22 yaşındaki bı kızın hic sevgilisinin olmaması anormal bı durum mu sizce

Yeliz1322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
63
-83
36
25
Merhaba kizlar bugün uzun zamandır konuşmadığım bı arkadaşımla konuşurken muhabbet ilişkilere geldi ben de daha önce sevgilim olmadığını söyleyince çok değişik tepkiler verdi ve bı psikologla görüşmem gerektiğini normal olmadığını söyledi sizce çok mu tuhaf yardım mi almalıyım bu arada neden olmadığını ben de bilmiyorum ama asla kimseyle sevgililik yoluna giremiyorum

Sevgili olmak bir ihtiyaç değildir olmadığında psikolojik destek alman ı gerek yok sana bu tavsiyeyi veren arkadaşın aslında psikolojik bir destek almalı. Yani susamadan su içer misin ya da karnın tok iken yemek yer misin zorla... Sevgili ve flört buna benzer aslında ruhsal ihtiyaçlarını Bir nevi gidermedir ve her şeyinde bir zamanı vardır

Anormal değil. Bir şey hissedebileceğiniz adamla henüz karşılaşmamışsınız , hepsi bu.

Öncelikle ne kadar şanslı olduğunu bilmelisin kafa rahat oh mis gibi

Bunlar nasip işi kalakayım kendime sevgili bulayım deyince hemen olacak birşey değil herkesi dost arkadaş bilip dediklerine aldırma. Sende bir sıkıntı yok yani.

Ahahah 25 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı çok şükür normalim Bana ortaokulda bile tepki verirlerdi şimdi lezbiyen misin yoksaağğ? diyerek akıllarından geçen binbir türlü saçmalıklara şaşırmıyorum. Tabi böyle psikoloğa git diyen olmadı o kadar da laf ettirmem de bu benim kişisel meselem sonuçta kim karışır ki. Nasip değilmiş biz napalım :)

Ha bide o var lezbiyen misin cidden bıktım sevgilinin olması ne kadar normalse bu da o kadar normal olmalı

Sen yine de bi psikoloğa git asdfflgşgş. Şaka bu arada

İlla sevgilimi olmalı her kesin hayatında havanı sumu onsuz olmuyomu yani. Ben çalışıyordum bekarken 25 yaşındaydım ama bir tane bile birine şans verib sevgili olmadım bana diyodular sen anormalmisin hiç kimseyle sevgili olmuyorsun bende diyodum evlenmek fikrim yok kimseyle sevgili olmak istemem.bosuna. evlenene kadarda hiç kimseyle sevgili olmadım esimlede çok kısa sürede evlendik her kes şaşırdı bu anormal evlendi diye ben hiiic takmiyodum anormal desinler erkek Fatoş desinler hoşuma gidiyordu bennimle ilgilenenler benim haqqimda o anormal boşuna uğraşma dediklerinde

24 yaşında arkadaşımın da hiç olmadı. Görücü usulü ile evleneceğim ben diyor, güvenemiyor diğer türlü. Herkesin kendi tercihi hiç evlenmek istemeyebilir de. Neden psikologla görüşesin? Biraz da nasip bu işler.

Ay salak saçma tiplerle sevgili olup üzülecegine hiç olmasın daha iyi. Allah karşına kalbine göre insanlar çıkartır umarım , hiç canını sıkmaya değmez .

Sevgilisi olmayan kizlara neden lezbiyen misin diye sorarlar anlamam. Bence sevgilinin olmamasi normal. Bu tarz gonul islerine cok merakli olan var, hic merakli olmayan var. aseksuel olmak (aseksuelsin demiyorum kesinlikle) de normal birsey bence. Sizi rahatsiz etmiyorsa, halinizden memnunsaniz daha ne?

Senin için anormal bir durum bence. Hemen psikolojik destek almalısın ama aklı başında olan ve aklını kullanan kişiler için çok normal bir durum

Valla böyle şeyler okuyunca sinirlerim bozuluyor. Muhafazakar bir insan değilim ama yaşadığınız şey bir sorun değil. Hayatına kimin girip çıktığı belli olmayan insanlar bunu övünç kaynağı gibi gösterim diğerlerinde sorun varmış gibi hissettiriyor. Sevgili gençler kalbinizi lackalastirmayin sonra unutmak ve toparlanmak zor olur.

Ablam 29 yaşında ve hiç sevgilisi olmadı. Kendi istediği için olmuyor, bireyselci bir insan, kimseyi çekemem kafasından çıkmadığı için öyle
:)

tabiiki normal . şuan kendini çok eksik ve geri kalmış hissediyorsun tahmin ediyorum etrafında sözde arkadaşın boş tiplerde bu konuyu bulunca hemen seni ezmek istemişler .inan ilerde bu haline çok güleceksin .
sakın kendini böle komik bişi için üzme .emin ol o boş insanlar şimdi sevgilin olsa benim x tane oldu ay senin bitanemi oldu diyecekler .olay sevgili olmak değil aşık olmak karşılıklı sevgi beslemek henüz denk gelmemiş olman gayet doğal .

hayır tabii ki sorun değil. önemli olan senin ne hissettiğin. sevgili isteyen otobüs durağında bile buluyor yani ilişki işlerinde istekli olmak aşırı önemli bence. ben 29'um bana da bu yaşa kadar neden ciddi ilişkin olmadı diyorlar garipsiyorlar. yani sevgilin olsa neden ciddiye dönüşmedi diyorlar. bu yaşıma kadar dibine kadar sevip sevilmemişim diye sorunlu ilan ediliyorum halbuki ne alakası var, sevdim mi ben de tam sever sonuna kadar giderim ama kendi değerinin farkında olan bir insanım, sevgi uğruna saçma şeylere razı gelmem, sorgusuz sualsiz ilişki bitirmeye sebep bazı hareketler vardır mesela benim için, çevremdeki insanlar bu hareketleri görmelerine rağmen devam edip ilişki içinde olmayı marifet sayarlar, ben devam etmeyip kendime saygı duymayı marifet sayarım. sağlıklı, düzgün, her iki insanın da ne istediğini bildiği ve mutlu olduğu, değer gördüğü, kendini iyi hissettiği bir ilişki olmadığı sürece toksik ilişkilerle zaman kaybetmek insanın kendine zarar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…