabilir. Kronik rahatsızlıkları tedavi açısından güzel bir dönemdesiniz. Sezgileriniz, hayalleriniz size yol gösterecektir. Ticari alanda destek ve yeni haberler alabilirsiniz.









BAŞAK
1 ay boyunca ikili ilişkiler, ortaklık, sosyal ilişkiler ön planda olacak.

Merkür retrosu 21 Şubat itibariyle bittiğinden yeni anlaşma ve sözleşmelere başlangıç yapabilirsiniz. Ticari hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Çevrenizden destek alacağınız bir dönem. İlişkinizi ciddiyete taşıma ya da evlilik kararı verebilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Ortaklıklar konusunda yeni başlangıçlar ortaya çıkabilir. Akışa teslim olmayı öğrenmeli, empati duygusuyla hareket etmelisiniz.









TERAZİ
Güneş’in Balık burcu yolculuğu yaşamınızda toparlamak istedikleriniz, iş hayatınız, çalışma koşullarınız adına yoğun bir döneme işaret ediyor.

Ticari ilişkiler adına yeni planlar yapabilirsiniz. Kariyerinizde bazı yeni gündemler, çalışmıyorsanız rutinlerinizde, genel düzeninizde her yere yetişme, toparlama enerjilerini aktifleştirebilir. Yeni kaynaklar yaratmak, üretmek isteyeceğiniz alanlar olabilir. Yeni iş arayanlar adına fırsatlar çıkabilir. Sağlığınıza bu dönem dikkat edin. Kronik rahatsızlıklarınız varsa tedaviye gidebilir şifa bulabilirsiniz.









AKREP
Duygusal ilişkiler, flörtlerde yeni kararlar, gelişmeler yaşanabilir. Bu süreç yeni bir aşk ilişkisine de göz kırpıyor.

Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Dost ve arkadaş ilişkilerinizde paylaşımlar artabilir, onlara destek verebilirsiniz. Yetenekleriniz, hobilerinize odaklanabilirsiniz. Ebeveynseniz çocuklarınızın hayatı, eğitimleri, gelecekleri öne çıkacaktır. Yatırımlar planları, ev, finans konularında olumlu maddi fırsatlar karşınıza gelebilir. Sezgileriniz bu dönem oldukça yüksek olacak









YAY
Güneş’in 4. evinize geçmesi ebeveyn, aile, eş konularını öne çıkaracak.

Maddi konular, duygusal ilişkilere dair yeni kararlar alabilirsiniz. Bu bir evlilik kararı olabileceği gibi var olan partner ilişkisini ciddiyete taşıma şeklinde ortaya çıkabilir. Mülk, gayrimenkul, tadilat ve taşınma konuları 21 Şubat itibariyle gündeminize gelebilir. Yakın çevre, arkadaş, yakın akraba ve eşten yaşamın hangi alanında ihtiyaç duyuyorsanız destek alabilirsiniz. Yeni ticari anlaşmalar, yatırımlar söz konusu olurken, yeni iş başvuruları gündeme gelebilir.









OĞLAK
Önümüzdeki 1 ay zihniniz çok faal ve yoğun olacak. Yeni kararlar alabilir, plan ve programlarınızı hayata geçirmek isteyebilirsiniz.

Yakın dostlarınızın haberleri, kardeşlerinizin hayatına dair gelişme ve güzel haberler alabilirsiniz. İletişim ve haberleşme trafiğiniz artacaktır. Çevrenizden destek göreceğiniz bir dönem. Sosyalleşecek, kendinizi doğru ifade edeceksiniz. Sözleşmeler, anlaşmalar adına yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. 21 Şubat itibariyle Merkür retrosu bittiğinden ticari gelişmeler ve eğitimler adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni tanışmalar söz konusu olabilir.









KOVA
Anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz, gelir gider, tüm maddi konular ön plana çıkacak. İlişkilerle ilgili yenilenme kararınız devam edecektir.

Ruh hali olarak gergin ve endişeli olabilirsiniz. Harcamalarınız, bütçeniz adına yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Beklediğiniz bir para varsa elinize geçebilir. Gelir giderinizi masaya yatırabilir yeni yatırım ve programlarınız adına kararlar verebilirsiniz. Kariyerde durgun giden dönem hareketleniyor. Yeni başvurular ve imkanlar karşınıza çıkabilir.









BALIK
Önümüzdeki 1 ay sizin döneminiz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin ve uygulamaya geçin.

Enerjiniz yenileniyor, yaratıcı enerjileriniz yükseliyor. Estetik, güzellik konularında yenilikler, fiziksel görüntünüzde değişimler yapabilirsiniz. Kariyer anlamında yeni kararlar, başlangıçlar söz konusu olurken, ilişkilere dair yeni adımlar da gündeminize yerleşebilir. Yaşamınıza dair yenilemek istediğiniz tüm konular adına gökyüzü destekçiniz. Yaratıcı enerjileriniz yükseliyor.













Seyran Ataklı
 

HAYALLERİNİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜN!​

22 - 28 Şubat 2021 Haftalık Burç Yorumları

ŞİFALANMA ZAMANI!​

Haftaya Ay Yengeç burcundayken, evimize, yuvamıza, ailemize, güvenliğimize odaklanarak giriş yapıyoruz. Duygusal olarak kolay etkileneceğimiz, ailevi meselelerin üzerine düşeceğimiz bu birkaç gün boyunca yemeye ve içmeye olan düşkünlüğümüz artabilir. Mide şişkinliklerine, gaz problemlerine dikkat edelim.

Bu hafta ilişkiler gezegeni Venüs Balık burcuna geçiyor. İlişkilerde romantizm rüzgarları esmeye başlıyor. Sevdiğimiz insanla bütünleşmek, sevgimizi cömertçe ortaya koymak, karşı tarafa anlayışla yaklaşmak önemli olurken, kabullenici olmak ilişikilerimizi onarmak ve yeniden yapılandırmak adına bizlere şans verecek.

Perşembe günü Mars-Plüto olumlu açısı devrede olacak. Hayata esnek gözlerle bakacağız, farklı, değişik olan konu ve olaylar bizi daha fazla hareketlendirebilir. Bu günlerde sadece kendimiz için değil bütünün hayrına yapacağımız bütün girişimler ve seçimlerimiz konusunda hayat bize bir takım olumlu sinyaller verecek. Bu sinyalleri hayatımıza geçirebileceğiz. Şubat ayının en güzel haftalarından birtanesindeyiz.
Cumartesi günü Jüpiter- Kuzey Ay düğümüne yapacağı olumlu açıyla keyfimizin yüksek olacağını, iyimserliğin, umudun artacağı, öğrenmekten mutluluk duyacağımız, yaşayacağımız deneyimleri hayatımıza katacağımız bir haftasonu olacak. Yine Cumartesi günü Başak burcunda bir dolunay oluşuyor. Bu dolunayda verimlilik, iş ve hizmet alanları, sağlık konuları öne çıkarken hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek adına şanslı olacağız. Değişimleri kabullenmek ve hayatımıza geçirmek kolay olacak. Psikolojimiz düzgünse sağlığımızın düzgün olduğunu göreceğiz. Gökyüzünde Balık burcunun hakimiyeti olacak. Zıt burcu olan Başak burcunda Dolunayın oluşması, hayatımızı düzenlememiz ve daha pratik hale getirmemiz konusunu karşımıza getirecek. Hayallerimiz varsa bu hayallerin gerçeklerle ne kadar örtüşüp örtüşmediğini göreceğiz. Ayrıca kova zamanında 11 Şubat’ta başlattığımız işlerin, özgür düşüncelerin, özgün adımların işlerimize ve hayatımıza yansımalarını göreceğiz. Bu o dönem kendimiz ve çevremiz için ektiğimiz tohumların ne kadar tutarlı olup olmadığını gösterecek. Bu dönem psikolojimizi iyi tutduğumuz müddetçe, fiziksel olarak gayet sağlıklı, şanslı, iyimser adımlarla ilerleyeceğimiz bir zaman dilimini gösteriyor.

Balık-Başak aksındaki Dolunay, daha çok rutinlerimize hayatın fonksiyonlarına, temizliğe, hijyene, şifalanmaya, fiziksel sağlığımıza, düzene koyma ihtiyacımıza, karar vermeye, aynı zamanda kararsızlıklara dikkat çekecek. Pratiklik, verimlilik, pratik olamama, verimli olamama gibi etkiler bu dolunayın konularından olacak.

İkizler, yükselen İkizler, Yay, yükselen Yay, Başak, yükselen Başak, Balık, yükselen Balıksanız bu dolunaydan daha fazla etkileneceksiniz.


Medikal astrolojiye bakacak olursak; Başak burcu sindirim sistemini, midenin fonksiyonlarını temsil ediyor. Sindirim sistemimizde hassasiyetler artabilir. Başak burcunu Merkür yönettiği için, sinir ağı rahatsızlıkları, sinir sistemiyle alakalı konu ve olaylar öne plana çıkabilir. Bu Dolunay zamanı yediğimize, içtiğimize dikkat etmeliyiz.

Uranüs’ten olumlu açıları olan bu dolunayda gerçekleri kolay kabul edeceğiz ve değişimi hayatımıza sokabileceğiz. Uranüs ve Güneş’in olumlu açısı aynı zamanda yenilikleri ve bilimsel gelişmeleri de hayatımıza katabilir. Bu dolunay şifalanıyoruz.

Dünya Astrolojisinde Başak Burcu, sağlık sektörünü, doktorları, ast üst ilişkilerini, bankacılık, finans, muhasebe alanlarını, yiyecek sektörünü, hasatları, verimliliği temsil eder. Memurlar, sendikalar, mühendislikler Başak burcu tarafından yönetilir. Bu konuları pratik ve verimli hale getirme bu dolunayın konusu olacak. Kadın hakları, feminist hareketler, yazılım sektörü, veri data, analiz etme, kalite, kontrol ön plana çıkabilir. Evcil hayvanların yaşam alanları, hastalıkları konusunda hassasiyetimizin yüksek olacağı zamanları temsil ediyor. Eski astrologlara göre Başak burcu, çifcilik, tarım, ziraatle bağlantılıdır. (kaynak: Dünya Astrolojisi, öner Döşer)


Herkese şifalı, güzel haberler alacağı, aşkı ve keyfi dibine kadar yaşayacağı bir Dolunay ve güzel bir hafta diliyorum.





KocKoç Burcu:
Bu hafta önemli haftalardan birtanesi sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Eviniz, aileniz, yuvanız, aile konularının önem kazanacağı bir zaman dilimindesiniz.
Perşembe günü itibarıyla Venüs Balık burcuna geçiyor. Elinizi, ayağınızı ilişkilerden, sosyallikten çekip, kendi halinizde olmayı seveceksiniz. Plinizi şarj etmek, hayatı anlamlandırmak isteyeceksiniz. Önemli işlerle uğraşmak yerine birazcık daha kafa dinlemenin derdinde olabilirsiniz. Eğer kapalı bir yerde çalışıyorsanız işlerinize daha rahat kanalize olabilirsiniz. Kendi içinize döndüğünüz bu dönemde, etrafla ilgilenmeyeceksiniz. Bu da sizi iyi gelecek. Araştırmalarınız varsa bu konularla ilgili yapacağınız girişimler önemli olabilir.
Senaryo yazarı, yazar, reklamcı ya da hayal gücünüzü destekleyecek işleriniz varsa bu noktalarda aklınıza geleni gerçek hayata çevirmenin de yolunu bulacaksınız. Hayatınız bir insan varsa onun sağlıyla ilgili, işiyle ilgili konu ve olaylar hayatınızda önemli olabilir.
Cumartesi günü oluşacak dolunayı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşacaksınız. İş hayatınızda önemli konu ve olaylar bu dolunayla beraber karşınıza gelecek. Bazı hassaslıklarda devrede olabilir. Ancak ne yaşarsanız yaşayın olaylara karşı esnek yaklaşımınızda devrede olacak. Neyin, ne için olduğunu çok rahatlıkla algılayabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanların hayatında bir takım değişimler olabilir, iş alanlarınızda beklediğiniz haberler gelmeyebilir, ertelenebilir, gecikebilir farklı haberler alabilirsiniz. Sağlığınız konusunda bağırsak ve mide sisteminize, alerjilere ve sinirsel bir takım konulara bu dolunay zamanı daha fazla özen göstermeyi ihmal etmeyin. İşlerinizi bir düzene koymaya ihtiyacınız var, bu düzenin ve verimliliğin size ne kadar faydalı olacağını görecek, yaptığınız hatalarla yüzleşeceksiniz.

BogaBoğa Burcu:
Yakın çevrenizle iletişimin yüksek akacağı bir haftaya başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Sevdiklerinize karşı samimiyetiniz ve sıcak tavırlarınızla hareket edeceksiniz. Onlara adeta annelik yapmak isteyeceksiniz ve onların ihtiyaçları sizin için önemli olacak.
Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber olacağınız, yeni ortamlara girmekten mutluluk duyacağınız bir süreç başlıyor. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızla aranızı kuvvetlendirebilirsiniz. Bu dönem bir işle uğraştıysanız, parasal bir getiri beklentiniz varsa güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.. Hayata esnek gözlerle baktığınız bu hafta geleceğe dair çok güzel planlar yapabilirsiniz.
Cumartesi günü Başak burcunda oluşacak dolunay, sizin aşk hayatınızı hareketlendirecek. Aşkı daha fazla hayatınızda hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla bir takım konuşmalar yapabilirsiniz. Partiler, keyifli bir takım aktiviteler hayatınızda yer edebilir. Sportif faaliyetleri hayatınıza geçirebilirsiniz. Bu konularda vücudunuzun neye ihtiyacı olduğuna dair bir eğitim programı, sistem devreye girebilir. Varsa çocuğunuzla ilgili konu ve olaylar hayatınızda önemli olacak. Bu dolunayda hem aşk hayatınızda, hemde yapacağınız işlerde ne kadar verimli olup olmadığınızı görecek, hatalarınızla yüzleşeceksiniz. Aşırı eleştiriler karşınıza gelirse, bunları doğru bir şekilde hayatınıza alırsanız gerçek anlamda ne istediğinizi neleri başarabileceğinizi ve nelerin önünüzdeki dönem karşınıza geleceğini göreceksiniz.

İkizlerİkizler Burcu:
Maddi konuların hayatınızda önem kazandığı haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu hafta parasal konularla çok ilgili olacaksınız ve bu alanlarda sevdiklerinizi düşünerek hareket edeceksiniz.
Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber iş hayatınızda ilişkilerinizi kuvvetlendireceğiniz bir dönem başlıyor. Patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınız sizi gayet güzel bir noktaya taşınabilir. Terfi, zam gibi bir takım beklentileriniz varsa bu konularda şanslı etkiler altındasınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda güzel işler başaracak ve başarılarınızı insanlara bir şekilde gösterebileceksiniz.
Cumartesi günü Başak burcunda oluşacak dolunay, ev, aile, yuva alanlarınızı hareketlendiriyor. İş hayatınızda kafanız dalgın olabilir, bazı kararsızlıklar devrede olabilir. Ev ve aile hayatınızı da rutine, düzene oturtmanız gerektiğini göreceksiniz. Algınız ve ilginiz daha çok evinizde yuvanızda olabilir. İşinizdeki hareketlilik ve ev hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamaya özen gösterin önemli mevzular aile ortamlarınız da sizi bulabilir.
Sağlığınızı fazla zorlamamanız gereken bir hafta olacak. Bu dolunayda vitamin, mineral gibi takviyeleri ihmal etmeyin.


YengecYengeç Burcu
:
Bu hafta hareketli haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Hafta başı kendi kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olacak.
Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber, hayatın keyfini, tadını, tuzunu çıkartacağınız bir dönem başlıyor. Eğitimle ilgili konulardan yana şansınız çok yüksek olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işlerde istediğiniz sonuçları güzel bir şekilde alabilirsiniz. Hayata esnek gözlerle bakacaksınız. Maddi yönden şartlar ve koşullar bu hafta sizi destekliyor.
Cumartesi günü oluşacak Dolunay, sizin iletişim alanlarınızı hareketlendirecek ve yakın çevrenizin konularıyla ilgileneceksiniz. Aslında daha büyük olaylarla ilgilenmek isterken etrafınızdaki insanların ufak tefek sorunlarıyla ilgilenmek sizi zorlasada, bir şekilde ele almasını başaracaksınız. Kısa vadeli planlar ve yolculuklar, işler, satış, reklam, pazarlama, sosyal medya, bilgisayar alanında atılacak bir takım adımlar bu dolunayın konusu olacak.

AslanAslan Burcu:
Haftaya biraz isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Pazartesi –Salı günü önemli işleriniz varsa bu işlere kanalize olmak çok kolay olmayabilir. Çarşamba günü öğleden sonra hayat sizi hızlandıracak ve destekleyecek.
Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber maddi konular önem kazanmaya başlıyor. Parasal konularda neler yapabileceğinizi görebileceğiniz ve bu alanda da iş bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz, ilişkilerinizi de sağlama alacağınız bir dönem başlıyor. Maddi konularda sıkıntı ve problemler yaşıyorsanız birilerinden borç istemek ya da kendi sıkıntılarınızdan bahsetmek için uygun bir zaman dilimindesiniz. Burası aynı zamanda tutku alanınız olduğu için Venüs’ün bu alanınıza girmesi, tutkularınızın artacağı, karşı tarafa aşkla, sevgiyle yaklaşacağınızda bir dönem olacağını gösteriyor. Bu dönem borç vermemeye dikkat etmelisiniz. Borç alacaksanız da bütçenize uygun bir şekilde almaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda önemli projeleri bu hafta başlatırsanız istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.
Cumartesi günü oluşacak dolunay, sizin maddi alanlarınızı etkileyecek. Bu dolunay elinize para geçebilir. Bu parayı verimli bir şekilde kullanmayı ihmal etmeyin. Daha çok bu dolunayda algınız para konularında olacak. Sağlığınızla ilgili gaz ve şişkinlikle ilgili bir takım sıkıntılarınız olabilir.

BasakBaşak Burcu:
Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Arkadaş ortamlarınızda kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Sevdiğiniz dostlarınızla bir arada olmak, gelecek planları yapmak, yaşadıklarınızı onlara aktarmak, iş hayatınızda ki zorlanmaları, sıkıntıları, problemleri ya da iş hayatınızdaki güzel gelişmeleri onlarla paylaşmak bu hafta başında önemli olacak.
Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle, yeni birisiyle tanışabilir, hayatınızda biri varsa ona daha fazla değer vermek isteyebilirsiniz. 3 hafta boyunca ilişkilere odaklanacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki bağları kuvvetlendirmek anlamında çok güzel bir dönem. Uzun vadeli ilişkilerin peşinden koşabilirsiniz. Diğer taraftan önemli sözleşmeler ve anlaşmalar yapmak için, ortaklı işlere girmek içinde oldukça faydalı bir süreç içindesiniz.
Cumartesi günü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay zamanı sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Bir takım haberler karşısında mide sıkıntıları, bağırsak problemleri gibi sorunlara açık olabilirsiniz. Ya da özel hayatınızı yeniden düzenlemeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Bu dönem karşı tarafın söyledikleri psikolojinizi etkiliyor olacak. Kendi bildiğinizden şaşmadan, karşı tarafa daha ılımlı adımlar atarak, ilişkinize dair kararlar almaya özen gösterin. Her şeyden önce hayatınızla ilgili önemli kararlar devrede olabilir. Merak etmeyin Uranüs’ten çok güzel açılar alıyorsunuz. Kendinizdeki değişimin farkındasınız. Bu değişimleri harekete geçirmek için hayatta size karşılığını en güzel şekilde verecek.
İlişkiler önem kazanırken, iş hayatınızda güzel sonuçlar almaya yatkın bir hafta olacak. Sosyal çevrenizle adeta bütünleşeceksiniz. Cumartesi günü sağlığınıza özen göstermelisiniz.

TeraziTerazi Burcu:
Kariyer ve iş koşturmalarınızın fazla olduğu bir hafta başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Göz önünde olacağınız ortamlar önemli olacak. Sevdiklerinize sevginizi bir şekilde göstermek isteyeceksiniz. Aile hayatınızda yapılması gerekenler var ve bu yapılması gerekenleri ele almanız gerekiyor. Sadece kendi bildiğiniz konusunda acele etmeyin ve kendinize göre hareket etmeyin.
Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle, iş hayatınızın hızlanacağı bir süreç başlıyor. İş hayatınızda yapılması gerekenler önceliğiniz olacak. Venüs hareket ederken kilo almaya yatkın olacaksınız. Tatlı ve kalorili yiyeceklere düşkünlüğünüz artabilir. Hayattan alacağınız keyif yüksek olacak. İş görüşmeleri ve konuşmaları anlamında şanslı bir süreçtesiniz.
Cumartesi günü Başak burcunda oluşacak dolunay, sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Beklenmedik ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Duyacaklarınız karşısında çok şaşırabilirsiniz. Bu haberler anne tarafınızdan, annenizin akrabaları tarafından ya da iş ortamlarınızdan gelebilir. Uzun zamandır merak ettiğiniz bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Stresten kaynaklı bağırsak sisteminiz, mide sıkıntılarınız had safhaya ulaşabilir. Bu dönem önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, oluşacak olaylar karşısında kendinizi hayatın akışına bırakın. İş hayatınızda yaşayacağınız bazı gerilimler bu dolunaya damgasını vurabilir.

AkrepAkrep Burcu:
Uzaklardan alacağınız haberlerle haftanıza başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Öğrenciyseniz eğitimle ilgili haberlerin bu hafta hayatınızda daha görünür olduğunu fark edeceksiniz. Hafta ortası itibarıyla koşturmalarınız artacak. Toplumsal konu ve olaylarla daha fazla ilgileneceksiniz. Ailevi konuları ele almak, onları idare etmek, yapılması gerekenleri ele almak hafta ortası önemli olacak.
Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle, aşkı damarlarınızda hissedeceğiniz, aşkı dibine kadar yaşayacağınız, sevdiğinizle flörtleşeceğiniz ya da onunla beraber çeşitli aktiviteler yapacağınız bir zaman dilimi başlıyor. Aynı zamanda varsa çocuğunuzla ilgili konularda, ona göre sevecen ve anlayışlı tavırlarınız ön plana çıkabilir. Ev ve aile alanlarınızda önemli konuşmalar, görüşmeler devrede olacak.
Hafta sonu Başak burcunda gerçekleşen dolunay da, arkadaşlarınızın hayatı önemli olacak. Onlarla yapacağınız işler ve onların hayatında yaşayacakları bir takım sorunlar ya da sıkıntılar önemli olabilir. Bu konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Tam da aşkı bulmuşken, şanslı fırsatlar karşınıza gelmişken, kendinize vakit harcamak istiyorken, sosyal çevrenizdeki hareketlilik bu dolunay zamanı, sevdiğiniz insanla arkadaşlarınız arasında kalmanıza, kararsızlıklar yaşamanıza, sevdiğiniz insanla sürtüşmeler yaşamanıza sebep olabilir. Her iki taraf arasında denge kurmalısınız.

YayYay Burcu:
Ödemeler dengesiyle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Alacak verecek dengesini gözden geçirmek ya da alacağınız varsa bunu tahsil edebilmek bu hafta başı önemli olacak. Hafta ortası itibarıyla alıp başınızı gitmek isteyecek, değişik ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Farklı insanlardan güzel teklifler alacaksınız.
Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber, evinize, yuvanıza daha fazla sevginizi akıtacağınız bir dönem başlıyor. Üç hafta boyunca evinizi güzelleştirmek, dekorasyon, tadilat, tamirat, boya, badana gibi işler devreye girebilir. Evinize ufak tefek eşyalar alabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlamak önemli olabilir. Bu dönem evinizde olmaktan büyük mutluluk duyacaksınız. İş hayatınızda önemli bir takım görüşmeler Perşembe günü devrede olacak. Yptığınız işlerde, girişimlerde sadece kendinizi düşünmeden, herkesin hayrını düşünerek adımlar atmanız, iş hayatınızda daha hızlı ilerlemenize neden olacak.
Cumartesi günü Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sizin kariyer ve iş alanlarınızı tetikliyor. İş hayatınızdaki hareketlilik, karşınıza gelecek bir teklif, harekete geçip geçmemek konusunda sizi kararsız bırakabilir. İş ve arkadaşlarınız arasındaki dengeyi sağlamaya özen göstermelisiniz.


OglakOğlak Burcu:

Özel hayatınızla ilgili konu ve olaylar bu hafta çok önemli olacak sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bazı planlar devreye girerken onun hayatında da bazı konulara daha fazla ilgi göstereceksiniz. Bu dönem yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Bu hafta vaktinizi sevdiğinize ve diğer insanlara harcayacaksınız. Hafta ortası itibarıyla parasal konular önem kazanacak.
Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber, iletişim konularının önem kazandığı bir dönem başlıyor. Yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Teknolojik, bilgisayara dayalı, internet ve digital mecralarda işiniz varsa üç hafta boyunca güzel bağlantılar kurma olasılığınız yüksek olacak. Önemli konuşmalar, görüşmeler, bu hafta Perşembe günüyle daha görünür hale gelecek. Aşk hayatınızda önemli bir hafta, sevdiğiniz insanla beraber hareket etmeyi başaracaksınız. Bu hafta karşı tarafın beklentilerini ve isteklerini destekleyeceksiniz.
Cumartesi günü Başak burcunda oluşacak dolunay, uzak yerlerden gelecek haberleri hareketlendirecek. Uzak yerlere gidebilir ya da oralardan haber gelebilir. İşlerinizi bu haberle beraber organize edebilirsiniz. Bu dolunay sizi destekleyen bir dolunay, Uranüsten çok güzel açılarınız var. Eğitim fırsatlarınız yüksek olacak, seyahatleriniz artacak, uzakta bulunan akrabalarınız, tanıdıklarınız varsa onlardan güzel haberler alacaksınız. Bu hafta işle ilgili konular hızlanıyor, parasal konularda da şansınız yüksek. Geleceğe umutla baktığınız bir süreç içine giriyorsunuz.

KovaKova Burcu:
Yapılması gereken gündelik işleriniz, angarya işler, koşturmalarla hareketli bir hafta sizi bekliyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu hafta mide sıkıntıları, şişkinlikler, gaz problemlerine açık görünüyorsunuz.
Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber, maddi konularda şanslı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Güzel bir takım fırsatlar karşınıza gelecek. Konuşmaların, görüşmelerin artacağı, değişen koşulların tam anlamyıla hayatınızdaki yerini öğreneceğiniz bir süreç başlıyor. Ayrıca kazançlarınız artıyor. Ev, aile, yuvanızla ilgili konularda iyi organize olmanız gereken bir hafta olacak ve bu alanlarda yapılması gereken bir takım işlerinizi organize edebileceksiniz. Hayata karşı esnek ve keyifle bakacaksınız. Ailevi konularda yaşadığınız sıkıntılar, dertler, problemler artık geride kalıyor.
Cumartesi Başak burcunda oluşacak dolunay, gözden kaçırdığınız bir borç ya da ödemeyi devreye sokabilir. Bu detaylar sizi biraz zorlayacak. Eşinizin parasıyla ilgili konu ve olaylarda bu dolunayda zamanızı alabilir. Ödemelere ve borç alacak dengesine odaklandığınız bir zaman.

BalikBalık Burcu:
Aşk dolu, keyif dolu haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu hafta ortasına kadar daha çok kendi özel hayatınıza yönelik hareket edeceksiniz. Evliyseniz ve çocuğunuz varsa onların konu ve olayları ile uğraşacaksınız. Evli değilseniz sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar sizi hareketli kılacak. Sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan gelecek güzel haberler bu haftaya damgasını vurabilir. İşlerinizde hareketlilik yaşamak istiyorsanız Perşembe günü sizi destekliyor.
Perşembe günü Venüs Balık burcuna geçiyor. Üç hafta boyunca kendinizi sevecek, önemseyecek, kıyafetlerinize daha önem verip, görüntünüzü değiştirmek isteyeceksiniz. Sosyalliğinizi artırmak isteyebilirsiniz. Saç, baş, estetik derken hayatı oldukça keyifli algılayacaksınız. Siz kendinize güvendikçe hayat sizi destekleyecek. Siz kendinizi güzelleştirdikçe, insanların size olan ilgileri artacak. Sadece ilişkilerden yana biraz muallakta kalabilirsiniz. Bu dönem sevdiğiniz insandan beklediğiniz desteği almanız biraz zor görünüyor, çünkü onun kendi sağlığı ve işiyle ilgilendiğini göreceksiniz. Karşı tarafın üzerine çok fazla düşerek onu bunaltmamaya özen göstermelisiniz.
Cumartesi günü Başak burcunda oluşan dolunay ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Hafta sonu sevdiğiniz insanla daha verimli, keyifli, oturaklı bir ilişki istiyorsanız bu dönem onu eleştirmemeye özen göstermelisiniz. Taşınmayla ilgili konular ve partnerinizin hayatıyla ilgili vereceği önemli kararlar bu dolunayda hayatınızda yer edebilir. Hayatınızda kimse yoksa biriyle tanışma olasılığınız yüksek görünüyor.







HANDE KAZANOVA
 
tumblr_3368e1fa137b475bf8d5f039c0b570f8_70cb1732_500.jpg


KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta Çarşamba gününden itibaren Merkür retrosu son buluyor. Sosyal çevrenizle ilişkilerinizde, sosyalleşmenizde yaşanan aksaklıklar son bulmaya başlayacak. İlişkilerinizde tercih ve kararlarınızda daha net olacak, ne isteğiniz konusunda netleşeceksiniz. Zihin karmaşaları, günlük yaşamdaki aksaklıklar bitiyor.

Cumartesi gerçekleşecek Dolunayın etkileriyle haftanın ikinci yarısında yeni bir ilişki süreci içinde olabilir, yeni bir sosyal ortama dahil olabilirsiniz. Tanıdığınız insan sayısı artarken, büyüyen çevreniz sayesinde iş ve eğitim konularında yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Venüs artık Balık burcunda ilerlerken, ilişkilerinizde uyum ve anlayışın ortaya çıktığı, şefkat ve yardımseverlik halinin ön planda olduğu durumlar içerisinde olacaksınız. Romantik teklifler alabilirsiniz. Süregelen ilişkinizde ise partnerden romantik tavırlar görebilirsiniz. Eşinizin iş hayatında bir fırsat ve başarı söz konusu olabilir.





BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta ilişkilerinizde resmiyet, ileriye yönelik konuşmalar ve teklifler karşınıza gelebilir. Süregelen ilişkinizde evlilik teklifi alabilir veya ailelerinizi tanıştırabilirsiniz. Yaşama karşı umudunuzun ve inancınızın artacağı, pozitif enerjiler içinde olabileceğiniz haftadasınız. Sizin için önemli bir dileğiniz, duasınız gerçekleşebilir. Aşk ilişkilerinde daha romantik ve duygusal ortamlar içerisinde olacaksınız. Hafta ortasından estetik operasyonlar ve dış görüntünüzle ilgilenebilir, enerjinizi tazeleyebilirsiniz.

Evli Boğalar için ise hafta boyunca çocuklarla ilgili gündemler oluşabilir. Çocuklarınızın yaşamıyla daha çok ilgilenebilir, çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. Gebelik haberleri alınabilir. Bugünlerde kafanıza koyduğunuzu gerçekleştirme noktasında süreçler sizi destekliyor. İstediğinizi elde edebilir, dengeli bir hırs ile zoru başarabilirsiniz. Yöneticilerle önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Ev içerisinde küçük değişiklikler, ev halkının enerjisini yenileyebilir.





İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta yaşamınızın farklı alanlarında yeni gündemler karşınıza gelecek. Yeni ve uzun vadeli kararlar alacaksınız. Hayatınızın iplerini elinize alma, yaşamda ne amaçladığınızı belirleme zamanı. Aile üyelerinin yaşamında önemli değişiklikler olabilir. Süregelen ilişkinizde aileler bir araya gelebilir. Eşin ailesi ile sizin aileniz arasındaki ilişki daha kritik ve belirleyici olabilir.

Eğitim hayatına devam eden İkizler burçları bu hafta akademik süreçlerinde bir netleşme, sonuçlanma yaşayabilir. Sınav sonuçlarınız, başvuru sonuçları karşınıza gelebilir. Haftanın tamamında karar alırken aileniz ve konfor alanınız dışına çıkmanız, kendi bireysel kararlarınızı almanız gerekebilir. İş arayanlar eğitimini aldığı alanda iş fırsatları yakalayabilir. Bazı İkizler burçları için taşınma ve ev arama süreçleri netleşiyor. Yeni bir yaşam düzenine doğru geçebilir, düzen değişikliğine gidebilir, eski düzenden kopabilirsiniz. Bu hafta her türlü ilişki ve ortaklıkta karşılıklı destekler ve yardımlar hakim olacak.





YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta finansal konularda başarılar sağlayabilir, parayı kendinize çekebilir, insanlardan maddi-manevi daha fazla yardım görebilirsiniz. Yaşamınızın her alanında karar alırken daha sorgulayıcı, temkinli ve araştırmacı olacağınız bir süreçtesiniz. Bugünlerde abartılı düşüncelerden, komplo teorilerinden ve akıl okumaktan kaçınmalısınız. Açık iletişim içinde olmaya özen gösterip, kendinizle veya insanlarla yüzleşmekten kaçmamalısınız.

Hafta içerisinde bakış açınızı değiştirebilmeniz, sabit fikirlerinizden kopmanız, korkularınızın üzerine gitmeniz size her anlamda kazandıracaktır. İlişkilerde başlatma ve bitirmekte zorlanan halinizi bu hafta kırma zamanı. Kendi kalıplarınızdan özgürleşmeye çalışın. Aşk ilişkilerinde daha derin duygular, daha güçlü arzular ve tutkular ön planda olabilir. Maddi konular ilişkilerinizdeki bazı süreçleri belirleyebilir. Eskiyi atmanın, geçmişi bırakmanın yaşamınıza yenisini ve daha iyisini getireceğini unutmayın. Araçlar ve teknolojik aletler için ödemeleriniz olabilir.





ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta ilişkilerinizde gizli kalan konular aydınlanabilir. Kararsızlıklarınızdan ve hatalı düşüncelerinizden sıyrılabilirsiniz. Ruhen, zihnen ve bedenen bir şifalanma süreci içerisinde olacaksınız. Finansal şansları kendinize çekebileceğiniz, enerji alanınızın daha güçlü olacağı, auranızla etrafınızdaki insanları etkileyebileceğiniz potansiyelleri yüksek bir haftadasınız. Bugünlerde bolluk bilinci içinde olmaya, olumlamalar yapmaya, negatif ortamlardan ve düşüncelerden uzak kalmaya çalışın.

Kısa yolculuklar ve seyahatler gündeminizde olabilir. Bugünlerde başlayan ilişkilerde uyum ve anlayış, fedakarlık ve arzular, tutkular ön planda olabilir. Süregelen ilişkilerde ise ruhen ve bedenen yakınlık hali artabilir. Daha derin bir bağ kurma, ilişkileri resmiyete dökme, somut ve net teklifler gündeme gelebilir. Kıskançlık ve kontrol ihtiyacı, hafta içinde tuzak taraflarınız olacaktır. Karşınızdakilerin niyetlerini okumaktan ve abartılı sorgulamalardan kaçının. Ortaklı işlerde kazançlar ve gelirler artış gösteriyor.





BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle hafta boyunca önemli gündemler içerisinde olacak, hem iş hem özel hayatınızda tıkanık süreçlerin ve bekleyişlerin kapandığını göreceksiniz. Nitekim Çarşamba günü Merkür retrosu son buluyor. Bu gökyüzü hareketi pek çok sorunun ve sıkıntının sizi serbest bırakmasını sağlayacak. Bir süredir aşırı düşünen, takıntılı ve kaygılı olan halinizle artık vedalaşabilirsiniz.

Çalışma hayatında yeni imzalar ve anlaşmalar söz konusu olacaktır. İş görüşmelerinden olumlu yanıtlar ve teklifler almanız oldukça potansiyeldir. Aynı zamanda kendi işini yapanlar ve yönetici Başaklar personel alımlarıyla ilgilenebilir. İşinizi büyütebilirsiniz. Değişim ve dönüşüm sürecine gireceğiniz bugünlerde, beden sağlığıyla daha fazla ilgilenebilir, diyete başlayabilirsiniz. Detokslar ve oruçlar faydalı olabilir. Sağlıksız alışkanlıkları hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Özellikle Çarşamba gününden itibaren bu kararlarınız daha kalıcı olacaktır. Yalnız Başaklar için uzun vadeli ilişkilerin başlayacağı potansiyel zamanlar kapıda.





TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta yaşam düzeninizde ve rutininizde değişiklikler söz konusu olabilir. Özgür iradenizle yeni kararlara ve yeni düzenlemelere gidebileceğiniz gibi hayatınızda zorunlu ve mecburi değişimler de söz konusu olabilir. 12. evinizde gerçekleşecek Dolunay sebebiyle hafta içerisinde kontrolünüz dışında durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ruh ve beden sağlığını iyileştirmeye önem vermeniz, bağımlılıklar ve zararlı alışkanlıklardan korunmanız gereken bir süreçtesiniz.

Bu hafta aşk hayatınızda derin duygular, önemli deneyimler karşınıza gelecek. Her duyguyu daha yoğun yaşayabilir, daha uçlarda olabilirsiniz. Kıskançlık, elde etme isteği, kıyaslamalar zaman zaman ortaya çıkabilir. Sevdiğiniz kişiye karşı ilanı aşk edebilir, bir teklifle bulunabilir, flörtlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Bugünlerde bazı Terazi burçları gebelik haberleri alabilir veya doğum süreci içinde olabilir. Çarşamba gününden itibaren son bulan Merkür retrosu ise aşk ilişkilerinizdeki gel git durumları sonlandıracak. İki kişi veya iki yol arasında kalan haliniz, bir tercih ve seçime doğru gidecek.





AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta yaşamınızda uzun vadeli bitiş ve başlangıçlar gündeme gelecek. Yeni bir hayat kurmak, yaşamınızda yeni bir sayfa açmak ile ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizle bir araya gelebilir, seromoniler yapabilir, ilişkilerin resmi olarak adını koyabilirsiniz. Sağlıkla ilgili köklü tedaviler toparlanmanızı sağlayacaktır. Aile üyelerinin sağlık sorunları adına da destekler alınması gerekebilir.

Venüs artık Balık burcunda ilerleyecek. Bu ise aşk hayatınızda daha duygusal ve romantik bir hava estirecek. Birkaç hafta boyunca artık duygularınızı uçlarda, aşkınızı uçlarda yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişi gözünüzde yüceltebilir, sevdiğiniz kişi tarafından el üstünde tutulabilirsiniz. Ebeveyn Akrep burçları ise çocuklarına karşı daha hassas yaklaşabilir. Bir süredir çocuk sahibi olmak adına alınan tedaviler ve teknolojik desteklerle bugünlerde istenen ve beklenen sonuç alınabilir. Değerli eşyalarınızı ve paranızı daha iyi saklamaya gayret edin.





YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta yaklaşık bir aydır devam eden Merkür retrosu son buluyor. Çarşamba sabahından itibaren ilişkilerinizdeki, dostluk ve ortaklıklarınızdaki tıkanıklık ve anlaşmazlıklar son bulmaya başlayacak. Her türlü ilişkinizde hızlı bir ilerleyiş ve hızlı deneyimler söz konusu olacak. Karşınızdaki kişilerin kararsızlıkları, değişken ve gizemli tavırları son bulacak. Cumartesi günü gerçekleşecek olan Dolunayın etkileriyle haftanın ikinci yarısında kendi duygu ve isteklerinizde netleşecek ve ilişkilerde bir süredir takılı kalan halinizi arkada bırakacaksınız.

Süregelen ilişkilerinizde zorunlu bekleyişleriniz sonlanabilir. Evlilik, düğün ve kutlama gibi seremoniler gündeminizde olabilir. Hafta boyunca bilinçaltı etkili rüyalar görebilir, uyku düzeninizde dağınıklık yaşayabilirsiniz. Ulaşımda ve günlük hayatta sabırsızlık ve acelecilikten kaçının. Harcamalarınızda ise gereksiz veya abartılı harcamalar yapmadığınızdan emin olun. Tüm hafta daha sosyal ve hareketli geçecek. Yakın çevreniz kalabalıklaşıyor.




OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta finansal planlamalar gündeminizde öne çıkacak. İş hayatında kazancı arttırmak adına çabalayacak, işinizi büyütme veya işinizde kendinizi geliştirme adına harcamalar yapacaksınız. Bu doğrultuda eğitimler alabilir, ödemeler yapabilirsiniz. Akademik kariyer süreci içerisinde olanlar yeteneklerini ortaya koyarak, farkını yansıtarak beklemediği başarılara imza atabilir.

Bu hafta her alandaki istek ve arzularınıza ulaşmanın yolu sağlıklı bir hırs ve özgüven duygusundan gelecektir. Kendinizden ve insanlardan şüphe duyma hali ise hedeflerinize ulaşma noktasında şartları zorlaştıracak. Cumartesi gerçekleşecek Dolunayın etkileriyle ilişkiler resmiyet kazanabilir. Romantik bir teklif söz konusu olabilir. Yalnızlar, ilerleyen süreçte evlenebileceği kişilerle tanışabilir. Özellikle Çarşamba gününden itibaren başlayan ilişkiler daha güçlü potansiyeller taşıyor olacak. Venüs ise artık Balık burcunda ilerlerken, aklınızdan geçenin karşınıza gelebileceğini unutmayın.





KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta aşk hayatınız, çocuklar ve finansal konularla ilgili hızlı ve hareketli gündemler karşınızda olacak. Bu alanlarda radikal ve cesur kararlar, zoru deneme veya zoru başarma, akılcı riskler alarak hedefinize ulaşma söz konusu olabilir. Duygularınızda ve isteklerinizde daha net olacak, özellikle aşk duygusunun yoğun olduğu ilişkilerde ileriye yönelik adımlar atacaksınız.

Yalnız Kova burçları iş bağlantılarıyla yeni insanlarla tanışabilir veya iş arkadaşı ile duygusal bir birlikteliğe başlayabilir. Bugünlerde iç dünyanızda ilişkilerde ne alıp ne verdiğinizi gözden geçirebilir, kendi içinizde bir dönüşüm başlatarak kendi rutininizin dışına çıkabilirsiniz. Estetik amaçlı destekler alabilir, operasyonlar yaptırabilir, görüntünüzle ilgili rahatsız olduğunuz noktalarda yardımlar alarak enerjinizi tazeleyebilir ve daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Beslenme düzeninizde hafta boyu kontrolü koruyun. Dağınık ve abartılı beslenmeler sağlığınıza ve kilonuza etki edebilir.





BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta ilişkiler alanınızda bir Dolunay gerçekleşiyor. Haftanın başından itibaren Dolunayın etkilerini yaşamınızda görmeye başlayacaksınız. Pek çok ilişki, dostluk, partnerlik ve ortaklıkta gizli konular aydınlığa çıkacak. Açık konuşmalar ve yüzleşmeler yapılacak. Bazı ilişkilerinizde yaşadıklarınızı daha farklı bir gözle görecek, farkındalığınızın artmasıyla daha bilinçli kararlar ve tavırlar sergileyeceksiniz. Karşınızdakileri daha iyi tanıyabileceğiniz, kime güvenip kime sırtınızı yaslayabileceğinizi öğreneceğiniz bir zamandasınız.

Bu güçlü gökyüzü etkileriyle de samimi niyetler içeren ilişkiler güçlenecek, ilerleyecek. Art niyetler ve arka plan işlerin dahil olduğu ilişkiler ise hayatınızdan temizlenecektir. Perşembe günü Venüs'ün sizin burcunuza geçişiyle önünüzdeki haftalar içerisinde keyifli, romantik seyahatler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Yalnız Balık burçları ise yakın çevreden yeni insanlarla tanışabilir. Yakın çevrenizde bir kişiyle duygusal bir yakınlığa girebilirsiniz.



Merve Rençber
Mynet
 

Yılın başından beri devam eden Merkür gerilemesi bu hafta sona eriyor. Haftaya Ay Yengeç burcundayken, evimize, yuvamıza, ailemize, güvenliğimize odaklanarak giriş yapıyoruz. Ayrıca Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle ilişkilerde romantizm rüzgarı esmeye başlıyor diyebiliriz. Hafta sonunda gerçekleşecek olan Balık-Başak Dolunay’ı ise hayatımızı düzene sokma dürtümüzü tetikleyecek. Gezegenlerin olumlu hareketleriyle dolu bu haftada bakalım bizleri neler bekliyor?

Tuğba Özer

tumblr_6cfc489a92be0ab7d0810dfdcabcc534_f21a7a0b_1280.jpg


KOÇ(21 Mart-20 Nisan)

Bu hafta Çarşamba gününden itibaren Merkür retrosu son buluyor. Sosyal çevrenizle ilişkilerinizde ve sosyalleşmenizde yaşanan aksaklıklar son bulmaya başlayacak. İlişkilerinizde tercih ve kararlarınızda daha net olacak, ne isteğiniz konusunda netleşeceksiniz. Zihin karmaşaları, günlük yaşamdaki aksaklıklar bitiyor. Cumartesi gerçekleşecek Dolunayın etkileriyle haftanın ikinci yarısında yeni bir ilişki süreci içinde olabilir, yeni bir sosyal ortama dahil olabilirsiniz. Tanıdığınız insan sayısı artarken, büyüyen çevreniz sayesinde iş ve eğitim konularında yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Venüs artık Balık burcunda ilerlerken, ilişkilerinizde uyum ve anlayışın ortaya çıktığı, şefkat ve yardımseverlik halinin ön planda olduğu bir dönem yaşayacaksınız.








BOĞA(21 Nisan-20 Mayıs)

Bu hafta ilişkilerinizde resmiyet, ileriye yönelik konuşmalar ve teklifler karşınıza gelebilir. Süregelen ilişkinizde evlilik teklifi alabilir veya ailelerinizi tanıştırabilirsiniz. Yaşama karşı umudunuzun ve inancınızın artacağı, pozitif enerjiler içinde olabileceğiniz haftadasınız. Sizin için önemli bir dileğiniz, duanız gerçekleşebilir. Aşk ilişkilerinde daha romantik ve duygusal ortamlar içerisinde olacaksınız. Bugünlerde kafanıza koyduğunuzu gerçekleştirme noktasında süreçler sizi destekliyor. İstediğinizi elde edebilir, dengeli bir hırs ile zoru başarabilirsiniz. Yöneticilerle önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Ev içerisinde yapılan küçük değişiklikler, enerjinizi olumlu anlamda yenileyebilir. Hafta içerisinde özellikle Dolunay döneminde gördüğünüz rüyalara odaklanmaya çalışın, size mesajlar veriyor olabilir.









İKİZLER(21 Mayıs-21 Haziran)

Bu hafta yaşamınızın farklı alanlarında yeni gündemler karşınıza gelecek. Yeni ve uzun vadeli kararlar alacaksınız. Hayatınızın iplerini elinize alma, yaşamda ne amaçladığınızı belirleme zamanı. Aile üyelerinin yaşamında önemli değişiklikler olabilir. Süregelen ilişkinizde aileler bir araya gelebilir ve partnerinizle olan ilişkiniz ciddiyet kazanabilir. Eğitim hayatına devam eden İkizler burçları bu hafta akademik süreçlerinde bir netleşme, sonuçlanma yaşayabilir. Haftanın tamamında karar alırken konfor alanınız dışına çıkmanız, kendi bireysel kararlarınızı almanız gerekebilir. İş arayanlar eğitimini aldığı alanda iş fırsatları yakalayabilir. Bazı İkizler yeni bir yaşam düzenine doğru geçebilir, eski düzenden kopabilirsiniz. Bu hafta her türlü ilişki ve ortaklıkta karşılıklı destekler ve yardımlar hakim olacak.









YENGEÇ(21 Mayıs-21 Haziran)

Bu hafta finansal konularda başarılar sağlayabilir, parayı kendinize çekebilir, insanlardan maddi-manevi daha fazla yardım görebilirsiniz. Yaşamınızın her alanında karar alırken daha sorgulayıcı, temkinli ve araştırmacı olacağınız bir süreçtesiniz. Bugünlerde abartılı düşüncelerden, komplo teorilerinden ve akıl okumaktan kaçınmalısınız. Açık iletişim içinde olmaya özen gösterip, kendinizle veya insanlarla yüzleşmekten kaçmamalısınız. Hafta içerisinde bakış açınızı değiştirebilmeniz, sabit fikirlerinizden kopmanız, korkularınızın üzerine gitmeniz size her anlamda kazandıracaktır. 8 rakamı bu hafta sizlere şans getirecek. İlişkilerde başlatma ve bitirmekte zorlanan halinizi bu hafta kırma zamanı. Aşk ilişkilerinde daha derin duygular, daha güçlü arzular ve tutkular ön planda olabilir. Eskiyi atmanın, geçmişi bırakmanın yaşamınıza yenisini ve daha iyisini getireceğini unutmayın.








ASLAN(23 Temmuz-22 Ağustos)

İlişkilerinizde gizli kalan konular aydınlanmasına hazır olun. Kararsızlıklarınızdan ve hatalı düşüncelerinizden sıyrılabilirsiniz. Ruhen, zihnen ve bedenen bir şifalanma süreci içerisinde olacaksınız. Finansal şansları kendinize çekebileceğiniz, enerji alanınızın daha güçlü olacağı, etrafınızdaki insanları etkileyebileceğiniz yüksek bir haftadasınız. Bugünlerde bolluk bilinci içinde olmaya, olumlamalar yapmaya, negatif ortamlardan ve düşüncelerden uzak kalmaya çalışın. Bugünlerde başlayan ilişkilerde uyum ve anlayış ön planda olabilir. Süregelen ilişkilerde ise ruhen ve bedenen yakınlık hali artabilir. Daha derin bir bağ kurma, ilişkileri resmiyete dökme, somut ve net teklifler gündeme gelebilir. Kıskançlık ve kontrol ihtiyacı, hafta içinde tuzak taraflarınız olacaktır. Karşınızdakilerin niyetlerini okumaktan ve abartılı sorgulamalardan kaçının.









BAŞAK(23 Ağustos-22 Eylül)

Bu hafta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle hafta boyunca önemli gündemler içerisinde olacak. Hem iş hem özel hayatınızda tıkanık süreçlerin ve bekleyişlerin kapandığını göreceksiniz. Nitekim çarşamba günü Merkür retrosu son buluyor. Bu gökyüzü hareketi pek çok sorunun ve sıkıntının sizi serbest bırakmasını sağlayacak. Bir süredir aşırı düşünen, takıntılı ve kaygılı olan halinizle artık vedalaşabilirsiniz. Çalışma hayatında yeni imzalar ve anlaşmalar söz konusu olacak. İş görüşmelerinden olumlu yanıtlar ve teklifler almanız oldukça potansiyeldir. Değişim ve dönüşüm sürecine gireceğiniz bugünlerde, beden sağlığıyla daha fazla ilgilenebilir, diyete başlayabilirsiniz. Özellikle çarşamba gününden itibaren bu kararlarınız daha kalıcı olacaktır. Yalnız Başaklar için uzun vadeli ilişkilerin başlayacağı potansiyel zamanlar kapıda.








TERAZİ(23 Eylül-23 Ekim)

Bu hafta yaşam düzeninizde ve rutininizde değişiklikler söz konusu olabilir. Özgür iradenizle yeni kararlara ve yeni düzenlemelere gidebileceğiniz gibi hayatınızda zorunlu ve mecburi değişimler de söz konusu olabilir. 12. evinizde gerçekleşecek Dolunay sebebiyle hafta içerisinde kontrolünüz dışında durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda derin duygular, önemli deneyimler karşınıza gelecek. Her duyguyu daha yoğun yaşayabilir, daha uçlarda olabilirsiniz. Kıskançlık, elde etme isteği, kıyaslamalar zaman zaman ortaya çıkabilir. Sevdiğiniz kişiye karşı ilanı aşk edebilir, bir teklifle bulunabilir, flörtlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Bugünlerde bazı Terazi burçları gebelik haberleri alabilir veya doğum süreci içinde olabilir. Çarşamba gününden itibaren son bulan Merkür retrosu ise aşk ilişkilerinizdeki gel git durumları sonlandıracak. İki kişi veya iki yol arasında kalan haliniz, bir seçimle son bulacak.








AKREP(24 Ekim-22 Kasım)

Bu hafta yaşamınızda uzun vadeli bitiş ve başlangıçlar gündeme gelecek. Yeni bir hayat kurmak, yaşamınızda yeni bir sayfa açmak ile ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizle bir araya gelebilir, ilişkilerin resmi olarak adını koyabilirsiniz. Venüs artık Balık burcunda ilerleyecek. Bu ise aşk hayatınızda daha duygusal ve romantik bir hava estirecek. Birkaç hafta boyunca artık duygularınızı uçlarda yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişi gözünüzde yüceltebilir, sevdiğiniz kişi tarafından el üstünde tutulabilirsiniz. Ebeveyn Akrep burçları ise çocuklarına karşı daha hassas yaklaşabilir. Bir süredir çocuk sahibi olmak adına alınan tedaviler ve teknolojik desteklerle bugünlerde istenen ve beklenen sonuç alınabilir. Değerli eşyalarınızı ve paranızı daha iyi saklamaya gayret edin.








YAY(23 Kasım-21 Aralık)

Yaklaşık bir aydır devam eden Merkür retrosu bu hafta son buluyor. Çarşamba sabahından itibaren ilişkilerinizdeki, dostluk ve ortaklıklarınızdaki tıkanıklık ve anlaşmazlıklar son bulmaya başlayacak. Her türlü ilişkinizde hızlı bir ilerleyiş ve deneyimler söz konusu olacak. Cumartesi günü gerçekleşecek olan Dolunayın etkileriyle haftanın ikinci yarısında kendi duygu ve isteklerinizde netleşecek ve ilişkilerde bir süredir takılı kalan halinizi arkada bırakacaksınız. Süregelen ilişkilerinizde zorunlu bekleyişleriniz sonlanabilir. Evlilik, düğün ve kutlama gibi seremoniler gündeminizde olabilir. Hafta boyunca bilinçaltı etkili rüyalar görebilir, uyku düzeninizde dağınıklık yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızda ise gereksiz veya abartılı harcamalar yapmadığınızdan emin olun. Tüm hafta daha sosyal ve hareketli geçecek. Yakın çevreniz kalabalıklaşıyor.









OĞLAK(22 Aralık-20 Ocak)

Bu hafta finansal planlamalar gündeminizde öne çıkacak. İş hayatında kazancı arttırmak adına çabalayacak, işinizi büyütme veya işinizde kendinizi geliştirme adına harcamalar yapacaksınız. Bu doğrultuda eğitimler alabilir, ödemeler yapabilirsiniz. Akademik kariyer süreci içerisinde olanlar yeteneklerini ortaya koyarak, farkını yansıtarak beklemediği başarılara imza atabilir. Bu hafta her alandaki istek ve arzularınıza ulaşmanın yolu sağlıklı bir hırs ve öz güven duygusundan geçecek. Kendinizden ve insanlardan şüphe duyma hali ise hedeflerinize ulaşma noktasında şartları zorlaştıracak. Cumartesi gerçekleşecek Dolunay'ın etkileriyle ilişkiler resmiyet kazanabilir. Özellikle çarşamba gününden itibaren başlayan ilişkiler daha güçlü potansiyeller taşıyor olacak. Venüs ise artık Balık burcunda ilerlerken, aklınızdan geçenin karşınıza gelebileceğini unutmayın.








KOVA(21 Ocak-18 Şubat)

Bu hafta aşk hayatınız, çocuklar ve finansal konularla ilgili hızlı ve hareketli gündemler karşınızda olacak. Bu alanlarda radikal ve cesur kararlar, zoru başarma, akılcı riskler alarak hedefinize ulaşma söz konusu olabilir. Duygularınızda ve isteklerinizde daha net olacak, özellikle aşk duygusunun yoğun olduğu ilişkilerde ileriye yönelik adımlar atacaksınız. Yalnız Kova burçları iş bağlantılarıyla yeni insanlarla tanışabilir veya iş arkadaşı ile duygusal bir birlikteliğe başlayabilir. Bugünlerde iç dünyanızda ilişkilerde ne alıp ne verdiğinizi gözden geçirebilir, kendi içinizde bir dönüşüm başlatarak kendi rutininizin dışına çıkabilirsiniz. Estetik amaçlı destekler alabilir, görüntünüzle ilgili rahatsız olduğunuz noktalarda yardımlar alarak enerjinizi tazeleyebilir ve daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Beslenme düzeninizde hafta boyu kontrolü koruyun. Dağınık ve abartılı beslenmeler sağlığınıza ve kilonuza etki edebilir.








BALIK(19 Şubat-20 Mart)

Bu hafta ilişkiler alanınızda bir Dolunay gerçekleşiyor. Haftanın başından itibaren Dolunayın etkilerini yaşamınızda görmeye başlayacaksınız. Pek çok ilişki, dostluk, partnerlik ve ortaklıkta gizli konular aydınlığa çıkacak. Bazı ilişkilerinizde yaşadıklarınızı daha farklı bir gözle görecek, farkındalığınızın artmasıyla daha bilinçli kararlar ve tavırlar sergileyeceksiniz. Karşınızdakileri daha iyi tanıyabileceğiniz, kime güvenip kime sırtınızı yaslayabileceğinizi öğreneceğiniz bir zamandasınız. Bu güçlü gökyüzü etkileriyle de samimi niyetler içeren ilişkiler güçlenecek, ilerleyecek. Perşembe günü Venüs'ün sizin burcunuza geçişiyle önünüzdeki haftalar içerisinde keyifli, romantik seyahatler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Yalnız Balık burçları ise yakın çevreden yeni insanlarla tanışabilir. Yakın çevrenizde bir kişiyle duygusal bir yakınlığa girebilirsiniz.
 
kedi (17).jpg

Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, haftaya Mars’ın Plüton ile yaptığı güzel açı ile başlıyoruz. Bu etki hem çalışmalarınızın sonuç vereceğini hem de bunun maddi kazançlarınıza yansıyacağını gösteriyor. İşle ilgili beklediğiniz haberler gelebilir ve maddi beklentilerinizin çoğunu bu hafta gerçekleştirebileceksiniz. Venüs’ün burç değiştirmesi ise sizi içe döndürebilir, farklı konulara ve meditasyona eğilebilirsiniz. Güneş- Uranüs olumlu etkileşimi ise size maddi kaynaklarınızı doğru yönlendirme adına destekleyecek ve gerçekleşecek dolunay ise ve sağlıkla ilgili konularda hayatınızı düzene sokmak için gerekli sorumluluğu aldıracak.






Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, haftaya burcunuzdaki Mars’ın Plüton etkileşimi ile başlıyoruz. Bu olumlu etki sizi sosyal çevre, arkadaşlık ilişkileriniz ve yolculuklarında destek sağlarken. Eğitimde uzun süredir yaşadığınız sıkıntıları da bu etki ile çözebileceksiniz size fayda sağlayacak. Diğer yandan Venüs’ün burç değiştirmesi ise sizi kalabalık gruplarda popüler yaparken, hayatınızda kimse yoksa arkadaş ortamlarınız sayesinde yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Burcunuzdaki Uranüs ‘ün Güneş ile yaptığı olumlu açı ise sizi enerji olarak yukarı çekecek. Kendinizi uzun zamandır hissetmediğiniz kadar iyi hissedebileceksiniz. Dolunay ise aşk ve ilişki adına size destek sağlarken, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Diğer yandan çocuklarınızın sıkıntı yaşadığı konuları düzeltmek adına profesyonel destek alabilirsiniz.






İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, haftaya Mars’ın Pluto ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki maddi anlamda çıkış yakalayamadığınız konularda sevdiklerinizden destek alabileceğinizi gösterirken, arkadaş çevrenizle maddi konularda alacak verecek olayına girmezseniz çok güzel olur, parasal konularda ailenizden başka alacağınız tüm destekler sizi zorlayabilir. Venüs’ün burç değiştirmesi kariyerde etkilerken, iş ortamında bayan figürlerle daha rahat anlaşabileceksiniz ve beklentileriniz daha güzel gerçekleşecek. Güneş-Uranüs etkileşimi ise sağlık açısından sıkıntı yaşadığınız konularda size fırsat sağlayacak ve gerçekleşecek dolunay ise sizi aile yaşamınızda, ev içinizin içini düzenleme adına tetikleyecek. Evinizin temizliğine çok takılabilirsiniz.






Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, haftaya Mars-Plüton olumlu açısı ile başlıyoruz. Bu etkiyle partnerinizle yaşadığınız sorunları çözebileceğiniz gibi kendi arkadaş ortamınızda oldukça rahat güzel ilişkiler kurabileceksiniz. Venüs’ün burç değiştirmesi ise size eğitimle ilgili konular, yurtdışı ve yolculuklarında çok destek sağlayacak. Diğer yandan Güneş-Uranüs etkileşimi ise özellikle büyük bir organizasyon işiniz ya da kalabalık gruplar yapacağınız bir toplantı başarıyla sonuçlandırmanız adına destek sağlarken, sezgileriniz çok kuvvetli rahatlıkla kullanabilirsiniz. Son olarak gerçekleşecek dolunay sizi yakın çevrenize karşı daha hassaslaştıracak, kardeşleriniz ve yakın çevrenize ilginiz alakanız artarken, sürpriz bir yolculuğa çıkabilirsiniz.






Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, haftaya Mars-Plüton etkileşimi ile başlıyoruz. Bu güzel etki sizi sağlıkla ilgili konularda ve iş ortamında çok rahat etkileyecek. Diğer yandan işle ilgili önemli insanlarla görüşeceksiniz, bu hafta istediğiniz sonuçların çoğunda başarı sağlarken, kariyerle ilgili mücadeleleriniz olumlu sonuçlanıyor. Venüs’ün burç değiştirmesi ise maddi kaynaklar da size etkilerken, önümüzdeki 25 günlük süreçte miras beklentiniz varsa bunla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Yine kredi çekmek, yatırım yapmak için olumlu etkiler altındasınız. Güneş-Uranüs etkileşimi bireysel olarak, yaptığınız konuşmaların kazanç olarak dönmesini sağlayacak. Son olarak gerçekleşecek dolunay para kaynaklarınızda gerçekleşiyor. Bu hafta iş, kariyer ve sağlık açısından oldukça destekleyici etkiler var.






Başaklar ve Yükselen Başaklar

Başaklar, haftaya Mars-Plüton olumlu açısı ile başlıyoruz. Bu etki sizi yolculuklar, eğitimle ilgili konular, ilişkiler, çocuklar bu konu başlıklarında fırsat sağlayacak. Uzun zamandır beklediğiniz ilişkiler açısından destekleyici zamanlar. Venüs’ün burç değiştirmesi de bu anlamda sizi olumlu etkilerken, evinizdeki sıkıntıları çözebileceğiniz gibi evlilik ve ilişkilerle ilgili konularda da sorumluluk alabileceksiniz. Diğer yandan Güneş-Uranüs etkileşimi ise partnerinizle sürpriz bir seyahate çıkmanızı desteklerken, eğitimle ilgili konularda yapacağınız ortaklıklar, ortak projeler sizi sonuca götürecek. Burcunuzda gerçekleşecek dolunay ise sizin hayatınızda düzenlemeniz gereken alanlarda, güç bulmanızı ve sonuç almanızı sağlıyor. Hayatınızı düzenleme vakti geldi diyebilirim.






Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, haftaya Mars’ın Plüton ile gerçekleştirdiği olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizin aile hayatınızı düzenlerken, bir yandan da maddi kaynaklarınızı daha rahat bir şekilde dönüştürebileceğinizi gösteriyor. Venüs’ün burç değiştirmesi iş ortamınızı, sağlığınızı olumlu etkileyecek. Maddi açıdan yaşadığınız sıkıntılar varsa bunları çözümlerken, lüks ihtiyaçlarınızı da frenleyebileceksiniz. Güneş’in Uranüs ile yaptığı olumlu açı ile özellikle gün içindeki yoğun programınızı düzenlemek, programlı bir şekilde gitmek ve zamanı iyi kullanmak adına yanınızda olacak. Gerçekleşecek dolunay ruhsal konulara yönlendirecek, sıkıntı yaşadığınız bir konuda profesyonel destek alabilirsiniz. Bu size enerji olarak oldukça iyi gelecek.






Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, haftaya Mars’ın Plüton ile gerçekleştirdiği olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki size ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda çok güzel bir sürece sokarken, partnerinizle sürpriz bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Venüs ün burç değiştirmesi zaten size aşk adına çok güzel etkileyecek, hayatın her alanına sevgiyi oturtma, kendinize vakit ayırma, dolu dolu yaşamanın adına sıra sizde. Güneş-Uranüs olumlu etkileşimi ise mevcut ilişkinizde ciddi bir karar alabileceğinizi gösteriyor ya da uzun süreli bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Gerçekleşecek dolunay ise kalabalık gruplardaki popülerliğinizi arttırırken, arkadaşlarınız arasında size fayda sağlamayan insanları ya da sadece sizin vericiliğiniz ile devam eden ilişkileri sonlandıracak.






Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya Mars’ın Plüton ile yaptığı olumlu açı başlıyoruz. Bu etki çalışmalarınızın mükafatını alabileceğinizi, maddi anlamda beklentilerinizi daha rahat karşılayacağınızı gösterirken, daha fazla çalışabilirsiniz. Venüs’ün burç değiştirmesi ise hem aile yaşamında size olumlu etkileyecek hem de evinizin içinde değiştirmek istediğiniz dekorasyonla ilgili durumlarda daha rahat hareket etmenizi sağlayacak. Güneş-Uranüs etkileşimi ise özellikle yatakla ve yatak odası ile ilgili değişiklikler yapabileceğinizi gösteriyor. Kendinize istediğiniz konfor alanını için profesyonel bir insandan destek alabilirsiniz. Gerçekleşecek dolunay ise kariyerde etkilerken, düzenlemek istediğiniz alanlara yönelik daha detaycı bir tavırla işinizi profesyonelleştireceksiniz.






Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, haftaya burcunuzdaki Plüton’un Mars’a yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bireysel anlamda yapacağınız mücadeleleri olumlu sonuçlandırırken, özellikle çocuklar, kendinize ayıracağınız, vakit mevcut ilişkiniz bunlarda bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Diğer yandan Venüs’ün burç değiştirmesi yakın çevreniz ile daha fazla haşır neşir olacağınızı, kardeşlerinizin uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızı görebileceksiniz. Güneş- Uranüs olumlu açısı ise sürpriz bir yolculuğa işaret ediyor. Gerçekleşecek dolunay ise eğitim alanında etkileyecek, kendinizi geliştirecek bir eğitime başlayabileceğiniz gibi yarım bıraktığınız kitaplara yönelebilir ya da kendisi değiştirmek istediğiniz alanlarda biraz kitap alışveriş yapabilirsiniz.






Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, haftaya Mars’ın Plüton ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu sizin içe dönüş sürecini daha farklı bir alana yönlendirirken, kendinizi bulmak adına profesyonel bir destek alabilirsiniz. Aile, ev hayatı bu konularda bir düzene gideceksiniz. Venüs’ün burç değiştirmesi ise para açısından sizi çok güzel etkilerken, hiç beklemediğiniz fırsatlar bu hafta hayatınızda olabilir. Güneş-Uranüs olumlu açısı da buna destek verirken, aileden gelebilecek maddi destekleri öne çıkaracak. Son olarak gerçekleşecek dolunay ise mirasla ilgili konular, burslar, vergiler bu konularda hayatınızda bir düzenlemeye gideceğinizi gösterirken, parasal anlamda olumlu bir hafta.






Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, haftaya Mars’ın Plüton’a yaptığı olumlu açı, sizin yakın çevrenizle vakit geçirmenizi sağlarken, kalabalık bir organizasyonun içinde yer alabilirsiniz. Özellik online da yapacağınız projeler ve planlar size çok iyi gelecek. Diğer yandan Venüs burcunuza geçiyor, hayatın her alanına aşkı doya doya yansıtırken, sürpriz bir birlikteliğe başlayabilirsiniz. Güneş-Uranüs olumlu açısı ise sizi bireysel anlamda daha iyi bir konuma getirecek, Güneş burcunuzdan bu açıyı gerçekleştirirken, karşıt burcunuzda gerçekleşecek dolunay ilişkilere yönlendiriyor, sürpriz bir aşka başlayabilir, güzel bir ilişkinin içinde yer alabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar için fırsatları değerlendirmelisiniz.









Sema Sidar
 

22 Şubat haftası astrolojik olarak neler getiriyor?​

Hafta genelinde gündem başlıkları şöyle:
Haftanın ilk üç günü evde vakit geçirmek, misafir ağırlamak, aile ziyaretleri yapmak ve evin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz.
Perşembe ve Cuma günü organizasyon faaliyetlerinize, kuaför işlemlerinize (saç işlemleri ve fön, kesim gibi, perma hariç), önemli toplantılarınıza, iş görüşmelerinize veyaratıcı faaliyetlerinize zaman ayırabilirsiniz.
Cumartesi ve Pazar günü bakım, onarım, tamir, kategorizasyon ve detay gerektiren işlemlerinizi bugünlerde değerlendirmek faydalı olabilir. Pazar gününden sonra estetik, tasarım, dizayn, önemli randevularınız (ilk tanışma, buluşma gibi), etkinliklerinizi planlayabilirsiniz. Ayrıca avukat tutmak, vekalet vermek, noter gibi işlerinizi de diğer hafta başlangıcına denk getirebilirsiniz.

Sağlık açısından​

Endişe ve duygusal stres en hassas bölgeniz olan midenize tesir edebilir. Duygusal anlamda üzüldüğünüz ve sıkıldığınız konuları gözyaşlarınızla dışarı atmayı deneyimlemeli ve içinizde biriktirmemelisiniz. Ayrıca hazır fast-food yiyecekler de hassasiyet yaratabilir.
Bugünlerde öğünlerinize sebzeyi dahil etmeyi ihmal etmemelisiniz, kalbi besleyecek gıdalar verimi arttıracaktır. Kış gününde soğuk, sıcak etkisine dikkat! Fiziksel olarak zorlanmamaya özen göstermelisiniz. Tansiyonunuzu dengede tutmak da yine önemli olacaktır.
Bedeninizin bakımı ve onarımı içinse, sindirim sisteminize yoğunlaşmalısınız. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için takviye gıdalara (vitamin, mineral vb.) başlamak ideal olacaktır. Karın egzersizleri ve mekikler de bağırsak hareketlerinizi hızlandırır ve sağlığınızı korur. Bağırsak florasını besleyecek gıdalar tüketmek ve detoks yapmak için Cumartesi ve Pazar ideal günlerdir.
Çatlak tedavileri ve sıkılaşma gibi egzersizlerinizi Pazar gününden sonrasına denk getirebilirsiniz.

Haftanın önemli gezegen hareketleri​

25 Şubat 2021 saat 16.11’de Venüs Balık Burcu’na geçiyor. Venüs Balık Burcu'nda yücelir. Belirtileri; hassasiyet, şefkat ve bağışlama olarak hissedilir. Para piyasasında belirsizlik hakim olabilir.
27 Şubat 2021 saat 11.17’de Başak Burcu’nun 08 derecesinde Ay dolacak. Dolunaylar tamamlanma, ortaya çıkma ve görünür hale getirmeyi sembolize eder. Son iki haftadır uğraş verdiklerinizi ortaya çıkarma ve meyvelerini yeme zamanına eriştiğinizin habercisidir. Üzerimizdeki etkisi minimum 14 gün boyunca sürecek.

Not: Yorumları Yükselen burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.


kedi (1).jpg

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar​

Maddi konularda çevrenizdeki insanlar tarafından desteklenmeniz söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizde problemlerin çözüme kavuşması, daha sağlıklı iletişime sahip olmanıza vesile olabilir. Cesaret edemediğiniz işlere odaklanmak sizi mutlu edebilir. Duygusal hayatınızda düşünmeden söylenen sözlerinizin etkisi kendinizi yalnız hissettirebilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar​

Bu hafta kendinizi yorgun ve tükenmiş hissedebilirsiniz. Geçmişe dair anılara odaklanabilirsiniz. Geçmişe takılı kalmak melankoli yaratabilir. Geçmişin etkisinden kurtulmanız yaşamınızda yeni başlangıçların ortaya çıkmasına neden olabilir. Sabır, çaba ve emek gerektiren işlerde başarı elde etmeniz, kendinizi iyi hissetmenize de vesile olabilir. İş görüşmeleri, umut verici konuşmalar, gelecek vaat eden başlangıçlar söz konusu olabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler​

Bu hafta hayatınızda çözümlenemeyen problemlerin tekrardan gün yüzüne çıkması söz konusu olabilir. Mantıklı yaklaşımlar, verimli sonuçlar elde etmenize vesile olabilir. Başarı ile sonuçlanacak bir işe başlamak, yeni bir girişimde bulunmak için güzel bir hafta. Aynı zamanda duygusal hayatınızda yeni bir başlangıç yaşanabilir ya da bir ilişkiniz var ise duyguların canlanmasıyla daha romantik bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler​

Gelecek ile ilgili yapılan planlarınızın başarıya ulaşamaması söz konusu olabilir. Ev hayatınızda da birtakım sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu doğrultuda var olan sorunları zamana bırakmak, doğal gelişmeler ile çözümlenmesine olanak tanıyabilir. Maddi kazançlar için riskli girişimlerde bulunabilirsiniz, daha dikkatli hareket etmeniz kayıplar yaşamanıza engel olabilir. Hafta sonu evinizde yarım kalan işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar​

Bu hafta ikili ilişkilerinizde anlaşmazlıklardan kaynaklı bitişler yaşanabilir. Düşünülmeden alınabilecek kararlar, pişman olmanıza neden olabilir. İkili ilişkilerinizin daha fazla zedelenmemesi için aldığınız kararları yeniden değerlendirmek sizin açınızdan daha iyi sonuçlar doğurabilir. Duygusal dünyanızda eğer bir beraberliğiniz varsa daha romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Derinden etkileneceğiniz cömert davranışlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Eğer bir beraberliğiniz yoksa birisine tutkuyla bağlılığınızın ortaya çıkması söz konusu olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar​

Bu hafta maddi konular, alacak verecek, resmi evraklar ile ilgili işlerinizde dikkatli olmanızda fayda var. Beklenmedik ödemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. İşlerinizde engeller söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizde fikir ayrılıkları ve çatışmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sıkıntılar karşısında çaba sarf etmeye devam etmeniz, olumlu sonuçlar elde etmenize vesile olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler​

Bu hafta yapmış olduğunuz yatırımlarınızın olumsuz seyretmesi gibi durumlar karamsarlığa kapılmanıza neden olabilir. Bu durum motivasyonunuzun düşmesine ve başarısızlık korkusu yaşamanıza neden olabilir. Deneyimlerinize ve bilgilerinize tam anlamıyla yoğunlaştığınızda ve sabırlı olduğunuz noktada başarı elde edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde anlayışlı olmanızda yarar var. Fedakâr bir karakter olabilirsiniz, fakat hatayı kabul etmeyen yönünüz, ikili ilişkilerinizde bitişlerin yaşanmasına neden olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler​

Bu hafta size karşı yapılabilecek haksızlıklar canınızın sıkılmasına neden olabilir. Fakat kısa süre içerisinde adaletin yerini bulması ile beraber kendinizi rahat hissedebileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Duygusal dünyanızda yeniliklere açık olmanız, yeni başlangıçların ortaya çıkmasına neden olabilir. Borç almak ve vermek konusuna çok dikkat etmelisiniz. Sanatsal faaliyetler ile ilgilenmek ve yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak işlere yoğunlaşmak size iyi gelebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar​

Yoğun çaba ve mücadelelerinizin sonucunda takdir edilebilir, ön plana çıkabilirsiniz. İş hayatında olumlu gelişmelerin sonrasında artan sorumluluklarınız, yorulmanıza neden olabilir. İkili ilişkilerinizde çevrenizdeki insanların ön yargıları ve sabit düşüncelerinden kaynaklı kendinizi ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz. Bu durumun getirebileceği küskünlükler söz konusu olabilir. İlişkinizde sizden gizlenen birtakım durumların açığa çıkması söz konusu olabilir. O yüzden sezgilerinize güvenmeniz ve çevrenizdeki insanlara karşı beklentinizi düşük tutmanız faydalı olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar​

Duygusal dünyanıza yönelik aldanmaya karşı daha dikkatli olmanız gereken bir hafta. Umduğunuz gibi gitmeyen ikili ilişkiler, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. O yüzden büyük beklentiler içerisinde olmamanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Parasal konularda olumlu gelişmeler olabilir. Al-ver dengesinin sağlanması söz konusu olabilir. Yeni girişimlerde bulunmak var olan düzeninizi geliştirmek gibi konular gündeminize gelebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar​

İş hayatınızdaki kişiler ile anlaşmazlıklar yaşanabilir. İş içerisinde emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz ve çevrenizdeki insanların sizi takdir etmesi söz konusu olabilir. Hırslarınıza yenik düşecek kararlar almamalı, dikkatli olmalısınız. Yoğun çaba ve sıkıntıların ardından isteklerinizin gerçekleşmesi, özellikle maddi konularda başarı elde etmeniz olası.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar​

Bu hafta ikili ilişkilerinizde verdiğiniz emeklerin karşılığını alamayabilirsiniz. Gerilimli anlar ve huzursuzlukların yaşanması söz konusu olabilir. Kendinizi zor bir duruma sokmamak adına gerek maddi gerek manevi açıdan, çevrenizdeki insanları düşünmek yerine, kendinize dönük olmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Maddi konularda ki bilinmezliklerin artık sonlanabilir. Sabır ve emek gerektiren işlerde başarı elde etmeniz söz konusu olabilir. Strese bağlı olarak mide rahatsızlıkları yaşanabilir. Dikkat!









Kenan Yasin Bölükbaşı
 
z favori pisilerim (4).jpg

Koç burcu 22 – 28 Şubat haftalık burç yorumları


Koç burç yorumları: Bu hafta kalabalıkların içinde olmak yerine yalnız vakit geçirmek size kendinizi daha huzurlu hissettirebilir. Ruhsal konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz. Bu süreçte meditasyon yapmak iyi gelebilir. Gündeminizde henüz kimseyle paylaşmadığınız bir platonik aşk ya da gizli bir ilişki olabilir. Beklemediğiniz finansal fırsatlarla karşılaşmanız olası.

Duygusal hayatınızın ön plana çıktığı bir dönem sizleri bekliyor. Daha romantik bir dönemde olacaksınız. Partnerinizden sevgisini daha fazla gösterdiğini göreceksiniz. Geçmişinizde bıraktığınız biri de karşınıza tekrar çıkabilir.


Hayatınızın her alanında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 21 Şubat’ta Merkür retrosu bitiyor. Hem fiziki hem duygusal yorgunluğunuz, kafa karışıklıklarınız sona eriyor. Enerjiniz yükseliyor. Sosyal yönünüz ön planda olacak. Dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Şansınızın da açık olacağı bir dönemde olacaksınız.

27 Şubat itibariyle çalışma ortamınız, günlük hayatınız ve sağlığınız ön plana çıkıyor. İş hayatınızda yapacağınız bazı değerlendirmeler sonucunda yeniden aksiyon alıp bir düzen oluşturmak isteyebilirsiniz. Günlük rutinlerinizi yeniden planlamak ve bir düzene sokmak için oldukça uygun bir dönem olacak. Ancak bu esnada birtakım hassasiyetlerinizin de farkına varabilirsiniz.

Ayrıca sağlığınızla ilgilenmek ve eğer gerekiyorsa diyetinize dikkat etmek için mükemmel zaman. Bu süreçte biraz da olsa iç dünyanıza dönmek size iyi gelebilir. Ruhsal çalışmalarla melankolik ruh halinden arınabilir, bilinç altındaki karmaşık durumlara çözüm arayabilirsiniz.




Boğa burcu 22 – 28 Şubat haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta itibariyle ajandanız yoğun olacağa benziyor. Arkadaşlarınla keyifli paylaşımlarda bulunabileceğin, yeni gruplara katılabileceğin eğlencesi bol bir dönem kapılarını aralıyor. Arkadaşlarından destek görebilirsin. Bir ilişkin yoksa katıldığın çevrelerde yabancı kültürlerden biriyle tanışabilirsin. Görünümünde sıra dışı bir değişim yapmak isteyebilirsin.

Maddi durumunuz, ödemeleriniz ön planda olabilir. Borçlarınız varsa kapatmak için elinize para geçebilir. Sağlığınızla ilgili ameliyat olma durumu varsa belki güzel ilerlemeler sebebiyle operasyon geçirmenize gerek kalmayabilir.

Hem maddi hem fiziki riskli hareketlerden kaçının. Beklemediğiniz bir anda maddi durumunuzla ilgili olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay boyunca şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Bazılarınız yaptığı işte üne bile kavuşabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Bir arkadaş ortamında yeni biriyle tanışabilirsiniz.

27 Şubat itibariyle aşk ve çocuk konuları ön plana çıkıyor. İlişkini yeniden masaya yatırıp değerlendirmek isteyebilirsin. Birtakım hassasiyetlerin veya kırılganlıkların olduğunu fark edip bir karara varmayı tercih edebilirsin.

Ancak bu dönemdeki belirsizlikler doğru karar vermeni engelleyebilir veya kafa karışıklığı yaratabilir. Eğer varsa çocuklarınla ilgili bazı hassas koşulların farkına varabilir ve bunlara bir düzen getirmek isteyebilirsin.




İkizler burcu 22 – 28 Şubat haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta ilişki ve evlilik hayatınız ön plana çıkabilir. Partneriyle sorun yaşayanlar bu dönemde çözüme kavuşturup, daha da güzel bir geleceğe adım atabilirler. Ortak iş açmışlar varsa ortağıyla beraber yeni işlere imza atabilirler.

Biraz daha alıngan olabilirsiniz, hemen tepki vermeyin. Önümüzdeki bir ay boyunca kariyerinizde parlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş başvurusu yapmayı düşünüyorsanız bu dönem idealdir.

İlişki hayatınızda şansınız çok açık. Yalnızlar yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir. İş hayatınızla veya geleceğinizle ilgili yaşadığınız karamsarlıklar sona eriyor. Pozitif bir İkizler burcu ortaya çıkıyor. Seyahatlere çıkabilir veya gelecekler ilgili yeni tatil planları yapabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir.

27 Şubat itibariyle ev ve aileye ait konular gündemde olacak. Geçmişten bazı konuların gündemine gelebilir, köklere veya aileye ait belirsizlikler ve hassasiyetlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kariyer ve ev hayatınız arasında bir denge oluşturmak isterken kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız eve yeni bir düzen getirmek isteyebilir veya taşınmaz bir mülk konusunda nihai karara varmak isterken kontrolünün dışında gelişen bazı koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Bu hafta Balık burcunda seyahatine başlayan Venüs gezegeni de iş hayatınızı güzelleştirmeye geliyor. Bu süreçte yönetici pozisyonundaki güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Ortaklaşa yürüttüğünüz bir proje varsa olumlu sonuçlar almanız mümkün. Mesleğinizi sanatsal bir alanda icra ediyorsanız sanatınızı daha geniş kitlelere ulaştırmanız için gökyüzü size olumlu etkilerini gönderecek.




Yengeç burcu 22 – 28 Şubat haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta itibariyle alışılmış kalıpların dışına çıkabilir, çok keyif alacağınız yeni bir eğitim programına katılabilir ve yeni şeyler öğrenmeye, keşfetmeye başlayabilirsiniz. Yeni felsefelere merak duyabilirsiniz. Yurt dışına bir seyahatiniz olabilir ve gittiğiniz yerde çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Partnerinizden destek gördüğünüz bir dönem olabilir.

Ofis ortamınızda hoşunuza gitmeyen veya değiştirmek istediğiniz her ne varsa bu hafta eyleme geçebilirsiniz. Çalıştığınız ekiple yeni projelere başlayacaksanız güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda da düzelmeler olsa da yine de kendinizi ihmal etmeyin.

Önümüzdeki bir ay boyunca yılın en mutlu dönemlerinden birini yaşayabilirsiniz. İçinizdeki sevinç ve huzur anlatılamayacak kadar güzel olacak. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda parlayabilirsiniz. Seyahatlerinizde birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz.

21 Şubat’ta nihayet Merkür retrosu sona eriyor. Akademik konularınızda, yurt dışı işlerinizde artık harekete geçebilirsiniz. 27 Şubat itibariyle yakın çevre, kardeşler ve iletişim konuları ön plana çıkıyor. Planladığınız düşünceler veya projelere bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. İletişim konularında bazı detaylara dikkat etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız.

Ayrıca akrabalarınızla ilgili beklentilerinizde yanılgılarınızın farkına varabilir, beklentilerinizin karşılanmadığını düşünerek onlarla olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Ancak bu dönemde gelişebilecek bazı kafa karışıklıkları veya belirsiz koşullar doğru karar vermenizi sekteye uğratabilir. Fevri tepkiler vermemeye ve alacağınız kararları da gözden geçirmenizde fayda var.




Aslan burcu 22 – 28 Şubat haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Maddi-manevi şanslı bir dönemin içinden geçiyorsunuz. Uzun zamandır alamadığınız bir alacağın varsa artık onu tahsil etme zamanı gelmiş olabilir. Gündeminizde olan bir miras konusu varsa olumlu gelişmeler kendini göstermeye başlayabilir. Partnerinizin kazancı yükselişe geçebilir. Ortaklı bir iş yapmayı planlıyorsanız sizin için uygun bir dönem olabilir.

Aşk hayatınızda şans kapınızı çalacak. Yalnızlar için güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkisinde sorun olanlarsa bir şans daha verip tutkuyla ilişkisine devam edebilirler. Çocuğunuzla ilgili de yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz daha anlayışlı olmanız gerekebilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca maddi olarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için paralar elinize ulaşabilir. Miras konusu varsa lehinize sonuçlanabilir. Sizler için her konuda ve özellikle aşkta şanslı olduğunuz bir zaman dilimi olacaktır.

27 Şubat itibariyle de yine maddi konular gündeminizde olacak. Gelirlerinizi gözden geçirerek, kazançlarınıza bazı düzenlemeler getirmek isteyeceğiniz günlerde olacaksınız. Ancak bu esnada finansal bazı hassasiyetlerle yüzleşebilir, yeni kazanç sağlayacak arayışlara da girebilirsiniz.

Gelir gider dengenizi oluşturmaya çalışırken yanılgıya düşerek yanlış kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Kontrolsüz harcamalar yaparak sıkıntıya düşmemek adına doğru planlamalar yapmanızda fayda var.




Başak burcu 22 – 28 Şubat haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta çözülmesini beklediğiniz hukuki bir konu varsa olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ortaklı bir iş yapmayı düşünüyorsanız uygun bir dönemdesiniz. Eğer evliyseniz romantik günlerden geçeceğinizi söyleyebiliriz. Hali hazırda bir ortaklığınız varsa ya da evliyseniz partnerinizden destek görebileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Bu dönemde aile ve evle ile ilgili konular vaktinizi alabilir. Aile içerisinde çözülmesi gereken konular olabilir. Evinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Küçük dekorasyon değişiklikleri de olabilir. Ailenizdeki bir ferdin sağlık sorunuyla ilgili ilgilenmeniz gerekebilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. İlişki ve evlilik hayatınızda altın döneminiz başlıyor. Evliliğinde sorun olanlar bitti derken tam tersi büyük bir aşkla yoluna devam edebilirler. Karşı taraftan hiç olmadığı kadar ilgi görebilirsiniz. Romantik bir dönemde olacaksınız. Ortak iş açmışlar varsa maddi kazancı yüksek olan bir projeye imza atabilirler. Yalnızlar ise yeni bir ilişkiye adım atabilir.

27 Şubat’ta sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi ile ilişkilerinizi, ev ve iş hayatınızı yeniden planlayıp düzenlemek isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Yeni projelerinizin temellerini atabilmek adına üretken ve verimli çalışmak isteyeceksiniz.

Başkalarına bağlı kalacağınız koşullar gelişebilir veya karşınızdaki kişilerin beklentilerini karşılamadığını düşünebilirsiniz. Ayrıca beden ve ruh sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Olumlu açıdan, var olan bir alışkanlığını bırakabilir, spora ve diyete başlayabilirsiniz.




Terazi burcu 22 – 28 Şubat haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta itibariyle iş ortamınızda popülerliğiniz artabilir. Daha olumlu bir haftada olacağımızdan beklediğiniz haberler varsa haftanın başında size ulaşabilir. Eğitim hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşiniz, akrabalarınız ile ilgili sorunlar varsa tatlıya bağlanabilir.


Günlük meşguliyetlerin arasında tatlı yiyecekler atıştırmak isteyebilirsin. Sağlık konusunda şanslısın ama yine de dikkat etmekte fayda olabilir. Bu dönemde Evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsin.

Önümüzdeki bir ay boyunca iş hayatınızda yeni teklifler alabilirsiniz. Bu teklif maddi beklentinizin de üstünde olabilir. Sağlığınızla ilgili sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz. Daha duygusal ve ılımlı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Sizi çok sevindirecek bir haber alabilirsiniz. Şansınız açık olacak bu dönemde.

27 Şubat itibariyle bilinçaltı veya kontrolünün dışında gelişen konular gündeminizde olabilir. İç dünyanıza dönerek zihninizdekileri değerlendirmek ve bir düzenleme getirmek isteyebilirsiniz. Gizli kalmış birtakım korkularla yüzleşebilirsiniz.

Elinizde olmayan bazı koşulları fark edebilir ve olayları akışına bırakarak kabule geçmeyi tercih edebilirsiniz. Bu esnada gündelik akışınızda beklentilerinizin karşılanmadığını hissedebilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki birtakım belirsizlikler sizi içsel olarak hassas kılabilir.




Akrep burcu 22 – 28 Şubat haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Keyifli bir döneme giriş yapıyorsun. İlişkiniz varsa partnerinizle keyifli paylaşımlarınız olabilir. İlişkiniz yoksa aşk hayatınızda hareketli günler sizleri bekliyor olabilir. Hayatın tatlı sürprizler gerçekleşebilir. Çocuğun varsa birlikte çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Çocuğunuz yok ama olsun istiyorsanız bu hafta itibariyle Venüs’ün Balık burcundaki seyahatini değerlendirebilirsiniz.

Gelirlerinizi ilgilendiren konulara odaklanabilirsiniz. Maaşınızı ya da aldığınız primleri arttırmak için yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Beklediğiniz paralar varsa elinize geçebilir. Yine de fazla finansal risk almamakta fayda var.

Önümüzdeki bir ay boyunca yalnızsanız yeni bir aşk karşınıza çıkabilir. Hem de hiç beklemediğiniz anda aklınızda olmayan biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkinizde sorun varsa bu dönem sevginizin ağır bastığını düşünüp devam kararı alabilirsiniz.

Çocuğunuzla ilgili çok sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz. Bu dönem hayatta yapmak istedikleriniz için harekete geçin. Çünkü yılın sizin için şanslı dönemlerinden birinde olacaksınız. Bazılarınız yeni bir hobiye başlayabilir. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar, gerginlikler, sonuçsuz kalan durumlar sona eriyor. Evinizde vakit geçirmek, ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

27 Şubat itibariyle hedeflerinizle ilgili konular ön plana çıkarıyor. Mesleki gruplar, sosyal çevre, dernek veya vakıflar içerisinde aktif olarak hizmet vermek isteyebilir, gruplar içerisindeki çalışmalarınıza bir düzen getirmek isteyebilirsiniz.

Hayata dair beklentilerinizle ilgili yeni bir değerlendirme yapmayı hedefleyebilirsiniz. Ancak bu esnada ilişkilerle ilgili dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aşk veya çocuk konularınla ilgili bazı hassasiyetlerle yüzleşmeniz gerekebilir.




Yay burcu 22 – 28 Şubat haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Daha umutlu, güzel haberler aldığınız bir haftaya başlıyorsunuz. Güzelliğinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki bir ay boyunca ailenizle kutlayacağınız bir gelişme yaşayabilirsiniz. Aileye yeni bir birey veya bir bebek katılabilir.

Evinizde ve ailenizle birlikte bolca vakit geçirmek isteyebilirsin. Aile içinde hafif dargınlık içeren bir durum varsa uzlaşma sağlanabilir. Evinizi değiştirmek ya da onu güzelleştirmek, dekorasyonda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili beklemediğiniz sürprizli gelişmeler yaşanabilir.

Gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz. Ailecek yeni bir eve taşınabilirsiniz. Şansınız çok açık. Yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal yönünüz aktif olacak. Kültürel aktivitelere katılabilirsiniz. Yeni eğitimler araştırabilirsiniz. Kardeşinizle, akrabalarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz.

27 Şubat itibariyle kariyer hayatı ve statü konuları gündeminizde olacak. İşinizle ilgili birtakım düzenlemeler ve değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili bazı hassasiyetler veya kırılgan koşullar hissetmeniz mümkün.

Eviniz ve işiniz arasında bir denge oluşturmak için adımlar atabilir, somut hedefler için bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Ayrıca bu dönemdeki belirsizlikler, alacağınız yeni kararlarda yanılmanıza ve doğru kararlar almanıza engel olabilir. Dikkatli olmalısınız.




Oğlak burcu 22 – 28 Şubat haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Güzel etkiler alacağınız bu hafta içerisinde sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gerekiyor. Psikolojik olarak artık toparlanmaya başlıyorsunuz.

Venüs Balık burcunda seyahatine başlarken kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle ve yakın akrabalarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir eğitim fırsatıyla karşılaşmanız mümkün. Kariyerinizle veya yaratıcı konularla ilgili fikirlerinizi paylaşmak, başarılı sonuçlar getirebilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca iletişim becerileriniz sayesinde çok farklı yerlere gelebilirsiniz. Edindiğiniz yeni çevreler sayesinde kariyer fırsatları önünüze çıkabilir. Yazarlık yeteneğiniz varsa mutlaka sergileyin. Sosyal medyada ilgi çekebilirsiniz.

Eğitim hayatınızda da beklediğinizden güzel gelişmeler olabilir. Sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Elektronik aletlerinizde yaşadığınız sorunlar, aksilikler sona eriyor. Gelirinizi ilgilendiren durumlara vakit ayırabilirsiniz.

27 Şubat itibariyle akademik ve yabancılarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Hayata bakış açını yeniden incelemek ve değerlendirmek isteyebilirsin. Akademik hayatına belirli bir düzen getirmek ve planlı çalışmalar yapmak adına birtakım adımlar atabilirsin.

Eğitim veya yabancı kültürlerle ilgili bazı fırsatlar karşına çıkabilir. Ancak bu esnada yakın çevrendeki koşullarda belirsizlikler olabilir veya fikirlerinde netleşemediğini hissedebilir, doğru kararlar alamayabilirsin.



Kova burcu 22 – 28 Şubat haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Şansınızın açık olduğu bir dönemde olacaksınız. Beklediğiniz gelişmeler varsa umduğunuzdan daha güzel sonuçlanabilir. Arkadaşlarınızla vakit geçireceğiniz bir hafta başı yaşayabilirsiniz. Gergin anlarda biraz daha davranışlarınızda dikkatli olmalısınız.

Finansal konularda şanslı bir dönemdesin. Maaşında ani bir yükselme olabilir. Özellikle güzellikle ilgili, sanatsal ya da yaratıcı alanlarda kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilirsin. Ayrıca bu ay keyif aldığın, seni mutlu eden konulara yönelik harcama eğilimin yüksek olabilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca finansal gücünüzün artacağı bir süreçte olacaksınız. Maaşınızda artış olabilir. Ek primler alabilirsiniz. Mutlu zamanlar geçirebilirsiniz. Maddi olarak yaşadığınız sıkıntılar artık bitmeye başlıyor. Adeta sizin zamanınız başlıyor. Enerjiniz yükseliyor. Kendinizle ilgili ne yapmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz.

27 Şubat itibariyle ortaklı paylaşım konuları ön plana çıkıyor. Eşinden veya ortağından gelen gelirler gündemini meşgul edebilir. Gelir gider dengen ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapmak ve titiz planlamalar üzerinde çalışmak isteyebilirsin.

Finans akışındaki belirsizlikler veya hassasiyetler sana içsel bir endişe getirebilir. Bu sebeple banka kredisi, borç, alacak gibi konularda düzenlemeler yapma gereği duyabilirsin. Ancak yanılmamak adına koşulları iyi gözlemlemekte fayda var!



Balık burcu 22 – 28 Şubat haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Çekiciliğinizin arttığı bir dönemde olacaksınız. Gözler üzerinizde olabilir. Dış görünümünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir ve çok hoş sonuçlar elde edebilirsiniz. Arkadaş gruplarından destek görebilirsiniz. Hayatında sürpriz bir karşılaşma olabilir.

27 Şubat itibariyle ikili ilişkilerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Eğer evliyseniz, evliliğinizi yeniden gözden geçirmek ve bazı değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz. Evli değilseniz partnerinizle olan ilişkini değerlendirerek; daha ciddi bir platforma taşımak veya nihayete erdirmek adına karar almak isteyebilirsiniz. Diğer yandan netleşemediğiniz bazı koşullar nedeniyle; adımlarınızı dikkatli atmanız faydalı olabilir.

Kariyer konularınız gündemde olabilir. Bazılarınıza yeni iş teklifleri gelebilir. Yeni fırsatlar maddi gelirinizi de arttırabilir. Çalışmıyorsanız geleceğinizle ilgili adım atmaktan çekinmek yerine artık silkelenip harekete geçiyorsunuz. Ayrıca bir iş ortaklığını masaya yatırabilir ve yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz.

Önümüzdeki bir ay boyunca aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Çok çekici olacağınız bir dönemde olacaksınız. Estetik yaptırmak ve imajınızda değişiklikler yapmak için uygun vakitlerdesiniz. Kariyerinizde şanslı bir zamanda olacaksınız.

21 Şubat’ta sizin burcunuzdaki Merkür retrosu sona eriyor. Bu retro sizleri ciddi anlamda zorlamış, yıpratmış olabilir. Hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak negatiflikler yaşamış olabilirsiniz. Burcunuza geçen Venüs ve akabinde 21 Şubat itibariyle Merkür retrosunun sona ermesi hayatınızda çok güzel zamanlar yaşamanıza destek olacaktır.


Sizin burcunuzda olan Güneş’i de arkanıza alarak kendinize olan güveninizin yerine geleceği bir dönem başlıyor. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, keyfinizin yerinde olacağı bir zaman diliminde olacaksınız




İndigo Dergisi
 

22-28 Şubat 2021 Haftalık Yorumlar ve Başak Burcunda Dolunay​


22-28 ŞUBAT HAFTASINA GENEL BAKIŞ
Bu hafta 23 Şubat Salı günü Güneş 3derece 09’ dakikada olduğu zaman diliminde Güneş Fomalhaut sabit yıldızı ile kavuşacak. Ay ise sirius yıldızı ile kavuşum yapacak. Sirius yıldızı 14 derece yengeç burcunda oluşur. Dolayısıyla bu gün spiritüel çalışmalar için, şifa olumlama, vizyon, dilek, istek ve hayallerin gerçekleştirilmesi için yapılacak çalışmalar için uygundur. Bu hafta 27 Şubat’ta saat 11:17’de dolunay gerçekleşecek. Dolunay ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Ay başak burcunun 8.derece 57’dakikasında, Güneş balık burcunun 8.derece 57’dakikasında yer alacak. Dolunayın size etkilerini aşağıda yazdım okuyabilirsiniz. 26 Şubat Cuma günü Venüs yüceldiği balık burcuna geçecek. Parayı kazanma ve kullanma, sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, kendi öz değerimizi yansıtma, estetik ve güzellik, sanat konularında olumlu gelişmeler altında olacağız. Gezegen hareketlerinin burçlarınıza olan etkisinden bahsedecek olursak;


kedi (6).jpg



KOÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz Pazartesi günü aile bireylerinizle iletişiminizde anlayışlı merhametli ve affedici tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında ani para giriş ve çıkışları yaşayabilirsiniz. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna geçiyor. Saç bakımı ve güzellik bakımı için kullanabilirsiniz. İş hayatı ve kariyerinizde güç savaşları, manüplasyon, kontrol arzusu yaşayabilirsiniz. Perşembe günü iş hayatınız ve kariyerinizde gelir durumunuzu düzeltmek amacıyla yeni projeler elde etmek için çaba göstereceksiniz. Cuma günü Venüs balık burcuna geçiyor. Parayı kazanma ve kullanma, sevgi aşk ve ilişkiler, beşeri ilişkiler, estetik ve güzellik, hayattan aldığımız hazlar, balık burcu doğasında sergilenecek. Plütonik ilişkilere çekilebilirsiniz. Sevgiyi gösteremediğinizi düşünebilir siz de sevgi göremediğinizi söyleyebilirsiniz. Kişiliğinizi tarzınızı tavrınızı yansıtırken orijinal yöntemler kullanacaksınız. Öğle saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık bir zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Cumartesi günü maddi ve manevi anlamda büyüme ve gelişme elde etmek için kadersel olumlu etkiler altındasınız. Dolunay sizi 6-12 ekseninizden etkileyecek. Gündelik işler, iş arkadaşları, hizmet, sizin için çalışan kişilerle ilişkiler, sağlık konularında size hizmet etmeyen konuları eleyecek ve kendinizi yeniden düzenleyeceksiniz. Diet, spor ve dengeli beslenme konularına ilgi gösterebilirsiniz. Bilinç altınızı aktif hale getirmek ve korkularınızdan arınmak önem kazanacak. Pazar günü beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.






BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. Pazartesi günü arkadaşlar sosyal çevre ilişkilerinizde iletişiminizi arttırabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde görev alarak yardıma ihtiyacı olanlara maddi ve manevi yardım edebilirsiniz. Fiziksel görünümünüzde değişiklik yapmak ve farklı bir stil tarz benimsemek isteyebilirsiniz. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna geçiyor. Saçlarınızla ilgili bakım işlemleri yapabilirsiniz. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler konusunda istediğinizi gerçekleştirmekte zorlanacaksınız. Perşembe günü salgın hastalık nedeniyle yurt dışı ilişkilerinizi başka yol yöntem ve uygulamalarla yürütmek için harekete geçebilirsiniz. Cuma günü kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı farklı yansıtacaksınız. Orijinal ve sıra dışı yöntemler kullanabilirsiniz. Venüs balık burcuna geçiyor. Arkadaşlar ve sosyal çevre alanınızda merhametli, affedici, arabulucu, empatik tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Arkadaş grubunuzdan bir kişiyle flört edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık bir zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Cumartesi günü maddi ve manevi büyüme gelişme elde etmek için kadersel olumlu etkiler altındasınız. Dolunay sizi 5-11 ekseninizden etkileyecek. Sevgi aşk ve ilişkilerinizde ilişkinizi düzenlemek eksiklerini gidermek için çalışacaksınız. Hobilerinizi meslek haline getirebilirsiniz. Spekülatif kazançlar alanınızda riskli işlemler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde dernek ve klüplere üye olabilir toplumsal yarar sağlayan faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İşle ilgili gelirlerde fazla mükemmelliyetçi olmamakta yarar olacak. Hiç kimse mükemmel değildir. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınız zaman mutlu olursunuz. Pazar günü eğitim ve yayıncılık konularında çalışmalarda bulunabilirsiniz.






İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için çaba gösterebilirsiniz. Arkanınzdan dönen gizli işleri ve dedikoduları duyacaksınız. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna geçiyor. Saç bakımı ve diğer bakımlarla ilgili işlemler yapabilirsiniz. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda güç savaşlarına girebilirsiniz. Kontrolcü tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Perşembe günü ailenizin, eşinizin varsa ortağınızın parasını kullanma ya da yönetme konusunda fırsat elde edeceksiniz. Cuma günü öğle saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Venüs balık burcuna geçiyor. İş hayatı ve kariyerinizde tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle projeler üretebilirsiniz. Kadınlara yönelik işlerde ve sektörlerde çalışabilirsiniz. İş hayatınızdan tanıdığınız bir kişiyle flörtt edebilirsiniz. Cumartesi günü maddi ve manevi büyüme ve gelişme elde etmek için kadersel olumlu etkiler altındasınız. Dolunay sizi 4-10 ekseninizden etkileyecek. Aile bireylerinizle iletişiminizde düzenlemeniz gereken konuların üzerinden geçeceksiniz. Ev ve yerleşim yerinizde tadilat, tamirat vb. Çalışmalarda bulunabilirsiniz. İş hayatınız ve ev hayatınız arasında denge kurmalısınız. İş hayatınıza önem verip evinizi ihmal etmemelisiniz. İki buçuk yıldır zorlandığınız para ve iş konuları artık daha rahat çözebilir konuma geldiniz. Pazar günü arkadaşlarla birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Teknolojik yöntemlerle bunu yapabilirsiniz.






YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. Milli ve manevi değerlerimiz, ailemiz, eşimiz, dostumuz onların dertlerine çözüm bulmak onları korumak ve kollamak, manevi destek vermek önemli olacak. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna geçiyor. Saç bakımı yapmak ya da diğer kişisel bakımlarla uğraşmak uygundur. İkili ilişkiler ve evliliğinizde güç savaşları yapabilir kendi istediklerinizin olmasında diretebilirsiniz. Perşembe günü arkadaş çevrenizden bir kişiyle ortaklık yapmayı düşünebilirsiniz. Cuma günü kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı farklı yansıtacaksınız. Orijinal ve sıra dışı yöntemler kullanacaksınız. Venüs balık burcuna geçiyor. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, eğitim ve yayıncılık, dış ticaret pazarlama konularında akışta kalmak evrenle bütünleşmek bırakmak ve ilahi adalete güvenmek yaklaşım tarzınız olacak. Yurt dışından tanıştığınız ya da yurt dışında yaşayan bir kişiyle sanal alemden flört edebilirsiniz. Cumartesi günü maddi ve manevi büyüme ve gelişme elde etmek için kadersel olumlu etkiler altındasınız. Dolunay sizi 3-9 ekseninden etkileyecek. İletişim, eğitim, sosyal medya, tanıtım, satış pazarlama, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde düzenlemeniz tasnif etmeniz işlerinizle ilgili ayrıntılı çalışmalar yapacaksınız. Yurt dışı işler salgın hastalık nedeniyle istediğiniz ölçüde gitmediği için işlerinizi yurt içine aktarabilir ya da ağırlığı yurt içine verebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde duygusal olarak kendinizi değişim ve dönüşüme hazır hissedeceksiniz.






ASLAN BURCU VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda ailenizi ve eşinizi dengede tutacaksınız. İş hayatınız ve kariyerinizde ani sürpriz beklenmedik güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna geçiyor. Saçlarınız için bakım yapabilir ya da diğer kişisel bakımlar için güzel bir zaman dilimi değerlendirebilirsiniz. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde aşırı kontrolcü ve patronvari tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Perşembe günü iş hayatınız ve kariyerinizde değişim ve dönüşümü hayatınıza entegre etmek için harekete geçeceksiniz. Cuma günü öğle saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık bir zaman dilimi var. Farkında olmak önlem almakta yarar olacak. Venüs balık burcuna geçiyor. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda olumlu etkiler altında olacaksınız. Ezoterik ve metafizik konularla ilgili eğitim almak isteyebilirsiniz. Bu konuda kitaplar okuyabilirsiniz. Cumartesi günü maddi ve manevi büyüme elde etmek için olumlu kadersel etkiler altındasınız. Dolunay sizi 2-8 ekseninizden etkileyecek. Kendi kazandığınız para alanında gerekli düzenlemeleri yapacak harcamalarınızı düzene sokacaksınız. Yeni gelir kaynakları elde etmek için çaba göstereceksiniz. Kendi öz değerinizin farkında olacak ve insanlara bunu yansıtacaksınız. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda ailenizin, eşinizin varsa ortağınızın hakları konusunda hakkaniyet ve adaletli davranacaksınız. Pazar günü beklentilerinizin gerçekleşmemesi nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.






BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde duygularınızla iradenizi bir arada dengede kullanacaksınız. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna geçiyor. Saç bakımı ya da diğer kişisel bakımları yapabilirsiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizde kontrolcü ve manüplatif tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Perşembe günü hayatınızda değişim ve dönüşümü uygulamak için sistematik ve disiplinli olarak harekete geçeceksiniz. Cuma günü öğle saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Venüs balık burcuna geçiyor. İkili ilişkiler ve evliliğinizde romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken kendinizden çok partnerinize önem vereceksiniz. Akışta kalmak ve sevgi enerjisi sizi mutlu edecek. Cumartesi günü maddi ve manevi büyüme elde etmek için olumlu kadersel etkiler altındasınız. Dolunay sizi 1-7 ekseninizden etkileyecek. Burcunuzda gerçekleşecek dolunayla ikili ilişkiler ve evliliğinizde düzenlenmesi gereken konuları masaya yatırabilir ve harekete geçebilirsiniz. Sevgi ve merhametle olaylara yaklaşarak çözümcül tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Her iki taraft da hatalarını konuşacak ders alacak ve çözüm yolları geliştirecek. Sağlığınızla ilgili diet, spor, dengeli beslenmeyi tercih edebilirsiniz. Dolunaylar bırakma dönemidir. Sigara, alkol vs. Gibi zararlı alışkanlıklarınız varsa onları bırakabilirsiniz. Pazar günü ortaklık konusunda beklentilerinizin gerçekleşmemesi nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.






TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. İkili ilişkiler ve evliliğinizle ilgili olarak yaralarınızı sarmak isteyecek ancak tam anlamıyla başarılı olamayacaksınız. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna geçiyor. Saç bakımı ve diğer kişisel bakımlarla ilgilenebilirsiniz. Aile bireylerinizle ilişkilerinizde manüplatif ve baskıcı tavır ve davranışlar sergileyebilirsiniz. Perşembe günü kredi, borç, vergi ve ödemeler konusunda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Cuma günü kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı orijinal sıra dışı farklı yöntemler izleyerek yansıtacaksınız. Öğle saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Venüs balık burcuna geçiyor. Gündelik işlerinizi yürütürken, hizmet alanınızda ve çalışma arkadaşlarınızla birlikte kendinizden çok başkalarını düşüneceksiniz. Halka hizmet hakka hizmet fikriyle insanlara yardım etmek sizi mutlu edecek. Evcil hayvan alma kararı verebilirsiniz. Cumartesi günü maddi ve manevi büyüme elde etmek için olumlu kadersel etkiler altındasınız. Dolunay sizi 6-12 ekseninizden etkileyecek. Arkanızdan dönen gizli işleri öğreneceksiniz. Dedikodunuzun yapıldığını duyacaksınız. Gizli düşmanlarınızın yaptıkları olaylar önünüze gelecek. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Uzun süre kapalı yerlerde çalıştığınız için sıkılabilirsiniz. Bağırsak ve sindirim sistemi problemleri yaşayabilirsiniz. Gündelik işlerinizi düzenlemek için ayrıntıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Ayaklarınızla ilglii problem yaşayabilirsiniz. Pazar günü danışmanlık verme taleplerini değerlendireceksiniz.






AKREP BURCU VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. Spekülatif kazançlar konusunda risk almak ve borsa ve hisse senedi, bitcoin sanal para konularında yatırım yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde ani sürpriz beklenmedik güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna geçiyor. Saçlarınızla ilgili bakımlar yapabilir ya da başka kişisel bakımlar kullanabilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde kontrolcü, manüplatif ilişkiler devrede olabilir. Perşembe günü ikili ilişkilerde gerginlik enerjisi hakim olabilir. Cuma günü kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı orijinal ve sıra dışı olarak sevgi aşk ve ilişkilerde göstereceksiniz. Öğle saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık bir zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Venüs balık burcuna geçiyor. Çocuklarınızla iletişiminizde sevgi dolu, merhametli tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Cumartesi günü maddi ve manevi büyüme elde etmek için kadersel olumlu gelişmeler altında olacaksınız. Dolunay sizi 5-11 ekseninizden etkileyecek. Arkadaşlar, sosyal çevre, dernekler ve klüpler, sosyal sorumluluk projeleri gibi alanlarda görev alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak iş yapabilirsiniz. İşinizde arkadaş çevrenizin olumlu etkisinden yararlanabilirsiniz. Ayrıntıcı ve düzenleyici çalışmalar yaparak hobilerinizi büyüterek iş alanına çevirmek isteyebilirsiniz. Pazar günü evcil hayvanlarınızın bakımı ve gezdirilmesi ile ilgilenebilirsiniz.






YAY BURCU VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. Evinizde tadilat tamirat düzenleme yapma kararı verebilirsiniz. Gündelik işlerinizi yürütürken farklı yol ve yöntem uygulama konusunda karar alacaksınız. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna gelecek. Saç bakımı için ya da diğer kişisel bakımlarda bulunmak için uygun bir zaman dilimi. Kendi kazandığınız para alanında değişim ve dönüşümü uygulamakta güçlük çekeceksiniz. Perşembe günü iletişim ve sosyal medya alanında istediklerinizi tam olarak gerçekleştiremeyeceksiniz. Abartılı beklentileriniz olabilir. Cuma günü kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken orijinal ve sıra dışı yöntemler kullanacaksınız. Öğle saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Venüs balık burcuna geçiyor. Aile bireylerinizle iletişiminizi geliştirip güzelleştirebilir sevgi enerjisi yayabilirsiniz. Merhametli, affedici, bağışlayıcı tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Cumartesi günü maddi ve manevi büyüme elde etmek için kadersel olumlu gelişmeler altındasınız. Dolunay sizi 4-10 ekseninizden etkileyecek. İş hayatı ve kariyerinizde düzenlemeniz gerekli konular üzerine odaklanacak ayrıntılı analizler yapacaksınız. Aile bireylerinizle ortaklığınız varsa bu ortaklığı sonlandırma kararı verebilirsiniz. İşle ilgili mükemmelliyetçi yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Eleştirel tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Pazar günü evcil hayvanlarınız varsa onun bakımı ve gezdirilmesi ile ilgilenebilirsiniz.






OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. Duygularınızla iradenizi bir arada uyum mutluluk ve huzur içinde yaşayacaksınız. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve diğer kişisel bakımlarla ilgilenebilirsiniz. Değişim ve dönüşümü içselleştirmek ve hayatınıza entegre etmekte zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Perşembe günü kendi kazandığınız para alanında beklentilerinizin karşılanmadığını göreceksiniz. Abartılı beklentiler içine girebilirsiniz. Cuma günü öğle saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtırken orijinal sıra dışı farklı yöntemler kullanabilirsiniz. Venüs balık burcuna geçiyor. İletişim, eğitim, sosyal medya, tanıtım, satış ve pazarlama, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkiler, konularında güzel projeler üretebilir gelir elde edebilirsiniz. Cumartesi günü dolunay sizi 3-9 ekseninizden etkileyecek. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, eğitim ve yayıncılık, dış ticaret pazarlama konularında ayrıntıcı düzenleyici analitik işlemlerde bulunacaksınız. Salgın hastalık nedeniyle işlerinizi teknoloji kullanarak planlayacaksınız. Yurt içinde aynı işleri yapma ihtimalini araştırabilirsiniz. Sosyal medyada ya da internet ortamında daha fazla olmak için internet sitesi açabilir ya da blog yazabilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde gizli saklı konular ortaya çıkabilir. Pazar günü beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.






KOVA BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. Sosyal medyada daha aktif olmak için internet sitesi açabilir ya da blog yazabilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde ani sürpriz beklenmedik güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna geçiyor. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık, danışmanlık konularında çalışmalarda bulunabilirsiniz. Saçlarınıza bakım yapabilir ya da başka bakımları da deneyebilirsiniz. Arkanızdan dönen işleri, gizli düşmanların yaptıklarına isyan edeceksiniz. Perşembe günü gizli düşmanlarınızın üzerine kararlılıkla gideceğinizin kararını vereceksiniz. Cuma günü öğle saatlerinde kazalara, sakarlıklara, dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Venüs balık burcuna geçiyor. Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde edeceksiniz. Kendi öz değerinizin farkında olacak ve bunu yansıtacaksınız. Cumartesi günü maddi ve manevi büyüme elde etmek için olumlu kadersel etkiler altında olacaksınız. Dolunay sizi 2-8 ekseninizden etkileyecek. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda ödemeniz gereken vergiler ya da krediler olabileceği gibi nafaka, miras gibi konulardan gelir elde edebilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında da yeni gelir kaynakları elde etmek için çalışarak gelir-gider dengenizi kuracaksınız. Pazar günü beklentilerinizin yerine gelmemesi nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.






BALIK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR
Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. Duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Sosyal medyada paylaşımlarınızı ilgi çekici ve farklı yapacaksınız. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde ani sürpriz beklenmedik güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü Güneş fomalhaut sabit yıldızı ile ay yengeç burcunda sirius sabit yıldızı ile kavuşuyor. Spiritüel çalışmalar için şifa için olumlama ve dua, istek, vizyon için kullanabilirsiniz. Çarşamba günü ay aslan burcuna geçiyor. Saçlarınıza bakım yapabilir ya da kişisel bakım için farklı yöntemler uygulayabilirsiniz. Arkadaşlar sosyal çevre alanınızda manüplatif, güç savaşları, kontrol arzusu ile dolu kişilerle muhatap olabilirsiniz. Perşembe günü eski yaralarınızı sarmak için harekete geçeceksiniz. Arkanızdan dönen işler, dedikodu, gizli düşmanların sizi çekemesi gibi konular canınızı sıkacak ve onlarla uğraşacaksınız. Cuma günü öğle saatlerinde kazalara, sakarlıklara, dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı farklı yöntem ve yollarla yansıtacaksınız. Venüs balık burcuna geçiyor. Sevgi aşk ve ilişkilerde paylaşımcı duygusal empatik ve kendinizinden çok karşınızdakini düşüneceksiniz. Cumartesi günü manevi ve maddi anlamda büyüme ve gelişme elde etmek için kadersel olumlu etkiler altında olacaksınız. Dolunay sizi 1-7 ekseninizden etkileyecek. İkili ilişkiler, evlilik, danışmanlık ortaklık konularında ayrıntıcı, titiz, eleştirel yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Bağırsak ve sindirim sisteminiz hassa olabilir. Diet, spor, dengeli beslenme konularına ilgi duyacak ve çalışacaksınız. Dolunay zamanında sigara, alkol gibi ya da fazla yemek yeme gibi bağımlılığınız varsa bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzü değiştirmek için estetik ve güzellik konularına ilgil duyabilir. Araştırabilir ve yaptırabilirsiniz.








Tülin Aydoğan
 
X