Doğuma Hazırlık 22 temmuz 2010 bebeğim geliyorrr...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulcinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
45
0
36
İzmir
Arkadaşlar nihayet sona yaklaştım perşembe günü sabahtan sezeryanla doğuma gidiyorum çok heyecanlıyım allah nerde varsa kurtarsın bana tavsiye edebileceğiniz bişiy var mı ? dr.um gece 12 den sonra bişiy yiyip içme dedi sabah 7 de gidicem.:ecrin_bebek::kedi:eyvahedigeldismile

allah nasip ederse ilk bebişim olacağı için pek bi tavsiye edecek bilgim yok.inşallah allah sağ salim kavuşmayı nasip eder.ben 26 haftalık hamileyim.darısı benim gibi gün sayanların başına.

Ben de 28haftalık hamileyim maalesef doğumla ilgili hiç bilgim yok ama yardımcı olan birileri çıkar inşallah..allah yardımcın olsun.

Allah yardımcın olsun, yardımcımız olsun. bana da doktorum aynı şeyi söyledi ama ben zaten heycandan bişiy yiyemiyorum ki :)

Allah yardımcın olsun.Benimde ilk hamileliğim bende 34. haftamdayım bir an önce zaman akıp gitsin bebeğime kavuşayım diye bekliyorum.Ama sezeryan olacaksan yanına mutlaka yelek veya hırka al herkes öyle diyor sezeryandan çıkınca çok üşürmüş kadınlar.

saolun arkadaşlar allah hepimizi bebeişlerimizide sağ sağlim kurtarsın . Nazo hava çok sıcak ama üşürmüyüm kii izmir 38 derecelerde genede alsammı ki hastane de sıtma tutarmı bide ..

doğumdan bi önceki gün gaz yapacak hiçbişey yememenizi tavsiye ederim mümkünse sıvı beslenmeye çalışın o gün ben hiç yeleğe falan ihtiyaç duymadım aksine klima olsada serinlesem diye baktım :)) hayırlı doğumlar inşallah

bızedee o gusel anda duanı eksık etme dıe tavsıyede bulunabılırım
adımı sag elının en gusel yerıne yaz lutfen
rabbım saglıklan vede hayırlısıylan bebegını kucagına
almayı nasp etsın
rabbım bızlerede böle gusel gunler yasayıp buraya
yazmayı nasp etsın ınşşşşşş

benimde muhtemelen 24 temmuzda olacak... heyecandan kabıma sığamıyorum delikafadulden
hayırlı doğumlar olsun hepimiz için :Saruboceq:

canım eğer epiduralle olacaksan kimisinde şiddetli baş ağrısı yapabiliyormuş onun için sade neskafe içiriyorlar bol bol ondan içersin ağrı olmuyormuş bizzat benim yakınlarımda denedi faydasını gördü bi de gaz sancısı olmaması için bol bol yürü ablam yerinden kalkamıyordu gaz sancısından kıvranıyordu ama hemşireler inatla yürüttü hızlı hızlı ve çok rahatladı çok faydasını gördü bunları tavsiye edebilirim cnm
bebeğinede sanada sağlıklı uzun ömürler..

tşk ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz için doğumuma saatler kaldı doğumdan sonrada sizlere burdan yaşadıklarımı aktarıcam henüz doğum yapmamış olanlar için belki faydası olur allah sağ sağlim hepimizi kurtarsın hoşçakalın....

hayırlı doğumlar olsun inşallah, bende epidural sezeryanla doğum yaptım yardımcı olabileceğim birşey varsa seve seve cevaplarım..

hayırlı doğumlar
doğum sonrası tecrübelerinizi bekliyorum ben de sezeryan olucam

Allah hayırlı bir solukta doğumlar nasip etsin insallah..35. haftamdayım ağustos sonunu bekliyoruz hayırlısıyla. Sağlıklı bebişler sağlıklı doğumlar hepimize...

bende kısmetse yarın sabah epidural sezeryanla doğum yapıcam acaip heyecanlı stresli ve kaygı içindeyim.rüzgaryağmur nasıldı doğumun anlatırmısın biraz.cesarete ihtiyacım var sanırım :) bide geceleyin su içebilirmiyiz ,yada sabah gitmeden şu su konusunu sormak aklıma gelmedi

Arkadaşlar doğum yaptım 2 ay oldu bile çok rahat güle oynaya bi doğum oldu bölesi herkese nasip olmas diye düşünüyorum inş. herkes benim gibi doğum yapar epidural sezeryanla oldu biliyosunuz doğuma alındım sabah 7 de dr zaten şeker gibi çok tatlı biri anestzi dr umda çok konuşkan iyi biriydi 2 dr bi anestezici girdi 10 dk da doğum oldu bitti benle muhabbet ede ede güldüre güldüre doğum yaptırdılar ben bi şey anlamadım ameliyathanedede hafif bir müzik çalıyordu bi de baktım bebeğim vıyak vıyak ağlıyor yeşil örtüye sarmışlar hemen getirdiler sıcacıktı bi öptüm kokladım sonra onu çocuk dr.u aldı benide estedik dikiş yaptılar 7 de girdim 7.30 da odamdaydım öğleden sonra 2 gibi yürüttüler ayağa kalktığımdada başım dönmedi midem bulanmadı 1-2 tur attım yürüdüm ii geldi yani böyle ertesi günde hastaneden çıktık 4.gün işe başladım :) Allah herkese hayırlı benim gibi kolay ağrısız doğum nasip etsin... bu arada bebeğimde çok ii sadece erkek bebeklerde 4 aya kadar olurmuş gaz sancısı oluyor gaz yapıcak şeyler yememeye çalışıyorum 2 ayımız daha kaldı oda geçicek inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…