Anti-Aging 22 yaş göz çevresi kırışıklıkları

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

dertli_tasali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
2
0
30
Merhaba hanımlar,

Ben 22 yaşındayım ve çok kuru hassas bir cildim var. Şimdiden güldüğüm zaman gözlerimin kenarında ve altında kırışıklıklar oluşuyor ve rahatsız olmaya başladım. Düzenli olmasa da nemlendirici kullanıyordum yaklaşık bir senedir ama bir faydasını görmedim. Ne önerirsiniz?

hemoroid kremi öneririm itici gelebiliyor ama gerçekten etkili araştırırsan gerici etkisi olduğunu göreceksin bir çok kişi kullanır.

Göz çevresine özel bir nemlendirici edinip sabah ve akşam kullanman lazım. Ayrıca yeteri kadar su içtiğinden emin ol, dıştan sürdüğün nemlendirici kadar içtiğin suyunda önemi var

Bende 23 yaşındayım cildim yağlı ama göz çevresi gülünce mini mini kırışıyo hani..:63: Bu yaşlarda kullanabileceiğimiz bi krem önerisi olan varmıdır?o_O

Cildi alerjik olanlar için bitkisel vie dore göz çevresi bakım kremini önerebilirim. Kaz ayaklarıma ve morluklarıma çok iyi geldi.

çok kuru cilt için gündüz.png çok kuru gece.png
Hem günlük çevresel faktörlere karşı koruyucu hemde nemlenmiş, rahatlamış bir cilt için Optımals ıntense moısture çok kuru ciltler için .

Bende 23 yaşındayım cildim yağlı ama göz çevresi gülünce mini mini kırışıyo hani..:63: Bu yaşlarda kullanabileceiğimiz bi krem önerisi olan varmıdır?o_O
Güzelim Jojoba yağını sürekli kullanınca ilerlemiyor. çok faydası oluyor sen yeter ki katkısız jojoba bul. Bir zamanlar benım saçlarım boyadan yandı, cok da yıpranmıştı. çare bulamamıştım. Keratin bakımı denedim o da nafile olmadı, nihayet Doğal Katkısız Keratin denedim ve yıpranmış saçlarımdan hiç bir eser kalmadı. Demek hakikisini bulunca çok çok güzel oluyor onu anladım.

Güzelim Jojoba yağını sürekli kullanınca ilerlemiyor. çok faydası oluyor sen yeter ki katkısız jojoba bul. Bir zamanlar benım saçlarım boyadan yandı, cok da yıpranmıştı. çare bulamamıştım. Keratin bakımı denedim o da nafile olmadı, nihayet Doğal Katkısız Keratin denedim ve yıpranmış saçlarımdan hiç bir eser kalmadı. Demek hakikisini bulunca çok çok güzel oluyor onu anladım.
Nereden bulabilriz peki ikisinide?

Nereden bulabilriz peki ikisinide?
Canım ben sürekli aynı yerden alıyorum ve çok memnunum. Kalitesi inanılmaz yüksek. Özellikle şampuanı keratin bakım yağı ve katkısız keratin serumu muhteşem etkili ürünler. Ben keratinbakim nokta kom dan alıyorum. 2-3 günde elımde oluyor, fiyatları da bana oldukça makul çünkü param boşa gitmiyor en azından.

Merhaba hanımlar,

Ben 22 yaşındayım ve çok kuru hassas bir cildim var. Şimdiden güldüğüm zaman gözlerimin kenarında ve altında kırışıklıklar oluşuyor ve rahatsız olmaya başladım. Düzenli olmasa da nemlendirici kullanıyordum yaklaşık bir senedir ama bir faydasını görmedim. Ne önerirsiniz?

merhaba canım bende aynı sorunu yaşıyorum ve çareyi zeghy markasının göz çevresi kreminde buldum. kırışıklıklarım tamamen ortadan kalktı daha gergin bir şekil aldı kesinlikle tavsiye ediyorum hiç bi yan etki veya allerjik bir durumla karşılaşmadım.kimyasal ürün içermiyor tamamen organikmiş bu şekilde tarif edildi. ben 25 yasındayım yaş sınırlaması yok en güzel yanıda bu ve çok kısa zamanda sonuç alabiliyosun 14 gün gibi bir sürede. alırsan eğer verdiğin paraya degdiğini görüceksin.

Merhaba hanımlar,

Tek care bol yagli beslenmek her sabah zeytinyagi mutlaka yemek ayrica surdugun kreme badem yagi katarak sur

X