• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 yaş altı zayıflamak isteyenlerr!!!!!!!!!!

aborjini

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2014
122
14
18
İstanbul
Selam arkadaşlar,
Ben 19 yasında bu sabah itibariyle 109 kilo bi dobişim :1: Diğer topiklerde orta yaş ablalarımız teyzelerimizle birlikte güzelce sohbet edebiliyoruz fln ama pek aynı seyleri uygulayamıyoruz :) Mesela ben yürüyemiyorum romatizmam var diyenler,cocugum var spor yapamıyorum diyenler oluyo :26: Bana benle birlikte sporunu da diyetini de yapabilecek genç dinamik arkadaslar lazımmm :52: Var mı gönüllü canlarımmm :16:

NOT:Bu topic bi nevi günlük haline gelmiştir.Yine de aynı durumda olan arkadaslar bana mesajla ulasabilirler,konusuruz.Cok da mutlu olurum :54:

Boy:169
Kilolar:

04.04.2014: 111.8
26.04.2014: 109.4
19.05.2014: 108
03.06.2014: 107.4 (Hasta olmak üzereyim)
21.06.2014: ?

+Pko ve insülin direncim var.Benim durumum da olan kızlar,sizler de mesajla ulasın bana :)

Son düzenleme:
Bende kilo vermek istiyorum. :( 18 yaşındayım. Göğüslerim ufak basenim var. 167 boyunda 61 kiloyum. 4 sene önce 78 kiloydum. Ama 55 olup göğüsleriminde büyümesini istiyorum. Sürekli diyet yaptım. Artık pes ettim :( napçam yardım eder misiniz? :( :( :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kilo vermek istiyorum. :( 18 yaşındayım. Göğüslerim ufak basenim var. 167 boyunda 61 kiloyum. 4 sene önce 78 kiloydum. Ama 55 olup göğüsleriminde büyümesini istiyorum. Sürekli diyet yaptım. Artık pes ettim :( napçam yardım eder misiniz? :( :( :(

Ahh canımmm 61 kilosun demek yuhh yuvarlanıp gidiyosundur heralde :27: Boyuna göre cok iyi bence canımm saka yapıyorum tabiiki de :)) Bence diyet yapmana gerek yok bölgesel sporlar işini görür bence cünkü cidden kilon cok iyi senin gibi olabilmek için ben nelerimi vermezdim yani :14: Ya da direk silikon yaptır gitsin beee :52::52::52:

Doğalla aynı olmuyorki :( varya popomdakileri göğüsüme endeklesem hiçbirşeyim kalmaz . Sende zayıflarsın. Birlikte yapalım ya

tabikiii :)) Kaç kilosun hedefin ne diyet yapıyo musun spor yapıyo musunnn hepsinii istiyorummmmm :52::52:

:))Boyum 156. 80 kiloydum şuan 73 kiloyum. 6 öğün besleniyorum. Sağlıklı kilo veriyorum yanii :)Şuan sadece haftanın 5 günü okula gidip gelirken yürüyorum. öyle yaniii :))

:))Boyum 156. 80 kiloydum şuan 73 kiloyum. 6 öğün besleniyorum. Sağlıklı kilo veriyorum yanii :)Şuan sadece haftanın 5 günü okula gidip gelirken yürüyorum. öyle yaniii :))

İşte yaa budur :)) Ben de 5 öğün akşamki araöğünümü yemiyorum seninkiyle aynı aslında ne kdr zamanda verdn 7 kiloyu.bende ins.direnci c
var yavas veriyorum ondan.1 ay oldu 4 kilo verdim sadece :17:

Doğalla aynı olmuyorki :( varya popomdakileri göğüsüme endeklesem hiçbirşeyim kalmaz . Sende zayıflarsın. Birlikte yapalım ya

Saka yapıyorum be doğal gibi olur mu hiç :)) Ben baslayalı 1 ay oldu 4 kilo gitti daha yaklasık bi 30 kilom daha varrr :50: Yılmak yok ama su aralar dondurmalar da cıkıyo cok kacamak yapıyorum.Dün su carte dor un 2 kişilik dondurmasından aldm.Cogunu da yedimm :26::26:

Afiyet olsun. Dondurma diğer tatlılara göre daha iyi. Ve az miktarda yendiğinde metebolizmayı hızlandırıyor. Soğuk olduğu için.

İşte yaa budur :)) Ben de 5 öğün akşamki araöğünümü yemiyorum seninkiyle aynı aslında ne kdr zamanda verdn 7 kiloyu.bende ins.direnci c
var yavas veriyorum ondan.1 ay oldu 4 kilo verdim sadece :17:

Bende tam bilmiyorum valla 1,5 ay falan oldu herhalde.:1: Diyetimin katı olmamasına rağmen iyi verdim sanırım.
4 kilo 4 kilodur yavaş olsun bizim olsun :1:

Bende tam bilmiyorum valla 1,5 ay falan oldu herhalde.:1: Diyetimin katı olmamasına rağmen iyi verdim sanırım.
4 kilo 4 kilodur yavaş olsun bizim olsun :1:

Benimki katıydı aslında ama bugun baya gitti yaaa :2: Ayıptır söylemesi kahvaltıda dunya kdr sucuklu yumurta yedim demin :/ Karatay hocamızın dediklerini uyguladım yanii :1: Of saka bi yana yedm ama vicdanen rahat değilim :50:

Benimki katıydı aslında ama bugun baya gitti yaaa :2: Ayıptır söylemesi kahvaltıda dunya kdr sucuklu yumurta yedim demin :/ Karatay hocamızın dediklerini uyguladım yanii :1: Of saka bi yana yedm ama vicdanen rahat değilim :50:

Ayy canııım bugün bende sendenim valla.Komşuya kahvaltıya gittik o kadar yedimki midem ağrıyor.Görende kıtlıktan çıktım sanacak.:17: Motivasyonu düşürmemem lazım. Okul bitene kadar kayde değer kilo vermem gerek.

Selam arkadaşlar,
Ben 19 yasında bu sabah itibariyle 108 kilo bi dobişim :1: Diğer topiklerde orta yaş ablalarımız teyzelerimizle birlikte güzelce sohbet edebiliyoruz fln ama pek aynı seyleri uygulayamıyoruz :) Mesela ben yürüyemiyorum romatizmam var diyenler,cocugum var spor yapamıyorum diyenler oluyo :26: Bana benle birlikte sporunu da diyetini de yapabilecek genç dinamik arkadaslar lazımmm :52: Var mı gönüllü canlarımmm :16:

Merhaba Aborjik :16:

Günlük açarmışsın da bizleri yaşlı diye istemezmişsin :9::9::9: Çok güldüm ya, romatizmalı teyzeler :9::9: Ee, naparsın yaşlandık :1: -Takılıyorum sadece :) -

Günlüğün hayırlı olsun canım ama o "dobiş" lafını hiç ama hiç sevmedim :20: Bu, aslında içten içe kendini sevmediğini, kendine öfkelendiğini gösteriyor. Ne olursa olsun kendimizi severek başlıyoruz, değil mi? :21:Ben sana güveniyorum. Henüz çok gençsin, çok az çabayla bile çok güzel sonuçlar alabilirsin :21:

Selamlarr kizlar bende 20 yasindayim bu ayin sonunda 21 olucam ins :) suan 84 um dogum gunume kadar 80 olsamm varyaaa ohhhh :) benim hedefimde 70 olmak 179 boyunfayim 38 olsamm :))

Merhaba Aborjik :16:

Günlük açarmışsın da bizleri yaşlı diye istemezmişsin :9::9::9: Çok güldüm ya, romatizmalı teyzeler :9::9: Ee, naparsın yaşlandık :1: -Takılıyorum sadece :) -

Günlüğün hayırlı olsun canım ama o "dobiş" lafını hiç ama hiç sevmedim :20: Bu, aslında içten içe kendini sevmediğini, kendine öfkelendiğini gösteriyor. Ne olursa olsun kendimizi severek başlıyoruz, değil mi? :21:Ben sana güveniyorum. Henüz çok gençsin, çok az çabayla bile çok güzel sonuçlar alabilirsin :21:

Ahaha oyle demek istemedm tabi :) Mesela tam baslıycaz ablamızın cocugunun veli toplantısı oluyo,bi baskası temizlik yaptım dizlerim koptu 1 ay yapamam spor diyo :1: Bense işsiz gücsüzüm sınavım bitti coluk yok cocuk yok dert tasa yok cok sukur :nazar: Ondan yani :30:

Ve evet ablacım tabiki öfkeleniyorum çünkü hayatımın en guzel caglarında hep kiloluydm.11 yasından beri 70 kilonun altına düşemedm istediklerimi giyemedm.Artık yeter diyorum begeniliyorum cok sukur :17: Ama herkesin begenmesini dönüp dönüp bakmalarını istiyorum istediğim seyleri mini etekleri giymek istiyorum artıkk yeteeeeeerrrrrrrrrrrrr :53::53::53:

Ayy canııım bugün bende sendenim valla.Komşuya kahvaltıya gittik o kadar yedimki midem ağrıyor.Görende kıtlıktan çıktım sanacak.:17: Motivasyonu düşürmemem lazım. Okul bitene kadar kayde değer kilo vermem gerek.

Lise sona gidiyosun heralde.Ahh gecen yıl ben de öyleydim :16: Mezuneyette cok guzel olcaktm vercektm yine kiloları ama olmadı yine :26: İnş. sen basarırsın.Ben de 11 gibi yedik kahvaltıyı saat 4 oldu 1 tane seftalinin dısında hiçbişey yiyemedm nası yediysem artık.1 haftadır da spor yapamıyorum nolcak bilmiyorum.canım hiçbişey de yapmak istemiyo 3 gündür cıkmıyorum evden.depresyonun esiğindeym hayırlısı artıkk girersek de cıkmayı bilirizz evelallahh :9::9:

Lise sona gidiyosun heralde.Ahh gecen yıl ben de öyleydim :16: Mezuneyette cok guzel olcaktm vercektm yine kiloları ama olmadı yine :26: İnş. sen basarırsın.Ben de 11 gibi yedik kahvaltıyı saat 4 oldu 1 tane seftalinin dısında hiçbişey yiyemedm nası yediysem artık.1 haftadır da spor yapamıyorum nolcak bilmiyorum.canım hiçbişey de yapmak istemiyo 3 gündür cıkmıyorum evden.depresyonun esiğindeym hayırlısı artıkk girersek de cıkmayı bilirizz evelallahh :9::9:

Ben 11. sınıfım. Umarım mezuniyete kadar 0 beden olurum.Biraz zor ama:1::1:
Ne soktu depresyona seni kuzuuum kıyamammm

Back
X