22 Aralık Salı Aybike'de Kahvaltıdayız...

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Durmak yok şimdide aybıkteyiz sırayla geziozz valla.kaydirigubbakcemile5.Doyamıyoruz birbirimize.:içelim:..Bu sefer kahvaltı yapıp alışveriş merkezi turlucaz..:sm_cool:

Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz...

yer:yeditepe üniversitesine yakın..

not:aybıke gıremıyo yerıne yazıyorum..

Son düzenleme:
yaa ben istanbula taşınmaya karar verdimm bekleyin geliyorum :roflol:

Sanırım ben yine gelemicem :çok üzgünüm: Salı günü oğlanı cilt doktoruna götürücem çünkü , eminim yine çok güzel bi gün geçireceksiniz .Şeyma'cım alışveriş merkezi demişsin ya,doktorlar bu aylarda bebişleri alışveriş merkezleri gibi kapalı alanlardan uzak tutun diyolar önlem olarak. Zaten demeselerde gelemezdim çünkü bizim bebek arabamız yok henüz almadık.

Sanırım ben yine gelemicem :çok üzgünüm: Salı günü oğlanı cilt doktoruna götürücem çünkü , eminim yine çok güzel bi gün geçireceksiniz .Şeyma'cım alışveriş merkezi demişsin ya,doktorlar bu aylarda bebişleri alışveriş merkezleri gibi kapalı alanlardan uzak tutun diyolar önlem olarak. Zaten demeselerde gelemezdim çünkü bizim bebek arabamız yok henüz almadık.

valla bu kızlar çok hızlı çıktı. her hafta toplanıyorlar ne güzel. bu dışarı işini bende nasıl hallettiğinizi çözemedim. bebekler ana kucağı bebek arabası eşyaları falan nasıl uğraşıyosunuz şaşıyorum. şeyma özellikle sen iki çocukla nasıl geziyosun bravo valla. ben bir iki defa eşimle kızımla çıktım en fazla yarım saat sürdü. başladı huzursuzluğa. hatta kıyametleri kopardı. koştr koştur eve bizde. eşim de kızımda bende eşya dolu oluyo bide. otoparklarinene kadar kan ter içinde kalıyoruz. bide grip olayındanda koruyoruz bizde. emzirme odalarını kullanmak istemiyorum o yüzden pek.

yaa ben istanbula taşınmaya karar verdimm bekleyin geliyorum :roflol:

gel gizoşum ne iyi olur valla opuyorumnanaktan
canınız sağolsun başka zaman..valla ben doğdu doğalı haftada 2 kez kapalı alanlara gıdıyorum şükür rabbıme sorun yaşamadım:nazar: inşda bişey olmaz...bebek arabalarını oradan alacağız yoksa hepimizin arabaları sığmaz...

valla bu kızlar çok hızlı çıktı. her hafta toplanıyorlar ne güzel. bu dışarı işini bende nasıl hallettiğinizi çözemedim. bebekler ana kucağı bebek arabası eşyaları falan nasıl uğraşıyosunuz şaşıyorum. şeyma özellikle sen iki çocukla nasıl geziyosun bravo valla. ben bir iki defa eşimle kızımla çıktım en fazla yarım saat sürdü. başladı huzursuzluğa. hatta kıyametleri kopardı. koştr koştur eve bizde. eşim de kızımda bende eşya dolu oluyo bide. otoparklarinene kadar kan ter içinde kalıyoruz. bide grip olayındanda koruyoruz bizde. emzirme odalarını kullanmak istemiyorum o yüzden pek.

cnm deli cesareti diğelim..:sm_cool: dua ederke çıkıyorum ne yapayım yaşım genç ya içim kıpır kıpır duramıyorum..:mymeka: benım kayra dışarıda maşallahı var keremı azad edıyorum zaten koştur koştur Allah yardım ediyo...

ya bende istanbula taşınayım bari yaa böyle olmuyo ama

gel gel zemuszemus
nee ne alışveriş merkezi yaa....
ben nasıl araba taşıyayım oraya... :((((((

korkma bu kadar relax sizin haberınız yok tabı bız arabada konuştuk :mymeka: ole duşunduk bakalım hele bı gıdelım...arabaları ordan alıcaz canım..

cnm ordaki alışveriş merkezinde araba varmış geçen aybik gitmiş o söyledi

zemuszemuszemuszemus

süper olurdu gelsem keskede istanbulda olmayınca olmuyo ama :gitme: bugünlerde sitres atmaya gezmeyede çok ihtiyacım vardı

ohh iisnz kıslarr.keşke bende karşıdaolsaydım yaaa..şu zeynep kanmıoki gelelm bzdeeeee.:(

ya gelin ne olucak sankı allah aşkına havada gusel olcakk...hadi cesaretlenın bıraz zeynep kzını süsleyım gün gün geziyo buraya gelmıyo.:oklava::dance:

elifcim sabah kahvaltıya çağırdığı için erken gidiyoruz 9 9.30 gibi sende geliyorsun dimi eşine söyle :))

eşime söyledim haberi var artık birlikte çıkarız evden..adresi biliyormusunuz peki..???
adamcağız servis çekiyor..

Back
X