23 - 29 Ocak 2023 Haftalık Burç Yorumları

h1 (1).jpg
 
haftalık çiç (23).jpg


Koç burç yorumları: Bu hafta ailenize ve arkadaşlarınıza karşı nazik olmaya devam edeceksiniz. Yine de sevdiklerinizin cömertliğinizden faydalanmasına izin vermeyin. İzin verirseniz, daha sonra sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Herhangi bir mali probleminiz olmayacak. Uygun seçimler yapılırken plan ve politikaların gözden geçirilmesi gerekebilir. Sonuç ve kazançlar çabalarınıza uygun olacağından akıllı kararlar verin. Öğrenciler, anlamsız arayışlara zaman harcamaktan kaçınmak için dikkatli olmalıdır. Eklemle ilgili sağlık durumları göz ardı edilmemelidir.


Boğa burç yorumları: Bir süredir parasal sorunlar yaşıyor olsanız bile, bu hafta biraz rahatlamalısınız. Mali durumunuzu güçlendirmek için yeni yollar keşfedeceğiniz kesin. Başarılı olmak istiyorsanız, dikkatinizi ve enerjinizi en iyi şekilde yapacağı yere odaklayın. Bunun için sizin yerinize geçmiş yaşlı insanların bilgeliğinden de yararlanabilirsiniz. Ailenizden biri taşınıyor olabilir. Sevdiklerinizle evle ilgili endişelerinizi konuşmak için birçok fırsatınız olacak. Eşinizle iletişim kurarken nasıl tepki verdiğinize dikkat edin, zira zaman zaman soğuk fikir alışverişleri yapıyor olabilirsiniz.


İkizler burç yorumları: Kalıcı sonuçları olan bir seçim yaparken, her zaman öngörülebilir geleceği aklınızda bulundurun. Bu hafta, bazı parasal zorluklarınızın üstesinden gelebileceksiniz. Yıldızlar, herhangi bir fırtınayı atlatabilmenizi sağlayacak mali destek almak için lehinize sıralanmıştır. İş yükünüz genel olarak arttığı için sizin için yoğun bir hafta olacak. Bu nedenle her koşulda soğukkanlılığınızı korumaya çalışmalısınız. Son zamanlarda bunu yapamadığınız için artık sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek için çaba sarf edeceksiniz. Görünüşe göre aile ile küçük bir parti veya buluşma organizasyonları yapabilirsiniz. Mevsimsel hastalıklar ve alerjiler sıkıntı kaynağı olabilir.


Yengeç burç yorumları: Bu hafta, evde neşeli bir ortam yaratılarak stresin atılması ve mutluluğun artırılması sağlanabilir. Partnerinize karşı asla kaba veya sert olmayın. Zaman ayırır ve her adımı dikkatli bir şekilde planlarsanız, şansın yanınızda olacağından emin olabilirsiniz. Yeni bir yatırım yapmadan önce daima araştırmanızı yapın. Kötü seçimler, iş insanları için bir stres kaynağı olabilir. Bunun ışığında, harekete geçmeden önce seçeneklerinizi dikkatlice düşünmelisiniz. Öğrenciler için çok güzel şeyler olacak. Yurtdışına seyahat etmeyi seçenler bunu yapabilecekler. Sindirim sorunları bu hafta küçük endişelere neden olabilir. Ne yediğinize dikkat edin.


Aslan burç yorumları: İşteki planlarınızın gerçekleşmediğini hissettiğiniz durumlar olabilir. Bu, cesaretinizin kırılmasına neden olabilir. Ancak uzun vadede başarılı olmak için dikkat çekmemeli ve büyük bir geri dönüşe hazır olmalısınız. İşler zorlaştığında, herhangi bir üstünüzün yanınızda olacağına ve yardım eli uzatacağına güvenebilirsiniz. Daha önce bir mülk satın aldıysanız veya sattıysanız, anlaşma muhtemelen bu hafta sona erecek. Gelecekteki refahınız, bunu yapma yeteneğinize bağlıdır, bu nedenle bu sizin avantajınızadır. Fast food ve diğer sağlıksız seçeneklerden özellikle bu hafta mümkün olduğunca uzak durun.


Başak burç yorumları: Daha önce belki de retro döneminde askıya / beklemeye aldığınız bazı faydalı finansal fikirleri hayata geçirebilirsiniz. Bunun sonucunda para biriktirebilecek ve mali durumunuzu güçlendirebileceksiniz. Mesleğinizde ilerlemek istiyorsanız, olumsuz düşünmekten kaçınmanız önemlidir. Zihninizin başka yerlere gitmesine izin verirseniz, gelecekte sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta hiçbir şey için tartışarak kendinizin ve başkalarının vaktini boşa harcamayın. Sakin olun ve hemcinslerinizi anlamak için çaba gösterin. Öğrenciler başkalarından olumsuz geri bildirim aldıklarında kendi yeteneklerinden şüphe duymamalıdırlar.


Terazi burç yorumları: Bu hafta, profesyonel çabalarınızda size çok yardımcı olacak bir karakter gücü kazanacaksınız. Çok sayıda potansiyel müşteri sizin karşınıza çıkabilir ve uzun vadede karşılığını almayı bekleyebilirsiniz. “Potansiyel” varsayımıyla onları görmezden gelmeyin. Maliyetlerinizde ani ve büyük bir artış sizin için stres yaratabilir. Sakin olun ve gerginliğinizi azaltmak için bu sorunu mantıklı bir şekilde nasıl çözeceğinizi keşfedin. Patronunuzla veya iş arkadaşlarınızla bir anlaşmazlığa düşerseniz, soğukkanlılığınızı korumaya çalışın. Evli olanlar ve zorluklar yaşayanlar kısa sürede canlanmış hissedecekler. Sınavlara giren öğrencilerin ekstra çaba göstermeleri gerekebilir.


Akrep burç yorumları: Şirkette öne çıkmanıza ve saygı kazanmanıza yardımcı olan liderlik ve yönetim becerilerinizi sergilemenin zamanı geldi. Parasal durumunuz istikrarlı olacak. Maliyetler arttıkça, buna ayak uydurmak için gelirin artması gerekir. Sonuç olarak, üst düzey ürünleri koleksiyonunuza ekleyebileceksiniz. Sizi en çok mutlu eden insanlarla, ailenizle daha fazla zaman geçireceksiniz. Evlenmek için eş seçiminiz konusunda net olmalısınız. Öğrenciler akademik alanda beklentilerinin üzerinde performans göstereceklerdir. Sağlığınız muhtemelen hala güçlü, ancak yine de uzun yolculuklardan kaçınmalısınız.


Yay burç yorumları: Profesyonel başarı bu hafta yolunuza çıkıyor, ancak işleri aceleye getiremezsiniz. Bazen nereden başlayacağınızı bilemezsiniz ve bu sizi cesaretiniz kırılmış ve çaresiz hissetmenize neden olabilir. Karşılığında size zarar verebilecekleri için, hayal kırıklıklarınızı sizin için en önemli olan insanlardan çıkarmayın. Para biriktirmeye odaklanmak, birikimlerinizi artırmanıza ve sizi gelecekte herhangi bir mali zorluktan korumanıza yardımcı olabilir. Bekar olanlar yeni bir ilişkiye başlamayı bekleyebilirler. Evlilikte mutluluk bekleniyor. Öğrencilerin sınav performansı artacaktır. Boğaz sağlığının korunması bu hafta sizin için önemli. Üşütmemeye dikkat edin.


Oğlak burç yorumları: Nakit sıkıntısı ve alacaklarınız ödemeler konusunda sorun yaşadıysanız, şimdi onları almanın tam zamanı. Hedeflerinize doğru ilerlerken telaşa kapılmayın; bunun yerine, bu hedeflere ulaşmaya odaklanın. Asla kimseye tam inancınızı körü körüne vermeyin ve kazanana kadar asla elinizi göstermeyin. Partnerinizin sağlık durumu kaygıya neden olabilir. Dostlarınızın sizi mutlu edeceklerini bildiğiniz için onlarla mütevazı bir buluşma planlayabilirsiniz. Öğrenciler gerekli çabayı göstermekten çekinmeyecekler, bu da iyi notlar almalarını sağlayacaktır. Bu hafta yediklerinize ekstra dikkat etmeniz gerekiyor.


Kova burç yorumları: Mevcut gidişatın bir sonucu olarak bazı istenmeyen maliyetlerle karşılaşabilirsiniz. Bununla birlikte, tutarlı gelir akışı nedeniyle mali durumunuz olumlu kalacaktır. Üstleriniz arkanızı kollayacak ve çeşitli şekillerde teşekkürlerini göstereceklerdir. İşle ilgili kısa geziler başka yeni ufuklar keşfetmek açısından faydalı olabilir. Babanızın sağlığı daha iyiye gidecek. Sanatsal alanlarda uzmanlaşan öğrenciler şu anda en iyi akademik sonuçlara sahip olacaklar. Sağlığınızı iyileştirme konusunda ciddiyseniz, her koşulun üstesinden gelebilirsiniz, ancak bu konuda adım atmanız gerekir.


Balık burç yorumları: Bu hafta, geçmişte ters giden her şey gelecekte en iyi şekilde yoluna girecek. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmeli ve üstlerinizin saygısını kazanmak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Bunun size parasal olarak da yardımcı olma ihtimali var. Ancak, mali durumunuz için bir felaket olabileceğinden, paranızı gayrimenkule yatırmanın zamanı değil. Yatırım tavsiyesi değildir 🙂 Geçmişte öğrenciler tarafından harcanan zaman ve çaba, gelecekteki daha iyi performans şeklinde temettü ödeyecek. Çalışmalarınızı ilerletmeyi düşünenleriniz de bunu yapabilir. Sağlıklı bir hayata adım atarken geçmişe dair endişelerinizi geride bırakabileceksiniz.




İndigo dergisi
 

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:​

  • Koç burcu: Başkalarına karşı nazik olun
  • Boğa burcu: Parasal rahatlama bekleyin
  • İkizler burcu: Geleceği aklınızda tutun
  • Yengeç burcu: Kaygısız olun
  • Aslan burcu: Profilinizi düşük tutun
  • Başak burcu: Fikirlerinizi uygulayın
  • Terazi burcu: Karakterinizi gösterin
  • Akrep burcu: Yönetim becerilerinize güvenin
  • Yay burcu: Duygularınızı özümseyin
  • Oğlak burcu: Gözü kapalı güvenmeyin
  • Kova burcu: Savurgan harcamaları kontrol edin
  • Balık burcu: Geçmiş geçmişte kalsın

İndigo dergisi
 
haftalık çiç (24).jpg


Koç

Pazartesi günü önemli toplantılara katılabilir, sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir ve meditasyon ya da yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizi ön planda tutmak ve her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüze daha çok vakit ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerde benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular ilginizi çekebilir.



Boğa

Pazartesi günü yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlıkla ilgili konularda ilgilenebilirsiniz. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınıza daha çok özen gösterebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.




İkizler

Pazartesi günü eğitim, seyahat, ticaret gibi konulara vakit ayırabilir, bunlarla ilgili sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. İş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir gün geçirebilirsiniz.




Yengeç

Pazartesi günü finansal konular ve ödemeler ile ilgilenebilirsiniz. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenen konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri eğitim, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurt dışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.



Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri bir süredir yapmadığınız ödemelerinizi yapabilirsiniz. Başkalarından gelecek maddi kaynaklarınız varsa bunları alabilirsiniz. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerinizi ya da yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurt dışı ile bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. İnançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz.



Başak

Pazartesi günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa dostunuzu veteriner kontrolüne götürebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular önceliğiniz olabilir. Kronik rahatsızlığınız varsa hassasiyet oluşturabilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz.



Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız rahatsız edebilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.



Akrep

Pazartesi günü krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız ortaya çıkabilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Salı, çarşamba günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.




Yay

Pazartesi günü eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Sağlık konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Boğaz ağrısına karşı dikkatli olmalısınız.



Oğlak

Pazartesi günü kronik sağlığınızla ilgili problemler yaşanabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Boğaz ağrısına karşı dikkatli olmalısınız. Cumartesi ve pazar günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.



Kova

Pazartesi günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Boğaz ağrısına karşı dikkatli olmalısınız. Perşembe ve cuma günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Cumartesi ve pazar günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular karşınıza çıkabilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.



Balık

Pazartesi günü rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Boğaz ağrısına karşı dikkatli olmalısınız. Salı ve çarşamba günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Perşembe ve cuma günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular önceliğiniz olabilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenize ve kardeşlerinize daha çok vakit ayırabilir, onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medyaya daha çok vakit ayırabilirsiniz. Aldığınız bir eğitim üzerine çalışabilirsiniz.


Emel AÇıkel
 
haftalık çiç (16).jpg




Koç​

Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği devam ediyor. Genişlemek ve parlamak isteyeceksiniz. Enerjiniz tavan. Zihniniz zehir gibi. Çevrenizden de bu günler destek alabilirsiniz. Hafta ortasına doğru Ay Balık etkisiyle durağan ve daha içe dönük bir enerji hakim.

Bilinçaltı korkularınız, bağımlılıklarınız, evrenle olan bağlantınız, rüyalarınızla ilgili konulardan etkiler alacaksınız. Bu günü biraz içinizdeki sese kulak vererek geçirin sevgili Koç ve yükselen Koç’lar.

Hafta sonuna doğru ve hafta sonunda, o girişimci ve cesur enerjiniz geri dönüyor. Arkadaşlıklarla ilgili gündemleriniz var. Yeni yollara adımlar atacaksınız. Ufukta yolculuk var. Bireysel hayallerinizin ön planda olduğu bu dönemi iyi değerlendirin. Fırsatları çarçur etmemeye de özen gösterin. Koç enerjisi başlatıcı ve kıvılcım yakan bir enerjidir, bir şeyi başlatır ve ortamdan uzaklaşır. Bu hafta girişimleriniz uzun vadeli olsun.

Boğa​

Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği devam ediyor. Gözle görünür bir kaynak bulamasanız da görünmeyen şifacıların size destek olacağı, dara düşmeyeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Hislerinize güvenin bu gün. Hafta ortasında Ay Balık etkisiyle sosyal çevrenizde daha durağan bir enerjide olacaksınız, daha merhametli ve kabulde kalan taraf siz olabilirsiniz. Yumuşak bir geçiş var. Bununla beraber melankoliye mahal vermemeye özen gösterin, siz kurban değilsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar.

Hafta sonuna doğru ve hafta sonunda, maddi kazançlarınız için çaba göstereceğiniz, öz değerinizle ilgili konularda da bazı atılımlar yapacağınız bir süreç içindesiniz. Kendi isteklerinizi ön plana çıkarmak isteyecek ve değerlerinizi konuşacaksınız. Özellikle hafta sonu dönüm noktası olacak olaylar yaşayabilirsiniz. Kova etkisiyle kariyerinizde veya aile büyükleriyle olan iletişiminizde kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz. Değerlerinizin gözetilmesini ve sınırlarınıza saygı duyulmasını her zamankinden daha fazla isteyeceksiniz.

İkizler​

Artık sıkıştığınız o kaptan kurtulabilirsiniz İkizler etkili dostlarım. Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği devam ediyor. Sosyal çevrenizden rahatlıkla destek alacaksınız. Hayallerinizi destekleyecek topluluklar içerisindesiniz. Genişlemeye kolaylıkla başlayabilirsiniz.

Hafta ortasına doğru Ay Balık etkisiyle kariyerinizle alakalı konularda veya üstlerinize ilgili bazı durumlarda daha hassas olabilirsiniz. Durağan bir enerji hakim, kabulde olun, ilişkileri dengede tutun sevgili İkizler ve yükselen İkizler.

Hafta sonuna doğru ve hafta sonunda, bıcır bıcır bir sosyal çevre içerisinde olacaksınız. Görünmeniz gereken yerler var. Söz sahibi olma isteği hakim. Sosyalleşin. Hafta sonunda belki bir tık daha sakin bir enerjide olacaksınız. Ancak bu dönemi retroların da bitişiyle “ve perde!” diyerek başlatıyorsunuz. Heyecanlı, macera dolu günler sizi bekliyor.

Yengeç​

Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği devam ediyor. İç dünyanızı dışarı çıkarmak, okült konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hazır Mars da retrodan çıkmışken duyguları aktarmak, yazmak veya resmetmek isteyeceksiniz. Bu konular kariyer alanınıza da ışık tutabilir. Hafta ortasına doğru Ay Balık etkisiyle hayallerinizin ve bilinç altınızın etkisiyle üretken olacaksınız sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç’ler. Uzun vadeli hedefleriniz için vizyonlamalar yapabilirsiniz. İç dünyanız aktif. Hafta sonuna doğru ve hafta sonunda hızlanacaksınız. Koşturmaca var. Hafta sonunda topluluklardan destek alacaksınız. İç dünyanızdaki açılımları dışa vurmak için uyumlu bir haftadasınız. Bu arada, artık eskisi gibi sıkışık hissetmediğinizi fark edebilirsiniz.

Aslan​

Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği devam ediyor. Hayallerinizin peşinde olmaya devam. Ancak buna ikili ilişkiler yoluyla ve oradan aldığınız destekle devam edeceksiniz. Venüs-Satürn kavuşum etkisiyle ilişkilerinizle ve/veya ortaklıklarınızla ilgili konular bu dönem zaten gündeminizde. Parayla veya ilişkide kendinize verdiğiniz değerle alakalı temalar var.

Hafta ortasına doğru Ay Balık etkisiyle biraz melankolik hissedebilirsiniz. Kazanımlara değil de biraz kayıplara odaklanacaksınız sevgili Aslan ve yükselen Aslan’lar. Ancak hafta sonuna doğru ve hafta sonunda hareketlenmek isteyeceksiniz. Belki yola çıkarsınız, kim bilir? Uzun vadeli hedefleriniz için artık fiziksel olarak bir şeyler yapmaya ihtiyacınız var. İş ortaklığı için de uygun bir zaman. Bu ortaklık sosyal çevrenizdekilerden de size bir talep gibi gelebilir. Partnerinizle ortak bir plan program yapmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar, dönüm noktası dediğiniz bir şeyler yaşayabilirsiniz. Ancak bunların hepsi toparlamak ve kapıyı yeniliğe açmak için, unutmayın!

Başak​

Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği devam ediyor. Eyleme geçme enerjisi var. Günlük rutinlerinizi düzene oturtmak isteyeceksiniz, bu arada da koşturmacaya tabii ki yine devam edeceksiniz.

Hafta ortasına doğru Ay Balık etkisiyle kariyerinizle alakalı mantıkla değil de kalpten karar almak isteyeceksiniz sevgili Başak ve yükselen Başak’lar. Biraz duygusalsınız. Ama unutmayın kurban değilsiniz.

Hafta sonuna doğru ve hafta sonunda Güneş-Mars üçgeninin de etkisiyle, çalışma alanınızı iyileştirmek, günlük hayatta yapmanız gerekenleri düşünsel değil artık fiziksel olarak da hayata geçirmek isteyeceksiniz. Hızlanıyorsunuz. Retroların da bitimiyle artık hareket alanınız genişliyor. Keyfini çıkarın. Çalışmaya devam.

Terazi​

Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği devam ediyor. Aşklar, ilişkiler, yaratımlar gırla. Bu Yeniay’ın desteğiyle de yeni aşklara yelken açabilirsiniz, bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Birden fazla flört edebilirsiniz. Ayrıca yeteneklerinizi sahneye koymak için de harika iki gün geçireceksiniz.

Hafta ortasına doğru Ay Balık etkisiyle çalışma alanınızda, rutinlerinizle alakalı konularda biraz hayallere dalabilirsiniz. Daha duygusal ve melankolik bir gün geçirebilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Terazi’ler.

Hafta sonuna doğru ve hafta sonunda uzun vadeli hayallerinize ve hedeflerinize doğru yürüyeceğiniz yol için çalışmaya başlayabilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili bazı atılımlar yapabilirsiniz. Bunları iletişim yoluyla yapacaksınız ve dönüşümünüz de bu alanlardan olacak. Zihniniz ve hareketliliğiniz aktif. Ailedeki bilir kişilerden de destek almanı unutmayın!

Akrep​

Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği devam ediyor. Evden çalışıyorsanız bereketli ve rahat bir iki gün geçireceksiniz. Aile içinde olmak, onlardan destek almak size iyi gelecek. Rutinlerle ilgili konularda daha da genişleyerek, evde biraz yayılarak ve konforlu hissederek çalışabilirsiniz.

Hafta ortasına doğru Ay Balık etkisiyle yaratımlarınızla ve flörtlerinizle ilgili konularda bir tık melankolik olabilirsiniz, ancak bunu sanatsal bir yaratıma dönüştürebilirsiniz. Romantik etkiler hakim sevgili Akrep ve yükselen Akrep’ler. O gün uyandığınızda belki gece gördüğünüz rüyanın bir resmini çizmek istersiniz. Bol bol akıtın. Vizyonlarınızı kağıda aktarın.

Hafta sonuna doğru parasal konularla ilgili hareketlilik var. Ortak yatırımlarla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Hafta sonunda ise ikili ilişkilerle ilgili gündemleriniz var. 2022’deki tutulmalarla ve Uranüs’ün de etkisiyle gelen ani ilişkisel travmalarınızı artık geride bırakmaya hazır olun. Pazar sonrası tam gaz yola devam. Yeniay etkileri uğurlu gelsin!

Yay​

Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği devam ediyor. Yakınlarınız, kardeşlerinizle olan diyaloglarınızda yepyeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Aşk, flört, hobileriniz alanında genişlemeye başladığınızı bu hafta daha çok hissedeceksiniz. Yeteneklerinizi sahneye koyun.

Hafta ortasına doğru Ay Balık etkisiyle aile içindeki meselelerle ilgili biraz daha hassas ve sulu göz olan taraf siz olabilirsiniz sevgili Yay ve yükselen Yay’lar. Kalpten akıtacaksınız. Hafta sonuna doğru ise tam tersi fişek gibi havalanmak isteyeceksiniz. Tutkularınız, hobileriniz ve yaratım akışınız ön planda. Eğlenmek, oyunlaştırmak isteyeceksiniz. Libidonuz da yüksek!

Hafta sonu da biraz maddi konular gündemde olacak. Kendi hazlarınız için, günlük rutinleriniz için biraz para harcamak isteyebilirsiniz. Gündelik akışta anlık bir karar alabilirsiniz ancak sonrasında sağlam adımlar atacaksınız.

Oğlak​

Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği devam ediyor. Bolluk bereket enerjisi var. Maddi konularla ilgili gündemleriniz devam ediyor. Kazanç kapılarınızın değiştiği bir dönemdesiniz. Bu ailenizin içinde ve kendi kalbinizde de bir genişleme yaratıyor. Evdeki ihtiyaçlarınıza para harcayabilirsiniz. İç dekorasyonu değiştirme vakti.

Hafta ortasına doğru Ay Balık etkisiyle yakın arkadaşlarınızla daha da iç içe olmak isteyebilirsiniz. O günler biraz hassas ve hayalperest yanınız devrede olacak sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak’lar.

Hafta sonuna doğru ise Ay Koç etkisiyle aile içi gündemlerinizle alakalı bir hareketlilik var. Annenizle tartışmamaya dikkat edin. Öfke patlamalarına mahal vermeyin. Sağlığınıza ve özellikle sinir sisteminize biraz daha özen gösterin. Hafta sonunda paralar hobilerinize gidebilir. Yapmak istediklerinizi bir bütçe planına oturtarak gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

Kova​

Hayallerinizi yaşama ve parlama vakti! Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği de tabii devam ediyor. Kendinizi ve kendiliğinizi yeniden yaratıyorsunuz. Yakınlarınızla iletişiminiz genişliyor. “Konuş ve çözüme ulaştır” diyor.

Hafta ortasına doğru Ay Balık etkisiyle bereketli ve duygusal açıdan kendinize bakım vererek geçirebilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kova’lar. Bir gün durup, şarj olup yeniden başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru yolculuklar teması gündeminizde olacak. Hareket enerjiniz yeniden yükleniyor. Hafta sonunda aile içinde güvende olmak, ailedeki dengeyi korumak isteyebilirsiniz. Evinizde kendinize vakit ayırmak, biraz yatış moduna geçmek isteyebilirsiniz. Güzel bir duş alın ve bu hafta sonu iyi dinlenin.

Balık​

Her şey bu ara on ikinci evinizde toplanıyor. Sizden gizlenenlerin aniden açığa çıktığı bir zaman dilimine gireceksiniz. Kontrolünüz dışında gelişen bazı durumlar yaşayabilirsiniz. Ruh halinizi regüle etmek isteyeceksiniz. Bol bol meditasyon yapın veya ruhunuza ne iyi geliyorsa onu bir rutine oturtun. Çeki düzen zamanı.

Hafta başında Güneş-Jüpiter desteği devam ederken bir anda size bir yerden maddi destek gelebilir. Görünür bir destek olmayabilir. Hafta ortasına doğru Ay Balık etkisiyle kendinize köklenebileceğiniz iki gün geçireceksiniz sevgili Balık ve yükselen Balık’lar. Sezgilerinizle hareket edin. Hafta sonuna doğru gökyüzündeki Güneş-Mars üçgeninin etkisiyle ailenizden destek alacaksınız. Bireyselliğinizden ziyade daha çok aile birliğini gözeteceksiniz. Güneş on ikinci evinizden çıktığı vakit daha çok parlayacaksınız. Özellikle yükselen Balık dostlarım, Şubat sonunu bekleyin.




Lidya Durmazgüler
 
tumblr_17fb1ab42a1e3bca93fcac49d94c10c8_dba72457_1280.jpg


Coşkulu, enerjisi yüksek bir hafta sevgili Koç..
Kendini hafif hissedeceğin, üzerindeki ağırlıkların kalkacağı bir hafta..

Günlük rutinlerin hareket kazanırken, fazlası ile yenilikçi hareket edeceksin.
Günlük rutinlerine meditatif çalışmalar, yoga ve benzeri rutinler ekleyebilirsin. İmajın, stilin ile ilgili yenilikler yapabilir, fazlası ile hareketli bir haftadan geçebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yine yenilikçi akacak bu hafta, seni aşağı çeken her ne varsa geride bırakıyorsun. Her şeyi aşabilirim, yapabilirim inancı ile hareket edebilir, motivasyonunu yüksek tutabilir, fazlası ile girişimci bir ruha bürünebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hareketli geçecek bu hafta, aile üyeleri ile zaman geçirmek, kardeşlere, kuzenlere, çocuklara zaman ayırmak sana iyi gelecek. Sosyal aktivitelerin hareketlenirken, oldukça hızlı bir haftadan geçebilirsin. Çocukları olan bir Koç isen, çocuklarınla ilgili her detayı önemseyeceğin, yakından takip edeceğin bu hafta, fazlası ile ilgili olacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile ortak aktiviteler, hobiler senin için önem kazanırken, birlikte spor yapmak, birlikte diyet yapmak, birlikte bir şeyler yapmak senin için önemli olacak. Girişimci, yönlendirici olacağın, fazlası ile güçlü bir hafta.
Bekar bir Koç isen, yeni başlangıçların öne çıkacağı bu hafta, kalbinini ritmini harekete geçirecek bir aşka yelken açabilirsin. Kıskanılacağın, parıldayacağın bir hafta olacak..



Güçlü bir hafta sevgili Boğa..
Ön planda olmak isteyeceğin, enerjinin yükseleceğin bir hafta..

Fikirlerin, bakış açın, tarzın, tavrın, iletişim biçimin ile öne çıkacağın, düşüncelerin, stilin ile dikkat çekeceğin bir hafta olacak. Görünür olmak istediğin bir süreçten geçerken, farkını ortaya kormak konusunda kararlısın. Bekar bir Boğa isen, son derece ön planda olacağın, cesur, girişimci, özgüvenli tutumlarınla öne çıkacağın bu hafta, yeni başlangıçlar, iletişimler belki de güçlü bir aşk gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili parlayacağın bir haftadan geçerken, emek verdiğin, çaba sarf ettiğin, üzerine düşündüğün alanlarla ilgili ivme kazandıracak bir hafta olacak. Son derece hızlı, hareketli, girişimci akacak bı hafta, ciddi başlangıçlara imza atabilirsin. İşbirlikleri, anlaşmalar, yurt dışı, şehir dışı bağlantılı projeler, freelance çalışmalar öne çıkabilir. Uzun zamandır istediğin o işe imza atabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşin, partnerin ile açık konuşmalar yapacağın, kendini anlatmaktan çekinmeyeceğin, perdeleri açacağın, maskeleri kaldıracağın bir hafta olacak. Beklentilerin, arzuların, isteklerin ile ilgili son derece kararlı, tutarlı adımlar atacağın bir süreçten geçerken, dönüşüme kararlısın.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece seçici algıda hareket edeceğin bir süreçten geçerken, az ama öz bir çevrede kalmaktan yana olacaksın. Samimiyet, içtenlik, dostane paylaşımlar önemli olacak. Gelgitli, yoran iletişimleri, manipülatif ilişkileri geride bırakmak konusunda kararlısın. Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarının psikolojilerini rahatlatmak, enerjilerini dönüştürmek adına son derece kararlı olacağın bu hafta, fazlası ile yönlendirici olaca





Kontrollü bir hafta sevgili İkizler..
Kontrollü evet ancak ciddi değişim, ivme kazandıracak bir hafta..

Kendine odaklanacağın, kendi enerji alanını yükseltmek adına farkındalıkla hareket edeceğin bu hafta, kontrol dışı enerjileri, yoran, gelgitli iletişimleri, ilişkileri geride bırakıyorsun.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece kararlı hareket edeceğin bu hafta, ciddi bir temizliğe gidebilirsin. Telefon rehberi, sosyal medya hesapları ile ilgili bir temizlik yapabilirsin mesela. Aile üyeleri ile iletişimleri, ilişkileri onarmak isteyebilir, son derece otoriter bir doğaya bürünebilirsin. Dönüşüme kapalı, yoran her türden ilişki ve iletişimi geride bırakmaya niyetlisin. Çocukları olan bir Balık isen, fazlası ile ilgili, alakalı olacağın bu hafta, sosyal aktiviteler, hobiler, kişisel gelişim alanları adına ilgili olacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile ilgili olacağın bu hafta, eşinin, partnerinin eksiklerini dile getirmekten çekinmeyeceksin. Eşine, partnerine karşı fazlası ile açık olacağın bir süreçten geçerken, yönlendirici tavırlarınla değişime odaklanacaksın. Öte yandan sosyal, hareketli bir haftadan geçerken, eşin, partnerin ile zaman geçirmeye özen göstereceksin.
Bekar bir İkizler isen, sosyal çevren, iş çevren vasıtası ile gelecek, gelişecek bir iletişim, flört yenilikçi başlangıçlar gündeme gelebilir. Keyifli başlangıçlar, sürpriz gelişmeler haftaya heyecan katacak.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili artık özgürsün.. Uzun zamandır öz burcunda Retro seyreden Mars’ın ileri transiti ve öz burcunun yönetici gezegeni Merkür’ün Retrosu ardı ardına bitmişken, artık ileri gitme zamanı diyor gökkubbe. Özgür, özgün, fikirlerini ifade etmekten çekinmeyeceğin, yeteneklerinle parıldayacağın bir hafta olacak. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili ivme alacağın, finansal destekler getirecek, güçlü ve yenilikçi bir hafta.





Şanslı bir hafta sevgili Yengeç..
Sürprizleri seven, şaşırtacak bir hafta..

Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin hareketlenirken, son zamanlarda üzerinde hissettiğin ölü toprağı nihayet kalkıyor. Fazlası ile yoğun bir haftadan geçerken, birden fazla görüşme, buluşma, sosyal aktivite, organizasyon, etkinlik öne çıkıyor. Aile üyeleri ile ilgili sevindirici haberler, söz, nişan, bebek haberleri, kardeşler, kuzenler ile birlikte geçirilecek şanslı zamanlar öne çıkıyor. Çocukları olan bir Yengeç isen, çocuklarınla bir arada olmak, hobiler, aktiviteler geliştirmek, seyahatlere çıkmak önceliğin olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşinin, partnerinin maddi ve manevi sürprizleri, destekleri öne çıkıyor. Eşinin, partnerinin cömert, romantik, tutkulu tavırları öne çıkarken, kendini daha güçlü, daha keyifli hissedeceksin.
Bekar bir Yengeç isen, romantik başlangıçlar haftası olabilir. Aklındaki, kalbindeki kişi ile bir yola çıkabilirsiniz mesela. Yeni iletişimler doğabilir, sürpriz haberler, karşılaşmalar, başlangıçlar öne çıkabilir.
Kariyer, eğitim, finanas hayatın ile ilgili güçlü işbirlikleri, anlaşmalar, başlangıçlar gündeme gelirken, işbirlikleri, projeler, başlangıçlar öne çıkabilir. Son derece destekler etkilere sahip bir süreçten geçerken, uzun zamandır beklediğiniz, bekletildiğiniz konularla ilgili ivme alabilirsin.





Aşık bir hafta sevgili Aslan..
Son zamanlarda seni yoran her ne varsa geride kalıyor bu hafta itibari ile, bilgine..

Enerjin yükselirken, hayatında önemli değişimler gündeme gelebilir.. Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile aranızda süregelen sorunlar geride kalırken, fazlası ile şanslı, güçlü bir döneme giriyorsun. Eşin, partnerin ile aranızdaki sorunlar, problemler çözüme giderken, fikir birliğine varmak kolaylaşıyor.
Bekar bir Aslan isen, aklındaki, kalbindeki kişiye adım atabilir, son derece kararlı, tutarlı ilerleyebilir ve istediğin sonucu alabilirsin. Öte yandan kalbi boş bir Aslan isen, fazlası ile şanslı iletişimler, karşılaşmalar, yakınlaşmalar yaşayabilirsin. Son derece keyifli gelişmeler öne çıkıyor.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili parıldayacağın bir sürece adım atarken, üzerine düşünülmüş, emek verilmiş, çalışılmış konularla ilgili son derece olumlu gelişmeler öne çıkıyor. Finansal şanslar getirecek bir döneme girerken, yeni bir işe başlayabilir, yeni bir işbirliğine girebilir, son derece ön planda olabilirsin. Şehir dışı, yurt dışı bağlantılı projelere imza atabilir, online, freelance çalışmalara adım atabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerim adına dönüştüren bir süreçten geçerken, fazlası ile özverili, sağduyulu olacaksın. Sevdiklerinle iletişimler, ilişkiler onarılırken, son derece sağduyulu hareket edeceksin. Son dönemlerde iletişimlerini, ilişkilerini yoran, yıpratan hatalarınla yüzleşirken, fazlası ile dönüşüme, değişime odaklanacaksın.





Kararlı bir hafta sevgili Başak..
Geçmişi aşmak konusunda iddialı olacağın bir hafta…

Seni aşağı çeken, yoran, yıpratan, enerjini tüketen her ne varsa yahut enerjini bloke eden, atalardan, soyağacından, karmadan gelen her ne varsa geride bırakmak adına kararlı olacaksın.Dönüşmek, değişmek konusunda fazlası ile kararlı ve planlı hareket edeceksin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine bir çeki düzen vermek isteyeceğin bu hafta, fazlası ile seçici hareket edeceksin. Seni yoran insanlardan uzaklaşacağın bir süreçten geçerken, fazlası ile kendi enerji alanına odaklanacaksın. Enerjini yükselten, sana iyi gelen insanlarla bir arada olmak isteyeceğin, son derece farkındalık kazanacağın bir hafta olacak. Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarının her ama her ihtiyacını yakından takip edecek ve çocuklarını yükseltmek, dönüştürmek, pozitife yönlendirmek adına son derece eğitici, rehber ve bilge yaklaşacağın bir hafta olacak.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili enerjin dönüşürken, son derece girişimci bir ruha bürüneceksin. Yeni bir işe başlayabilir, yeni bir işbirliğine imza atabilirsin. Süregelen işbirliklerin ile ilgili olumlu sonuçlar alabilir, fazlası ile şanslı bir dönemden geçebilirsin. Kazanç kaynakların gelişirken, olumlu, pozitif gelişmeler öne çıkıyor.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile fikir ayrılıklarınız, krizleriniz çözülürken, birbirinize karşı son derece sağduyulu, empatik, yapıcı yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Birbirinizi anlamak önceliğiniz olurken, birbirinizin özel alanlarına, hassasiyetlerine saygı duyacaksınız.
Bekar bir Başak isen, son derece flörtöz bir haftadan geçerken, yeni başlangıçlar adına gökkubbe sana sürprizler hazırlıyor. Sürpriz gelişmeler, iletişimler, başlangıçlar öne çıkıyor..







Destekler bir hafta sevgili Terazi..
Şanslı, farkındalığı yüksek, dönüştüren bir hafta..

Kendinle hesaplaşıp, yüzleşip, en yakın 2022 yılı içerisinde attığın adımlar ve olumsuz sonuçlarla ilgili çıkarımlar yaptığın bir süreci geride bırakırken, hayatına düzen getirmek adına kolları sıvıyorsun. Önceliklerin değişirken, fazlası ile kararlı ilerleyeceksin..
Günlük rutinlerini güncellenirken, fazlası ile yenilikçi hareket edeceksin. Mistik, atıl konuları geride bırakıyor, harekete geçiyorsun. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili toparlayıcı etkiler öne çıkarken, hiç beklemediğin insanlardan destekler alabilirsin. Yeni başlangıçlar, işbirlikleri, anlaşmalar, projeler öne çıkıyor.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile hassas, derin bir süreçten geçerken, artık sevdiklerinin değerlerini farkındasın. Sevdiklerine olan saygın, şefkatın, sevgin öne çıkarken, artık değer, vefa gibi olguları geliştirmek ve öne çıkarmak konusunda kararlısın.. Aile üyeleri ile zaman geçirmek, çocuklarınla zaman geçirmek senin için önemli olacak. Yakın dostluk ilişkilerin adına seçici olacağın bir süreçten geçerken, güvenini boşa çıkaran herkesi geride bırakıyorsun. Çocukları olan bir Terazi isen, belirttiğim gibi çocuklarınla zaman geçirmek, çocuklarına destek olmak senin için önemli olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile uyum, denge senin için önemli olurken, gelgitlere tahammülün kalmadığı konusunda netsin. Tavırlarını, söylemlerini tutarlı, istikrarlı ilerleteceğin bu süreçte, son derece yönlendirici, girişimci, ön planda olacaksın.
Bekar bir Terazi isen, aşk adına yüksek frekansta akacak bir süreçten geçerken, son derece şanslı karşılaşmalar olabilir. Ancak seçici tavrın yine ön planda olacak. Seni aşağı çekecek bir iletişim, ilişki içerisinde olmak istemeyeceksin.







Şefkat arayan bir hafta sevgili Akrep..
Önceliklerin yeniden şekillenirken, sıradan olan hiç bir şeye tahammülün olmayacak..

Son derece dönüştüren günlerden geçtin, değil mi? Eğriyi, doğruyu net bir şekilde gördüğün, anladığın bir dönem geride kalıyor. Şimdi senin için önemli olan gerçekler olacak. Şefkat, vefa, sevgi, anlayış, aşk, güven, dürüstlük senin için pahabiçilemez değerler olacak…
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yoran, yıpratan, aşağı çeken her iletişimi, ilişkiyi affetmeksizin geride bırakmak konusunda kararlısın. Sana iyi gelen, dostluğu, içtenliği ile güven veren insanlara çekileceksin. Daha çok kardeşler, kuzenler, çocuklar ile ilgili iletişimler, paylaşımlar öne çıkıyor. Yakın dostluk ilişkilerin adına ise elemeler yapacağın bir süreçten geçerken, yeni iletişimlere kontrollü yaklaşacaksın. Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarınla aktiviteler, hobiler geliştirmek, seyahatlere çıkmak, çocuklarının ihtiyaçlarına cevap vermek önceliğin olacak.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili şanslı bir dönemden geçerken, uzun zamandır beklediğin şanslar, fırsatlar önüne düşebilir. Ertelenen, ötelenen, ağır akan alanlar ivme kazanırken, son derece kazançlı gelişmeler öne çıkabilir. İşbirlikleri, anlaşmalar adına şanslı bir dönemden geçerken, sana vizyon, renk kazandıracak insanlarla bir araya gelebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile geleceğe odaklanacağın bir dönemden geçerken, ev, araç, arsa, iş gibi önemli yatırımlar konusunda ortak hareket edebilirsiniz. Evinizi değiştirebilir, dekoratif değişimlere gidebilir, hayallerinizdeki evi alabilirsiniz. Tutkuları yüksek bir dönemden geçerken, eşine, partnerine karşı son derece romantik yaklaşımlar sergileyeceksin.
Bekar bir Akrep isen, sürprizleri seven bu hafta, fazlası ile olumlu, keyifli iletişimler gündeme geliyor. Hiç beklemediğin karşılaşmalar, hiç beklemediğin iletişimler gündeme gelebilir. Sığ, yüzeysel iletişimlerden özellikle kaçınıyor olman, seçici tavırların dikkat çekerken, fazlası ile güçlü bir iletişime, ilişkiye adım atabilirsin.





Temposu bir hafta sevgili Yay..
Enerjisi yüksek, yaşam enerjisi, motivasyonu yüksek bir hafta..

Günlük rutinlerini düzenlerken, sana iyi gelecek, ruhsal, zihinsel, fiziksel sağlığına iyi gelecek rutinler edinebilirsin.Fazlası ile dönüştüren bir süreçten geçerken, sağlığın ile yakından ilgilenebilirsin. Diyet, egzersiz, spor, yürüyüşler, konfor alanın ile ilgili yenilikler öne çıkabilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili şanslı gelişmeler, fırsatlar öne çıkarken, yeni işbirlikleri, anlaşmalar öne çıkabilir. İş arayan bir Yay isen, istediğin standartlarda bir işe başlayabilirsin. Girişimci bir hafta olacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına dostane sohbetler, samimi paylaşımlar öne çıkarken, seyahatler, sosyal aktiviteler öne çıkıyor. Sürpriz konuklar, geç saatlere kadar uzayan sohbetler, kalabalık, lezzetli yemek masaları haftanın öne çıkanlarından olacak. Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarınla birlikte olmak, çocuklarına yönlendirici, destekler tavırlar sergilemek önceliğin olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile birbirinizi dinleyeceğiniz, anlayacağınız, birbirinize karşı sağduyu ve empati ile yaklaşacağınız bu hafta, son derece iyimser, iyileştiren enerjiler öne çıkıyor.Öte yandan romantik ve tutkuları yüksek bir hafta olacak.
Bekar bir Yay isen, flörtler, iletişimler, sosyal çevre vasıtası ile gelişecek yakınlaşmalar öne çıkıyor.. Öte yandan kalbi, aklı dolu bir Yay isen, ümitsiz olduğun O kimseden bir haber gelebilir.







Cesur, dinamik bir hafta sevgili Oğlak..
Son derece kararlı, net, girişimci bir hafta olacak…

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili güçlü olmak istediğin bir süreçten geçerken, emeklerinin karşılıklarını almak konusunda son derece kararlısın. Seni aşağı çeken, yoran her ne varsa geride bırakmak, yeteneklerini görünür kılmak konusunda iddialısın. Nafaka, Miras, Sigorta, İş Davaları söz konusu ise, iyi niyetlerini sömürenlere karşı net tavırlar sergilemek, adeta bir savaş açmak konusunda ciddi anlamda iddialısın. Girişimlerinin olumlu karşılıklar alacağı bir süreç olacak..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile şaşırtıcı gelişmeler öne çıkarken, son derece değişime açık bir süreçten geçeceksin. Yakın çevrenle ilgili bakış açın değişirken, hayata yeni pencereler açmak konusunda kararlısın. İçsel gücünü bulmak, açığa çıkarmak, hayatın ile ilgili inisiyatif alabilmek adına birçok ilişkiyi, iletişimi hayatından çıkarabilirsin. Hayatının kontrolünü eline almak istiyorsun ve rengini, ışığını söndüren, seni manipüle eden kimselerden uzaklaşmaya kararlısın. Çocukları olan bir Oğlak isen, çocuklarınla iletişimleriniz ile ilgili yapıcı, sempatik bir enerji öne çıkarken, birbirinize zaman ayırmak iyi gelecek.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile tutkulu, romantik paylaşımlar öne çıkarken, eşin, partnerin ile ilgili yargıların, tabuların yıkılıyor. Sürprizler yapabilir, hediyeler alabilir, kısa bir seyahat planı ile sürprizler yapabilirsin.
Bekar bir Oğlak isen, son derece cesur akan bu hafta, girişimc, cesur tavırlarınla öne çıkıyorsun. Girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekerken, yeni başlangıçlara hevesli olacaksın. Ancak insanların yönlendirmeleri, tavsiyeleri üzerine değil, kalbinin rotasına göre bir ilişki oluşturmak konusunda niyetli olacaksın.









Yüksek frekansta akacak bir hafta sevgili Kova..
Fazlası ile kararlı, iddialı, ön planda olacağın bir hafta..

Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili destekler etkilere açık bir haftadan geçerken, karşına çıkan fırsatları değerlendireceksin. Daha pozitif, daha iyimser, daha girişimci bir ruha bürünürken, işbirliklerine açık olacaksın. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar, işbirlikleri doğarken, iş arayan bir Kova isen, yeni bir işe imza atabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşinin, partnerinin çözüm odaklı yaklaşımları, parlak fikirleri, yönlendirici tavırları sana oldukça iyi gelecek. Eşin, partnerin ile bir arada olmak iyi gelirken belki de ortak işlere imza atabilirsiniz. İdealinizdeki evi, arabayı alabilir, mevcut yatırımlarınızı değerlendirme şansları bulabilirsiniz.
Bekar bir Kova isen, aşka dair ümitleri yüksek bu hafta, yeni başlangıçlar öne çıkabilir. Girdiğin ortamlarda ilgi görebilir, fazlası ile fark yaratabilirsin. Bir süredir ilerleyen belirsiz bir iletişim söz konusu ise, geride kalabilir. Seni aşağı çeken hiç bir şeye tahammülün yok…
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sağduyu, empati öne çıkarken, samimi iletişimler öne çıkıyor. Aile üyeleri ile sık sık bir araya gelebilir, bir arada olmanın keyfine varabilirsin. Eski dostluklar pekişirken, sürpriz seyahatler, misafirler, buluşmalar öne çıkabilir. Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarınla sık sık sosyalleşeyebilir, tarihi yerlere ziyaretler yapabilir, kültürel aktivitelere yönelebilirsiniz.






Özgüveni yüksek bir hafta sevgili Balık..
Yaşam enerjin dönüşürken, kendini farkına varıyorsun…

Günlük rutinlerini güncellerken, sana iyi gelecek, seni ileri taşıyacak yeni rutinler kazanmak konusunda kararlısın. Fazlası ile yenilikçi olabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hareketli bir süreçten geçerken, sevdiklerinin hayatlarına dair şaşırtıcı haberler alabilirsin. Söz, nişan, bebek haberleri, organizasyonler öne çıkabilir. Sevdiklerinle bir araya gelebilir, sık sık seyahat, sosyal aktivitelere yönelebilir, kalabalık bir haftadan geçebilirsin. Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarınla aranızdaki iletişim, enerji kuvvetlenirken, son derece ilgili, alakalı olacaksın.
Bekar bir Balık isen, aşka dair naif, ümitleri yüksek bir haftadan geçerken, sürprizlerle karşılaşabilirsin. Yeni başlangıçlar, flörtler, iletişimler öne çıkarken, fazlası ile şanslı gelişmeler öne çıkabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile bir arada olmak, belki kısa bir seyahate çıkmak, sık sık yalnız kalmak, derin sohbetler etmek isteyeceğin, romantizmi yüksek bir hafta. İlgin, odağın eşin, partnerin olabilir. Evli iseniz bir çocuk haberi, ilişkiniz var ise söz, nişan gündemleri öne çıkabilir. Her anlamda şanslı bir hafta olacak…
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili son derece şanslı akacak bir süreçten geçerken, fazlası ile girişimci bir ruha bürünebilirsin. Yeni başlangıçlar, işbirlikleri, ortaklıklar öne çıkarken, yurt dışı, şehir dışı bağlantılı işler, online çalışmalar, sürpriz imzalar öne çıkabilir.






Seda Turan
 
23 Ocak Pazartesi günü 01:12’de Venüs’ün Satürn’le kavuşumuyla güne başlıyoruz. Resmi konuların daha hızlı akacağı zamanlar. Ayrıca aşkta karar zamanları.

24 Ocak Salı günü haftanın olumlu günlerinden bir tanesi. Ancak sabah saatlerine dikkat etmelisiniz.

25 Ocak Çarşamba günü yılın şanslı günlerinden bir tanesini yaşayacağız. Haftanın en şanslı günü. Ayrıca Güneş’in Jüpiter’le olumlu etkileşimi 00:34’te gerçekleşmekte.

26 Ocak Perşembe günü ikili ilişkiler açısından uyumlu bir gün. Sabah saatleri iş görüşmeleri ve toplantıları açısından ideal.

27 Ocak Cuma günü Venüs Balık burcuna geçiş yapıyor. Merkür’ün karesi saat 13:42 de gerçekleşiyor. Ay’ın Satürn’le olumlu etkileşimi ise saat 18:12’de.

28 Ocak Cumartesi günü Ay’ın Venüs’le olumlu etkileşimiyle güne başlıyoruz. Yalnız akşama doğru ikili ilişkilerde problemler yaşanması olası.

29 Ocak Pazar günü Güneş’in Kuzey ve Günay Ay Düğümü ile karesi saat 23:20’dee gerçekleşecek. Bu sebeple gelecekle ilgili endişelerimizin artması muhtemel. Dolayısıyla dua ve meditasyon zamanı.




Arzum Koyuncu
 
X