22 günlük burnumla başım dertte..

• Konu Sahibi Konu Sahibi niday
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben estetik yaptıralı 6 yıl oldu. Şu an çok ama çok memnumun. Sana diyeceğim sadece sabır. Burun ameliyatı kolay bir ameliyat değil sonuçta. Bende tır çarpmış gibiydim 3 hafta morluklar ve alçıyla dolaştım. Sana önerilerim geceleri yan yatmamaya çalış düz yat, uzun süre asla gözlük takma, burnunu soğuktan ve sıcaktanda koru birde yavaşca baş parmağın ve işaret parmağınla masaj yap. Doktorumun dediği gibi dışardan görünüm açısından burnun normale dönmesi 6 ay tam oturup kaynaması ise 1 yıl alıyor. Bir süre çok sert gelecek burnun yada hissizlik olacak ama geçiyor hepsi. Yavaş yavaşş düzeliyor korkma :)

merhaba bende ameliyat olucam veli aslana nasıl acaba korkuyorum

cenım benim yarın 1 ay olcak 25.günlerde falan seninki gibi üst taraf çok şişti aynı aslan gibi görünüyodum benim şiş yerde morlukta vardı üstelik ben de çok korkmuştum öyle kalacam diye şimdi o şişlik indi ama uç tarafı şiş ama kafama takmıyorum eninde sonunda inecek diye düşünüyorum bence 6 ay olmadıktan sonra endişe edilmemeli çünkü şu anda hergün burnumun yapısı değişiyo :)

nerden nasıl yazılıcağını bilmediğim için burdan yazdım arkadaşım ben cuma günü veli aslana ameliyat olucam olan biri bana yardımcı olabilrmi yeniyim burda lütfen yardım

nerden nasıl yazılıcağını bilmediğim için burdan yazdım arkadaşım ben cuma günü veli aslana ameliyat olucam olan biri bana yardımcı olabilrmi yeniyim burda lütfen yardım

öncelikle hoşgeldin aramıza anlaşılan rinoplasti olucan hiç korkma şöyle söylim benim kadar canı tatlı olan yoktur :1: bende çok korkuyordum ameliyat olmaktan sonuçta daha önce hiç ameliyat olmamıştım ve uzun yıllar erteledim bu korkumdan dolayı benim burnum hem içten hem dıştan sorunluydu sonunda karar verdim ve ameliyat oldum inan doktorun iyiyse zaten korkulucak bişey yokmuş uyudum uyandım o kadar ve inan hiç ağrım sızım olmadı bence kolay olan ameliyat asıl zor olan ameliyat sonrası ödemlerin inmesini sabırla beklemekmiş benim 2,5 ay oldu, sanada şimdiden geçmiş olsun umarım başarılı bir ameliyat olur ameliyat sonrası burnunu düşün ve korkma......

Katılıyorum ameliyat olmak kolay sonrası zor helede şeklin yamuk olduysa ve şişlik fazlaysa beklede bekle çok kötü çok:84::84::84::84:

Katılıyorum ameliyat olmak kolay sonrası zor helede şeklin yamuk olduysa ve şişlik fazlaysa beklede bekle çok kötü çok:84::84::84::84:

canım ya üzme kendini daha cok yenı duzelır bence

gercekten oyle mı yoksa sen mı taktın yoksa canım ailen ne diyo?

kızlar bişey sorucam.burnumun uc tarfında tırnak seklınde bırsey gözkuo sankı dıkkatlı bakıldığında anlasılıo.kıkırdak heralde.derim kalın ama nıye boyle bıse oldu ki.fikri olan varmı?
geçer mi daha önemlisi.

Back
X