- 5 Mart 2011
- 188
- 2
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben estetik yaptıralı 6 yıl oldu. Şu an çok ama çok memnumun. Sana diyeceğim sadece sabır. Burun ameliyatı kolay bir ameliyat değil sonuçta. Bende tır çarpmış gibiydim 3 hafta morluklar ve alçıyla dolaştım. Sana önerilerim geceleri yan yatmamaya çalış düz yat, uzun süre asla gözlük takma, burnunu soğuktan ve sıcaktanda koru birde yavaşca baş parmağın ve işaret parmağınla masaj yap. Doktorumun dediği gibi dışardan görünüm açısından burnun normale dönmesi 6 ay tam oturup kaynaması ise 1 yıl alıyor. Bir süre çok sert gelecek burnun yada hissizlik olacak ama geçiyor hepsi. Yavaş yavaşş düzeliyor korkma :)
cenım benim yarın 1 ay olcak 25.günlerde falan seninki gibi üst taraf çok şişti aynı aslan gibi görünüyodum benim şiş yerde morlukta vardı üstelik ben de çok korkmuştum öyle kalacam diye şimdi o şişlik indi ama uç tarafı şiş ama kafama takmıyorum eninde sonunda inecek diye düşünüyorum bence 6 ay olmadıktan sonra endişe edilmemeli çünkü şu anda hergün burnumun yapısı değişiyo :)
nerden nasıl yazılıcağını bilmediğim için burdan yazdım arkadaşım ben cuma günü veli aslana ameliyat olucam olan biri bana yardımcı olabilrmi yeniyim burda lütfen yardım
Katılıyorum ameliyat olmak kolay sonrası zor helede şeklin yamuk olduysa ve şişlik fazlaysa beklede bekle çok kötü çok:84::84::84::84:
canım ya üzme kendini daha cok yenı duzelır bence
gercekten oyle mı yoksa sen mı taktın yoksa canım ailen ne diyo?
eşim beğendiğini söylüyor profilden herkez çok beğeniyor ama önden yamuk:82:
sana oyle gelıyo olabılır mı canım eşinde farketmemiş dr ya gıttın mı?
merak etme canım zamanla düzelir