22 haftalik hamilelik ve folik asit birakamamam:(

Pimpirikli kiz

Minik meleğim kollarimda çok şükür :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
428
248
23
Kızlar 22 haftalik hamileyim doktorum hala folik asidi bıraktirmadi başka bir doktora gittim sırf bu yüzden oda bitene kadar devam et dedi ama içinde 120 adet var nerdeyse dogurana kadar içecem benim gibi olan varmı bu kadar folik asit fazla değilmi başka hiçbişey kullanmıyorum yazmadı doktor kafama görede bırakmak istemiyorum napcam ben

Canım ben de hala vitamin bulamıyorum içinde var hatta demir ilacı kullanıyorum onunda içinde var

Canım normalde 12 13. Haftada bırakıriyo doktorlar senin dewam etmeni istemesinin tek sebebi folikasit eksikliği olabilir vücudunda tahlillerinde bi düşüklük görmüş olabilir doktorun.

Multi vitamin veriyor ya onun içinde var canım demir ilacını da içinde var ben hiç ayrı almadım en başından beri aynı ilacı kullanıyorum onda da en başından beri var hatta 16. Haftada demire başladık bide onda var

Valla ben 3 aydan sonra sormadan biraktim. Ama bu benm terchm doktorumda bisy demedi. Baska bisy de kullanmiyorum :) bakalim nolcak

Canim ben hamilelik dusundukten sonra 2 ay ictim sonra hamislik zamnindada iciyorum 3 aylik olduk cok sukur 5 aydir iciyorum doktorum obur aya biraktrcam dedi yabi 2 ay oncesi 4 ay hamislik zamani 6 ay icmis olcam

Canim ben hamilelik dusundukten sonra 2 ay ictim sonra hamislik zamnindada iciyorum 3 aylik olduk cok sukur 5 aydir iciyorum doktorum obur aya biraktrcam dedi yabi 2 ay oncesi 4 ay hamislik zamani 6 ay icmis olcam
Canimcim Benim hamilelik oncesiyle birlikte 9 ay olacak icmisligim doktor hala bırak demedi eğer içmeye devam edersem 2 aya anca biter buda 11 aya tekabül ediyor onun icin ben bugun bıraktım icmeyi

Canimcim Benim hamilelik oncesiyle birlikte 9 ay olacak icmisligim doktor hala bırak demedi eğer içmeye devam edersem 2 aya anca biter buda 11 aya tekabül ediyor onun icin ben bugun bıraktım icmeyi
Aa anladim kuzum baya olmus sen yinede bi gttgnde biraktigini soyle canim belki baska bi ilac verirse❤ ALLAHIM sag salim kucagina almak nasip olsun INŞALLAH ❤

Cok ilginc ben yurtdisinda yasiyorum ve burda 10 haftaya kadat icmek zorundasin sonra diger vitaminlere geciyorsun onuda doguma kadar iciyosun okadar artik folik asit yerine baska vitamin lerden vermesi lazim doktorun

bana 12.haftadan sonra kullanma dedi doktorum hatta emin olmak için 2 doktora daha sordum onlarda kullanma dedi o yüzden ben 12.haftamda bıraktım

bana 12.haftadan sonra kullanma dedi doktorum hatta emin olmak için 2 doktora daha sordum onlarda kullanma dedi o yüzden ben 12.haftamda bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…