22 haftalık ikizlerden biri ters dönmüş normal mi??

benimkilerde sürekli dönüyorlar. ultrasonda yakalayana kadar uğraşıyor drlar. şimdilik yerleri geniş geziyorlar ileride gezemiyecekelr diye şaka bile yaptı doktorum. seninkinide öyle yakalamışsınızdır. meraklanma erken doğum tehlikesi olsaydı dr söylerdi.

doktor diğeride dönerse normal doğum ihtimalin var dedi benim de o an sormak aklıma hiç gelmedi eve gelince evhamlandım

Tabi Dr doğru demiş digerinde donerse normal dogum yapma ihtimalin yüksek.
25 haftalık edt'den yattığımda Dr sorardı ters olsaydı dogutturcaklardi.
Ama ikiside donmemişti sezeryana 33 haftaya kdr hastanede yatarak dogum gerçekleşti

Her doktor ölçüyor olsaydı rahim ağzı yetmezliğinden tedbir alınmadığı için o kadar erken doğum ve bebek kaybı olmazdı.......Ben ilk ikizlerimi bu yüzden kaybettim....................Israrla ölçülmesi istenmeli..............

Son düzenleyen: Moderatör:
canım onlar için şimdi yüzme zıplama birbirilerinin kafalarına vurma zamanı merak etme ilerleyen haftalarda kim nerde nasıl iyice anlaşılır hiç merak etme için rahat olsun...

canım onlar için şimdi yüzme zıplama birbirilerinin kafalarına vurma zamanı merak etme ilerleyen haftalarda kim nerde nasıl iyice anlaşılır hiç merak etme için rahat olsun...

ah bu doktorlar sormazsan hiç bir bilgi vermiyolar.hamile psikolojisinden cogu anlamıyor bunların bizimki özel olduğu halde her muayneyi oldu bittiye getiriyor zaten sinir oluyorum

evet bazen öyle oluyorlar haklısın ama şunu da unutma biz özel anneleriz o yüzden bize olumsuz herhangi birşey söylerlerse de biz kafayı sıyırırız onu da bilioyorlar o yüzden bence dillendirmelerindense sade olmaları daha iyi pozitif yönünden bak...

benim 3 arkadaşım var hamile olan biri geçenlerde doğurdu doktorları herşeyi milim milim inceliyor ve hepsi de tek bebek gebesi ve hepsinin takacak birşeyi var.
kiminin suyu az (doktorum suyumdan hiç bahsetmedi bile 7 aydır) kiminin bebeği zayıf kiminin de antibiyotik kullandığı için aminosentez e alınacak ben ikiz gebeyim bi ara tansiyonum yükseldi onun dışında nazarlardan korusun Yaradan hepimizi hiç birşeyimiz yok...

o yüzden bence bize yetecek kadar olanı söylemeleri de iyi...
çok takma....

Back
X