- 9 Şubat 2016
- 271
- 87
- 28
- 31
- Konu Sahibi Melegin Annesi
-
Ay inşallah canim benim ya. Cunku hiç bezi istemiyo. Bezsiz gezmeyi cok seviyo bnde denicm bakalim ins basarirzHayır cnm daha ne olsun iki yaşını bitirmek üzere nerdeyse. Benm annem hep der (7 kardeşiz) hepinizi birbuçuk yaşında öğrettim bir haftada öğrendiniz diye. Tabi ilk başlarda zor olur lazımlığa hemen alışamz yerede halıyada yapar bu bir hafta bile sürebilir. Ama alışır her çocuk wc eğitimi alırken hemn şıp diye kavrayamaz ve altına yapar. Kolay gelsin umarım miniğiniz çok yormaz sizi.
Cocuktan cocuga degisir elbet. Ama biz 24 aylikken basladik kizimla 1 ay denedik olmadi biraktim. 3 yasi beklicemSelam hanimlar. Kizim 22 aylik tuvalet eğitimi için erken mi acaba. Bez takmak istemiyor . Külot giydiriyrm ama lazimliga yapmiyo oturup kalkiyo sonra parkeye yapiyo cisini. Napmam lazım yardim edermisiz ?
Canim aynen benim kizimda ekimde insAllah 2 yasina giriyo bende düsünüyorum acaba baslayimmi diye durumun bana benziyo benim kizim bezi hic sevmiyo klozete oturtdumda cisini yapiyo ama sadece bi kere sonra parkeye yapiyo yaptikdan sonra anne cis diyo süreklide pesinde olamiyorum kizin cisin varmi diye belkide erken diyorum haniSelam hanimlar. Kizim 22 aylik tuvalet eğitimi için erken mi acaba. Bez takmak istemiyor . Külot giydiriyrm ama lazimliga yapmiyo oturup kalkiyo sonra parkeye yapiyo cisini. Napmam lazım yardim edermisiz ?
Maslaah sizinkine o zaman.bence bezi takmamalisiniz zaten meilli hemen alisir yormaz sizi bezi takarsaniz bu surec uzaya bilir basa donebilirmerhaba kizlar.benim oglumda 22 aylik ve kendisi 1 aydir cok hevesli... masalllah kakasini ve cisinide kolay yapiyo ama arada sizinkiler gibi oraya buraya yapmakta hosuna gidiyo.. cunki bilerek yaptigini bana cok belli ediyo... ama ben bezini bagliyorum beni uyarinca aciyoruz yapiyor..tekrar bagliyorum ben....acaba baglamakla hata mi yapiyorum... hevesli ya bezi baglamam zamanla hevesini kirar mi napmaliyim....
Merhaba kızlar. Kızım 21 aylık 2-3 ay sonra tuvalete alıştırmak istiyorum. Aslında gündüzleri tuvalete alıştırırım ama geceleri yine bez bağlarım diye düşünüyordum ama biraz önce tuvalet eğitimi hakkında bir yazı okudum. Yazıda eğer çocuğunuzu tuvalete alıştırmaya başladıysanız hiç bez kullanmamalısınız geceleri bile çocuğunuzu tuvalete alıştırmalısınız ve bir yere giderken falan yine bez bağlamamanız yanınızda lazımlık taşımanız yada çocuğunuza dışarıda da tuvalet olduğunu öğretmeniz gerek diyordu. Bende kararsız kaldım nasıl yapacağımı bilmiyorum. İlk çocuğum tecrübeli annelerden yardım istiyorum.merhaba kizlar.benim oglumda 22 aylik ve kendisi 1 aydir cok hevesli... masalllah kakasini ve cisinide kolay yapiyo ama arada sizinkiler gibi oraya buraya yapmakta hosuna gidiyo.. cunki bilerek yaptigini bana cok belli ediyo... ama ben bezini bagliyorum beni uyarinca aciyoruz yapiyor..tekrar bagliyorum ben....acaba baglamakla hata mi yapiyorum... hevesli ya bezi baglamam zamanla hevesini kirar mi napmaliyim....
Ben önce bağladım gece, ama birkaç gün sonra altında bez olmasına rağmen gece uyanmış lazımlık arıyordu. Ben de bir daha takmadım. Tabi gece 1-2 kez uyanıp yaptırıyoruz. Şahsi fikrim: ilk günler gündüz zaten yoruluyorsunu çiş peşinde, gece bari uyuyayım diyor insan. O nedenle ilk zamanlar gece kullanmak konforlu olur.Merhaba kızlar. Kızım 21 aylık 2-3 ay sonra tuvalete alıştırmak istiyorum. Aslında gündüzleri tuvalete alıştırırım ama geceleri yine bez bağlarım diye düşünüyordum ama biraz önce tuvalet eğitimi hakkında bir yazı okudum. Yazıda eğer çocuğunuzu tuvalete alıştırmaya başladıysanız hiç bez kullanmamalısınız geceleri bile çocuğunuzu tuvalete alıştırmalısınız ve bir yere giderken falan yine bez bağlamamanız yanınızda lazımlık taşımanız yada çocuğunuza dışarıda da tuvalet olduğunu öğretmeniz gerek diyordu. Bende kararsız kaldım nasıl yapacağımı bilmiyorum. İlk çocuğum tecrübeli annelerden yardım istiyorum.
Benm oğlumda iki yaşına girmeden öğrenmişti bı hafta bı sıkıntı yaşadık onun dışında zorluk cekmedik bez bağlama konusuna gelincede çocuğun dengesi bozulur bı bez bagla beze yap bezi çıkar tuvalete yap tüm zamanını ona ayır ve egerki istekliyse bezden tamamen kurtul oğlum hem geceyi hem gündüzü aynı anda bıraktı yatmadan tuvalete götür gece uyanınca muhakkak sor gunduzde sürekli sor lazimliga yapmıştı benimki hangisi kolayına gelirse onu tercih et şimdiden kolay gelsinmerhaba kizlar.benim oglumda 22 aylik ve kendisi 1 aydir cok hevesli... masalllah kakasini ve cisinide kolay yapiyo ama arada sizinkiler gibi oraya buraya yapmakta hosuna gidiyo.. cunki bilerek yaptigini bana cok belli ediyo... ama ben bezini bagliyorum beni uyarinca aciyoruz yapiyor..tekrar bagliyorum ben....acaba baglamakla hata mi yapiyorum... hevesli ya bezi baglamam zamanla hevesini kirar mi napmaliyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?