22 yaşındaki bı kızın hic sevgilisinin olmaması anormal bı durum mu sizce

Cok sukur bızde meslegımızı aldık elimize.Olmayabılır tabı ama 25 yasında normal gelmıyor bana ınsanın hıc sevgilisinin olmaması.Bilemıyorm.
Konu sahibini napsın, mahallelerinde bi berberin oğlu yokmuş demek ki. 😄

Ayrıca birilerine platonik aşık olmak, ilişki yaşamak anlamına gelmiyor. :)))

Neden anormal olsun ki 😅
Konuyla alakalı değil ama arkadaşınızi buradan bir üyeye benzettim. Kendisini "sevmeyen" sadece cinsellik için bir araya gelen partneri olduğu için kendi kendine olumlama yapiyordu. Erkekler artık bakire kız istemiyormuş tanıştığı kızın bakire olduğunu duyunca onunla sevgili olmak istemiyormuş falan 😂
Bu erkekler şunu seviyor bunu sevmiyor muhabbeti ne kadar kötü ya 😢
Çevremde de sürekli insanlar bi taktik arama, bi beğendirme çabası içinde. Erkekler bunu seviyormuş, bunu sevmiyormuş vs diyorlar, eş de olsa karşılıksız bu kadar beğendirme, kabul ettirme çabası neden? 😩

Komık kız senı.Anlasıldı neden olmadıgı:işsiz:
E haklı ama hep siz hoşlanmışsınız bu ilişki değil ki:) Hatta ilişki iki mesajlaşayım , bir parkta buluşayım da değildir.

Tabi küçük yaşlarda bunlar olur gercek ilişkilerse bence biraz olgunluk gerektiriyor, en azından bir 20'li yaşlarda olunması gerekli .

E haklı ama hep siz hoşlanmışsınız bu ilişki değil ki:) Hatta ilişki iki mesajlaşayım , bir parkta buluşayım da değildir.

Tabi küçük yaşlarda bunlar olur gercek ilişkilerse bence biraz olgunluk gerektiriyor, en azından bir 20'li yaşlarda olunması gerekli .
Sevgilime asık olamıyor muyum?Ben ıkızler burcuyum platonık takılamam. Okadar sabrım yok:)

Tabıkı normal bı durum da .Ben seyı merak edıyorum 20-25 yasılarında hıc sevgılım olmadı dıyenler,lıse de nasıl olmaz ya ınsanın sevgilisi:KK70:
Yanı lise de canı sıkılır ınsanın ne bılım :)
Konu sahibi ve diğer liseli arkadaşlar, siz de hemen mahalleden bi tüpçü oğlu, bir berber yamağı bulup sonsuz aşka yelken açmalısınız

Denizin buz gibi sularından kızgın kumlara atlar gibi, sevgilinizin diri kollarına atlayın hemen liseli gızlar...

Konu sahibi ve diğer liseli arkadaşlar, siz de hemen mahalleden bi tüpçü oğlu, bir berber yamağı bulup sonsuz aşka yelken açmalısınız

Denizin buz gibi sularından kızgın kumlara atlar gibi, sevgilinizin diri kollarına atlayın hemen liseli gızlar...
Canısı cok uzatıyosun ondan olmuyo bak.Konuyu bıuyerde bıtırırsın,ögrenın bunları artık:)Kac yasında ınsanlarsınız:süslü:

hayır tabii ki sorun değil. önemli olan senin ne hissettiğin. sevgili isteyen otobüs durağında bile buluyor yani ilişki işlerinde istekli olmak aşırı önemli bence. ben 29'um bana da bu yaşa kadar neden ciddi ilişkin olmadı diyorlar garipsiyorlar. yani sevgilin olsa neden ciddiye dönüşmedi diyorlar. bu yaşıma kadar dibine kadar sevip sevilmemişim diye sorunlu ilan ediliyorum :KK70: halbuki ne alakası var, sevdim mi ben de tam sever sonuna kadar giderim ama kendi değerinin farkında olan bir insanım, sevgi uğruna saçma şeylere razı gelmem, sorgusuz sualsiz ilişki bitirmeye sebep bazı hareketler vardır mesela benim için, çevremdeki insanlar bu hareketleri görmelerine rağmen devam edip ilişki içinde olmayı marifet sayarlar, ben devam etmeyip kendime saygı duymayı marifet sayarım. sağlıklı, düzgün, her iki insanın da ne istediğini bildiği ve mutlu olduğu, değer gördüğü, kendini iyi hissettiği bir ilişki olmadığı sürece toksik ilişkilerle zaman kaybetmek insanın kendine zarar diye düşünüyorum.
Yemin ederim ben yazdım sandım. Yaşım da uyuyor :) Çok güzel özetlemişsiniz tebrikler.

Soru sahibi bence arkadaşının bir desteğe ihtiyacı var. Boşver sen hayatına bak. İlla biri olur akışına bırak. Ha olmak zorunda da değil...

Ben de yirmi ikiyim. Benimde hayatımda birisi yok. Ve ileride de uzun ilişki ya da evlilik düşünmüyorum. Neresi anormalmiş ki. Herhalde arkadaşınız ömründe hiç farklı fikirler ve hayat tarzları görüp duymadı. .d

İlk sevgililik sandığım durumu 21 yaşımda yaşamıştım ama öyle değilmiş adam beni kullanmış. Ondan sonra iki tane falan oldu. Şimdi benim yaşımda olup da (daha önce sevgilisi olmamış) biriyle tanışıp evlenenler de var ama ben bekarım. Ne benim yaşadığım durum anormal değil ne de karşı tarafın yaşadığı durum. Kısacası demem o ki hayat herkes için aynı düzende ilerlemez. Sosyal biri değilim, özgüvensizim yani kendimde olan problemleri biliyorum. Bir de size tavsiyem sırf birini bulmak için arkadaşlık sitelerine üye olmayın. Evet o hatayı da yaptım ve sonuç alamadım.

Canısı cok uzatıyosun ondan olmuyo bak.Konuyu bıuyerde bıtırırsın,ögrenın bunları artık:)Kac yasında ınsanlarsınız:süslü:
millete akil verene bak ust uste 3 mesaj yazip kucuklugundeki platoniklikleri anlatmis. uzatmamak boyle olur tabi 🤪

Bu tarz konular da milyon kez açıldı ve cidden sıktı.
Normal kardeşim normal.

24 e kadar hiç sevgilim olmadı. Sonra nolduysa kısmetler açıldı. Ve şuan evliyim. Şuamda 26,5 yaşındayım :))

Back
X