Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 22 Ağustos transfer oldum ne durumdasın nasıl gidiyorBugün transfer oldum benim gibi bugün transfer olanlar günü ve sonrasını konuşalım![]()
Hayırlı olsunMerhaba bende 22 Ağustos transfer oldum ne durumdasın nasıl gidiyor![]()
Benim de aynı şekilde ağrım oldu hala ara ara devam ediyor bugün sol kasığımdan bacağıma doğru da hafif bir çekme var hafif ağrı yapıyor anlamadım tam olarak nedir bilmiyorum iğnelerden de olabilir yazıyor araştırdığımda benim de inşallah bu belirtiler tutunma belirtilerimizdirHayırlı olsunİlk günler kaşık ağrım çok oldu ikinci günden itibaren bir su gibi akıntım oluyor hormon ilaçlarındanmış. Bugünde belim ağrıyor sen nasılsın
![]()
İnşaAllahBenim de aynı şekilde ağrım oldu hala ara ara devam ediyor bugün sol kasığımdan bacağıma doğru da hafif bir çekme var hafif ağrı yapıyor anlamadım tam olarak nedir bilmiyorum iğnelerden de olabilir yazıyor araştırdığımda benim de inşallah bu belirtiler tutunma belirtilerimizdirİlk denemeniz mi bu arada?
![]()
Normal görünüyor canım benim de akıntılarım olmuştu ilk günler çoğunluklaMerhabalar hanımlar,
Benim 3. kez transferim oldu, sabah işlem yapıldı ama akşam üzeri yumurta akı gibi bi akıntı geldi hafif grimsi. Aynı şekli yaşayan var mıdır acaba?
Rabbim inşallah ilk denemeden sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİnşaAllahevet ilk transferim sizin peki
Amin hep beraber inşaAllahRabbim inşallah ilk denemeden sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim ikinci denemem Allahın izniyle güzel haberleri alalım![]()
Su şeklinde akıntım oluyor ama yumurta akı şeklinde olması hiçMerhabalar hanımlar,
Benim 3. kez transferim oldu, sabah işlem yapıldı ama akşam üzeri yumurta akı gibi bi akıntı geldi hafif grimsi. Aynı şekli yaşayan var mıdır acaba?
Bahçeci sizinki neresiydi acabaAmin hep beraber inşaAllahnerede oldunuz transferi
MemorialBahçeci sizinki neresiydi acaba![]()
Tam olarak bende aynısını yazmaya gelmiştim benim de aynı şekilde kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var göğüs hassasiyetim fazla hatta bugün kasık ağrım şiddetli değil ama geçen günlerden biraz farklı gibi bir tıkMerhaba. Ben de 22 Ağustos Cuma günü transfer oldum. Bugün 1 hafta oldu. Bazen kasık ağrım ve bel ağrım var. Sizde durumlar nasıl? Test günüm 3 Eylül![]()
3. Gün embriyosu muMerhaba. Ben de 22 Ağustos Cuma günü transfer oldum. Bugün 1 hafta oldu. Bazen kasık ağrım ve bel ağrım var. Sizde durumlar nasıl? Test günüm 3 Eylül![]()
İnşaAllah biraz canım sıkkın bugün transferimin 7. günü erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktıBenim de dondurulmuş 5.gün embriyosu.Şimdiden güzel haberlerinizi bekliyorum az kalmış
![]()
Hayır kanamam olmadı . Sizin olu muBenim de gün geçtikçe biraz daha azalmakta ağrılar ama bazen hâlâ devam ediyor özellikle geceleri. Sizde de öyle mi? Bir de merak ettiğim implantasyon kanaması gibi bir şey yaşadınız mı?
Evde test yaptınız mı peki sizinle aynı gün transfer olmuştuk sanırımTam olarak bende aynısını yazmaya gelmiştim benim de aynı şekilde kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var göğüs hassasiyetim fazla hatta bugün kasık ağrım şiddetli değil ama geçen günlerden biraz farklı gibi bir tık