Merhaba kizlar bugün uzun zamandır konuşmadığım bı arkadaşımla konuşurken muhabbet ilişkilere geldi ben de daha önce sevgilim olmadığını söyleyince çok değişik tepkiler verdi ve bı psikologla görüşmem gerektiğini normal olmadığını söyledi sizce çok mu tuhaf yardım mi almalıyım bu arada neden olmadığını ben de bilmiyorum ama asla kimseyle sevgililik yoluna giremiyorum
Ahahah 25 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı çok şükür normalimMerhaba kizlar bugün uzun zamandır konuşmadığım bı arkadaşımla konuşurken muhabbet ilişkilere geldi ben de daha önce sevgilim olmadığını söyleyince çok değişik tepkiler verdi ve bı psikologla görüşmem gerektiğini normal olmadığını söyledi sizce çok mu tuhaf yardım mi almalıyım bu arada neden olmadığını ben de bilmiyorum ama asla kimseyle sevgililik yoluna giremiyorum
Sen yine de bi psikoloğa git asdfflgşgş. Şaka bu aradaAhahah 25 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı çok şükür normalimBana ortaokulda bile tepki verirlerdi şimdi lezbiyen misin yoksaağğ? diyerek akıllarından geçen binbir türlü saçmalıklara şaşırmıyorum. Tabi böyle psikoloğa git diyen olmadı o kadar da laf ettirmem de bu benim kişisel meselem sonuçta kim karışır ki. Nasip değilmiş biz napalım :)
İlla sevgilimi olmalı her kesin hayatındaMerhaba kizlar bugün uzun zamandır konuşmadığım bı arkadaşımla konuşurken muhabbet ilişkilere geldi ben de daha önce sevgilim olmadığını söyleyince çok değişik tepkiler verdi ve bı psikologla görüşmem gerektiğini normal olmadığını söyledi sizce çok mu tuhaf yardım mi almalıyım bu arada neden olmadığını ben de bilmiyorum ama asla kimseyle sevgililik yoluna giremiyorum
Aslında fena olmayadabilirSen yine de bi psikoloğa git asdfflgşgş. Şaka bu arada
24 yaşında arkadaşımın da hiç olmadı. Görücü usulü ile evleneceğim ben diyor, güvenemiyor diğer türlü. Herkesin kendi tercihi hiç evlenmek istemeyebilir de. Neden psikologla görüşesin? Biraz da nasip bu işler.Merhaba kizlar bugün uzun zamandır konuşmadığım bı arkadaşımla konuşurken muhabbet ilişkilere geldi ben de daha önce sevgilim olmadığını söyleyince çok değişik tepkiler verdi ve bı psikologla görüşmem gerektiğini normal olmadığını söyledi sizce çok mu tuhaf yardım mi almalıyım bu arada neden olmadığını ben de bilmiyorum ama asla kimseyle sevgililik yoluna giremiyorum
Valla böyle şeyler okuyunca sinirlerim bozuluyor. Muhafazakar bir insan değilim ama yaşadığınız şey bir sorun değil. Hayatına kimin girip çıktığı belli olmayan insanlar bunu övünç kaynağı gibi gösterim diğerlerinde sorun varmış gibi hissettiriyor. Sevgili gençler kalbinizi lackalastirmayin sonra unutmak ve toparlanmak zor olur.Merhaba kizlar bugün uzun zamandır konuşmadığım bı arkadaşımla konuşurken muhabbet ilişkilere geldi ben de daha önce sevgilim olmadığını söyleyince çok değişik tepkiler verdi ve bı psikologla görüşmem gerektiğini normal olmadığını söyledi sizce çok mu tuhaf yardım mi almalıyım bu arada neden olmadığını ben de bilmiyorum ama asla kimseyle sevgililik yoluna giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?