- Konu Sahibi Herdaimgunes
mutlaka bundan daha güzelsindir sen![]()
çook teşekkür ederim mutlu oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlaka bundan daha güzelsindir sen![]()
Öyledir tabii
Hem kalbi yeter onun![]()
teşekkür ederim. rabbim kimsenin kalbini nefsinin eline bırakmasın. sende ççok iyi kalpli birisin
![]()
Teşekkür ederiiiiim senin gibilere iyiyim ben.
Kendini beğenmişlere ukalalara kötüyüm![]()
anlaştıkBence senin güzelliğinden öte mis gibi kalbin var canımArkadaşın sana neler diyor sen yine de toz kondurmuyorsun...Sen onu bunu boşver öncelikle kendine güvenin olsun özgüven o kadar çok önemli ki her konuda genel olarak...Eğer özgüven sahibi olamazsan her yerde ezikliğin belli olur onun için dediklerimi unutma ki arkadaşını kafana takma o kendini ön planda tutmak istiyor...Artık kendinle ilgilenme zamanın geldi aynanın karşısına geç elin ayağın tutuyo mu ? İhtiyaçlarını karşılayabiliyor musun ? Eğer cevabın evet ise öncelikle şükret haline Allah'ın yarattığı herşey güzeldir...Asla çirkinim deme !! Kilolarını kafana hiç mi hiç takma azmettim mi başarır onları da verebilirsin...Kendinle barışık ol arkadaşın sana öyle şeyler söylediği zamanlarda onu yanılt asla o tavizi verme ona...Anlaştık şekerlik
![]()
yaklaşık üç yıl önce obez sayılabilecek bi kilodaydım yaklaşık 110 civarı erkeklerin bırak bana ilgi göstermesi normal arkadaşım bile çok azdı çünkü ben psikolojik olarak kötüydüm kendimi beğenmezdim aynalara bakmazdım güzel giyinmezdim üstüme bi şey bulamazdım da ondan benim için kötü yıllardı derslerimde bile başarısızdım lisedeyim birde düşün sonra bi gün kafama dank etti gittim diyetisyene boyum 1 75 olduğu için doktor 65 kilonun ideal olduğunu söyledi ve bununla başladık diyete dengeli beslenme spor ve ben tam 40 kilo verdim insanlar yüzümün güzel olduğu söylerlerdi ama ben inanmazdım dünyanın en çirkin insanı olduğumu düşünürdüm şimdiyse o kiloları verdikten sonra kendimle barıştım çok güzeeel giyiniyorummm :) ve evet güzel olduğuma inandım özgüvenim yerine geldi megaloman bi insan oldum bile diyebilirim o kadar mutluyum ki iyiki de o gün diyestisyene gidip bu adımı atmışım çok değiştim gerçekten mesela bi ortamda düşüncelerimi bile söylemeye çekinirken şimdi insanları beni dinlerken buluyorum maalesef dış görünüşün önemi büyük insanlar nedense ona göre yaklaşıyor sana hiç arkadaşım yokken bi anda çevrem oldu insanlarla ilişkilerim düzeldi ve evet erkekler inanırmısın hiç bi erkekle bile bakışmayan ben teklifler aldım uğruma radyolara çıkıp aşkını ilan edenler bile oldudiğer konunuda biliyorum canım ben senin :) en iyi anlayanlardan biriyimdir herhalde seni diyeceğim şu ki sen bu hayatta kendin için yaşıyosun her şeyi kendin için yap mutlu olman için ne gerekiyosa onu yapmalısın insanların ne dediğini bırak sana o yaşadığım o kadar çok hikaye var ki bunları anlatsam vaaaaay canına dersiin :)
umarım hayat boyu hep mutlu olursun tek temennim
![]()
Öncelikle eminim bu duyguların uzun bi sürede düsünülüp biriktirilmis seylerdir zaten oyle olmus ki sonunda yazmaya karar vermişsin. Şunu soylemeliyim ki her kadın güzeldir. O dergi kapaklarında gördüğümüz ışıltılı dünyanın mükemmel kadınlarının da bizlerden hic bir farkı yok. Tek fark fotosop ve profesyonel makyaj,spor. Onlar da bunu biliyor kesinlikle. Eminim sana da o kadar makyaj yapılacak olunsaydı ve de fotosop, sen de kendini Jessica Alba'dan farklı hissetmezdin. Ilk olarak bu icinde birikmis özguven eksikliğini toparlamalısın. Aynaya gülümseyerek ''ben değerliyim'' demek gerek. Biliyorum, uzun zamandır icinde kalmıs ne kadar düsünsen o kadar batıyorsun ama birinin seni cekip cıkarmasını bekliyorsun burası da bizler de bunun icin varız tabii.. bunu unutma, gülümse. Sen kendini nasıl hissedersen karsındaki de seni öyle görür. Sen cirkin değilsin. Eger memnun olmadıgın şeyler varsa vücudunda düzenli spor yapmayı deneyebilirsin. Kısa boya gelince Shakira'nın, Hazal Kaya'nın da kısa olduğunu biliyoruz değil mi? Kısa kadınlar seksidir genelde. Bana göre öyle ipince kadınlar da o kadar seksi değil, hatta sağlıksız bile görünüyorlar.. Eğer kendine güvenin tam olursa inan bana o beğendiğin çocuk yanından gitmemek için can atıcak
Ben de kime neyi öğretiyorum zaten uğraşıyormuşsun fotoşopla :) tamam işte, o zaman sen de çok iyi biliyorsun ki bizim de hic bir farkımız yok o Hollywood Celebrity'lerinden. Hatta senin bir fazlan var ki o da temiz, mütevazi kalbin. Madem kilolarından bu kadar rahatsızsın o zaman yarın sabah kalk ve daha fazla ertelemeden düzenli spora başla. Diyete miyete gerek yok sadece çok yeme ama gerçekten sporcu ol. Kilolarından şikayet edip spor sayesinde kilo veren kaç arkadaşım oldu inan. Sen de başarabilirsin biliyorum
mrb arkadasım.aslında hep deriz ya oldugum gıbı begensın.yok boyle bır sey bence oncelıkle dıyete baslayarak kendınızı daha ıyı hıssedın.ama bu hoslandıgınız kısı ıcın degıl kendınız ıcın....merhaba...
siteye dün üye oldum.
nette dertleşebileceğim forum ararken buldum.
dertleşmek istedim çünkü yanlızım.
konusacak anlatacak kimsem yok. var ama anlayan yok..
bir myo da öğrenciyim son sınıfım.
çevremde çok insan var haliyle ama içlerinde beni bi tane anlayan yok. ev arkadasımla yaşıyorum. benden çok daha iyi bölümde. yani o sürekli bunu söylüyor. çok çok iyi bir insan kardeşim gibi. ama kendini her yönden üstün görüyor Allah var hiç bırakmadık birbirimizi yemeğimizi suyumuzu birlikte yiyip içtik. ama hayat görüşlerimiz çok farklı. o da bir sürü şey yaşamasına rağmen ( bebeğini kaybetti, boşandı ) ama hayat dolu gülüyor şarkılar dinliyor aman boşver diyebiliyor. ve çok güzel biri. okulda onunla görüşmek istemeyen erkek yok gibi nerdeyse. ben şişman kısa boyluyum. ve hiç güzel değilim. 22 yaşındayım bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. teklif eden dahi olmadı. bilmiyorum bu ara boşlukta gibiyim. birinden hoşlanıyorum ama bana dönüp bakmıyor bile. şu sıra neden bilmiyorum onun yanımda olmasını çok istiyorum. her yönden yenik başladım hayata ben. babamdan sevgisizlik, fakirlik.. şuan bile çok zor şartlarda okuyorum. özel bir apartta kalıyoruz ama ahım şahım değil. annem kirayı zor ödüyor. burs alıyordum ama bu ay yatmadı. şuan maddi yönden de çok dardayım. kızlar yanımda sevdiğim olsun bana destek versin istiyorum. beni hiç kimse aramaz. sadece vize final haftası not arayanlardan başka. sabahları uyandığımda bir günaydın mesajı görmek az da olsa gün içinde sesini duymak istiyorum. çok şükür psikolojik sorunlarım yok ama yanlızlık hissediyorum. beğenilmeme olayı da tuz biber oluyor. bu halimle zor ama;
ben bu kişiyi etkileyebilir miyim? hiç umudum yok ama..onunla bir araya gelecek ortamımız yok. konusmuşluğumuz da yok. yakısıklı sayılmaz. çevresinde çok insan yok. bahçede hep yanlız oturuyor ama telefon elinden düşmüyor. acaba sevgilisi varmıdır? ev arkadasım benden bir "cacık" olmayacağını benim onu etkilememin imkansız olduğunu söylüyor. nolur hem kendim için hem onun ağzının payını vermek için akıla ihtiyacım var. bir tek teklif bile almadıysam illaki sorun bendendir kızlar moralim çok bozuk anlatamamış olabilirm. yorumlarınızı bekliyorum..![]()
okuduğum bölümde ondan biliyorum canım
teşekkür ederim güzel bakan güzel görür
kilolarımdan gerçekten mutsuzum. 18 19 yaşlarımda zayıftım sonradan aldım o yüzden daha çok sıkıyor canımı. sporu kafama koydum zaten burdaki işlerimi bitirip evime gidiyim ilk yapacağım iş
bende bi diyetisyene gitsem mi ki canım?![]()
merhaba...
siteye dün üye oldum.
nette dertleşebileceğim forum ararken buldum.
dertleşmek istedim çünkü yanlızım.
konusacak anlatacak kimsem yok. var ama anlayan yok..
bir myo da öğrenciyim son sınıfım.
çevremde çok insan var haliyle ama içlerinde beni bi tane anlayan yok. ev arkadasımla yaşıyorum. benden çok daha iyi bölümde. yani o sürekli bunu söylüyor. çok çok iyi bir insan kardeşim gibi. ama kendini her yönden üstün görüyor Allah var hiç bırakmadık birbirimizi yemeğimizi suyumuzu birlikte yiyip içtik. ama hayat görüşlerimiz çok farklı. o da bir sürü şey yaşamasına rağmen ( bebeğini kaybetti, boşandı ) ama hayat dolu gülüyor şarkılar dinliyor aman boşver diyebiliyor. ve çok güzel biri. okulda onunla görüşmek istemeyen erkek yok gibi nerdeyse. ben şişman kısa boyluyum. ve hiç güzel değilim. 22 yaşındayım bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. teklif eden dahi olmadı. bilmiyorum bu ara boşlukta gibiyim. birinden hoşlanıyorum ama bana dönüp bakmıyor bile. şu sıra neden bilmiyorum onun yanımda olmasını çok istiyorum. her yönden yenik başladım hayata ben. babamdan sevgisizlik, fakirlik.. şuan bile çok zor şartlarda okuyorum. özel bir apartta kalıyoruz ama ahım şahım değil. annem kirayı zor ödüyor. burs alıyordum ama bu ay yatmadı. şuan maddi yönden de çok dardayım. kızlar yanımda sevdiğim olsun bana destek versin istiyorum. beni hiç kimse aramaz. sadece vize final haftası not arayanlardan başka. sabahları uyandığımda bir günaydın mesajı görmek az da olsa gün içinde sesini duymak istiyorum. çok şükür psikolojik sorunlarım yok ama yanlızlık hissediyorum. beğenilmeme olayı da tuz biber oluyor. bu halimle zor ama;
ben bu kişiyi etkileyebilir miyim? hiç umudum yok ama..onunla bir araya gelecek ortamımız yok. konusmuşluğumuz da yok. yakısıklı sayılmaz. çevresinde çok insan yok. bahçede hep yanlız oturuyor ama telefon elinden düşmüyor. acaba sevgilisi varmıdır? ev arkadasım benden bir "cacık" olmayacağını benim onu etkilememin imkansız olduğunu söylüyor. nolur hem kendim için hem onun ağzının payını vermek için akıla ihtiyacım var. bir tek teklif bile almadıysam illaki sorun bendendir kızlar moralim çok bozuk anlatamamış olabilirm. yorumlarınızı bekliyorum..![]()