22 Eylül 2021 Güneş, Terazi burcuna geçiyor - Burçlara etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645

22 Eylül 22:21’de

Güneş Terazi burcuna giriyor.

Gece ve gündüzün eşitlendiği bugün evrendeki dengelenme ihtiyacı günlük hayatımıza yansıyor. Terazi dönemi her şeyin eşitlenmeye çalıştığı, orta yolda buluşma ümidi taşıdığı ve uçlara gitmekten çekindiği bir zaman dilimini sembolize eder. Bu dönem ilişkilerin gündemimizin ana konusu haline geldiği, hem özel ilişkilerimizin, hem de iş ilişkilerimizin odağımız olacağı bir süreçteyiz. Evlilik, ortaklık, diplomasi ve anlaşmalar, sanat, yaratıcılık, estetik ve görsellikle ilgili konularda ajandamızda ön sıralara oturacaktır.

Güneş’in Terazi burcunda kalacağı 23 Ekim’e kadar olan dönem boyunca ilişkilerde nasıl bir rol oynadığımızı ve ilişkiler içindeki kimliğimizi sorgulayabiliriz. Güneş burada bize başkalarıyla birlikte uyum içinde yaşamayı ve bunu yapabilmek için nelere dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatacaktır. Kendimizi ilişkilerimiz sayesinde çok daha rahat ifade edebilirken, bir taraftan da ilişki içinde olduğumuz her kişinin bize nasıl ayna tuttuğunu fark edebiliriz. Dolayısıyla kendimizi tanımak ve anlamak için ilişkiler vazgeçilmez bir araç olacaktır.

Bu dönemden en çok etkilenecek kişiler Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olan kişiler oluyor. Teraziler fiziksel enerjileriyle birlikte yaşam sevinçlerinin de arttığını fark edebilirler. İlişkileri konusunda denge sağlarken iyimser bakış açıları mevcut ilişki sorunlarını çözmelerine yardımcı olacaktır. Benzer şekilde İkizler ve Kova burçları da bu dönemden olumlu olarak etkileniyor. Hem fiziksel enerjileri artıyor hem de sosyal hayatları hareketleniyor. Yeni sosyal çevrelere girebilir, yakın arkadaşlar edinebilir ve yeni ilişki potansiyellerini değerlendirebilirler.



Meral Erduran
 
22 Eylül: Güneş Terazi'ye giriyor
Adalet arayışı Güneş Terazi'de hareket ettiğinde en dikkat çeken durumdur. İş hayatında haklarınızı aramaya başlayabilir, ikili ilişkilerinizde daha çok özveride bulunan kişinin kendiniz olduğunu fark edebilirsiniz. Bu uğurda adımlar atmaktan ve gerekli diyalogları başlatmaktan ise çekinmeyeceksiniz. Tek uyarımız iş birliğini elden bırakmadan uzlaşmacı bir tavırla cümlelerinizi seçmeniz yönünde olacak.



Kübra Elmalı
Marie claire
 
Screenshot_20210921-095635_Instagram.jpg
Screenshot_20210921-095637_Instagram.jpg



evrenin hayali
 
Güneş, Terazi burcuna geçiyor. İlişkiler iyice gündemimize düşecek ama biraz da nefes aldıracak. Perşembe günü, Venüs-Uranüs karşıtlığı ile ilişkilerde ani başlangıç ve bitişler getirebilir. Sakin ve basiretli olmakta yarar var. Cuma günü de bu etki devam edecek.


Astrolog Damla Güleç
 
terazi (3).jpg

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,

Mars’ın Terazi burcundaki seyri ikili ilişkileriniz ve iş hayatınızla ilgili mücadelenizi, ilişkinizde kendinizi daha ortaya koyabileceğiniz bir süreci gösteriyor. Özellikle 13 Eylül ve 7 Ekim arası gerçekten ikili ilişkiler, iş hayatınızla ilgili olumlu bir adım atabileceğiniz, doğru bir raya oturtabileceğiniz bir süreç. Ancak 7 Ekim – 31 Ekim’e kadarki olan süreçte dengesizlikler, kararsızlıklar yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir, önemli kararlarınızı mümkünse 31 Ekim sonrasına bırakmanızda fayda var.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,

Mars’ın Terazi burcuna geçişi ile birlikte sağlıkla ilgili problemler gündeme gelebilir, iş hayatı ve günlük işlerinize yetişememek ile ilgili sıkıntılarla boğuşabilirsiniz. Bu srüeçte partnerinizle ve iş arkadaşlarınızla daha doğru bir iletişimde olursanız 13 Eylül – 7 Ekim arasında daha güzel bir süreç yaşayarak sorunlarınızı rahatlıkla çözebilirsiniz. 7 Ekim – 31 Ekim arası sağlıkla ilgili konular öne çıkabilir, dikkat etmenizi tavsiye ederim. Aynı zamanda iş hayatınızla ilgili de sıkıntılar yaşamanız, çalışma arkadaşlarınızla problemler yaşamanız olası.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,

Mars’ın Terazi burcuna geçişiyle birlikte aşk hayatınızla ilgili bir hareket meydana gelecek ve mutlu olacağınız bir sürecin içerisine gireceksiniz. Sevdiğinizden ve çocuklarınızdan yana destek alacağınız bir dönemin içerisine giriyorsunuz, özellikle 7 Ekim’e kadar, günlük işlerinizin yoluna gireceği hem aşkı hem işi rayında yürüteceğiniz ve sağlık açısından kendinizi daha enerjik hissedeceğiniz bir süreç, kıymetini bilin. 7 Ekim-31 Ekim arasında varsa çocuklarınızla ilgili problemler ve sevgilinizle ilgili yanlış anlaşılmaları deneyimleyebilirsiniz. Alacağınız kararlar varsa bu kararları 7 Ekim’e kadar alın ama eğer 7 Ekim sonrasına bırakacaksanız da Kasım ayında değerlendirmenizde fayda var

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,

Terazi burcundaki Mars sizin yuva konularınız ve aile büyüklerinizle ilgili olan konuyu harekete geçiriyor, problemlerle karşılaşacağınız bir süreci deneyimliyorsunuz, tartışmalar ve mirasla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Özellikle 13 Eylül ve 7 Ekim arası sorunları çözebileceğiniz, eşiniz ve yuvanızla daha iyi anlaşabileceğiniz bir süreci de gösteriyor. Fakat 7 Ekim – 31 Ekim arasında yine aynı sorunlar baş gösterecektir, kararsızlıklar, düzensizlikler ve yanlış anlaşılmaları yaşayabilirsiniz. O yüzden bu süreci Kasım ayından itibaren değerlendirmekte fayda var. Ev konuları olsun ikili ilişkileriniz olsun sınanacağınız bir süreç, burada kararları hemen vermeyip Kasım’dan sonraki süreçte vermenizi tavsiye ederim.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,

Mars’ın Terazi burcundaki hareketi ile birlikte iş hayatınız, kısa seyahatleriniz ve iş görüşmelerinizin yoğunlaşacağı bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Özellikle 13 Eylül ve 7 Ekim arası hem iş hayatını hem de ev hayatını doğu düzgün bir şekilde yönetebileceksiniz, bundan karlı çıkacaksınız. Ancak 7 Ekim-31 Ekim arası aksiliklerin, şanssızlıkların ve yanlış anlaşılmaların olacağı bir zaman dilimi, dikkat ederek ilerlemenizde fayda var.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,

Finansal açıdan yeni fırsatlar ve yeni kazançları elde edebileceğiniz bir sürecin içerisindesiniz. Özellikle yakın çevrenizden ve network ağınızdan alacağınız destekle yeni iş görüşmeleri, yeni iş anlaşmaları yapacağınız bir dönemdesiniz. Özellikle bu haftadan itibaren 7 Ekim’e kadar olan süreci doğru bir şekilde değerlendirirseniz zamanı lehinize çevirebilirsiniz. 31 Ekim sonrası daha rahatlayacağız bu sürecin içerisine gireceksiniz. Tavsiyem 15 Eylül ve 7 Ekim arasındaki atılımlarınızı doğru bir şekilde yapmanızdır, verim alacaksınız.

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,

Kendi burcunuza geçiş yapan Mars’ın etkisiyle kişisel gayretinizi ve enerjinizi daha ön plana koyarak harekete geçebilirsiniz. Öne çıkacağınız bir süreç fakat bazı zamanlar kararsız kalacağınız için sıkıntı ve problem yaşayabilirsiniz. Ancak gizli bir şekilde gökyüzü size destek veriyor ve 7 Ekim’e kadarki olan süreçte yapacağınız her türlü gayretin finansal anlamda size destekle geri döneceğini bilerek ona göre hareket edin. Daha sonrasında 7 Ekim ve 31 Ekim arası sağlığınıza özen gösterin. Genel anlamda kazalara açık tartışmalara açık bir yapınız var, bu döneme dikkat.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,

Terazi burcundaki Mars’ın seyri enerjinizi ve sezgiselliğinizi arttıracaktır ve hayatınızla ilgili birtakım kararları daha doğru bir şekilde almanıza aracı olacaktır. Özellikle 7 Ekim’e kadar iç sesinizi dinleyerek hareket etmenizi tavsiye ederim. Fakat 7 Ekim – 31 Ekim arasında birtakım kararsızlıklar, yanlış anlaşılmalar olabilir, kendinizi yıpratan ve acıtan kararlar alabilirsiniz, kendinizi çok fazla eleştirebilirsiniz, bunlara dikkat edip farkındalıkla ilerlemekte fayda var.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,

Terazi burcundaki Mars’ın etkisi ile yeni grup çalışmalarına, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizin de desteği ile iş hayatınızda yenilikler yaşayabilirsiniz. 7 Ekim – 31 Ekim arası yanlış kararlar verebilir ve atılımlar yapabilirsiniz, ani karar vermeden dikkatli davranmanızda fayda var, yanlış anlaşılmalara açık bir süreçtesiniz.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,

Mars’ın Terazi seyri kariyer evinizdeki dönüşümleri ortaya çıkaracak, daha organize olarak hareket edeceksiniz, grup çalışmalarında ön plana çıkarak kendinizi göstermeniz olası. Dolayısıyla 15 Eylül ve 7 Ekim’e kadar olan bu süreç sizin lehinize işleyecektir. Ancak 7 Ekim- 31 Ekim arası yanlış kararlar, yanlış atılımlar yapmanız söz konusu, dolayısıyla bu tarihler arasında herhangi bir ani karar vererek harekete geçmeyin, daha sağlam adımlarla ilerleyin

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,

Mars’ın Terazi burcuna geçişi sizi özellikle başkalarından elde edeceğiniz yeni iş fırsatları, yüksek eğitim, seyahat konuları, yurtdışı konuları, sosyal medya eğitim yabancılarla yapılacak işler konusunda daha enerjinizi harcayacaksınız, emek göstereceksiniz ve başkalarından da bu fırsat size akacak. Dolayısıyla burada özellikle kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 15 Eylül – 7 Ekim arası ayağınıza gelen fırsatları iyi değerlendirip kariyerinizde yükselişe geçme zamanları. 7 Ekim – 31 Ekim arasında ise kararsızlık, yanlış hareket etme gibi bir durumlar söz konusu olabilir. Burada daha çok izlemede kalarak sonrasında hareket etmekte fayda var.

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,

Mars’ın Terazi burcuna geçişi ile birlikte ödemeler alanınızla ilgili konular gündeme gelecektir. Aynı zamanda başkalarının size verdiği destekle birlikte yapmış olduğunuz çalışmaların karşılığını alacağınız, ödemelerinizi daha kolay gerçekleştirebileceğiniz bir sürecin de başlangıcı olacak. Özellikle 15 Eylül – 7 Ekim arasında yurt dışı kaynaklı, sosyal medya kaynaklı, eğitim gibi konulardan elde edeceğimiz gelirlerle ödemelerinizi dengeleyebilirsiniz. Ancak 7- 31 Ekim arasında ödemelerle, ortak gelirlerinizde ilgili sorunlar, yanlışlıklar söz konusu olabilir. Dolayısıyla Ekim ayı bütçenizi doğru bir şekilde yapmakta fayda var.


Arzum Koyuncu
 
terazi (2).jpg

Galaksimizin ışığı Güneş, 22 Eylül 2021’de Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar devam edecek olan bu transit ile ana odağımız ilişkiler… Güneş’in Terazi burcundaki yerleşimi ile aşk ve ilişkilerde adalet, uyum, ahenk ve barışçıl formlar artıyor demek isterdim. Ne yazık ki bu cümleyi yazmama ket vuran enerjiler var.

23 Eylül 2021’de kesinleşen ve etkisi çoktan başlamış olan Venüs-Uranüs karşıtlığı, bu cümleleri yazmama engel oluyor. En azından birkaç gün boyunca ilişkilerde kırmızı alarmlı durumların bizi beklediğini farkında olmalıyız.

Zodyak’ın asi çocuğu Uranüs ile Venüs arasında gerçekleşecek bu karşıtlık ikili ilişkilerde tam bir düello tesiri veriyor. Bu bakımdan 23 Eylül civarında şartların sağ gösterip sol vuran etkilerde olabileceğini belirtmeliyim.

Ani ayrılıklara, küsmelere, kopmalara ve şok edici gelişmelere hazırlıklı olmalıyız. Olumlu manada bazılarımız için yıldırım nikahları ve aşkları, spontane tanışmalar, kadersel karşılaşmalar beklenebilir. Sabit nitelikteki burçlar yani Akrep, Boğa, Aslan ve Kova burçları açısından daha kadersel etkilerin devrede olduğu bir süreç…


Buket Nizamoğlu
 
Terazi sezonu bu sefer oldukça hareketli olacak. Çünkü Merkür gerilemesi 28 Eylül’de de terazi burcunda gerçekleşecek. Merkür'e ayrıca Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün, Plüton ve Chiron da açılar yapacak ve bunların hepsi Merkür ile aynı sürelerde geri harekette olacak. Teraziler iltihaplı bir yaranın üstünü süsleyen ve o acıya dayanmayan çalışan kişilerdir.


Artık iltihaplı hiçbir yarayı saklamak isteyemeyeceğimiz bir sezona giriş yaptığımızı söyleyebilirim


Aygül Aydın
 
Sevdicek terazi. Benim yükselen terazi. İyi etkiler olacağını umuyorum heyecanlıyım ✌️
 
X