Kuzum vakti gelince herkes herşeyi acı tatlı tecrübe ediyor ben geçen sene aşık oldum 21 yaşındayım şuan ve ahiretle dünya sınavını aynı anda yaşattı çektirmediği şey kalmamıştı şükür terketti bi kaç ay ağladım sonra sindirmeye çalıştım yaptıklarını ve şimdi kabullendim ve kendi yolumdan gidiyorum . Daha 23 yaşındasın daha iş hayatına atılacaksınız yeni yeni keşfedeceksiniz herşeyi tecrübe ediceksiniz daha durun :) inanın erkeklerden fayda gelmiyor çok istiyordum geçen sene aşık olayım olayım oldum ağzımın payınıda aldım sağolsun tüm gerçekliğiyle sevdklerimden ihanet yemeyide tecrübe edindim ağır iftiralar ağır şeyler vs. vs. tecrübe edindim umutsuz oldum yeri geldi karamsarldım ağır depresyonlar geçirdim kilo verdim ama derste aldım sonuçta yaşadığımız şeyler bize ders alıp şükretmek üzerine kurulu bir olay ders alıp kurtulduğuza şükretmeliyiz yada yaşadığımıza içtiğimize yediğimize nefesimize sağlığımıza ben bu sene şükürü öğrendim hele bu ay gördüm inanın atlatırsınız bu sıkıntınızıda mutlulukta elbet sizin kapınızıda çalar ama şikayet etmeyin su akar yolunu bulur :)Bu yıl mezun olucam.bugunlerde KPSS'ye hazırlanıyorum ama yalnızlık canımı sıkıyor artık.üniversite 3'e kadar zaten hiç istemedim hep derslerle ilgilendim kız arkadaslarımla takıldim filan ama artik beni seven deger veren bir erkek olsun istiyorum hayatimda.ama bu isler de nasip kısmet.Ama nedense umutsuzum bu konuda.hoslandıgım biri vardı.takip istegi atarak kucuk bir adim atmak istedim o da olmadı.sacma bir arayısa girdim bu aralar.bu durumumu nasıl duzeltebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?