22 -28 Şubat 2021 Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Merkür retrosunun etkisinin geçmesi ile birlikte kendinizi daha rahat hissedebileceksiniz. Yine de kendinize birkaç gün tanımanızda fayda var. Retro sürecinde çokça düşündüğünüz, taşındığınız, ertelediğiniz veya yapmaktan çekindiğiniz konular için Mars-Plüton üçgeni ile adım atma cesareti gösterebilirsiniz. Bu enerjiyi iyi değerlendirmekte fayda var.

Sportif faaliyetlere biraz daha zaman ayırabilirsiniz. Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte gerilen ilişkiler daha romantik bir enerjiye bürünebilir. Kova’nın mantıklı bakış açısı, yerini duyguların seline bırakacaktır. Cuma günü oluşacak Jüpiter’in Ay Düğümlerinin uyumlu açısı ile birlikte finansal anlamda toparlanmalar yaşayabilir, maddi destek görebilirsiniz. Cumartesi günü ise Başak Dolunay’ı gerçekleşecek, yani “hasat dolunayı”. Bilginizi eğer iyiye kullandıysanız, yeteneklerinizi kendiniz için sergilediyseniz ve dürüstlükten ödün vermediyseniz, iyiliğinizin ödülünü alacağınız bir dolunay geliyor.


kedi (8).jpg


Koç burcu​

Sosyal çevrenizin ve gelecek planlarınızın dönüşmesi, kendinize verdiğiniz değeri de değiştirdi. Artık kendinizi daha sağlıklı ve hakkaniyetli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Kendinize haksızlık etmeyin. Bu dönem kendinizi manevi konulara daha yakın hissedebilirsiniz. Bu etki aynı zamanda bazı bağımlılıklarınızı da ortaya çıkartabilir. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için uygun bir hafta. Özel hayatınızda açık olmanızda fayda var. Şimdiye kadar kullanmadığınız bazı yeteneklerinizi açığa çıkartabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanın, ilham perileri sizinle!

Boğa burcu​

Otorite figürleri ile gerilim yaşayabilir, bazı manipülasyonlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kariyer değişikliği kaçınılmaz olabilir. Yaratıcılığınızın oldukça zengin olduğu bir dönem. Flört hayatınız hareketlenebilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz ya da tek başına hayattan keyif almayı deneyimleyebilirsiniz.

İkizler burcu​

Bu dönem yurt dışı ya da eğitim ile ilgili planlarınızı gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Bazı inançlarınızı dönüştürmek durumunda kalabilirsiniz. Aileniz ile daha çok vakit geçirebilir, beraber olmaktan ne kadar keyif alabildiğinizi deneyimleyebilirsiniz. Gayrimenkul konularında şans söz konusu.

Yengeç burcu​

Finansal hayatınızı değiştirmek, düzene sokmak durumunda kalabilirsiniz. Her ne kadar harcamaya meyilli olsanız da şartlar sizi durdurmaya yönelik olabilir. Kendinizi çok daha iyi ifade edebileceğiniz, kısa da olsa seyahatler yapabileceğiniz bir dönem. Kardeşler ile daha çok vakit geçirebilirsiniz.

Aslan burcu​

İkili ilişkilerde yaşanan krizler iş hayatınızı etkileyebilir. Daha istikrarlı bir dönem geçirmeye gayret edin. Maddi kazançta artış yaşanabilir. Parasal konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Başak burcu​

İş hayatında yaşanan pürüzler bazı konulardaki inançlarınızı değiştirmenize sebep olabilir. Dürüstlük ve adil olmak konuları ön plana çıkabilir. Bunun yanı sıra daha da popülerleşeceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Motivasyonlarınızı gerçekleştirmek için gereken güç ve cesareti kendinizde bulabileceksiniz.

Terazi burcu​

Borsa gibi spekülatif platformlardan uzak durmakta fayda var. Para çıkışı yaşanabilir. Maddi sarsıntı yaşamamak için aşırı risk almaktan kaçının. İçinize yönelmek ve biraz da olsa inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Meditasyon gibi enerji çalışmaları iyi gelecektir.

Akrep burcu​

Gayrimenkul konuları gündeme gelebilir ya da taşınma kaynaklı hayatınızda bazı değişiklikler yaşanabilir. Bu konulardan dolayı gerilim yaşanabilir, sakin olmakta fayda var. Gelecek planlarınızı gözden geçirmek için uygun bir dönem. Sosyal hayatınızda da daha fazla göz önünde olabilirsiniz.

Yay burcu​

İletişimsel bazı problemler çalışma hayatınızda gerilimler yaşamanıza neden olabilir. Açık ve net olmanızda fayda var. Evlilik, terfi, ebeveynlik gibi sosyal statünüzü değiştirecek olaylar gündeminizde olabilir.

Oğlak burcu​

Maddi alanda yaşayabileceğiniz bazı pürüzler spor, sanat veya hobi faaliyetlerinizi etkileyebilir. Yurt dışı ya da yurt dışı bağlantılı konularda, eğitim alanında kendinizi ön plana çıkarmanız olası.

Kova burcu​

Kendinizde yapacağınız bazı değişimler aileniz tarafından destek görmeyebilir. Onların etkisinde kalabilirsiniz. Müşterek kazanımlardan, mirastan ya da dava sonucu konusundan yana şanslı bir dönem.

Balık burcu​

Sebebi net olmayan bazı kuruntular, vesveseler yakın çevreniz ile gerilmenize neden olabilir. Bu şüphelerinizi onlarla paylaşmanız gerilimi azaltacaktır. Evlilik, ortaklık ve dava sonucu konularında şans var.




Astrolog Damla Güleç
 
kedi (5).jpg

KOÇ BURCU:

Haftanın ilk günü Ceres’in Koç burcuna geçmesi ile sizin için kişisel ihtiyaçlarınız ve gelişiminizi besleyeceğiniz bir dönem başlıyor. Özgürlük alanınıza önem verirken çevrenize de yardımcı olarak hem sizden beklentisi olan dostlarınızı mutlu edebilir hem de kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Venüs’ün Balıkburcuna geçmesi ile sıkıştığınızı düşündüğünüz ya da sizi endişenlendiren konularda artık rahat bir nefes alıyorsunuz. Planlarınız ve önünüze yeni çıkacak fırsatlar üzerinden hareket etmeniz kolaylaşacaktır.





BOĞA BURCU:

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle, özellikle sosyal ortamlarda olumlu gelişmeler yaşayacağınız, bu alandaki yatırımlarınızı ve organizasyonlarınızı daha iyi işleyeceğiniz günler başlıyor. İkizler burcunda ilerleyen Kuzey Ay Düğümü’nün Kova burcundaki Jüpiter ile oluşturacağı üçgen açı, maddi olanaklarınızı da doğrudan ilgilendiren planlarınıza bir netlik kazandırabilir. Planladığınız gibi ilerleyecek olmak ve bundan iyi sonuçlar elde etmek, sosyal ve ekonomik özgürlüğünüzün önünü açacaktır.




İKİZLER BURCU:




Venüs’ün hafta ortasında Balık burcuna geçmesi, bu özgüveni de arkanıza alarak iş hayatınızda ve çalışma ortamınızda bazı iyileşmeleri önünüze serebilir. Burcunuzda ilerleyen Kuzey Ay Düğümü, Kova burcundaki Jüpiter ile olumlu bir açı yapıyor ve siz artık kişisel gelişiminizi büyük oranda tamamlayıp yaşantınızda kadersel bir dönüşüme doğru yol alıyorsunuz. 27 Şubat’ta dost burcunuz Başak’ta gerçekleşecek dolunay, aileniz ve ev yaşamınız konusundaki bazı sorunları çözüme kavuşturmanızı sağlayacaktır.





YENGEÇ BURCU:

Ceres asteroidinin Koç burcuna geçmesi ile geleceğe ve olaylara bakış açınızın sizi ne denli etkilediğini düşünerek burada daha yapıcı ve ılımlı bir tavır sergilemeye başlayabilirsiniz. Bu sayede kariyeriniz, planlarınızda daha disiplinli bir şekilde ilerleyebileceksiniz. Venüs’ün Balık burcuna geçişi yaşam felsefenizi ararken aydınlanma yaşamanızı ve aradığınız anlamı bulmanızı sağlayacaktır.





ASLAN BURCU:

Venüs’ün Balık burcuna geçmesi, korkularınızla baş etmek konusunda ihtiyacınız olan desteği size verecektir. Özellikle ikili ilişkiler anlamında daha iyi yol alacağınız bir ruh haline bürünebilirsiniz. Kuzey Ay Düğümü ve Jüpiter arasındaki üçgen açı, sizi bu anlamda oldukça güçlü kılacak ve özgürlük anlayışınızı empatiyle, sevgiyle besleyecek etkilerle destekleyebilir.





BAŞAK BURCU:




Ruhsal olarak besleneceğiniz bu yeni alan “yapamam” dediğiniz birçok konuda korkularınızı silecek gücü size verecektir. Venüs karşıt burcunuz Balık burcuna geçerek, sosyal ve duygusal tüm ilişkilerinizin kötü izlerini silmenize yardımcı oluyor. Daha sakin ve ılımlı bir ruh hali ile ilerleyeceğiniz için tıkandığını düşündüğünüz konularda çıkış noktaları bulabilirsiniz. Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü arasındaki üçgen açı, çalışma ortamınızda verimli gelişmelerin ve değişikliklerin sinyalini veriyor. Sizi geren ve yoran birçok konudan yavaş yavaş sıyrılıyorsunuz.





TERAZİ BURCU:

Ortaklı hareket etmek, kararları birlikte almak ve ciddi adımlar atmak için gereken alt yapıyı kurabileceksiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle, ikinci ve üçüncü kişilerden/yollardan sağladığınız maddi ve manevi kazançlarınız konusunda bazı fedakarlıklar sizi bekliyor olabilir. İçiniz rahat olsun. Zira Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü arasındaki olumlu açı, tüm gerginlikleri ve endişeleri sizin için birer iyi fırsata dönüştürebilir.





AKREP BURCU:

Verimi planlama ve düzen içerisinde sürdürmelisiniz. Bu sizin tamamlanma hissiniz için oldukça önemli. Venüs’ün Balık burcuna geçişi, hayatta yüzünüzü güldüren ve sizi geliştiren konularda çalışmalar yapmanızı sağlayacaktır. Yükselen bu motivasyonunuz sevdikleriniz, aileniz ve varsa çocuklarınızla olan gönül bağınızı da kuvvetlendirmiş olacaksınız. Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü arasında gerçekleşen olumlu açı, aile hayatınız ve buna bağlı maddi gündemlerinizde yüzünüzü güldürecek gelişmeler getirebilir.




YAY BURCU:




Üretkenliğinizi fikirlerinizle birleştirdiğinizde özgüveninizin tazelendiğini ve bunun sizin ufkunuzu daha da genişlettiğini görebilirsiniz. Venüs’ün Balık burcuna geçmesi, ailenizle olan iletişiminizi iyileştirecek ve sorunları daha yapıcı, ılımlı bir şekilde masaya yatırmanızı sağlayacaktır. Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in karşıt burcunuzda ilerleyen Kuzey Ay Düğümü ile olumlu bir açı oluşturması, ikili ilişkilerinizde daha iyimser ve güçlü bağlar kurabilmenizin önünü açıyor.





OĞLAK BURCU:

Kaybetme korkusu size bazı adımlar attırabilir, bu sayede kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz gündemler oluşturabilir. Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte, hazırlığını yaptığınız anlaşmalarınız ve yakın çevrenizle ilgili güzel gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sizi bekliyor. Jüpiter ile Kuzey Ay düğümü arasında olumlu açı, kazanç sistemlerinizde yapacağınız iyileştirmeler için size bazı fırsatlar sunabilir.





KOVA BURCU:

Sakin ve ılımlı bir atmosfer içinde olmak, size kendinizi daha iyi hissettirecek ve ileriye dönük bazı adımları birlikte atmanız için olanak tanıyacaktır. Burada önceliği sevdiklerinize verebilirsiniz. Venüs’ün burcunuzdan ayrılarak Balık burcuna geçmesiyle, finansal anlamda kemerleri gevşeteceğiniz hatta yeni çalışmalara başlayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Beklediğiniz ödemeleri nihayetinde alabilirsiniz. Burcunuzda hareket eden Jüpiter ile Kuzey Ay Düğümü arasındaki olumlu açı, kişisel alanlarınız ve ilişkileriniz konusunda size destek olmaya geliyor.





BALIK BURCU:

Venüs’ün en iyi hissettiği yer olarak burcunuza geçmesiyle birlikte, özellikle ilişkiler anlamında oldukça keyifli günler sizi bekliyor. İlişkilerinizde yenilemek istediğiniz konularda iyi niyetlerinizin ve emeklerinizin karşılığını görebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Kuzey Ay düğümü ile oluşturacağı üçgen, saklı tuttuğunuz konuları konuşmak ve burada iyileşme fırsatı yakalamak için gözünüzdeki perdeyi kaldırmaya yardımcı oluyor. Aile kurmak, duygusal olarak mutlu anlar yaşamak adına harekete geçebilirsiniz.





Aygül Aydın
 
kedi (4).jpg


Koç ‘’Farkındalıkla gelen başarı ’’
Merhaba Sevgili Koçlar ,haftaya evle ilgili sorunlarla başlayabilirsiniz .Alma satma yer değiştirme ,yerleştirme gibi konular canınızı sıkabilir. Pazartesi Salı ayrıca aile büyükleriniz ve ailenizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Çarşamba ,Perşembe keyifli geçecek zamanlar aşk hayatınızla ilgili gelişmeler sevindirici. Perşembe günü Venüs ‘ün Balık seyri bilinçaltınızı aydınlatırken kendinizi daha iyi ve şanslı hissedebilirsiniz. Cumartesi Başak’ta gerçekleşen Dolunay iş hayatınızda ki pürüzleri sağlıkla ilgili konuları aydınlatıyor .Artık kariyerinizle ilgili kendinizi dönüştürmenin zamanı geldi.İş düzeninizle ilgili yapacağınız yeni düzenlemeler size kendinizi iyi hissettirecek ve Mart ayına bomba gibi hazırlanacaksınız.




Boğa ‘’Aşkta ve işte şansınız açılıyor’’
Haftaya yakın çevreniz ve kardeşlerinizden alacağınız güzel haberler ile başlıyorsunuz. Salı günü işlerinizde yoğunluk olumlu anlamda gerçekleşebilir Perşembe günü balık burcuna geçen Venüs’ün transiti sosyal çevreniz ve işbirliği yaptığınız arkadaşlarınızdan yana şans yüzünüze gülecek aynı zamanda aşk hayatınızı canlandıracak bu gelişme sizi sevindirecek. Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşen Dolunay aşk hayatınızla ilgili olumlu anlamda gelişmeler yaşamanıza aracı olacak. İyi haftalar dilerim.




İkizler ‘’Kariyerde güzel fırsatlar’’
Sevgili İkizler ,haftaya para alanınızdaki güzel gelişmeler ile başlıyorsunuz Salı günü finansal konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile kariyer alanınızda güzel gelişmeler söz konusu prim,terfi ve maaşınıza zam alam zamanları Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşen Dolunay aile büyüklerinizle ilgili birtakım sorunları çıkartabilir evle ilgili konular taşınma yer değiştirme yerleştirme gibi durumlar önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde gündeminizde olabilir.İyi haftalar dilerim.




Yengeç ‘’İş hayatında olumlu gelişmeler’’
Sevgili Yengeçler , haftaya değişim ve dönüşüm ile başlıyorsunuz işiniz ,işbirliği yaptığınız ,ailenizle ilgili gelişmeler sizi bu hafta yorabilir Perşembe günü Venüs’ün balık burcuna geçmesi ile sosyal medya uluslararası konular yüksek eğitim konularıyla ilgili yeni bir şanslı dönem sizi beklemekte Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşen Dolunay işinizle ilgili önemi konulara ışık tutarak daha hızlı bir şekilde netice almanıza aracı olacaktır . Keyifli bir hafta dilerim.



Aslan ‘’Para gelirlerinde artış’’
Sevgili aslanlar haftaya hayatınızla ilgili deneyimlediğiniz konulardan çıkarım yaparak ilerlemeye başlıyorsunuz Çarşamba günü iş hayatınız ve özel ilişkinizle ilgili birtakım konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz Perşembe günü Balık burcun geçiş yapan Venüs önümüzdeki 1 aylık süreç içerisinde başkalarından elde ettiğiniz gelirlerde artış elde etmenizi sağlayabilir. Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşen Dolunay finansal durumunuza ışık tutacak para ile ilgili ileriye yönelik yatırım yapabilir müşterilerinizden hızlı ödemeler almanız söz konusu. Keyifli bir hafta dilerim



Başak ‘’Aşkta ve işte kalıcı kararlar alma zamanı ’’
Sevgili Başaklar Haftaya sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızdan alacağınız güzel haberler ile başlıyorsunuz Salı günü işbirliği yaptığınız kişiler tarafından destek göreceksiniz Balık burcuna geçen Venüs ile birlikte ikili ilişkilerde ciddiyete doğru bir adım atabilir iş hayatında ise kazanç sağlayacağınız iş ortaklarınızla tanışma sözleşme yapma zamanları Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte iş hayatınız yada işyeriniz ile ilgili konuların gündeminize oturacağını belirtirim hafta sonunu sevdikleriniz ile geçirebilir özellikle aşktan yana arttığı bir dönem. Keyifli haftalar dilerim



Terazi ‘’Kariyer alanında yeni değişimler’’
Sevgili Teraziler haftaya kariyer evinizdeki olumlu gelişmeler ile başlıyorsunuz Pazartesi , Salı gündeminiz iş geliştirme ve yenileme ile ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Perşembe günü Balık burcuna geçen Venüs ile birlikte işiniz ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili değişimleri ve şansları deneyimleyebilirsiniz Cumartesi günü gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay farkındalığınızı tetiklerken ilerleyen süreçte sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyen misali daha dikkatli olacaksınız.



Akrep ‘’Haraketli ve bereketli bir hafta’’
Sevgili Akrepler haftaya uluslararası konularla ilgili olumlu gelişmeler ile başlıyorsunuz. Sosyal medya
ve eğitim alanlarındaki gelişmeler sizi sevindirecek Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile günlük yaşamınız da aktiviteler artabilir uzak akrabalarınız ziyarete gelebilir. Başak burcunda gerçekleşen dolunay sosyal çevrenizde bir hareketlilik gerçekleştirirken bazı arkadaşlarınızı hayatınızda çıkarma kararları alabilirsiniz Keyifli bir hafta dilerim.



Yay ‘’Yeni bir dönem başlıyor ’’
Sevgili Yaylar haftaya başkalarından elde etmiş olduğunuz gelirlerin artması ile başlıyorsunuz. 2 günlük süreç içerisinde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Perşembe günü Balık burcunda geçen Venüs ailenizle ilgili ve evle ilgili; alma, satma ve yerleştirmekle uğraşabilirsiniz. Cumartesi günü gerçekleşen Başak burcundaki Dolunay kariyer alanınızda doğacak önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde gündeminize olabilir. Keyifli haftalar dilerim.



Oğlak ‘’Şans yüzünüze gülüyor’’
Sevgili Oğlaklar, haftaya iş hayattınız ve ilişkilerinizle olumlu gelişmeler ile başlıyorsunuz bu hafta sizin için çok anlamlı Perşembe günü Balık burcuna geçen Venüs ile birlikte iş ve eğitim ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz ardından Cumartesi günü gerçekleşen Başak burcundaki Dolunay yüksek eğitim uluslararası konular ile ilgili gelişmeleri ortaya çıkarabilir önümüzde ki günlerde parasal anlamda daha verimli olacağınız zamanlar. Keyifli bir hafta dilerim




Kova ‘’Gelir ve giderlere dikkat‘’
Sevgili Kovalar, haftaya iş ortamınızdaki meydana çıkan sorunlarla başlıyorsunuz Salı günü sağlınıza özen gösterin Perşembe günü gerçekleşen Venüs’ün Balık seyri para evinize bolluk ve bereket getiriyor. Cumartesi gerçekleşen dolunay harcamalarınıza kredilerinizle ilgili konuları aydınlatacak hesabınızı bilerek hareket etmenize vesile olan bir Dolunay yaşayacaksınız. Keyifli haftalar dilerim



Balık ‘’Hanede mutluluk’’
Sevgili Balıklar, haftaya aşk hayatınızda güzel gelişmeler ile başlıyorsunuz gökyüzünün üçüncü
ışığı Venüs’ün burcunuza geçmesi ile işte ve aşkta şansınız artacak önünüze ummadığınız fırsatlar gelebilir Cumartesi günü Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay size arzu ettiğiniz iş ortaklıklarını ve uzun zamandan beri beklediğiniz evlilik teklifini getirebilir.Keyifli bir hafta dilerim




Arzum Koyuncu
 

kedi (7).jpg



"İmtihan bu ya; 'Balığın gönlü çöle vurulur..." Şems-i Tebrizi

22 Şubat haftasının bu ayın en güzel haftası olabileceğini söyleyebiliriz. Güneş’in Balık Burcu’na geçmesinin ardından, bu hafta da sevgi içerikli Venüs, Balık Burcu’na girecek. Venüs Balık Burcu’na bayılır; orada kendisinin farkına varır ve enerjisini çok olumlu bir şekilde yayar. Venüs son haftalarda, Kova Burcu’nda oradan oraya savrulmuş, özgürlük naraları arasında yerini bir türlü bulamamıştı. Ancak Balık Burcu’ndaki mavi seyrinde, aşka dair kelimeleri sık sık dile getirebilir ve duyabiliriz.

Haftanın ilk iki günü Ay Yengeç Burcu’nda olacağından, ailevi konular gündem oluşturabilir, güvenlik olgusu ağır basabilir, konulara empatiyle yaklaşabiliriz ancak bağımlılık oluşturacak hareketlerden kaçınmalıyız. Sezgilerimizin güçlü olacağını söyleyebiliriz. Kendimizi güvende hissetmek adına gündemimizde olan konulara karşı kendimizi savunmaya alabiliriz. Sezgilerimizle hareket edersek daha akışkan bir enerji içerisinde yol alabiliriz.

Çarşamba günü Ay Aslan Burcu’na geçtiğinde daha çok kendimize yönelebiliriz. Gerçek benliğimizle maskemizi karşı karşıya getirip aslında hayattan ne beklediğimize ilişkin konuları dillendirebiliriz. Daha çok kendimiz olabileceğimiz günler, Perşembe ve Cuma günleri; bu iki gün zihinsel olarak daha yaratıcı olabiliriz. Venüs de Balık Burcu’na Perşembe günü geçeceğinden sanatsal konular daha fazla gündemimize düşebilir.

Hafta sonu Ay Başak Burcu’nda olacak. Biraz takıntılı, saplantılı olabiliriz. Olayları düzene sokmak adına kafa patlatabiliriz. Cumartesi günü Başak Burcu’nda dolunay var. Dolunay’ın Uranüs'le olan harika görünümü bizleri bir şekilde mucizelerle karşılaştırabilir. Olmayanları olduran Yaradan bu dolunayla birlikte bazılarımızı sevindirebilir. Pratiklik ve düzen kurma konularına yönelik eğilimler yoğun olabilir.

Ay Boşlukta zamanlarını göz ardı etmeyiniz. Aşağıdaki zaman aralıklarında yeni bir işe başlamak, imza atmak, kendini ifade etmek zorlayıcı durumlara sebep olabilir. Bu zaman aralıklarında diyete de başlamayın.

Ay Boşlukta zamanları:
24 Şubat Çarşamba: Saat 07:54-15:23 arası
26 Şubat Cuma: Saat 14:32-20:08 arası
28 Şubat Pazar: Saat 18:58-22:17 arası



kedi (18).jpg


Koçlar ve Yükselen Koçlar: Haftaya ailevi ve ev konularının gündem olmasıyla başlayabilirsiniz. Ailevi konularda hassasiyet olabilir. Dikkat etmeniz gereken ani kararlar vererek düzeni bozmak olabilecektir. Çarşamba günü aşk ve çocuk konuları gündeme düşebilir. Egosal yaklaşımlar söz konusu olabilir. Perşembe gününden sonra üç hafta boyunca yalnız kalmayı tercih edeceğiniz bir dönem olabilir. Spritüel konulara ilgi gösterebilirsiniz. Bu süreçte meditasyon size iyi gelebilir. Hafta sonu dolunay sizin çalışma hayatınızı ve sağlığınızı gündeme getirebilir. Beklemediğiniz sürprizler yaşayarak moral bulabilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmak için güzel bir haftaya giriş yapıyorsunuz.








Boğalar ve Yükselen Boğalar: Haftaya, eğer gündeminizde varsa, eğitim ve sosyal medya konularına ağırlık vererek başlayabilirsiniz. Evden çalışmak adına bir takım faaliyetler içerisine girebilirsiniz. Çarşamba günü ev ve aile konularında yüzleşmeler olabilir. Perşembe günü sizin yönetici gezegeniniz Venüs Balık Burcu’na geçince, şans kapıları açılmaya başlayabilir. Özellikle hayallerinize yönelik gelişmeler yaşayabilir ve arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Hafta sonu Dolunayla birlikte aşk ve çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir ve kendinizi iyi hissedeceğiniz haberler alabilirsiniz.








İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya parasal konularla başlayabilirsiniz. Ailenize ve eve yönelik harcamalarınız gündeme gelebilir. Çarşamba günü Ay Aslan Burcu’na geçtiğinde sosyal medya platformunda yaratıcılığınızı kullanarak gündeminizi oluşturabilirsiniz. Venüs de Perşembe günü en sevdiği Balık Burcu'na geçtiğinde sanatsal yönünüzü de katarsanız başarı elde etmemeniz için hiçbir neden olmaz. Hatta bu gelişmeleri kariyer hayatınıza yönlendirebilirsiniz. İş konusunda güzel sürprizlere açık olmalısınız. Hafta sonu ev ve aile konularında yeni düzenlemeler getirerek yaşam konforunuzu yükseltmek isteyebilirsiniz; ancak anlaşamamazlıklar söz konusu olabilir.








Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Haftaya, Ay sizin burcunuzdayken başlıyorsunuz, bu da sizin sezgilerinizi ve empati yeteneğinizi daha da etkin hale getirebilir. Kendinize yönelik yapmak isteyebileceğiniz yenilikler ve değişiklikler için sezgilerinize güvenebilirsiniz. Çarşamba günü parasal konular gündeme gelebilir ve Perşembe günü de Venüs Balık Burcu’na geçtiğinde özellikle gündeminizde varsa hukuki, akademik ve yurtdışını ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Dolunayla birlikte iletişiminizi gündeme alıp yolunda gitmeyen durumları değerlendirerek kendinize çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Uranüs’ün etkisiyle güzel gelişmelere açık olun.








Aslanlar ve Yükselen Aslanlar: Haftaya kendinizi yalnızlaştırma ihtiyacıyla başlayabilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Gündeminizdeki konuları açıklığa kavuşturmak için yalnız kalarak durumları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Çarşamba günü Ay sizin Burcu’nuzdayken yaratıcı yönünüz ön plana çıkabilir ve yeni başlangıçlara yer vermek adına adım atmak isteyebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren Venüs Balık Burcu’na geçtiğinde parasal konularda beklediğiniz olumlu haberleri almaya başlayabilirsiniz. Hafta sonu Dolunay da parasal konuları desteklemeye devam edebilecektir. Beklenmedik olumlu gelişmelere tanık olabilirsiniz.








Başaklar ve Yükselen Başaklar: Haftaya sosyal çevrenizdeki konularla başlayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki konular gündeminize düşebilir. Çarşamba günü kendi kabuğunuza çekilip gündeminizdeki konuları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Psikolojik olarak takıntı yapabileceğiniz konuları gündeminize alabilirsiniz. Perşembe gününden itibaren Venüs Balık Burcu’na geçeceğinden eşinizle aranızdaki iletişimde güzel kelimeler havada uçuşabilir. Aranızda sorunlar varsa çözmek adına güzel bir zamanlama olabilir. Cumartesi Dolunayla birlikte kendinize çeki düzen vermek isteyeceksiniz. Hayatınızda yolunda gitmeyen konu her ne ise o konuyu koparıp atmak amacıyla gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çok fazla takıntı yapmamaya çalışmalısınız.








Teraziler ve Yükselen Teraziler: Haftaya başlarken, kariyer hayatınızdaki gelişmeler gündem oluşturabilir sizin için. Çarşamba günü sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız gündemde olabilir, eğlenceli vakit geçirmek için program yapabilirsiniz (online yapabilirsiniz organizasyonlarınızı). Perşembe günü Venüs Balık Burcu’na geçtikten sonra üç hafta boyunca daha huzurlu bir ortam olabilir; beklediğiniz olumlu gelişmeleri görebilirsiniz. Cumartesi günkü Dolunayla birlikte hayır diyemediğiniz konularda kendinizle yüzleşip bu konularda olumlu adımlar atmak isteyebilirsiniz. Olaylardan psikolojik olarak etkilenmemek elinizde çünkü yöneticiniz Venüs Balık Burcu’nda olacak.








Akrepler ve Yükselen Akrepler: Haftaya, gündeminizde hukuki, akademik ve yurtdışı konuları varsa bu konularda gelişmelerle başlayabilirsiniz veyahut yaşayacağınız gelişmelerden dolayı hayata farklı açılardan bakma ihtiyacı duyabilirsiniz. Çarşamba günü kariyer hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinizi göstermek adına artık kapalı kapılar arkasından çıkıp adımlar atmanız için güzel bir zamanlama olabilir. Perşembe günü Venüs'ün Balık Burcu’na geçmesinden itibaren aşk ve çocuk konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu da Dolunayla birlikte arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili değerlendirmeler yapıp akla karayı ayırmak adına yeni adımlar atabilirsiniz.








Yaylar ve Yükselen Yaylar: Hafta başında parasal konulara yönelik gündem oluşabilir. Umursamaz davranış göstermeniz durumunda ev ve ailevi konularda gereksiz harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba günü gündeminize hukuki, akademik ve yurtdışı konuları düşebilir. Bu konular doğanız gereği sizi ilgilendiren konular olduğundan daha fazla söz sahibi olmak isteyebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren, Venüs Balık Burcu’na geçtikten sonra ev ve aile konuları düzene girebilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Dolunayla birlikte kariyer hayatınızda gelişmeler olabilir. Bu gelişmelere tepki gösterebilirsiniz.








Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar: Haftaya başlarken evliliğinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Soğuk davranışlarınızdan veya işkolik yaklaşımlarınızdan dolayı tepki görebilirsiniz. Prensipler konusunda esneklik göstermelisiniz. Çarşamba günü parasal konular gündeminize gelecektir. Çocukları ilgilendiren konularda harcamalar gündeme gelebilir. Perşembe günü Venüs Balık Burcu’na geçtikten sonra sosyal medya ve dijital konularda yeni etkileşimler yaratmak adına eğitimler almayı değerlendirebilirsiniz. Bu konuda güzel bir zamanlama olabilir. Hafta sonu Dolunayla birlikte hukuki ve akademik konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilir, verimli olacak kararlar alabilirsiniz.







Kova ve Yükselen Kovalar: Haftaya işyerinizde meydana gelen gelişmeleri takip ederek başlayabilirsiniz. Kova Burcu’ndaki gezegen yığınından dolayı özgürlük vurgusu sizde bu aralar çok fazla olacağından, sonuçları düşünerek hareket etmelisiniz. Çarşamba günü eşinizle eğlenceli zamanlar geçirebilmek adına güzel bir gün olabilir. Perşembe günü Venüs Balık Burcu’na geçtikten sonra parasal konularda güzel haberler alabilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşecek Dolunay da parasal konularda atacağınız adımları destekliyor olabilecektir. Geleceğe odaklı yaklaşımınızdan dolayı yaşanmışlıklardan almış olduğunuz dersleri de ihmal etmemelisiniz.







Balıklar ve Yükselen Balıklar: Haftaya aşk ve çocuk konularıyla ilgili gelişmelerle başlayabilirsiniz. Fazla duygusal olduğunuzdan dolayı yardım edeyim derken kendi istek ve beklentilerinizi göz ardı etmeyiniz. Çarşamba günü işyerinizdeki gelişmeler gündeme gelebilir, yaratıcı olmak adına yeni fikirlerinizi çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Perşembe gününden itibaren Venüs 3 hafta boyunca sizin burcunuzda olacağından özellikle kendinize dair alacağınız kararlarda şans sizden yana olacaktır. Hafta sonu gerçekleşecek Dolunayla birlikte evliliğinizle ilgili beklenmedik gelişmeleri gündem yapabilir ve radikal kararlar alarak olaylara karşı farklı yaklaşım gösterme ihtiyacı duyabilirsiniz.








Sevgiyle iyi haftalar diliyorum.

Özlem Özdemir
 
kedi (15).jpg

Koç Burcu 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​

Koç burçları bu hafta başından itibaren duygusal anlamda önemli ve güzel gelişmeler yaşayabilir. Ancak duygusal dünyaya kapılıp maddi konuları göz ardı etmemek gerekiyor. Özellikle yaşanacak olan Dolunay öncesinde maddi konularda dikkatli olmakta fayda olacaktır. Aynı zamanda sağlık konuları da ön plana çıkıyor dikkatli olun.

Boğa burcu 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​


Hafta başından itibaren aile hayatı ile ilgili bir takım konular gün yüzüne çıkabilir Ve tabii ki de bu konularda sizin de payınız bulunabilir. Yeni haftada maddi konularda ilginç gelişmeler sizi bekliyor ancak önünüze gelen fırsatları doğru değerlendirmeniz de fayda var. Özellikle iletişim konusunda bu hafta biraz dikkatli davransanız iyi olur.

İkizler burcu 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​

Hafta başından itibaren maddi konularda olumlu gelişmeler sizi bekliyor ancak hafta ortasında aile ile ilgili ya da arkadaşlarla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz özellikle güzel başlangıçlar için bu hafta iyi fırsatlar önünüze gelecek ancak Dolunay Öncesinde bir takım adımlar atarken biraz daha dikkatli ve seçici olmanızda fayda var. Üst solunum yolu hastalıklarına karşı dikkatli olmanız önemli.

Yengeç burcu 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​

Bu hafta biraz kendinizle ilgilenmek kendiniz için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz tabii ki bunun için doğru zaman olduğunu da düşünüyor olabilirsiniz. Ama son zamanlarda biraz dağıttınız sevgili yengeçler o nedenle önce kendimizi toplayarak işe başlamanız da fayda var. Özellikle para konularında hafta ortasında dikkatli olmanız önemli almak istediğiniz bir para varsa ya da beklediğimiz bir ödeme varsa boş verip geçmeyin kesinlikle.

Aslan burcu 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​

Hafta başında kendinizle biraz durgunluk hissedebilir içe dönük olduğunuzu düşünebilirsiniz ve bu haller size biraz yorgunluk verebilir. Ancak merak etmeyin bu süreç hafta ortasına doğru geçecek ve kendinize daha iyi hissederek daha kendinden emin bir şekilde adımlar atmaya başlayacaksınız. Özellikle hafta sonuna doğru iş konularında daha aktif olabilirsiniz biraz geldiğinde olabilirsiniz bir şeyleri başlamak ve bitirmek için çok acele etmeyin.

Başak burcu 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​

İşler nedeniyle hafta başından itibaren biraz başınız ağrıyabilir önümüzde yapmanız gereken çok iş olabilir. Ancak önce bir durun ne yapmanız gerektiğini planlayın ve ondan sonra işe başlayayım böylesi çok daha emin adımlarla ilerlemenize yardımcı olacaktır. Bu hafta biraz yoğun geçecek gibi görünüyor ancak sakin olmak da dikkate davranmakta fayda var.

Terazi 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​

İkili ilişkiler konusunda hızlı başlangıçlar yapacağınız bir hafta olabilir. Evet ilişkiler konusunda iyi biri olabilirsiniz ancak yine de temkinli adım atmakta bazı konularda aksiyon alırken dikkatli davranmakta fayda var. Sosyal anlamda oldukça aktif birisiniz bol bol üretmeyi ve tabii ki de gezmeyi eğlenmeyi seviyorsunuz fakat haftanın ilk yarısında aha aktif olup hafta sonuna doğru biraz pasif hale geçerseniz iyi olacaktır çünkü dolunay biraz zorlu geçecek.

Akrep 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​

Aşk evinizde bu hafta adeta güneş doğuyor sevgili akrepler. Tabii ki güneşle birlikte ortaklık ve evlilik gibi konular gündeme gelir bilir aynı zamanda uranüsle güneşin yapacağı olumlu açı sayesinde rahatlayabilirsiniz. Ancak ay sonunda güçlü bir dolunay var bu konuda dikkatli davranmanız da fayda var.

Yay 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​

Özellikle iş hayatında oldukça aktif bir hafta geçireceksiniz sevgili yaylar. Fakat dolunay yaklaşıyor ve ikili iletişimlerde biraz dikkatli olursanız daha kolay atlatabilirsiniz. Ayrıca bir anda söylediğiniz basit bir söz bile bu hafta tartışmaya dönüşebilir o yüzden sözlerinize dikkatli seçerek hareket etmenizde fayda olacaktır.

Oğlak 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​

Maddi konularda hafta başında bir gerilim yaşayabilirsiniz ancak hafta ortasına doğru bu gerilim biraz bitecek. Özellikle parasal konularda ailenizden ya da kan bağınızın olduğu birinden destek alacaksınız ve bu da sizi çözüme götürecek. Sıkıntılı sorunlu günleri hafta sonuna doğru bir şekilde atlatacak ve doğru kararlar vermek için biraz daha çaba harcayacaksınız.

Kova 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​

Özellikle hafta başından itibaren gerilimli bir hafta sizi bekliyor olacak sevgili kovalar. Ancak buna rağmen sağlıklı kararlar almak için biraz kendinizi dinlemeniz de fayda var. Özellikle para konularında dolunayın etkisi ile bir değişim yaşamış söz konusu olabilir ve ayrıca artık yolunda gitmeyen yanları törpüleyerek yeni bir oluşum içerisinde girebilirsiniz.

Balık 22 Şubat – 28 şubat 2021 haftalık burç yorumları​

Özellikle özel hayatınız ve çalışma koşulları konusunda bu hafta oldukça açık bir hafta içerisinde olacaksınız. Ancak yine de hafta başında ikili ilişkilerde dikkatli olmanızda eşinizle ya da sevgilinizde sadece zaman geçirmek için zaman geçirmek yerine dolu dolu bulanları yaşamanız da fayda var. Anlamsız tartışmaları içine girmeyin durduk yere sorunların içinde kendinize bulmayın.
 
EM0dqAjWsAISJ9F.jpg




Koç ve yükselen koç burcu haftalık tarot yorumu: bu hafta fazlasıyla şüpheci ve gereksiz şekilde endişelisiniz, paniklediğiniz konular sizi daha da zora sokabileceği için olaylara karşı sakin tepkiler vermenz gerekiyor. Başkaları tarafından kandırıldığınızı ve işlerin göründüğü gibi olmadığı konusunda düşüncelisiniz. Bazı konularda haklı olabileceğiniz için dikkatli olmalısınız ama yersiz endişelerin ayrımını da iyi yaparak sorunları rahatça analiz edebilirsiniz. İrade gösterdiğiniz ve üstesinden gelmeye çalıştığınız sorunlara karşı sakin tavrınızı koruduğunuz müddetçe sağlam kalacaksınız. Endişeniz olmasın.










Boğa ve yükselen boğa burcu haftalık tarot yorumu: sizin için bir devre tamamlanmış, bazı bitişler olmuş ancak bunlar genel olarak değerlendirdiğinizde üzülmenizi ya da gerilmenizi gerektirecek önemde değil, yani uzun vadede sizin için olumlu değişimlere gebe bir süreçtesiniz. Genel tavrınız itibariyle oldukça olumlu ve gelişmeye açık bir yapıdasınız. Sorunları çabuk çözüyor, olumlu davranışlar gösteriyorsunuz. Ne istediğinizi biliyor oluşunuz kendinizi neye yönlendirmeniz gerektiğini de kolayca anlamanıza vesile oluyor. Bu hafta hitabet yeteneğiniz yüksek, yapmak istediğiniz konuşmalar varsa bu hafta halledebilirsiniz. Ayrıca çekici, pozitif görünümünüz sayesinde çevrenizde ilgi toplayacaksınız.







İkizler ve yükselen ikizler burcu haftalık tarot yorumu: kendinizi rahat ve güvende hissetme ihtiyacınızın arttığı, çevrenize ve kendinize güvenmeye ihtiyaç duyduğunuz bir haftadasınız. Aklınızı iyi kullanıyor ve kendinizi yaptığınız işlere veriyor olacaksınız bu da sizi kazanımlara götürecektir. Bu hafta maddi dünya ve olayların nesnel yönü sizin için fazlasıyla önemli, sezgilerinizi gerçeklere dayandırarak ve hayallerden uzak durarak olaylara kapılmamak için doğru şekilde kullanabileceksiniz. daha analitik, daha rasyonel olmanızdan dolayı doğru ve iyi kararlar alacağınızdan, bu hafta düşünce ve projelerinize dikkat etmeli ve fırsatları değerlendirme yolları aramalısınız.







Yengeç ve yükselen yengeç burcu haftalık tarot yorumu: Bu hafta eskide kalmış ve yarım şekilde bitmiş ilişkilerinize yönelebilir veya eskide kalmış bir durumu yeniden canlandırmak isteyebilirsiniz ancak işlerin istediğiniz şekilde ilermeyeceğini bir ihtimal olarak kenarda tutun. Vazgeçmeniz gereken konuları görmezden gelmeyi bırakmalı ve eskiyi unutmaya çalışmalısınız; ister arkadaş ister duygusal partner olsun size zarar verdiğini düşündüğünüz kişilerle olan iletişiminizi kesmelisiniz. Olaylara, yaşananlara daha objektif yaklaşmanız oldukça önemli olacağından bu hafta her şeyi madalyonun çift tarafından değerlendirin ve peşin hükümlü olmayın.







Aslan ve yükselen aslan burcu haftalık tarot yorumu: son dönemde biraz sıkışmış ve ne yapacağını bilmez şekilde hareket ediyor olabilirsiniz. genel olarak planlarınız büyük ve geleceğe yönelik hareket ediyorsunuz, kendinizi yapmak istediğiniz şeylere karşı hazır hissediyorsunuz ve olasılıkları detaylı şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu dönemde sizi en çok sıkıştıran konulardan uzaklaşacak ve endişelerinizden kurtulacaksınız; bu durum elbette bir haftalık süreçten fazlasına ihtiyaç duyabilir ancak hallolacaktır zira süregelen problemleri devam ettirmeye artık tahammülünüz kalmamış durumda ve oldukça çözümsel hareket ediyorsunuz. Hayatınızda bazı konular tam da sizin istediğiniz gibi gidecek.







Başak ve yükselen başak burcu haftalık tarot yorumu: bir süredir hissettiğiniz durağanlıktan çıkarak yükselişe geçmeye başlayacağınız, kendinizi olumlu ve pozitif hissedeceğiniz, bazı konularda hızlı ilerleme sağlayacağınız bir haftadasınız. Bulunduğunuz sosyal çevre içinde bir anda dikkat çekebilir, kendinizi hızlı bir şekilde gösterebilirsiniz. oldukça net bir duruşunuz olacağı için genel itibariyle çevrenizde sizinle hızlı ve sizin yönlendireceğiniz şekilde etkileşime girecek insanlar olacak ve bu hafta ilerleyen süreçte size bazı konularda ilerlemeniz için yardımcı olabilecek kişilerle tanışma fırsatı yakalacaksınız gibi duruyor.








Terazi ve yükselen terazi burcu haftalık tarot yorumu: aslına bakılırsa çevrenizde size yardımcı olacak ve işlerinizi halledecek insanlarla bir araya gelecek, sevdiklerinizden bazı durumlarda yardım isteyeceksiniz. Bir süre önce veya yakın zamanda yapılmış veya yapılacak bazı tekliflere karşı sırtınızı dönüyorsunuz fakat bu hafta durumları değiştirmek için zaman kollamayı bırakıp eyleme geçmeye başlayacaksınız; motivasyonunuz yükselirken özgüveniniz de artıyor. Bu dönemde uzun süredir desteklediğiniz bazı kişilerin kişilikleriyle ilgili sorunları görecek, rahatsızlıklar yaşayacak ve bu kişilerden uzaklaşacaksınız. Rasyonel bakış açınız manevi olarak hissettiklerinizin önüne geçeceğinden dikkatiniz genel olarak size fayda sağlayan/ sağlayacak durumlarda olacak.







Akrep ve yükselen akrep burcu haftalık tarot yorumu: güçlü bir içsel dönüşüm yaşıyor, daha evvel fark etmediğiniz şeylere farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor ve aklınızdaki sorulara cevaplar arıyor, olaylara başkalarının da gözünden bakmaya başlıyor olacaksınız. Bu dönemde yaşananlardan alacağınız deneyim şimdiki ve ilerleyen hayatınız için de oldukça önemli olacak. Hayatınıza yeni kavramlar katabilir ve kendinizi daha doğru şekilde anlayabilmek adına uğraş verebilirsiniz. Duygularınız çok daha net olacak ve siz de kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz bu da daha evvel çekindiğiniz şeylerle ilgili olarak heyecanlı ve atak davranmanıza vesile olacak. Çok istediğiniz veya çok beklediğiniz bir olay olumlu olarak ilerlemeye başlayacak. Kendinizde değişim yapmak için güçlü etkiler altında olacağınızdan hayatınızda rayında gitmeyen konularla ilgili önemli kararlar alacaksınız.







Yay ve yükselen yay burcu haftalık tarot yorumu: Bu hafta çokça planınız olacak ve pek çok düşünce içinde işinize yarar olanları seçmeniz gerekecek. aklınıza aniden gelen düşüncelerinizi hayata geçirebilmek için yapmanız gereken en önemli şeylerden biri düşüncelerinizin tabanında gerçekliğin olup olmadığına bakmak olacak çünkü koşulları iyi değerlendirmediğiniz için hata yapmaya açık olduğunuz bir haftalık süreçtesiniz. Sürekli plan yapıyor ve hızlıca harekete geçmek istiyorsunuz ancak bu durum size zarar verebilir bu nedenle kendinizi bir olaya atmadan önce tüm olasılıkları iyice değerlendirmelisiniz.







Oğlak ve yükselen oğlak burcu haftalık tarot yorumu: Yapmanız gereken bazı işleri geciktiriyor veya zorlayıcı koşullara karşı direnç gösteriyorsunuz ancak diğer taraftan yetişememenin sıkıntısı da yüksek. Ortalama bir denge oluşturmuşsunuz, ruh haliniz bir süre öncesine göre daha iyi ama zaman zaman fazla rahat davranışlarınız var; bu durum bazı işlerinizi istemeden de olsa uzatmanıza sebep olabiliyor bundan dolayı biraz özdisiplin konusunda çalışmanız lazım. Yanlışlarınızı da doğrularınızı da gerçekçi bir anlamda değerlendirmeniz gerekiyor ve bu hafta bunu yapabilmek için fırsatlarınız olacak, bu tür manevi fırsatları ve olayların yarattığı sonuçları iyi değerlendirmelisiniz.






Kova ve yükselen kova burcu haftalık tarot yorumu: Bu hafta içsel olarak oldukça derin olacaksınız. Çok boyutlu düşünüyor ve şüphelerinizin ardından gidiyorsunuz. Bir konudaki fikriniz veya hissiniz tamamen değişmiş veya değişecek; gördükleriniz ve hissettikleriniz ise pek hoşunuza gitmeyecek bu nedenle de konuya bakışınızı yeniden değerlendireceksiniz. Daha evvel fark etmediğiniz şeyleri fark ediyor, beklediğiniz şekilde yolunda gitmeyen konuları daha gerçekçi görmeye başlıyorsunuz. Uyku düzeniniz bozulabilir, kabuslar görebilir ve uyku zorlukları yaşayabilirsiniz ancak bunlar netice olarak sizi farklı bir yola sokacaktır.






Balık ve yükselen balık burcu haftalık tarot yorumu: Bu hafta enerjik, pozitif, istekli ve hareketli olacaksınız. Aşk hayatınızla ilgili sorunlarınızı çözme isteğiniz ve fırsatınız olacak ve ayrıca hayatınızda yeni başlangıçlar için de hazır durumdasınız. Bir süredir hayatınızda ite kaka devam eden bir durumu daha iyiye götürecek olan olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Empati yeteneğinizin güçlü olması ve kendinizi doğru değerlendirme isteğinizin yükselişi hayatınızla ilgili doğru adımları atmanıza da yardımcı olacak.






Nurçin Biran
 
Güzel bir hafta başlıyor. Ve sonra daha da güzel günler göreceğiz. Tam da tahmin ettiğim gibi Mart’da yasaklar kademeli olarak kaldırılacak, Nisan da normal yaşama geçeceğiz.

Fakat bu hafta çok kıymetli. 27 Şubat da başak burcunun 8. Derecesinde oluşacak dolunay, iş ve sağlık alanında sürpriz, şaşırtan, şok eden gelişmeleri ortaya çıkaracak. Bir çoğumuz yararlanacağız. Üzülenler ve konfor alanından çıkmak zorunda kalanlarsa gelecek de iyi ki öyle olmuş diyecekler.

Uranüs dolunayı ve Güneş’i herşekilde destekliyor. Mali gelirlerin artması, egonun ihtiyacının sağlanması, günlük rutinin bir dengeye oturması gibi güzellikler gelecek 10 gün boyunca odağımız olacak.




Su Karakuş
 
1.jpg


Bu haftanın mottosu!
“Ne ekersen onu biçersin”

Zaten insanoğlu hep şaşırmış gibi yapsa da,toprağa arpa ekip eline elma geçtiği olmuş mudur?
Hayır!
Hayatın matematiği bu!
Bu hafta aşkın gezegeni Venüs Balık Burcuna geçiyor🙏🏻burada çok rahat eden Venüs ilişkilerde ılıman ve romantik bir hava estirecek. Güzelleşmek,hem bedensel güzelleşme hem de ruhen güzelleşme adına kendimize zaman ayırabileceğiz.
Başak Burcundaki güçlü Dolunay etkisi ile de herbirimiz için iş ve sağlık konularında net kararlar verme vakti olacak. Sağlığımıza yatırım yapmak isteyeceğiz ve tabiki aşılanma işleri müthiş hız alacak kiii 13 Marttaki şifalı Balık Yeniay’ına mutlu ilerleyebilelim. Kafeler,restoranlar açılsın.

25 şubat; Mars/Pluton üçgeni emlak/finans/toprak/kariyer mevzularında elimizi güçlendiriyor. Güçlü dönüşümler,büyük kararlar ve köklü yapılanmalara imza atmak mümkün.

26 Şubattaki Güneş Uranüs uyumu ile birleştirince bu hafta herbirimiz hayatımızda köklü değişikliklere imza atıyoruz demektir. Yeni iş/yeni planlar/yeni hayat

Çok güçlü etkilerle dolu bir haftadayız. Bekleyin yapmayın durun! Deme zamanı geçti.
Harekete geçin,koşturun,yapın,başarın🍀
Gökyüzü büyük adımları destekliyor!


Bu hafta;
Çok eleştirme,kınama,kusur bulucu değil çözüm bulucu ol. Sadece hayatına katkı olabilecek konularda detaylara odaklan.
Detaylarda boğulurken esas konuları unutma. Dikkatini odaklandığın seyler deterjanlar,kitli camlar değil hayatını sağlam zeminlere oturtmak olsun.
Emek verdiğin ve haklı olduğuna inandığın her konuda ödülünü fazlasıyla alabileceksin






Mine Ölmez
 
1.jpg


Merkür retrosu bitiyor ve anlam veremediğimiz bezginlik hali ve sis bulutu artık yavaş yavaş dağılıyor.

Önümüzdeki 2 ay retro yok 🎈

Önemli gelişmelerin, tünelin ucundaki ışığı görebileceğimiz bir haftaya merhaba diyeceğiz. Genel anlamda az stres çok huzurlu bir hafta bizleri bekliyor.


Sabit burçlar ;
#akrep #boğa #kova #aslan

Burçları İçin değişimin ayak sesleri duyuldu, rüzgar sert esip bir anda karmaşıklaşmış gibi hissetseniz bile bu yenilenmeniz için bir ön fragman, içinizdeki gücü görebilmeniz için bir yüzleşmeydi.

✨25 Şubat itibariyle Venüs’ün balık burcuna geçişi ve hemen ardından yaşanacak Venüs destekli, Jüpiter’den torpilli zaman dilimine geçiş yapmak üzeresiniz. Vedalaşan, bu hafta yeni ödüllerle kavuşacak.



Değişken burçlar;
#başak #balık #yay #ikizler

Burçları için; Melankoliklik ve dağınık zihin yapısı bir süre daha devam edecek olsada, sizin için yeni heyecanlar , keşf edilmeye bekleyen yeni hayat kapıları Venüs balık geçişi ile ferahlama yaratacak. Şifa niteliğindeki 27 Şubat dolunayı gidenlerin aslında hala menzilinizde dolaştığını ve sizlerden haber almak İçin çaba sarf edip, dönüş yolları aradığını öğrenebilir ve vermiş olduğunuz kararları tekrardan düzenlemek üzere gündeme taşımak isteyebilirsiniz. Mali konularda genişleme.



Öncü burçlar;
#yengeç #oğlak #terazi #koç

Burçları maddi anlamda ferahlama, yeni maddi kaynaklar ve hayatınızı kolaylaştıracak gelirler elde etme fırsatı yakalayabilir, yeni iş koşulları İçin adım atmak isteyebilirsiniz. İlişkiler anlamında güzel gelişmeler.

Hayatın zorlu döneminden geçerken , bazı yüzleşme ve aydınlanmalar hepimizin rotasını değiştireceği, artık şifalanması gerekenin iyileşeceği, gitmesi gerekenin gideceği, dönüşler yeni heyecan ve fırsatları beraberinde getireceği bir haftaya başlıyoruz.

Hayatın size verdiği ip uçlarını değerlendirerek, gökyüzü ile irtibatta olup, zihnin sesini kısıp, kalp sesine odaklanma ve iyileşmenin ilk adımlarını atma haftası.

İp uçlarını değerlendiren, ışıkları takip edenler kazanacak ❤️

Sevgiyle güzel günlere ❤️




Sibel Mygl
 
Merkür retrosunun bittiği Başak dolunayinin yaşanacağı nispeten daha iyicil enerjilerin aktif olduğu bir haftaya giriş yapıyoruz. Merkür retrosu hepimizin işlerinde karışıklıklar, engellenmeler, dagilmalar yaşamamıza sebep oldu. Bu hafta artik bu negatif etkiler yavaş yavaş dağılmaya başlıyor. Yanı önümüzdeki maçlara bakmaya başlıyoruz:)

Pazartesi 👉 Ay Yengeç burcunda olacak duyarlı, naif ve empatik bir gün. Ay'in acıları üstlerle ve ebeveynler ile olan ilişkilerimizi destekliyor. Venus/Mars sert açısı özel ilişkilerde zorlasa da Ay'in olumlu açıları bu enerjiyi yumuşatıyor olacak. Hafta başıni romantik ilişkiler için hazır retro da bitmişken kullanabiliriz.

Salı 👉 Ay Yengeç'te Neptün ile olumlu açı yapıyor. Ama aynı zamanda Ay/Kiron kare açısı duygusal olarak yaralanmalara açık bir gündeyiz. Merhametten maraz doğar sözü geliyor aklıma. Ay/Pluto sert açısıyla da güç cekismelerine açık bir gun.

Çarşamba 👉 Ay sabah Yengeç'te Öğleden sonra Aslan'a geçmesiyle enerjimiz yükseliyor. Duygusal naiflik yerini egoya bırakıyor. Ay/Uranüs zorlu açısı akşama doğru süprizler olabileceğini ve ruh halimizin degisebilecegini gösteriyor. Aşk gezegeni Venüs de iyi calistigi Balık burcuna geçiyor. Iliskilerde duyarlilik, anlayış ve romantizm artıyor.

Persembe ve Cuma 👉 Evet geldik haftanin en zorlu iki gününe Ay'in Kova/Boğa hattındaki sabitlerle zorlu açıları var. İslerimizde engellenme ve gecikmeler yaşayabiliriz. Beklenmeyeni beklemek ve sinirsel gerginlik de işin bonusu. Tüm bunlara rağmen Ay pozitif burç olan Aslan'da olması enerjimizin yuksek olacağını gösteriyor. Dolunay öncesi gerginlik had safhada.

Cumartesi 👉 Sabah saatleri Başak burcunda dolunay olacak. Haritamizda Başak burcu hangi evimize düşüyorsa orada tamamlanmalar ve finaller bekleyebiliriz. Dolunay yorumu ayrıca gelecek. Ay Başak'ta olduğu için çalışkan, titiz ve detaycı olacağız. Pek öyle yan gel yat bir hafta sonu olacağa benzemiyor.

Pazar 👉 Ay Basak seyri devam ediyor. Dolunay bitse de hala etkisi altındayız. Ay'in gün genelinde açıları iyi olacak. Mars/Pluto olumlu açısı ile bir şeyleri güçlü bir biçimde yeniden yapilandirabilecegiz.


Burçlara etkisi 👇💫



tumblr_otox3fKZ9Y1s05s0mo8_1280.jpg

♈ KOÇ: hafta basi içe dönük ve modunuz düşük başlıyorsunuz. Özel hayatınız ve aileniz öne çıkacak. Hafta ortası enerjiniz yükseliyor ve sosyallesiyorsunuz. Aşk, çocuklar,hobiler ve yatırımlar adina da desteklisiniz. Yine de sosyal çevre çekişmeleri ve parasal kayıplara dikkat etmelisiniz. Hafta sonu iş ve sağlık alaninizda dolunay olacak. Is konuları sonuçlanabilir. Işe giriş/çıkışlar olabilir.


♉ BOĞA: haftaya basi yakın çevrenizle iletişiminiz dikkat çekiyor. Kısa yolculuklar ve eğitimler de öne çıkabilir. Hafta ortası ev, aile ve özel hayatınız ön planda olacak. Is ve eviniz arasındaki dengeyi sağlamak sizi yorabilir. Bu aralar risk almaniz gereken durumlar sizi bunaltabilir. Hafta sonu aşk, çocuklar ve yatirimlar alanınızdaki dolunay size bir şey aldırabilir. Çocuğunuz için harcama yapmaniz gerekebilir. Aşk konularında da desteklisiniz.


♊ IKİZLER: hafta başı maddi konular ön planda olacak. Hafta ortası yakın çevre, kardeşler, yolculuklar ve eğitim konuları dikkat çekiyor. Sozlerinize dikkat etmeli ve abartılardan kacinmalisiniz. Hafta sonu ev, aile ve ebeveynlerinizle ilgili bir takım tamamlanmalar olabilir. Ev değişikliği, alim satım, tadilat vb durumlar oluşabilir. Evinizle işiniz arasındaki dengeyi kurmak zorunda olmak canınızı sıkabilir.


♋ YENGEÇ: hafta başı Ay burcunuzda olacağı için dikkat çekecek ve on planda olacaksınız. Hafta başı bireysel konular öne çıkıyor. Hafta ortası maddi konularda zorlanmalar olabilir. Ödemeler ve ani harcamalar canınızı sıkabilir. Hafta sonu yakın çevre, kardeşler, iletişim, eğitim vb konularda tamamlanmalar olabilir. Kardeş vb kişilerin hayatında önemli seyler olabilir.


♌ ASLAN: hafta başı içe dönüksunuz ve enerjiniz de düşük olacak. Kontrolunuz dışında birtakım durumlar yaşanabilir. Hafta ortası Ay burcunuza geçiyor ve dışa dönük etkiler söz konusu. Yine de ikili iliskilerinizde ve sosyal ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Hafta sonu maddi konularda önemli gelişmeler olabilir.


♍ BAŞAK: Hafta başı sosyal çevrenizden alacağınız desteklere başlıyorsunuz. Arkadaşlar ve ekip çalışmaları dikkat çekiyor. Hafta ortası ise modunuz düşüyor. Kontrolunuz dışı ve gizli saklı gelişmeler yasayabilirsiniz. Hafta sonu bireysel konularda bir takım gelişmeler yasayabilirsiniz. Ikili ilişkiler ve ortaklık alanınıza giren Venüs ile de özel hayatiniz şenlenebilir.


♎ TERAZİ: Hafta başı odaginiz iş ve kariyer konularinda olacak. Ustlerinizden destek alacaksiniz. Hafta ortası sosyal ve hareketli olacaksınız. Ekip çalışmaları için uygun olsa da çekişmeler ve fikir ayriliklari da yasayabilirsiniz. Hafta sonu başak burcundaki dolunay sizi yalnızlığa itebilir. Ani birtakim gelişmeler olabilir. Gizli düşmanlarla veya gizli saklı konularla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Venüs iş alaniniza girerek is ortamında dikkat cekmenizi saglayacak.


♏ AKREP: Hafta başı rutin dışı ve farkli şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bunların dışında yurtdışı, eğitim, yokculuklar, yabancılar, dış ticaret, hukuk vb konularda destekli olacaksiniz. Hafta ortasi odaginiz iş ve kariyerinizde olacak. Ev, iş ve özel hayatiniz arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlık ve sosyal çevre alaninizda birtakım bitişler olabilir. Venüs aşk alaninizda süpriz aşklar kapınızı çalabilir.


♐ YAY: hafta başı krediler, ödemeler, ek gelirler, ruhsal konular dikkat çekiyor. Hafta ortasi yurt dışı, yayıncılık, yabancilar, eğitim, seyahatler, dış ticaret, hukuk vb konularda yana destekli de olsanız bir takım engeller ve gecikmeler yaşamak da sinirinizi bozabilir. Hafta sonu iş ve kariyer konularında gerginlik ve bitişler yaşayabilirsiniz.


♑ OĞLAK: Hafta başı odaginiz ikili ilişkiler ve ortaklık konuları olacak. Hafta ortası krediler, ödemeler, ameliyatlar, ruhsal konularda zorlanmalar olabilir. Hafta sonu yurtdışı, yayıncılık, yabancilar, eğitim, yolculuklar, dış ticaret, hukuk vb konularda tamamlanma ve bitişler olabilir. Vize başvurunuz varsa sonuçlanabilir. Venüs de yakın çevre, kardeşler ve iletişimi anlatan evinizde olacak. Yanım çevrenizin desteğini alacaksiniz.


♒ KOVA: Hafta başı iş ve sağlık konuları dikkat çekiyor. Hafta ortası ikili ilişkiler ve ortaklık konuları gündeminizde olacak. Bireysel, aile ve ikili iliskilerinizde zorlanmalar yasayabilirsiniz. Hafta sonu krediler, ödemeler, ek gelirler, ameliyatlar ve ruhsal konular öne çıkıyor. Bu konularda bitişler ve tamamlanmalar olabilir. Venüs de maddi alanda sizi destekliyor olacak.



♓ BALIK: hafta başı aşk, çocuklar, hobiler ve yatırım konularında destekli olacaksiniz. Hafta ortası iş ve saglik konularinda zorlanmalar yasayabilirsiniz. Engellenme ve gecikmeler sinirinizi bozabilir. Hafta sonu ikili ilişkiler ve ortaklık konularinda tamamlanmalar ve bitişler yaşayabilirsiniz. Venüs ve Güneş burcunuzda olduğu için ilişkilerden yana şanslı olacaksiniz. Iller sizin elinizde olacak ve dikkat cekeceksiniz.







Nafiye Mutlu
 
tumblr_907d83b088f3f714d4148ae25a41185e_a3bb129d_1280.png

KOÇ

Haftaya Merkür retrosunun son bulmasıyla başladığımız için şanslıyız. Hafta başında ay Yengeç burcunda olacak sizin de aslında dikkatiniz ev,aile yuva konularında olacak. Yine haftanın ilk gunleri iş ve kariyer alanınızı destekleyen 6 gün sürecek güzel bir mars pluton açısı olacak ancak siz çok fazla bunlarla ilgilenmeye hevesli olmayacak gibisiniz.
Sizin adınıza bunları halledecek birileri var gibi.
Çocuğu olanlar çocuklarıyla ilgili veya eşleriyle ilgili belki bir sıkıntı veya soğuk algınlığı gibi bir şeyler yaşayabilir ve onunla ilgilenmek isteyebilir.
Endişe edilecek bir durum olduğunu zannetmiyorum.
Evli çocuklu olmayanlar ise kendilerini bir şekilde
( belki bu pandemiden ) esir olmuş gibi hissediyorlar ama kendilerini oyalayacak yöntemler buluyorlar.
Marsın plutona yaptığı üçgen açı kariyerinizdeki dönüşümlerin maddi gelirleriyle sizi etkileyebilir. Şanslısınız.

Perşembe günü Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle
21 Mart’a kadar sık sık hayaller dünyasına çekilebilirsiniz. Kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz.
Bu alanlarda işleri olanlar, yaratcılıklarının güçlerini kullanabilirler.
Pek öyle dış dünyaya açılmak istemezsiniz ve bunlar size çok iyi gelir.
Sevdiğinizle güzel vakit geçirebilirsiniz.

Cumartesi günü gerçekleşecek Başak Dolunayı için ayrı bir video çekip youtube kanalımda yayınlayacağım ancak kısaca sizin iş, sağlık, çalışma koşullarınızı ilgilendiren bir konu son halini alır ve tamamlanır.
Konu uzak mesafeli ilişkiler, yabancılarla işler, yüksek öğrenim konuları ve yakın çevre, kardeş komşular yakın arkadaşlarla olan bir olayın da bir çoğunuz için olumlu tamamlanabileceğini gösteriyor.









BOĞA


Haftaya merkür retrosunun sonlanmasıyla gelirlerinizdeki durağanlığın sona ermesinin vereceği rahatlıkla başlayabilirsiniz.
Her ne kadar evde kapalı kalınmasından kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir esaret hali sizi sıkmış olsa da yaratıcı işlerinize çocukları olanlar onlara zaman ayırarak bununla baş etmeye çalışıyor olabilirsiniz.
Yine hafta başında etkisi haftaya yayılacak olan mars’ın güzel dönştürücü gezegen plutoyla güzel bir açısı var. Bu da sizin uzak mesafeli işleriniz, ilişkileriniz, yüksek öğrenim konularınız,
yabancılarla ilgili işleriniz için güçlü dönüşümler yapmak için hevesli olacağınızı gösteriyor.

Evli olanlar ve problemler yaşayanların bu süreçte daha uyumlu hale gelebileceklerini söyleyebilirim.
Hafta ortasında sosyal çevrenizden insanlarla, ideallerinize dair farklı, sıradışı konular konusabilirsiniz, projeler oluşturabilirsiniz.
Perşembe günü Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle sosyal yaşantınız, iletişimlerini canlanır, güzelleşir. Sosyal çevrenizden gelirler elde edebilirsiniz.

Cumartesi günü Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, bunun için bir youtube videosu planlıyorum ama kısaca yazmam gerekirse yaratıcı işleriniz, çocuklarınız, aşk ve flörtlerinizle ilgili bir son aşama, karar alma gerçekleşebilir.
Sağlık programına başlayabilirsiniz, çocuklarınızla ilgili bir sonuç oluşabilir. Aniden bir aşkı ciddiyete taşıma kararı alabilirsiniz. Biraz ani ve düşünülmemiş ama olumlu kararlar alabilirsiniz.







İKİZLER


Haftaya; Merkür retrosunun sonlamasıyla birlikte sizin için her konuda bir hız alma, rahatlama sağlayacağını fark ederek başlayacaksınız.
Uzak mesafe ilişkileriniz, işleriniz, yurtdışı bağlantılı işler, yüksek öğrenim alanlarındaki işlerinizle ilgili yaşadığınız sıkıntılar, gecikmeler olduysa bunlar düzene girecektir.
Benim özellikle bu hafta herkeste gözlemlediğim bir esirlik hali sizin daha ziyade ilişkileriniz oluşmuş olabilir.
Kendinizi anlatamamış olabilirsiniz, karşı tarafın psikolojisinde kapalı kalmış, sıkışmış hissetmiş olabilirsiniz. Sözleriniz duyulmayacağı için içinize kapanmak istemiş olabilirsiniz.
Veya bir kısmınız ayrılık yaşamış olabilirsiniz.
Ancak bu hafta tüm haftaya yayılacak olan Mars’ın dönüştürücü Pluto’ya yapacağı güzel açıyla birlikte burada köklü bir değişim ve uzlaşma beklerim ben :)

Hafta ortası kariyeriniz veya eşinizle ilgili ani, beklenmedik güzel gelişmeler ve haberler alınabilir. Venüs de balık burcuna geçmiş ve sizin kariyer alanınızı, toplum önündeki yerinizi, sosyal statunuzu evliliğinizi, ortaklıklatınızı hem güzelleştirmeye hem de bereketlendirmeye başlayacaktır.
Evli olmayanların sadece kariyeriyle ilgili gelişmeler olabilir.

Cumartesi günü Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor , bununla ilgili youtube kanalıma bir video çekmeyı planlıyorum ancak kısaca yazmam gerekirse ev, aile, yuva alanınızda varsa sorunlar oturup konuşulacak ve çözümlenecektir. Bir son karar alma, sonuclandırma yaşatır bunu herkes kendi hayatındaki ev ,aile, yuva gündemine göre değerlendirebilir.
Bu dolunay genelde olumlu sonuçlar getırecektir.







YENGEÇ


Haftaya ne mutlu ki Merkür retrosunun sonlanmasıyla başlıyoruz ki bu da sizin giderlerle ilgili, miras, kredi gibi konularınızla ilgili veya ortaklaşa alanlardan gelen paralarınızla ilgili yaşanan gecikmeler varsa hızlandıracaktır.
Hafta başında kendinize, içinize dönük olabilirsiniz.
Bilinçaltınızda içinde sıkışıp kaldığınız aşka, sevgiye dair veya yalnızsanız yalnızlığa dair ruhsal dalgalanmalar yaşıyorsanız ki bir kısmınız yaşıyor bu hafta o alanlardan biraz çıkıp nefes alabilir.
Hafta boyu etkili olacak Mars’ın plutoya olumlu açısı size umut verecek.
Bir ortaklık veya eşle ilgili bir konuda dönüşüm yaşayabilirsiniz ki bu sizin istediğiniz yönde bir dönüşüm olur.
Kimileri için eşin veya kendi sağlığınızı da ilgilendirebilir.

Çarşamba günü sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan veya ideallerinize dair geçmişte bıraktığınızı düşündüğünüz bir konu aniden, beklenmeyen bir şekilde size surpriz bir haber olarak dönebilir. bu konu uzak mesafeli işleriniz, yuksek ögrenım konularınız olabileceği gibi ayrı kaldığınız bir insandan da olabilir.
Bu hafta hem kendi adınıza hem diğer insanlar adına arayışınız keyif.
Zaten hepimiz evlerde o kadar sıkıldık ki artık bir güler yüze, gunaydın’a hasretiz.

Perşembe günü venüs’ün de balık burcuna geçmesiyle birlikte yurtdışı bağlantılı işler, ilişkiler, yüksek öğrenim konuları veya tıcaret işleriniz bereketlenmeye güzelleşmeye başlar. Yaşanmış krizler çözülebilir.
Ayrılmış kişiler yeniden bir araya gelebilir. Özellikle cuma’dan itibaren aşkta şanslı gelişmeler yaşanabilir.

Cumartesi günü gerçekleşecek Başak dolunayı ki youtube kanalım için videosunu çekeceğim ama kısaca yazmam gerekirse ;sizin yakın çevre, arkadaşlar, girişimleriniz öğrenim konularınız gibi konularda bir tamamlanma getirir.
Bu dolunayın sonucu güzeldir.
Bugüne kadar kendinizi suçlu hıssettıgınız ya da uğruna feda ettiğiniz konular olduğunu düşünüyorsanız onların da meyvesini alabileceğiniz gösterır.
Tabi sizde bir pişmanlık yaratan tavrınız olduysa bunu da sizin düzeltip tamamlamanız beklenir.







ASLAN


Haftaya Merkür retrosunun son bulmasıyla başlıyoruz ve ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız aslında tüm yakın ilişkilerinizdeki iletişim hatalarının, gecikmelerin, aksamaların artık düzelebileceğini söyleyebilirim.
Hafta başında ay yengeçteyken biraz içinize çekilebilirsiniz.
Aslında artık bıkmış olduğumuz bu kapalılık hali, önceleri bütün işlerinizi halletmenize yarasa da artık bir esaret hali gibi gelmeye başladı.
Kendinizi kapalı alanlara ve işlerinize ( günlük ne varsa ) esir olmuş gibi hissetmeye başlamış olabilirsiniz.
Bütün haftaya yayılacak olan Mars’ın plutona yaptığı güzel açıyla birlikte kariyerinizde, ikili tüm ilişkilerinizde kendinizi güçlü, aktif hissedeceksiniz.
Kimileriniz sağlık işleri için organize olabilir, kendini planlayabilir, hatta şimdiden alarm kurmuş olanlar kaç kişiyiz? :) +1

Hafta ortası ödemeleriniz ve ortak gelirleriniz ,borçlarınızla ilgili ani, beklenmedik surpriz haberler alabilirsiniz.Bu kendi açınızdan işinizde yaptığınız kendi alışılmışın dışına çıkıp yaptığınız denemelerin işe yaradığını da gösterebilir.

Perşembe günü venüs’ün de balık burcuna geçmesiyle birlikte dışardan gelen extra paralarınız bereketlenir, ortaklaşa gelirlerde artış gözlemlenebilir.
İkili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda biraz sizin performansınızla barış sağlayabilirsiniz.
Biraz kendinizi yordugunuz belki feda ettiğinizi düşündüğünüz durumlar aklınıza gelebilir biraz depresif bir hal alabilirsiniz ama kendinize zaman verirseniz düzene girdiğini göreceksiniz. aşkta umduğunu bulamama durumları bu hafta kendını gösterebilir maalesef..

Cumartesi günü Başak dolunayı için youtube kanalıma bir video çekeceğim ama kısaca;
gelir giderlerinizle ilgili bir sonlanma yaşanıyor. Bir para alabilirsiniz veya karar alabilirsiniz.
Dolnay iyi getıreleri olan bir dolunay. Tam bu demeseniz de







BAŞAK



Haftaya merkür retrosunun sonlanması ile birlikte başladığımız için şanslıyız bence :)
İş, çalışma sağlık alanınızda yaşadıgınız aksaklıklar, içinize sinmemeler, gecikmeler, yanlıs anlasılmalar artık bitiyor olmalı.
Aslında herkeste oldugu gibi sizde bu esaret hali ( tabi pandemının de katlamasıyla birlikte ) daha ziyade iş veya sağlık çemberinde esir alınmışşsınız gibi görünüyor bana.
Kapalı ortamlarda hepimiz kaldık ama siz işe kapanmış olabilirsiniz.
İşinizle ilgili bilinçaltı korku ve endişelerinize kapanmış olabilirsiniz.
Fakat herzamanki gibi siz buradan zekanızı ve aklınız sayesinde verimli çıkacaksınız.
Rahat olun.Hafta başında arkadaşlarınızla bunları konuşarak daha iyi bir giriş yapabilirsiniz. İç dökme seansı :)

Tüm haftaya etkisi yayılacak olan Mars’ın plutoya yaptıgı olumlu açı ile birlikte yaratıcılıgınızı kullanmakta içinizde büyük bir güç hissedebilirsiniz.
Uzak mesafeli işleriniz ve ilişkilerinizde, yabancılarla yaptıgınız işler ve ilişkilerde hatta ayrıldıgınız, ayrı düştüğünüz kişiler varsa onlarla olan sürecinizde, keza yüksek ögrenim konularınızda dönüşümler yaratmak için yine büyük bir güç, beceri kazanabilir ve istek duyabilirsiniz.
Hafta yine ortaklı işleriniz, veya eşiniz ikili ilişkilerinizde sürpriz ani haberler alabilir sevinebilirsiniz.
Perşembe günü venüs’ün de balık burcuna geçmesiyle birlikte ikili tüm yakın ilişkileriniz güzelleşir ve bereketlenir. Ortaklarınızla iyi anlaşır, iyi kazanırsınız, eşinizle aranızda güzellikle olur. Ondan güzel hediyeler alabilirsiniz. Ancak ruhsal olarak o gün yine ya sağlık ya iş dolayısıyla kıstırılmış hissiniz oluşabilir tam sefasını suremeyebılırsınız.
Bu arada evde, yuvada da rahatsızlığı olan varsa önemlı bır sey olacağını zannetmiyorum.

Cumartesi günü Başak burcunda gerceklesecek dolunay sizin için tam da bu ıkılı ılıskıler ve tüm hayatınızı etkileyecek bir karar alma, sonlanma tasıyabılır. Bununla ilgili youtube kanalıma bır vıdeo cekmeyı planlıyorum ama kısaca yalnızlar yeni bir aşka başlayabilir, ilişkisi olanlar aynı eve çıkabilir, evlenme teklıfı alabilir. Evli olanlar kariyerlerini etkileyecek gelişmeleri olabilir







TERAZİ


Haftaya merkür retrosunun sonlanmasıyla birlikte başlıyoruz ve sizin artık, yaratıcı alanlarınız, çocuklarınız, aşk hayatınızla ilgili kısıtlanmalarınız sonlanıyor.
Beklenen haberleir alabilir ve kendınızı daha enrjık konsantre, atik hissedebilirsiniz.
Ay da hafta başında yengecte olacağı için anne olanlar anneliğini olmayanlar neyle çocukları gibi ilgileniyorlarsa onlarla olan bağını güçlendirebilir.

Yıne bugunlerde ve butun hafta Mars’ın plutoya yapacağı olumlu açı ile birlikte ev, yuva, aile alanlarınızla ilgili, evden çalışanlar yıne işleriyle ilgili çözülemeyen krizleri çözmek adına gücü ellerine alacaklar ve sonuclandıracaklar.
Miras, kredi,,dısardan gelen extra gelrilerle ilgili veya hukukı ıslerle ılgılı sonuclar alınabilir.

Hepimiz gibi sizde kendinizi kapalı alanlarda esir tutuluyor gibi hissettiğiniz günlerdesiniz.
Bunun yarattıgı psikolojık etki sizde daha ziyade geçmişte yaptıgınız işlere veya gidilen seyahatlere özlem olarak nüksediyor olabilir. sabredelim yaza az kaldı..
Perşembe günü Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle birlikte günlük işleriniz, sağlıgınız, çalışma arkdaşlarınız daha güzel vakit geçirebilir, olumlu ilişkiler kurabilir, güzel paralar kazanabilirsiniz.
Ayrıca uzak mesafe ilişkileri yaşayanlar var ise, küsmüş olanlar var ise onlar da barısabilirler.

Cumartesi günü Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bununla ilgili bir youtube videosu çekmeyı planlıyorum ama kısaca sizin için; ruhsal evinizde gerceklestıgı için biraz sizi içsel olarak zorlayabilir. Anneyle ilgili veya hayatınızdaki kadınlarla ilgili bazı kararlar alınması gerekebilir. Belki yapılan bazı fedakarlıkların yerini bulmadıgını düşünebilirsiniz.
Veya ailden birinin sağlığı için bir planlama yapmak gerekebilir.







AKREP


Haftaya merkür retrosunun sonlanmasıyla başlıyoruz ve sizin ev, aile, yuva, yaşam alanlarınızda yaşanan aksamalar, gecikmeler zorlanmalarla ilgili konularınız artık hız kazanacaktır diye düşünüyorum.
Yine uzak mesafeli konular, ilişkiler, yüksek öğrenim konularınızla ilgili de haberler gelebilir.

Hepimizde olduğu üzere sizin de pandeminin de katlamasıyla birlikte kendinizi esir alınmış gibi hissettiğiniz yer özellikle ev, yuva alanınız. Yine siz görece diğerlerine göre bu durumu evinizi, güzelleştirmek adına, yaratıcılıgınızı evdeki her alana yansıtmak adına kullanmış olabilirsiniz.
Bütün haftaya etkisini yayacak olan mars’ın dönüştürücü pluto’ya olumlu açısı; yakın ilişkileriniz, komşu, kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızla ortaklaşa işleriniz, konularınızla ilgili size güç verecek. Kendınızı bu konularda harekete geçmiş ve konuları çözmüş bulabilirsiniz.
Perşembe günü Venüsün balık burcuna geçmesiyle birikte aşka yelken açacak gibisiniz.
aşkta çok güzel zamanlara giriyorsunuz , bu ay bunun tadını çıkarın derim.
Aşkı zaten yaşayanlar, yaratıcı alanlarından gelirler elde edebilr, çocuk haberi alabilir veya bu alanlara yuklu harcamalarda bulunabilirler.

Anneleri rahatsız olanlar varsa ciddi bir şeye dönüşeceğini zannetmıyorum.
cumartesi günü gerçekleşecek Başak dolunayı ile ilgili bir youtube videosu planlıyorum ama kısaca; sosyal cevrenız, arkadaşlarınızla ilgili bir sonlanma, karar alma gerceklesıyor olacak.
Belki sosyal cevrenızden bırıyle sorun yaşayabılır, hayatınızdan cıkarabılırsınız.
Belki arkadaslarınızdan bırını saplantı halıne getırdınız ama hayal kırıklıgı yaşayabılırsiniz.
Sevgili olanlar ise sosyal ortamlarda ve arkadaslar yuzunden tartışmamaya dikkat edebılırler.







YAY


Haftaya merkür retrosunun sonlanmasıyla başlıyoruz ve sizin artık, iletişim, yakın çevre, arkadaslar, girşimleriniz ve kardes kuzenlerınızle ilgili yasadıgınız ertlenmeler, aksaklıklar varsa sonalanıyor demektır.
Hafta başı ay yengeç konumuyla ödemeleriniz, ortaklasa gelırler veya miras, kredi konularıyla ılgılenıyor olacaksınız.
Herkesin bu dönem pandemının de etkisiyle kendini esir gibi hissettiği bir duygu durumu var sizin de aslında, iş ve gunluk sorumluluklarınız konusunda kıstırılmıs, arada kalmıs, çözümsüz kalmıs gıbı hıssettıgınızı dusunuyorum. Hakat tüm haftaya etkisi yayacak olan Mars’ın plutona yaptıgı olumlu açıyla kazançlarınızda dönüşümler yaşamak adına çok enerjık ve atik olacagınızı soyleyebılırım. bunun ödülünü alabilirsiniz.

Bu konularda salı günü ev,aile yuvanızdan işle ilgili destek görebilirsiniz.Beklemediğiniz haberlere şaşırabılır sevınebılırsınız.
Perşembe günü venüs’ün balık burcuna geçmesiyle birlikte özellikle köklerinizden, yaşam alanlarınızdan, ailenızden destekler bulacagınız, güzel ilişkiler kuracagınız ve evinizi guzelleştirecegınız bir dönem başlıyor.

Bu günlerde kendinizi kaptırdıgınız aiklar varsa onlarla da yeni gundemlerınız olabilir. daha olumlu gibi, daha gizli kalmıs olanlar konusulacakmıs gibi..

Cumartesi günü başak burcunda bir dolunay gerceklesıyor, ben bununla ilgili youtube kanalıma vıdeo çekmeyi planlıyorum ama kısaca;yaşam alanlarınızı etkileyecek ,kariyerinizle ilgili bir gündem kapanıyor olacak.
Kariyerinizde yeni bir aşamaya geçebilir veya yaşam yeri değiştirmeye karar verebilirsiniz.
Anneyle ilgili gündemler de oluşabilir. Tartısma yaşamamaya özen gosterin derim..







OĞLAK


Haftaya merkür retrosunun son bulmasına sevinerek başlıyoruz :)
Parayla ilgili aksamalar, ertelenmeler yaşadıysanız bunlar artık hızlanıyor olacak.
Haftaya ikili ilişkileriniz, eşiniz veya ortağınızla olan gündemleri ele alarak devam edeceksiniz. Mars’ın plutoya yapacağı guzel açının etkısı aşk hayatınızı ve ikili ilişkileriniz hayatınızın merkezine yerleştirebilir.
Kendınızı bır denizde derinlere dalmış, biraz da ne yapacagınzı bılmez bır durumda bulabılırsınız. Bir taraftan mutlu diğer taraftan endişeli hissedebilirsiniz ama dalmışken yüzmekte fayda var diyorum..

Kimileriniz de çocuklarıyla veya yaratıcı işleriyle ilgili dönüşümler yaratmak üzere kendını güçlü ve hızlı bulabılır.
Son zamanlarda pandeminin de etkisiyle birlikte kendimizi bır sekılde bazı konularda esir olmuş hissediyoruz. Siz de kendinizi aşka veya kiminiz çocuklarınıza, kimi de yaratici işlerine iyice yönlenmiş bulabilir. Kendimizi eve kıstırılıp kalmaktansa bizi hayata bağlayacak şeylere yönlenmiş olabiliriz.

Perşembe günü venüs’ün balık burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevre, arkadaşlıklarınız veya girişimlerinizle ilgili işleriniz varsa bugüne kadar verdiğini uğrasın sarf ettiğiniz emeğin karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.
Yine cumartesi günü başak burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte özellikle yurtdışı bağlantılı konular, tıcaret veya onlıne işleriniz, yuksek ogrenım konularınızla ilgili bir sonlanma yaşanabilir. Bu kötu olacak anlamında değil bununla ilgili bir youtube videosu çekeceğim.
Sizin için olumlu bir dolunay olacağını düşünüyorum.







KOVA


Haftaya merkür retrosunun sonmasıyla başlıyoruz ve bu sizin için hayatınızdaki her turlu alanda yaşadıgınız ertelenmeler, aksaklıklar, iletişim hatalarının son bulması demek oluyor.

Hafta başında gündelik işlerinizin toparlanmasıyla ve sağlığınızla ilgili yapılması gereken şeylerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Ayrıca tüm haftayı etkileyecek olan Mars’ın dönüştürücü plutonla güzel bir açısı var bu da bilinçaltınızda, ruh dunyanızda kapalı kalmış ne varsa ( kariyer ve evle,yaşam alanlarıyla ilgili özellikle ) yüzleşme cesareti, harekete geçme ve çözme azmi verecek.
Yine hafta ortasına doğru eğer gündeminizdeyse bu konularda maddi bir takım farklı yöntemler, çözümler bulabileceksiniz. Yakın çevrenizden, kardes kuzenlerınızden destekler görebilirsiniz.

Hepimiz son zamanlarda ,tabii pandeminin de etkisiyle bir takım alanlarda sıkıştırılmış hatta esaret altına alınmış gibi hissediyoruz. Sizin için de bu yine ev, yuva, yasam alanlarınızı içeren hatta yaşam buldugunuzu dusundugunuz yerlerı içeren konularla ilgili olabilir.
Bu sürecin katkısı yaratıcı fıkırlerınızı desteklemiş olabilir, çözümler buldurmuş olabilir ama dıger taraftan gücümüzü erıttıgını hıssedıyoruz.
Bu geçecek gerıye öğrettikleri kalacak, dayanalım.

Perşembe gunu venus’ün balık burcuna geçmesiyle birlikte gelirleriniz artıyor ,yakın ilişkileriniz düzene giriyor ve ortaklaşa gelır gıderler düzene girmeye başlıyor.
Cumartesi günü başak burcunda dolunay gerçekleşiyor.
Sizin için gelir giderlerle ilgili bir gündemin son aşamasını getirebilir. biraz size fazla gelecek bir ödeme gündeme geldiyse bunu halletmenin bir yolunu bulmuş olabilirsiniz. Biraz kendinize kızabılırsınız ama yapılması gerekeni yapacaksınız.







BALIK

Haftaya merkür retrosunun sonlanmasıyla başlıyoruz, sizin için bu iç dünyanızda eli kolu bağlı kalma hissini ve diğer iletişime dair ne konu varsa oradaki aksaklık, gecikme gibi konularınızı artık kısıtlamayacak.

Sevgilinizle, flörtünüzle yalnızsanız belki yeni biriyle kendinizi çok iyi hissedeceğiniz zamanlar geçirecek gibisiniz bu hafta. Çocukları olanlar onlarla veya yaratıcı alanda çalışanlar da yıne güzellikler saçacakları bir dönemdeler.

Hafta başında etkisini tüm haftaya yayacak mars’ın güzel bir pluton açısı var.
Bu da sosyal çevre, arkadas alanlarınızdan kazanacağınız gelirlerin artması için kendinizde muthıs bır güç bulacağınızı gösterıyor. İdeallerinize odaklandınız ve mücadeleden kaçmıyorsunuz. Elbette ki bunun meyvelerini toplayacaksınız.

Aslında hepimizde pandeminin de etkisiyle oluşan iç dünyamızda bir esaret duygusu hasıl oldu artık iyice son günlerde. Fakat bunu bazılarımız dönüştürebilmeyi başardı örneğin sizin bir kısmınız bunu dışarıda iş yaratarak attı ama bir kısmınız evde ortamlarına yansıtmıs olabilir.
Çok dayandık az kaldı dıyebılırım.. Esaretimiz bıtıyor..

Perşembe günü venüs’ün de sizin burcunuza geçmesiyle birlikte güzel, sürprizli, şık, mutlu, sevecen bir döneme giriyorsunuz. gelirleriniz ve ilişkileriniz bu süreçte artacaktır ama giderleriniz de artabılır :)
Ortak gelirlerden yana da şanslı olacaksınız.
Özellikle kredileriniz, borçlarınız varsa finansal destek bulabilir ve de aileye destek olabilirsiniz. Veya ailenizden ek gelir, kıra, kredi, miraslardan gelır elde edebılırsınız.

Perşembe günü başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bununla ilgili youtube kanalımda bır vıdeo paylasacağım ama kısaca şunu söyleyebilirim ki iş ortağınız veya eşiniz veya çok yakın ikili ilişkinizde bir karar alma, sonlanma gerceklesecektır.
Bu öyle kötü manada bir sonlanma olmayabılır. Yeni bir düzen getirebilirsiniz hayatınıza.
Yaşam alanlarınızı değiştirebilirsiniz. belki birlıkte eve cıkma kararı alabilirsiniz, belki evlenme kararı, yalnızlar bir aşka evet dıyebilir.
Yani etkili ve kararlı ama daha ziyade romantizm üzerinden değil de mantık üzerinden bır karar alma aşaması diye düşünüyorum. :)







Tuğba Karadayı
 
tumblr_907d83b088f3f714d4148ae25a41185e_a3bb129d_1280.png

Haftaya baba olma heyecanı ile baslayabilir veya babalarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz.
Yeni yollara dogru yol almayı düşünebilir veya yenilikler yapmaya başlamış olabilirsiniz vazgeçemediğiniz ve savaştığınız surece evren in yardımınıda hissedersiniz.
Kendinizi üzmekten,yaralamaktan vazgeçmeli önünüze bakmalısınız.Pozitif enerjiye odaklanıp gecmisi gecmiste birakip gelecek için planlar yapin.
Basari ve zafer yakınınızda aslinda.Aldatilma kandirilma enerjileri etrafınızda dönüyor.hesaplar çalınabilir,internet alışverişlerinizde kredi karti bilgilerinize dikkat edin.aşırı ve lüks harcamlardan kaçının.
Haftanız guzel bereketli huzurlu mutlu geçsin.


Aysun Yazar
 
tumblr_1ee53ab7580399619f346450497ebf98_849c03a3_1280.jpg


Yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.

KOÇ:Aileniz ile duygusal sorunlar yaşamaya açık bir haftadasınız. Duygu kontrolünü sağlamakta sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatlarınızda kararsızlıklar, ikilemler gündeminize gelebilir. Bu hafta her anlamda ilişkiler anlamında gergin geçebilir. Parasal konularda da ani kararlar almamalısınız

BOĞA:Yakın çevrenizden , kardeşlerimizden alacağınız destekler güzel bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Başlatmak, adım atmak istediğiniz her ne varsa haftanın ilk yarısını kullanmalısınız. Haftanın 2.yarısı iş hayatlarınızda sakin kalmalısınız, ani bitişler ile karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER: Parasal konularda beklentilerinizi karşılayacağınız, maddi girişimlerinizin sonuçlarını toplayacağız bir hafta olacaktır. Haftanın 2.yarısı seyahatleriniz, eğitim hayatlarınız ile aksilikler gündeme gelebilir. Hafta sonu ebeveynler ile alakalı sıkıntılar artış gösterebilir.

YENGEÇ:Artık kendinize odaklanacağınız, seyahatleriniz, almak istediğiniz eğitimleriniz, kişisel gelişim adına yapmak istedikleriniz için güzel bir hafta olabilir. İş hayatlarınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak parasal konularda olumsuz gelişmeler meydana gelebilir.

ASLAN:İç dünyanıza yöneleceğiniz, haberci rüyalar görebileceğiniz, kendinizi şifalandıracağınız günler var önünüzde. Evli olanlar iletişim sorunu kaynaklı tartışmalara çok açıklar. Bekar olanlar ise geçmiş ilişkilerinizden dönüşler alabilirsiniz.. Alışverişlerinizde dikkatli olun.. Kandırılma, dolandırılmalar ile karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK :Bu hafta sağlığınıza artık gereken özeni göstermelisiniz. Partnerleriniz ile ego savaşlarına, duygusal sorunlara çok açıksınız.Partnerlerinize karşı biraz anlayışlı olmalı, onları bir kalıba sokmaktan vazgeçmelisiniz.Bayan arkadaşlarınızdan yana sorunlar gündeme gelebilir.

TERAZİ :Terfi mi bekliyorsunuz, güzel bir görüşme sonrası olumlu bir haber mi bekliyorsunuz bunlar ile alakalı gelişmelere açık bir haftadasınız.Aile ile çıkabilecek krizli durumlar biraz canınızı sıkabilir. Haftasonunu doğru evliliklerinde problem olanlar adına güzel zamanlar, sorunlarınızı çözmek için adım atabilirsiniz.

AKREP:Bu hafta beklenmedik seyahatler, eğitimler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Mide ile alakalı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yoğun duygularınız ve kıskançlıklarınız nedeniyle partnerlerinizi bunaltmamaya özen gösterin. Beklenmedik ödemeleriniz çıkabilir.

YAY:Boğaz yolları rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinizin sorunları, problemlerini çözmesi adına onlara yardımcı olabilir, her zamankinden fazla iletişim içerisinde olabilirsiniz. Geçmiş vergi borçları ve cezaları gündeme gelebilir. Partnerleriniz ile sorunlarınızı çözeceğiniz güzel zamanlar sizleri bekliyor.

OĞLAK:İlişkiniz yoksa beklenmedik geri dönüşler, ilişkiniz varsa evlilik yolunda adımlar ile karşılaşabilirsiniz. Ortaklarınız ya da eşleriniz ile parasal konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Finansal anlamda adımlarınızı sağlam atmalısınız.

KOVA:Bu haftaya her anlamda mücadeleli başlayabilirsiniz. Çalışma hayatlarınızda bayan mesai arkadaşlarınız tarafından zor durumda bırakılabilirsiniz. Ortaklarınız ve partnerleriniz ile sorunlarınız gün yüzüne çıkabilir. Ancak haftanın son günleri sosyal çevrenizden alacağınız destek ile moraliniz yerine gelecektir.

BALIK:Hayalinizdeki partner bu hafta karşınıza çıkabilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ön yargılarınızı artık bir kenara bırakmalısınız. Her alanda destekleneceğiniz bir hafta olacaktır sizler için. Bacaklarınız ile alakalı sağlık sorunları gündeme gelebilir. Haftasonu ruhsal olarak tükenmiş hissedebilirsiniz. Meditasyon yapmayı, güzel gelişmelere odaklanmayı ihmal etmeyin.



Yapılan yorumlar genel niteliktedir




Kaynak: mirastroloji/Lütfiye

 
X