Evet adet sancısı gıbı gece uyamıyorum ılişkuye gırdık dun canımda acıdıDaha belli olmaz ama bu şekilde belirti oluyor batimami oldu kasiklarinda
Ins tabıkıadet hesapldım sımdı 11nusanda olckmısım 23 gunde oluom benEvet adet sancısı gıbı gece uyamıyorum ılişkuye gırdık dun canımda acıdı
Daha Çok erken ama o günleri değerlendirmekte çok önemli,inş yerleşmeden oturu bu ağrıları yasarsinEvet adet sancısı gıbı gece uyamıyorum ılişkuye gırdık dun canımda acıdı
İnş cok istyoruz bıdeben gecn ay2 kez adet oldm doktora gıtm temızlıo vucut bu ay olrsn denededıDaha Çok erken ama o günleri değerlendirmekte çok önemli,inş yerleşmeden oturum bu ağrıları yasarsin
İnş canım Allah gönlüne göre versinİnş cok istyoruz bıdeben gecn ay2 kez adet oldm doktora gıtm temızlıo vucut bu ay olrsn denededı
Amin cok tesekur ederım bole bısy varsaburdn yazarımİnş canım Allah gönlüne göre versin
Aynen unutma yazAmin cok tesekur ederım bole bısy varsaburdn yazarım
KesınlıkleAynen unutma yaz
Belirtiler icin çok erken degilmi canim?Yumurtşama donemı surecınde 24 martharıc esımleılıskıye gırdık veılıskı sonrası ayalı dıktım belımın Altına yastıkkoyup suanda kasıklarım agrıoadet gıbı fakatadetm 20 nısanda olmm gerkıo yardm lutfn sızce hamıleolbılrmyım
Bende erkn oldnu dusnyorum ama benm babanm kadın dogmdan emklı onlr karsdrdı aklmu adet sabvıdı gıbı karnm agrıo cocuk yerlsıo dıyolrBelirtiler icin çok erken degilmi canim?
İnsallah da oyledir canım guzel haberler verirsin insallah :)Bende erkn oldnu dusnyorum ama benm babanm kadın dogmdan emklı onlr karsdrdı aklmu adet sabvıdı gıbı karnm agrıo cocuk yerlsıo dıyolr
Bklm ıns cok mutlu olrm oyleyseİnsallah da oyledir canım guzel haberler verirsin insallah :)
Hamile olduğunu anlamak için henüz çok erken ama adetin de gecikmeden sakın test yapma. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Amin cok tesekur ederım bole bısy varsaburdn yazarım
Adete 20 gun yok ovulasyonum 23 ve 24 mart da ıdı adetımı 11 mart olucam yerlesme surecı gıbı kasıklrm agrıoAdete 20 gün kala hamilelik belirtisi olmaz.
Adete 20 gun yok ovulasyonum 23 ve 24 mart da ıdı adetımı 11 mart olucam yerlesme surecı gıbı kasıklrm agrıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?