- 19 Haziran 2022
- 29
- 20
- 38
- 35
- Konu Sahibi Zeyno34ikizler
-
Ben de öyle düşünüyorum ama başkalarını gorunce biraz korkuyorum açıkçasıBelki zaman alabilir benim kizimda 15haftalikda tekme atti ilk hareketi oldu cok erkendi.zamani vardir
68 ile hamile kaldim su anda 74 kilodayım acaba onunla mi ilgiliKilonuz kaç belki ondan hissedemiyorsunuz
Ben de öyle düşünüyorum ama başkalarını gorunce biraz korkuyorum açıkçası
Insallah oyledir detayli ultrason yaklaşıyor o nedenle kontrole gitmiyorum ama bakalım teşekkürler yorum icinKotu dusunmeyin zamani vardir
Saglikla kucaginiza alin insallahInsallah oyledir detayli ultrason yaklaşıyor o nedenle kontrole gitmiyorum ama bakalım teşekkürler yorum icin
her bünyede farklı oluyormuş canım.. annem kardeşimi 6 aylık olana kadar hissetmemiş mesela ki kadıncağız hep yatmış.. Sakin olun kötü asla düşünmeyinInsallah oyledir detayli ultrason yaklaşıyor o nedenle kontrole gitmiyorum ama bakalım teşekkürler yorum icin
Yaaa cok tesekkur ederim yorumunuz için Insallah her sey guzel olur vaktim var demek ki benim de ☺her bünyede farklı oluyormuş canım.. annem kardeşimi 6 aylık olana kadar hissetmemiş mesela ki kadıncağız hep yatmış.. Sakin olun kötü asla düşünmeyin
Yaaa cok tesekkur ederim yorumunuz için Insallah her sey guzel olur vaktim var demek ki benim de ☺
Teşekkür ederim insallah en yakin zamanda hissederim ben de bekliyorum heyecanlaİlk gebelikte daha geç hissediliyor, çünkü bebek hareketinin ne olduğunu daha önceden tecrübe etmedin. Yakında başlar endişe etme sen
Insallah siz de sağlıkla alırsınız kucaginizaNe demek.. gebelik döneminde çocuk söz konusu olunca akan sular duruyor farkındayım bende 24.haftamdayımGönlünüzü rahat tutun İnŞAllah bebişleriniz iyidir sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız ilk gebeliğiniz olduğu için nasıl olduğunu da kestiremiyor olabilirsiniz bu arada.. Göz seyirmesi gibi olur demişti annem aklınızda bulunsun
Hem ilk oldugu icin olabilir. Hem de plasenta rahmin on duvarina konumlanmis olabilir o yuzden hissedemeyebilirsin
Hmmm bu plesenta olayini detayli ultrasonda sanirim öğrenebilirim çünkü 1 aydır ultrasona gidemedim sadece sağlık ocağında kalp atislarini dinleyebildimHem ilk oldugu icin olabilir. Hem de plasenta rahmin on duvarina konumlanmis olabilir o yuzden hissedemeyebilirsiniz
Teşekkür ederim bir de bu sekilde deneyim gün icindeİlk gebelikte geç hissedilir ama hissetmek için bir çikolata yedikten sonra stres yapmadan yarım saat yan yatıp uzanın
Hayır ben 85 kg mim 23 haftaligim 20. Haftadan beri hissediyorum. Ilk gebeliğim. Ama okuduklarıma gore23 24 haftalardanyeni hissedenler oluyormuş. Kişiden kişiye değişiyormuş kalp atışlarını duyduysaniz korkmayın bence . hatta bebekten bebeğe degisiyormus bu durum68 ile hamile kaldim su anda 74 kilodayım acaba onunla mi ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?