Ben 11. sınıfım. Umarım mezuniyete kadar 0 beden olurum.Biraz zor ama
Ne soktu depresyona seni kuzuuum kıyamammm
Ya ne biliyim evden cıkasım gelmiyo,canım sıkıldıkça da yiyorum tek eglecem makyaj malzemesi almam bu sıra
 Ya bn lisemden dolayı sadece ygs puanımla yerleşebiliyorum ve anasınıfı öğretmenliği istiyodm.puan hayda hayda tuttu ben rahatım.ama tüm arkadaslarım lys ye de calısıyor biyere gidelim diyorm yok buluşalım diyorum yok.cok yalnız kaldm.ya yemek ya alışverış baska hiçbi aktivitem yokk ve cok sıkıldmmm
 Ya bn lisemden dolayı sadece ygs puanımla yerleşebiliyorum ve anasınıfı öğretmenliği istiyodm.puan hayda hayda tuttu ben rahatım.ama tüm arkadaslarım lys ye de calısıyor biyere gidelim diyorm yok buluşalım diyorum yok.cok yalnız kaldm.ya yemek ya alışverış baska hiçbi aktivitem yokk ve cok sıkıldmmm  Tek basına spor da cekilmiyo spor arkadasımın kayınvaldesi geldi çıkamıyo evden.tek basıma da ne yürümek ne baska bişey istemiyorumm
 Tek basına spor da cekilmiyo spor arkadasımın kayınvaldesi geldi çıkamıyo evden.tek basıma da ne yürümek ne baska bişey istemiyorumm 

Maşşallah yani.Voleybolcu fln mısın sen
 Maşşallah yani.Voleybolcu fln mısın sen 
 Tek sorunum su içmek istemiyo canım midem bulanıyo.Tekrar sıkı yönetim başlattım yani bakalımmm
 Tek sorunum su içmek istemiyo canım midem bulanıyo.Tekrar sıkı yönetim başlattım yani bakalımmm 

Neyse yanında bikaç parca domates sekersiz 1 kupa cay ve borekten de 4 5 parca yemişimdir kendimde degildim hatırlamıyorum
 Neyse yanında bikaç parca domates sekersiz 1 kupa cay ve borekten de 4 5 parca yemişimdir kendimde degildim hatırlamıyorum  Artık öğleni cok hafif yiycem gerci saat 1 de yaptım kahvaltımı o da ayrı :) Dünkü spordan sonra bugun yapabilcemmi bilmiyorum cok yoruldum cunku.Belki yuzmeye giderim karar vermedm daha hadi görüşürüzzz :))
 Artık öğleni cok hafif yiycem gerci saat 1 de yaptım kahvaltımı o da ayrı :) Dünkü spordan sonra bugun yapabilcemmi bilmiyorum cok yoruldum cunku.Belki yuzmeye giderim karar vermedm daha hadi görüşürüzzz :))