- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.101
- 248
Kendi adıma konuşuyorum, "hayatımda kimse olmadı" cümlesi için, bana ve çevreme göre, 22 yaş çok büyük bir yaş. Ortaokul 2. sınıftan beri hayatımda sevgilim ya da flörtlerimin olmadığı bir dönem olmadı. 17-18'li yaşlarda ilk aşkı ilk sevgilileri yaşamayan insanlar, çevremden gözlemlediğim kadarıyla, bunları ileride yaşadığında duygusal olarak daha çok etkileniyor.
Her şey yaşında güzel bence. Flört için seçicilik gereksiz. Belli başlı kriterlerle, çıtayı çok yüksek tutmadan denemek, insanları tanımak lazım. Siz bundan şikayetçi olduğunuz için bu şekilde yazıyorum. Mesela ben erkek arkadaşımla ikimiz de 18 yaşındayken tanıştım, 19'da görüşmeye başladık. İkimiz için de "yeni birisi"ydi, heyecandı, büyük bir aşkla başlamadık. 2-3 ay görüşür ayrılırız başkalarına geçiş yaparız diye düşündük. 5 yıldır başkalarına geçiş yapma ihtiyacı duymadıkDışarıdan bakışla ben onun "doğru kişi" olduğunu düşünmezdim. Hatta ön yargılı ve çocukça kriterlerimle (aşırı iyi fizik, uzun boy vs) erkek arkadaşımı eleseydim büyük bir ihtimalle düzgün bir ilişkisi olmamış bir insan olacaktım.
Kimseyle tanışmadan görüşmeden flört etmeden sevgili olmadan "doğru kişi denk gelmedi" cümlesini ben milli piyango bileti almadan büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını beklemeye benzetiyorum. Denemeden bilemezsiniz doğru kişi olup olmadığını. Hiç beklemediğiniz bir insanın ona şans verdiğinizde "doğru insan" olduğunu fark edebilirsiniz.
milli piyango bileti almadan büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını beklemeye benzetiyorum.
Bu baya iyiydi.Yani daha erkekleri duygusal bir iliski içinde hiç deneyimlememişken, birden bire dogru kisi oldugu alninda yazan biri mi cikacak ortaya ben de onu anlamiyorum.
Bir de neye göre doğru oldugunu anlayacaksin.
Ortaokul benim için kucuk bir yaşti ama lisede yavaş yavaş baslamistik karşi cinsi az bucuk tanimaya flört etmeye filan.Hatta bir kucuk uzun iliskim bile olmuştu sagolsun baya deneyim oldum
Anlatma tarzı çok güzel de hic iliskisi olmayan bi insana bu tavsiyeler verilmezKendi adıma konuşuyorum, "hayatımda kimse olmadı" cümlesi için, bana ve çevreme göre, 22 yaş çok büyük bir yaş. Ortaokul 2. sınıftan beri hayatımda sevgilim ya da flörtlerimin olmadığı bir dönem olmadı. 17-18'li yaşlarda ilk aşkı ilk sevgilileri yaşamayan insanlar, çevremden gözlemlediğim kadarıyla, bunları ileride yaşadığında duygusal olarak daha çok etkileniyor.
Her şey yaşında güzel bence. Flört için seçicilik gereksiz. Belli başlı kriterlerle, çıtayı çok yüksek tutmadan denemek, insanları tanımak lazım. Siz bundan şikayetçi olduğunuz için bu şekilde yazıyorum. Mesela ben erkek arkadaşımla ikimiz de 18 yaşındayken tanıştım, 19'da görüşmeye başladık. İkimiz için de "yeni birisi"ydi, heyecandı, büyük bir aşkla başlamadık. 2-3 ay görüşür ayrılırız başkalarına geçiş yaparız diye düşündük. 5 yıldır başkalarına geçiş yapma ihtiyacı duymadıkDışarıdan bakışla ben onun "doğru kişi" olduğunu düşünmezdim. Hatta ön yargılı ve çocukça kriterlerimle (aşırı iyi fizik, uzun boy vs) erkek arkadaşımı eleseydim büyük bir ihtimalle düzgün bir ilişkisi olmamış bir insan olacaktım.
Kimseyle tanışmadan görüşmeden flört etmeden sevgili olmadan "doğru kişi denk gelmedi" cümlesini ben milli piyango bileti almadan büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını beklemeye benzetiyorum. Denemeden bilemezsiniz doğru kişi olup olmadığını. Hiç beklemediğiniz bir insanın ona şans verdiğinizde "doğru insan" olduğunu fark edebilirsiniz.
Anlatma tarzı çok güzel de hic iliskisi olmayan bi insana bu tavsiyeler verilmezÇünkü karsisina cikan ilk insanla flört etmek yerine sevgili olmaya çalışır. Veya flört edicem diye gider kendine tam zıt birini seçer. 22 yaşındaki birinin iliskisi olmamışsa duygusaldır kriterleri yüksek olmalı (fiziksel görünüsü dısta tutarak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?