22 yaş altı zayıflamak isteyenlerr!!!!!!!!!!

aborjini

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2014
122
14
18
İstanbul
Selam arkadaşlar,
Ben 19 yasında bu sabah itibariyle 109 kilo bi dobişim :1: Diğer topiklerde orta yaş ablalarımız teyzelerimizle birlikte güzelce sohbet edebiliyoruz fln ama pek aynı seyleri uygulayamıyoruz :) Mesela ben yürüyemiyorum romatizmam var diyenler,cocugum var spor yapamıyorum diyenler oluyo :26: Bana benle birlikte sporunu da diyetini de yapabilecek genç dinamik arkadaslar lazımmm :52: Var mı gönüllü canlarımmm :16:

NOT:Bu topic bi nevi günlük haline gelmiştir.Yine de aynı durumda olan arkadaslar bana mesajla ulasabilirler,konusuruz.Cok da mutlu olurum :54:

Boy:169
Kilolar:

04.04.2014: 111.8
26.04.2014: 109.4
19.05.2014: 108
03.06.2014: 107.4 (Hasta olmak üzereyim)
21.06.2014: ?

+Pko ve insülin direncim var.Benim durumum da olan kızlar,sizler de mesajla ulasın bana :)

Son düzenleme:
Bende kilo vermek istiyorum. :( 18 yaşındayım. Göğüslerim ufak basenim var. 167 boyunda 61 kiloyum. 4 sene önce 78 kiloydum. Ama 55 olup göğüsleriminde büyümesini istiyorum. Sürekli diyet yaptım. Artık pes ettim :( napçam yardım eder misiniz? :( :( :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kilo vermek istiyorum. :( 18 yaşındayım. Göğüslerim ufak basenim var. 167 boyunda 61 kiloyum. 4 sene önce 78 kiloydum. Ama 55 olup göğüsleriminde büyümesini istiyorum. Sürekli diyet yaptım. Artık pes ettim :( napçam yardım eder misiniz? :( :( :(

Ahh canımmm 61 kilosun demek yuhh yuvarlanıp gidiyosundur heralde :27: Boyuna göre cok iyi bence canımm saka yapıyorum tabiiki de :)) Bence diyet yapmana gerek yok bölgesel sporlar işini görür bence cünkü cidden kilon cok iyi senin gibi olabilmek için ben nelerimi vermezdim yani :14: Ya da direk silikon yaptır gitsin beee :52::52::52:

Doğalla aynı olmuyorki :( varya popomdakileri göğüsüme endeklesem hiçbirşeyim kalmaz . Sende zayıflarsın. Birlikte yapalım ya

tabikiii :)) Kaç kilosun hedefin ne diyet yapıyo musun spor yapıyo musunnn hepsinii istiyorummmmm :52::52:

:))Boyum 156. 80 kiloydum şuan 73 kiloyum. 6 öğün besleniyorum. Sağlıklı kilo veriyorum yanii :)Şuan sadece haftanın 5 günü okula gidip gelirken yürüyorum. öyle yaniii :))

:))Boyum 156. 80 kiloydum şuan 73 kiloyum. 6 öğün besleniyorum. Sağlıklı kilo veriyorum yanii :)Şuan sadece haftanın 5 günü okula gidip gelirken yürüyorum. öyle yaniii :))

İşte yaa budur :)) Ben de 5 öğün akşamki araöğünümü yemiyorum seninkiyle aynı aslında ne kdr zamanda verdn 7 kiloyu.bende ins.direnci c
var yavas veriyorum ondan.1 ay oldu 4 kilo verdim sadece :17:

Doğalla aynı olmuyorki :( varya popomdakileri göğüsüme endeklesem hiçbirşeyim kalmaz . Sende zayıflarsın. Birlikte yapalım ya

Saka yapıyorum be doğal gibi olur mu hiç :)) Ben baslayalı 1 ay oldu 4 kilo gitti daha yaklasık bi 30 kilom daha varrr :50: Yılmak yok ama su aralar dondurmalar da cıkıyo cok kacamak yapıyorum.Dün su carte dor un 2 kişilik dondurmasından aldm.Cogunu da yedimm :26::26:

Afiyet olsun. Dondurma diğer tatlılara göre daha iyi. Ve az miktarda yendiğinde metebolizmayı hızlandırıyor. Soğuk olduğu için.

İşte yaa budur :)) Ben de 5 öğün akşamki araöğünümü yemiyorum seninkiyle aynı aslında ne kdr zamanda verdn 7 kiloyu.bende ins.direnci c
var yavas veriyorum ondan.1 ay oldu 4 kilo verdim sadece :17:

Bende tam bilmiyorum valla 1,5 ay falan oldu herhalde.:1: Diyetimin katı olmamasına rağmen iyi verdim sanırım.
4 kilo 4 kilodur yavaş olsun bizim olsun :1:

Bende tam bilmiyorum valla 1,5 ay falan oldu herhalde.:1: Diyetimin katı olmamasına rağmen iyi verdim sanırım.
4 kilo 4 kilodur yavaş olsun bizim olsun :1:

Benimki katıydı aslında ama bugun baya gitti yaaa :2: Ayıptır söylemesi kahvaltıda dunya kdr sucuklu yumurta yedim demin :/ Karatay hocamızın dediklerini uyguladım yanii :1: Of saka bi yana yedm ama vicdanen rahat değilim :50:

Benimki katıydı aslında ama bugun baya gitti yaaa :2: Ayıptır söylemesi kahvaltıda dunya kdr sucuklu yumurta yedim demin :/ Karatay hocamızın dediklerini uyguladım yanii :1: Of saka bi yana yedm ama vicdanen rahat değilim :50:

Ayy canııım bugün bende sendenim valla.Komşuya kahvaltıya gittik o kadar yedimki midem ağrıyor.Görende kıtlıktan çıktım sanacak.:17: Motivasyonu düşürmemem lazım. Okul bitene kadar kayde değer kilo vermem gerek.

Selam arkadaşlar,
Ben 19 yasında bu sabah itibariyle 108 kilo bi dobişim :1: Diğer topiklerde orta yaş ablalarımız teyzelerimizle birlikte güzelce sohbet edebiliyoruz fln ama pek aynı seyleri uygulayamıyoruz :) Mesela ben yürüyemiyorum romatizmam var diyenler,cocugum var spor yapamıyorum diyenler oluyo :26: Bana benle birlikte sporunu da diyetini de yapabilecek genç dinamik arkadaslar lazımmm :52: Var mı gönüllü canlarımmm :16:

Merhaba Aborjik :16:

Günlük açarmışsın da bizleri yaşlı diye istemezmişsin :9::9::9: Çok güldüm ya, romatizmalı teyzeler :9::9: Ee, naparsın yaşlandık :1: -Takılıyorum sadece :) -

Günlüğün hayırlı olsun canım ama o "dobiş" lafını hiç ama hiç sevmedim :20: Bu, aslında içten içe kendini sevmediğini, kendine öfkelendiğini gösteriyor. Ne olursa olsun kendimizi severek başlıyoruz, değil mi? :21:Ben sana güveniyorum. Henüz çok gençsin, çok az çabayla bile çok güzel sonuçlar alabilirsin :21:

Selamlarr kizlar bende 20 yasindayim bu ayin sonunda 21 olucam ins :) suan 84 um dogum gunume kadar 80 olsamm varyaaa ohhhh :) benim hedefimde 70 olmak 179 boyunfayim 38 olsamm :))

Merhaba Aborjik :16:

Günlük açarmışsın da bizleri yaşlı diye istemezmişsin :9::9::9: Çok güldüm ya, romatizmalı teyzeler :9::9: Ee, naparsın yaşlandık :1: -Takılıyorum sadece :) -

Günlüğün hayırlı olsun canım ama o "dobiş" lafını hiç ama hiç sevmedim :20: Bu, aslında içten içe kendini sevmediğini, kendine öfkelendiğini gösteriyor. Ne olursa olsun kendimizi severek başlıyoruz, değil mi? :21:Ben sana güveniyorum. Henüz çok gençsin, çok az çabayla bile çok güzel sonuçlar alabilirsin :21:

Ahaha oyle demek istemedm tabi :) Mesela tam baslıycaz ablamızın cocugunun veli toplantısı oluyo,bi baskası temizlik yaptım dizlerim koptu 1 ay yapamam spor diyo :1: Bense işsiz gücsüzüm sınavım bitti coluk yok cocuk yok dert tasa yok cok sukur :nazar: Ondan yani :30:

Ve evet ablacım tabiki öfkeleniyorum çünkü hayatımın en guzel caglarında hep kiloluydm.11 yasından beri 70 kilonun altına düşemedm istediklerimi giyemedm.Artık yeter diyorum begeniliyorum cok sukur :17: Ama herkesin begenmesini dönüp dönüp bakmalarını istiyorum istediğim seyleri mini etekleri giymek istiyorum artıkk yeteeeeeerrrrrrrrrrrrr :53::53::53:

Ayy canııım bugün bende sendenim valla.Komşuya kahvaltıya gittik o kadar yedimki midem ağrıyor.Görende kıtlıktan çıktım sanacak.:17: Motivasyonu düşürmemem lazım. Okul bitene kadar kayde değer kilo vermem gerek.

Lise sona gidiyosun heralde.Ahh gecen yıl ben de öyleydim :16: Mezuneyette cok guzel olcaktm vercektm yine kiloları ama olmadı yine :26: İnş. sen basarırsın.Ben de 11 gibi yedik kahvaltıyı saat 4 oldu 1 tane seftalinin dısında hiçbişey yiyemedm nası yediysem artık.1 haftadır da spor yapamıyorum nolcak bilmiyorum.canım hiçbişey de yapmak istemiyo 3 gündür cıkmıyorum evden.depresyonun esiğindeym hayırlısı artıkk girersek de cıkmayı bilirizz evelallahh :9::9:

Lise sona gidiyosun heralde.Ahh gecen yıl ben de öyleydim :16: Mezuneyette cok guzel olcaktm vercektm yine kiloları ama olmadı yine :26: İnş. sen basarırsın.Ben de 11 gibi yedik kahvaltıyı saat 4 oldu 1 tane seftalinin dısında hiçbişey yiyemedm nası yediysem artık.1 haftadır da spor yapamıyorum nolcak bilmiyorum.canım hiçbişey de yapmak istemiyo 3 gündür cıkmıyorum evden.depresyonun esiğindeym hayırlısı artıkk girersek de cıkmayı bilirizz evelallahh :9::9:

Ben 11. sınıfım. Umarım mezuniyete kadar 0 beden olurum.Biraz zor ama:1::1:
Ne soktu depresyona seni kuzuuum kıyamammm

Back
X